Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
storaB je napisao/la:
hvala ti puno.Neću više oftopikovati,raspitaću se. hvala još jednom.
Nema problema, ovo jesu najljepše slike Lijepe Naše, a jedan od ciljeva koji sam shvatio jest i promicanje turizma . Anyway ovo ti je glavna stranica za Zrće, a mnogi barovi ti imaju vlastitu stranicu : http://www.zrce.hr/
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
storaB je napisao/la:
Zadar kažem ti bio sam ti ja 2002 (jel to ona godina kada je Ivanišević uzeo Vimbldon?!) na Hvaru. I tada moram priznati Makarska je bila nekoliko svjetlosnih ispred,jer sam i u Makarskoj bio takođe tada,kao i u Živogošću omanjem mjestu,gdje osim nas iz bih bilo još nekolicina Čeha i Slovaka i domaći,uvališe mi 20 kuna nevažećih mamicu im.
I tada je taj Hvar na osnovu nekog utiska stvarno bio očajan,bar taj dio gdje su nas doveli,imao sam osjećaj kao da se radi o pašnjaku okruženim morem,a kako čujem i gledam zadnjih godina je pravi bum. Stoga sam i pitao ;)
Ma daleko sam ti ja od narkotika, igle naročito (ko mali dernjo se na svaku vakcinu) ili nekih gej-lezbo akcija. Koliko keša moraš imat za jedno 3-4 dana?! Nikada nisam bio a eto imam to u planu,kad već na Ibizu ne mogu,dok se nisam oženio da i to oprobam... I da, ako nije nekom teško da neke uopštene cijene postavi,tipa cijena smještaja,pristojne hrane, karata?
Gdje si bio, u kojem mjestu na Hvaru?? Južna obala je takva, priroda, vinogradi, more, no ima ljudi koji to, vjerovao ili , traže Onaj srednji dio, Jelsa, Starigrad, Vrboska je klasičan apartmanski turizam, dakle za obiteljske ljude s djecom, noćni život nije nešto, no ima kafića koji dulje rade....
Hvar, grad baš, lagano postaje odredište elitnog turizma i on ti je dosta skuplji nego ostatak Dalmacije, u rangu s Dubrovnikom...
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
Hvar je lijep za istražiti autom. Malo otići prema onom tunelu za južnu stranu, u Pitvama kupiti prošek (dok se još tako zove), prošetati Vrboskom (kao Venecija u malom).
Grad Hvar je fora, ali meni osobno brzo dosadi.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60700 Lokacija: DAZP HQ
grad Hvar je elita, a ostatak otoka onako, prosječne cijene i prosječni gosti. ljetovao sam u Hvaru 2006., 2007. i 2008. i već je tad bio najelitiniji na Jadranu, a išlo je dotle da su na rivi 0.25 Žuje (0.25 bocu nigdje nisam ni vidio nego na Hvaru) naplaćivali 25 kn i to još 2006. godine. al zato su izlasci odlični, Dankinja, Šveđanki, Australki, tamnoputih Francuskinja, ma šta ti srce poželi. naravno i predivnih Srpkinja.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
dudu je napisao/la:
grad Hvar je elita, a ostatak otoka onako, prosječne cijene i prosječni gosti. ljetovao sam u Hvaru 2006., 2007. i 2008. i već je tad bio najelitiniji na Jadranu, a išlo je dotle da su na rivi 0.25 Žuje (0.25 bocu nigdje nisam ni vidio nego na Hvaru) naplaćivali 25 kn i to još 2006. godine. al zato su izlasci odlični, Dankinja, Šveđanki, Australki, tamnoputih Francuskinja, ma šta ti srce poželi. naravno i predivnih Srpkinja.
Po tom pitanju me Bol dosta razočarao, malo veće selo. Doduše, i tamo je bilo dosta Slovenki i Srpkinja pred 7-8 godina.
SDB je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Po tom pitanju me Bol dosta razočarao, malo veće selo. Doduše, i tamo je bilo dosta Slovenki i Srpkinja pred 7-8 godina.
Bol je isto skup, ali bez razloga, razvikan zbog Zlatnog rata.
2006. godine na Hvaru sam prvi put u životu naletio na Srpkinje (neračunajući par poslova s republikosrpskancima) i bio sam u čudu što uopće rade tu, otkud im hrabrost da dođu. već slijedeće godine potpuno druga slika. prvu večer sam se sašio u Venerandi i uletio jedno 10 žena. sutra dan izašli mi na piće i ranije ćemo kući jer u 5 ujutro idemo za Split na Thompsonov koncert (na Starom placu) i hodamo mi rivom, kad idu prema nama dvije boginje, crnke, uski struk, fenomenalan dekolte, cijela riva je uzela dah i zastala, i taman kad se mimoilazimo, jedna zazove moje ime. osvrćem se oko sebe, nije moguće da sam ja, kad ona veli sinoć smo se upoznali, a brat mi i frend u nevjerici. i tako, zovne nas cura da izađemo tu večer van s njima, mi se nešto nemušto ispričamo da moramo ujutro u Split (malo nezgodno reći da idemo na Thompsona, a cure Beograđanke) i tu se rastanemo. onda stanemo, pogledamo se i skoro uglas kažemo: zajebi Thompsona a bili smo sve već na maksimirskom koncertu mjesec ranije. i tu večer smo zaružili toliko da nam je policija banula na vrata stana oko 7 ujutro. poslije se divno druženje nastavilo 2 tjedna itd.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
dudu je napisao/la:
SDB je napisao/la:
Bol je isto skup, ali bez razloga, razvikan zbog Zlatnog rata.
2006. godine na Hvaru sam prvi put u životu naletio na Srpkinje (neračunajući par poslova s republikosrpskancima) i bio sam u čudu što uopće rade tu, otkud im hrabrost da dođu. već slijedeće godine potpuno druga slika. prvu večer sam se sašio u Venerandi i uletio jedno 10 žena. sutra dan izašli mi na piće i ranije ćemo kući jer u 5 ujutro idemo za Split na Thompsonov koncert (na Starom placu) i hodamo mi rivom, kad idu prema nama dvije boginje, crnke, uski struk, fenomenalan dekolte, cijela riva je uzela dah i zastala, i taman kad se mimoilazimo, jedna zazove moje ime. osvrćem se oko sebe, nije moguće da sam ja, kad ona veli sinoć smo se upoznali, a brat mi i frend u nevjerici. i tako, zovne nas cura da izađemo tu večer van s njima, mi se nešto nemušto ispričamo da moramo ujutro u Split (malo nezgodno reći da idemo na Thompsona, a cure Beograđanke) i tu se rastanemo. onda stanemo, pogledamo se i skoro uglas kažemo: zajebi Thompsona a bili smo sve već na maksimirskom koncertu mjesec ranije. i tu večer smo zaružili toliko da nam je policija banula na vrata stana oko 7 ujutro. poslije se divno druženje nastavilo 2 tjedna itd.
Mućka izdaja. No ajde, nazovimo to počecima poklapanja pa se oprašta.
što se tiče te neprijateljske žive sile, prošao sam kroz sito i rešeto, sva moguća najveća iskušenja i baš zato DAZP drži da sam kao iskustan bojovnik od neprocjenjive važnosti.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.