|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ibar
|
Naslov: Svjedočanstvo obitelji Vrebac Postano: 15 ožu 2012, 11:20 |
|
|
MOLITVA KRUNICE DJETETA ISUSA SPASILA MALENOG DOMINIKA Zovem se Danijel Vrebac iz Viteza sam. 01.02.2008 ja i supruga Ivana dobili smo sina Dominika. mali je bio zaražen sepsom na porodu i sa 15 dana je primljen u bolnicu na Koševu Sarajevo sa malim šansama da preživi. Ja i supruga cijelu trudnoču molili smo krunicu malog Isusa da sretno sve prođe kada je završio u bolnici molili smo sa još večim žarom Poslije operacije naredni 7 8 dana je bilo sve gore stanje tri operacije za bebu od 15 dana strašno. A supruga i ja i svi koje poznajemo su molile krunicu malog Isusa čak sam otišao i kod časnih sestara malog Isusa u Vitezu te su ga i one preporučile u molitvi. Dan kada se posebno slavi mali Isus je Ponedeljak a posebno 25 u mjesecu. 25.veljače 2008 Ponedeljak u bolnici su nam rekli da su se nalazi malog Dominika neshvatljivo popravili i da se izgleda izvukao jer ne da su se popravili nego su pet puta bolji nego dan ranije. Ja i supruga smo sam zaplakali znali smo o čemu se radi. danas je on dječak od četri godine koji ima problema sa desnom nogom trajne poslijedice i još je operacija ispred njega ali je ostao živ 1 od 100 tisuća, jako bistar več čita i zna preko trideset riječi na engleskom. Hvala malom Isusu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Simun{-.-}
|
Naslov: Re: Svjedočanstvo obitelji Vrebac Postano: 15 ožu 2012, 14:23 |
|
|
Bog kuca na svacija vrata, treba ga samo pustit da udje!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 2 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|