nemam namjeru biti duhovita. Cvijećarstvo nakon FTV-a i politike Sarajeva prema Hrvatima ne podnosim, neduhovita provociranja upućena na moju adresu zadrži za sebe.
Točno se po upisima može pogoditi nečija regionalna pripadnost. Ove djevojke iz Hercegovine su stvarno zeznute i britkog jezika, mene je doista strah i Oldskul i Ilirke i Sonje...s njima smijem samo "niz dlaku" i tu mir doista nema alternativu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Ministry of Sound je napisao/la:
Točno se po upisima može pogoditi nečija regionalna pripadnost. Ove djevojke iz Hercegovine su stvarno zeznute i britkog jezika, mene je doista strah i Oldskul i Ilirke i Sonje...s njima smijem samo "niz dlaku" i tu mir doista nema alternativu.
Brutalne, bolje niz dlaku...
@Sonjica
U svojih malo ljeta si osjetila samo to SDP-ovo velikobosanstvo, a to je upravo krepalo.
Ima i gorih stvari, u okruženju...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Jedan koji kaže da više nikada neće gledati ovu emisiju (valjda je šokiran gostom), i drugi u kome se pominje Srbija i Tomislav Nikolić u negativnom kontekstu.
Ovaj prvi komentar se odnosio na gosta, jel tako? Znači jedan jedini komentar koji je bio negativan po njega. Što se tiče emisije bila je odlična za Srbe koji žive na prostorima Hrvatske i na prostorima BiH s većinskim hrvatskim stanovništvom.
Što se drugog komentara tiče- sasvim ispravan i točan, nemamo mi što pozitivistički nastupati prema četniku Nikoliću i Srbiji.
Ministry of Sound je napisao/la:
Fali nam bosanki malo na forumu, to bi trebalo nekako gledati da se riješi.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
_________________ Sign up with braindumps for getting incredible online EMC courses exam and Princeton University. We also provide best examsheets.com and wikipedia with guaranteed success.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.