HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 lis 2025, 23:46.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 24504 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 977, 978, 979, 980, 981
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izrael
PostPostano: 21 lis 2025, 11:32 

Li Zongren je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

Najnoviji update: Fafo je bio Farfour (hamasov Micky Mouse) pod maskom!!

Ozbiljno? Baš tužno, farfour je bio legendaran.

Ma zajebavam. :zubati

Vjerojatno će ga vratit na TV, nova sezona. :D

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 23 lis 2025, 08:56 

Citat:
Israel's parliament gives initial nod to occupied West Bank annexation

https://www.reuters.com/world/middle-east/israels-parliament-gives-initial-nod-occupied-west-bank-annexation-2025-10-22/

Kurds 2 incoming. Dobro konačno rješenje i za turski zaostatak na Balkanu.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 20:04 

Zanima me misljenej Srba i Hrvata a prethodno znam kakvo vam je otprilike o Bošnjacima, prodali vjeru za večeru itd. Da su na mjestu Palestinaca Bošnjaci šta mislite da li bi priznali Izrael kao državu i potkapali ka iznutra.
Birali zidovskog člana predsjedništva :zubati

Nije jevrejima u prilog ni da asmiliraju sve Palestince u jednu drzavu, sta mislite bil Bošnjaci na njihovom mjestu na to pristali, eto priznati ćemo državu Izrael ko npr NDH ili SHS i biti neki faktor, jer kad se Gaza sa Zapadnom Obalom ubroji i br stanovnistva , Palestinci u tom Izraelu bi bili značajna većina.

West Bank (Palestine) 3,190,000 (of whom 912,879 are registered refugees as of 2024)
– Gaza Strip (Palestine) 2,170,000 (of whom 1,476,706 are registered refugees as of 2024)

Nek je 7 miliona Jevreja na tom teritoriju, Palestinci bi čilini ogromnu većinu u Izraelu i onda kao trojanski konj opstruisati drzavu i kočiti je?

Znam znam Palestinci su Arapi ponosan narod ne bi to dozvolili, ali kakve bi sanse imali da hoće multetnički Izrael i hamas se razoruza, recimo sto smatrate da je ARBiH Hamas i osniva se OSBIH tamo?

To bi Jevreje dovelo u nezavidan polozaj.

Baliye priznaj svakog okupatora, mozda bi taj sistem i za Palestince bio dobar.

Građanski izrael jedan čovjek jedan glas.

Vrh

PostPostano: Jučer, , 20:24 

korrisnik je napisao/la:
Zanima me misljenej Srba i Hrvata a prethodno znam kakvo vam je otprilike o Bošnjacima, prodali vjeru za večeru itd. Da su na mjestu Palestinaca Bošnjaci šta mislite da li bi priznali Izrael kao državu i potkapali ka iznutra.
Birali zidovskog člana predsjedništva :zubati

Nije jevrejima u prilog ni da asmiliraju sve Palestince u jednu drzavu, sta mislite bil Bošnjaci na njihovom mjestu na to pristali, eto priznati ćemo državu Izrael ko npr NDH ili SHS i biti neki faktor, jer kad se Gaza sa Zapadnom Obalom ubroji i br stanovnistva , Palestinci u tom Izraelu bi bili značajna većina.

West Bank (Palestine) 3,190,000 (of whom 912,879 are registered refugees as of 2024)
– Gaza Strip (Palestine) 2,170,000 (of whom 1,476,706 are registered refugees as of 2024)

Nek je 7 miliona Jevreja na tom teritoriju, Palestinci bi čilini ogromnu većinu u Izraelu i onda kao trojanski konj opstruisati drzavu i kočiti je?

Znam znam Palestinci su Arapi ponosan narod ne bi to dozvolili, ali kakve bi sanse imali da hoće multetnički Izrael i hamas se razoruza, recimo sto smatrate da je ARBiH Hamas i osniva se OSBIH tamo?

To bi Jevreje dovelo u nezavidan polozaj.

Baliye priznaj svakog okupatora, mozda bi taj sistem i za Palestince bio dobar.

Građanski izrael jedan čovjek jedan glas.

Mislim da si previše pun predrasuda.

Ako ste i prodali vjeru za večeru, pa ok. Vaša vjera, imate pravo sa njom raditi što želite pa i prodati je. To je vaša stvar. :neznam

U vezi Palestinaca, nisu oni ni bolji ni lošiji od drugih. Malo su podsticani iz vana, ali najveći faktor je zid prema Egiptu. Da nema zida, Palestinci bi se normalno kretali i ne bi bili tako radikalni. Ovako sve što vide je zid i Izrael, što je vrlo ograničena perspektiva. Kad je netko pritjeran uz zid onda postane radikalniji.

I Bošnjaci recimo, da nemaju slobodu kretanja, da su okruženi zidovima kao u Palestini, bili bi drugačiji.

1359 of 2558 - 53.13%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 24504 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 977, 978, 979, 980, 981

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: