Zanimljivo je kako su Srbi makli "vojvodu Mandića" i slične ekstremiste na ovim izborima, postavili su kao neku umjereniju struju koja je za srpske nacionalne interese.
Pridružen/a: 01 tra 2020, 15:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
Ne mogu da se odlučim koje je lepše i mirisnije cvieće, vaše ili Dukljansko:
Arkanov sin hvali ove koji obožavaju cviećari Dukljanski:
Warwho Youngman ako se ikad vrati u BiH treba samo da obrne priču kontra Srba i - Muslimani će glasati za njega...
Inače, juče su bile policijske blokade svuda po CG, ljudi iz Srbije koji su legalno ušli hapšeni ako bi im se našla Trobojka, ... no, ništa nije i neće moći zaustaviti Litije!
Ja bih više voleo da Yiannopoulos padne na ulici, nego na izborima. Kako je doša' tako da i pođe!
ikmandvaradtist je napisao/la:
Inače, juče su bile policijske blokade svuda po CG, ljudi iz Srbije koji su legalno ušli hapšeni ako bi im se našla Trobojka, ... no, ništa nije i neće moći zaustaviti Litije!
Juče su krenule litije iz gradova iz Srbije u auto-moto izdanju, ali dogovor je bio da se dođe do granice sa Crnom Gorom, ne dalje. Mislim da su te blokade bile lokalnog karaktera jer su se ljudi iz više gradova Crne Gore uputili za Podgoricu a ovi su im postavili blokade.
Brda (ili Sedmoro brda) je naziv za istorijsku i geografsku oblast u današnjoj Crnoj Gori. Stanovnici ove oblasti se po zavičajnoj pripadnosti nazivaju Brđani. Prema tradicionalnoj plemenskoj podjeli, oblast Brda obuhvata sedam srpskih plemena u koje spadaju: Bjelopavlići, Bratonožići, Vasojevići, Kuči, Moračani, Piperi, i Rovčani. Regionalna posebnost Brda, u odnosu na susjednu Staru Crnu Goru, ogledala se u zvaničnoj upotrebi dvojnog državnog naziva, koji je od kraja 18. vijeka pa sve do sredine 19. vijeka glasio: Crna Gora i Brda. Regionalne tradicije i osobenosti Brda očuvane su do savremenog doba.
U Brda spadaju i dične Berane. Do 1990. su se zvale Ivangrad, u čast Ivanu Milutinoviću, komunisti, revolucionaru i narodnom heroju nekadašnje SFRJ, rođenom u Cerovici kraj Podgorice, tadašnjem Titogradu.
Mislim da se hrvatski interes završava na Uni, Savi i Dunavu, uz eventualan pokušaj da nešto iščačkate od neprijateljski raspoloženih federalnih partnera.
jel postoji kakva mapa tih plemena ili bilo kakvih zanimljivih mapa iz Crne Gore?
uistinu, u tim brdima i plemenima završava se hrvatski interes, to nema nikakve veze s nama, čista albanština.
Pojednostavljena karta plemena (nije Drobrnjak kao što piše na karti nego Drobnjak). Nešto su oblasti, a ne plemena.
Detaljnije (obeleženo slovom O nisu plemena već oblasti).
Šire geografske oblasti u Crnoj Gori.
Poslednje dve postoje samo na ćirilici (postavio bih na latinici da ima). Nije loše naglasiti i da su među samim plemenima postojale razlike (negde i velike) u organizaciji, zakonima, pravilima itd.
Dična starohercegovačka Pljevlja.
Gospodine Ikman, zapostavili smo dičnu Boku i Primorje, mnošto klipova imamo i otud. Hvala dragom gospodinu Milu na ovom. A i ako pobedi na izborima, ne treba da pljujemo po njemu, jer samo je on onako znojav, iz usnule i pospane Crne Gore mogao probuditi Srpsku Spartu u punom sjaju
Hvala i raspopu Mirašu jer i njegov udeo treba da cenimo.
Agathonikos je napisao/la:
Dična starohercegovačka Pljevlja.
Gospodine Ikman, zapostavili smo dičnu Boku i Primorje, mnošto klipova imamo i otud. Hvala dragom gospodinu Milu na ovom. A i ako pobedi na izborima, ne treba da pljujemo po njemu, jer samo je on onako znojav, iz usnule i pospane Crne Gore mogao probuditi Srpsku Spartu u punom sjaju
Hvala i raspopu Mirašu jer i njegov udeo treba da cenimo.
Ma, ima snimaka sa svih strana, ko bi sve to postavio a da ne zaguši Temu...
Da, narod je već bio u Apatiji i Pomirljivosti, "Srpstvo snom mrtvijem spavalo" - a onda je Yiannopoulos udario na Svetinje! And we're back!
Ja ponekad pomišljam da je on naš čovek, da radi za nas: okupiti takve sline i gnjide da rade protiv Srpstva može samo čovek koji svesno bira da izgubi...
I ako pobedi, tačno razmišljam da mu u znak zahvalnosti za sve što je učinio za našu stvar, kao izraz zahvalnosti i uspomenu na ove divne dane, na kućnu adresu pošaljem novu vetrovku sa posvetom ispisanom na njoj
Agathonikos je napisao/la:
I ako pobedi, tačno razmišljam da mu u znak zahvalnosti za sve što je učinio za našu stvar, kao izraz zahvalnosti i uspomenu na ove divne dane, na kućnu adresu pošaljem novu vetrovku sa posvetom ispisanom na njoj
Hteo sam reći kabanicu, jer onu staru je poderao verući se po hercegovačkom krasu
Ne'a problema, re'ću ja nekijema ljudima koje znam da mi pošilju odozdolj koju "Dubrovčanku" pa ću Vi proslijedi' jednu... taman da uporedite sa "Vijetnamkom" (imate valjda "Vijetnamku", to svak' ima) i sprovedete uporedni tes'... mene lično "Dubrovčanka" bolja, izrađena za naše podneblje i odlično se pokazala na nevremenu izloženim osmatračkim visovima poviše Raguse...
A kaki su ovi Muslimani, "Cvieće DUDUKljanstva"... osnovali grupu pod nazivom "Crnogorci", šilju podršku i sokole Dukljane a Yiannopoulosa kuju u zvijezde:
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.