|
|
Stranica: 580/580.
|
[ 14499 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 13 tra 2026, 12:38 |
|
|
https://narod.hr/hrvatska/ministarstvo- ... koj-mozemoi onda se dalje prodaje magla o HDZ "desničarima" i "kršćanima", oko kojih bi se trebala okupiti domoljubna desnica i dati im svoje glasove, kako bi ovi mogli raditi dalje ono što inače rade. Po uzoru na sramotu zvanu DP. Joj, samo da ne dođu crveni...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 13 tra 2026, 22:30 |
|
|
|
Ni jedan komentar o Herceg-Bosni, nikad. Tebe boli kur*c za Hrvate u BiH. Ti samo drviš po jednom te istom. Ko fol domoljub ali boli tebe kur*c za sve izvan tvog sela.
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 14 tra 2026, 11:02 |
|
|
zet je napisao/la: Ni jedan komentar o Herceg-Bosni, nikad. Tebe boli kur*c za Hrvate u BiH. Ti samo drviš po jednom te istom. Ko fol domoljub ali boli tebe kur*c za sve izvan tvog sela. Evo, javio se i moj vjerni pratitelj iz središnjice. Za početak, ovo je tema - Hrvatska >> Događanja u Hrvatskoj. Svjestan sam kako vas HDZovce iritira, kada se iznesu vaše prljavštine i odvratne stvari koje prakticirate, a željeli bi ta to ostane skriveno i bude jedna mala tajna. Pa kada to već niste u stanju prestati raditi (to je izgleda neki porok, užitak koji je jači od vas), a ono barem, da to sve lijepo protumačite, date interpretativnu izjavu, pomognete ostalima da proniknu u tu HDZ filozofiju i mistiku, kako bi svi mogli uvidjeti koliko je to lijepo i duboko. Ono, plaćamo mi HDZovci antifu, LGBT, srbovanje, antihrvatsku "kulturu", feminizam, Možemovce i još koje kakve budalaštine i boleštine, ooo, ali zato.... OK, mogu shvatiti što podržavate LGBT, kupanje anusa i sl. - vi to volite. Podržavanje SNV-a, srbovanja - OK, uživate u mazohizmu. Ali dok financirate svoje političke protivnike (Možemo), koji bi vas rado maknuli sa vlasti - e, to je nešto čudno, prava enigma. I umjesto da lijepo i kulturno, Vi sve to istumačite, Vi odlučili napasti me zbog manjka mojih komentara o Herceg-Bosni?! Ja i Herceg-Bosna?! Na ovom (ili ostalim forumima i portalima gdje pišem) Vi nećete naći niti jedan moj upis, gdje bi ja napadao ili vrijeđao BiH Hrvate. Pa čak i u životu, kada naletim na likove kojima smetaju "Bosanci" (BiH Hrvati), Janjevci ili Dalmatinci, koji su njima problem u životu, ja se njima konfrontiram. Ja, BiH Hrvatima zamjeram samo na tome, što biraju u Hrvatski Sabor. Pa tako, oni mogu birati generala Glasnovića (koji vas je zadužio dobrim u ratu i miru), gospodina Juriča (hrvatskog novinara), gospođu Mađarević (jedino što valja u hrvatskoj diplomaciji), ali ne, u Sabor nam pošalju 3 bezlična Plenkyeva dizača ručice. Samo 3, ali nažalost ključna. I još, nije zamjerka, nego žaljenje, na naivnosti, gdje se nadaju nečem dobrom od Zapada, koji ih je nasadio "100" puta i opet će... Ne brane III entitet Rusi - nego SAD. Nisu "Hercegovačku banku" razvalili i opljačkali Rusi, nego EUnija. Nisu BiH Hrvate osudili Rusi, nego EUnija. Što se tiče pitanja politike Hrvata unutar BiH, pa nije primjereno da ja koji nisam tamo rođen, ne živim tamo, sa strane dociram, što bi oni trebali. Plus, ne poznajem detalje. Je li Čović OK ili ne?! A za razliku od Vas, ne volim pisati muljavo i neinformirano.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 14 tra 2026, 11:10 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 8961 Lokacija: Herceg-Bosna
|
goran2hr je napisao/la: Ja, BiH Hrvatima zamjeram samo na tome, što biraju u Hrvatski Sabor. Pa tako, oni mogu birati generala Glasnovića (koji vas je zadužio dobrim u ratu i miru), gospodina Juriča (hrvatskog novinara), gospođu Mađarević (jedino što valja u hrvatskoj diplomaciji), ali ne, u Sabor nam pošalju 3 bezlična Plenkyeva dizača ručice. Samo 3, ali nažalost ključna. I još, nije zamjerka, nego žaljenje, na naivnosti, gdje se nadaju nečem dobrom od Zapada, koji ih je nasadio "100" puta i opet će... Ne brane III entitet Rusi - nego SAD. Nisu "Hercegovačku banku" razvalili i opljačkali Rusi, nego EUnija. Nisu BiH Hrvate osudili Rusi, nego EUnija. Što se tiče pitanja politike Hrvata unutar BiH, pa nije primjereno da ja koji nisam tamo rođen, ne živim tamo, sa strane dociram, što bi oni trebali. Plus, ne poznajem detalje. Je li Čović OK ili ne?! A za razliku od Vas, ne volim pisati muljavo i neinformirano. Nemaš ništa protiv BiH hrvata a određivao bi nam koga ćemo poslati u Sabor? Poštenije je reći da ne želiš da dijaspora uopće bira, nego da nam određuješ koga ćemo mi izabrati. Eto mi izaberemo 3 koja ti se ne sviđaju, a što je s onih 57 HDZ-ovaca koje izaberu hrvati iz Hrvatske? Što je sa svim onim ljevičarima i možemovcima koje izaberu hrvati iz Hrvatske? To ti dobro jel? Što sa svim glasovima manjinaca, uključujući i 3 zajamčena mjesta manjini koja je ratovala da Hrvatske države uopće ne bude? Glasnovića, i ljude poput Glasnovića mogu izabrati hrvati iz Hrvatske a da se to događa, i mi bi ovdje, najvjerojatnije, glasali još desnije. Nama paše kada Hrvatska ide udesno, ali isto tako smo svjesni da je opasno zamjeriti se prevladavajućoj politici u hrvata. Niti ćemo mi kada odlučiti vlast u Hrvatskoj jer nemaju dvije desne opcije, kao u Mađarskoj. U BiH smo ugroženi jer nam muslimani biraju predstavnike pa se držimo jače strane u Hrvatskoj. Tebi je možda bitno da se nešto konfrontiraš s Briselom i LGBTQ agendi, ali nama to nije primarno pitanje jer smo u goroj situaciji nego hrvati iz Hrvatske. Vi glasujte za desnije opcije pa HDZ neće moći ići ulijevo, sigurno ne na samo 3 predstavnika iz dijaspore. Da se mene pita, umanjio bih značaj BiH dijaspore a pojačao značaj dijaspore iz ostatka svijeta na način da se donese pravilo da dijaspora ni iz jedne zemlje u svijetu ne može dati više od 2 predstavnika dijaspore. Znači 2 bi bili izbor HB hrvata a 1 ostatka dijaspore u svijetu. Samo što bi taj 1 tada možda bio i možemovac, ovisno kako nam ta zapadna dijaspora skrene. Jel bi ti bio sretniji s tim ishodom?
_________________ Uspjeh muslimana iz 2025.-te godine: Dodik ne smije više raditi u RS-u ono šta radi Lidija Bradara u Federaciji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 14 tra 2026, 12:14 |
|
|
goran2hr je napisao/la: OK, mogu shvatiti što podržavate LGBT, kupanje anusa i sl. - vi to volite. Podržavanje SNV-a, srbovanja - OK, uživate u mazohizmu. Ali dok financirate svoje političke protivnike (Možemo), koji bi vas rado maknuli sa vlasti - e, to je nešto čudno, prava enigma.
Frustriran si zivotom i onda prosipas zuc danonocno po interenetu. Od takvih kao ti nema nikakve koristi za rodbinu, obitelj, prijatelje (ako ih uopce imas) drustvo, drzavu. Ti si hiperfrustrirana osoba. Ja takve uocim na kilometar. Sve ti je crno i jedino crno i nista drugo nego crno. Ti si tzv. emotivna crna rupa koja zeli usisati sve druge oko sebe u to crnilo.
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 14 tra 2026, 12:54 |
|
|
potocnj je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Ja, BiH Hrvatima zamjeram samo na tome, što biraju u Hrvatski Sabor. Pa tako, oni mogu birati generala Glasnovića (koji vas je zadužio dobrim u ratu i miru), gospodina Juriča (hrvatskog novinara), gospođu Mađarević (jedino što valja u hrvatskoj diplomaciji), ali ne, u Sabor nam pošalju 3 bezlična Plenkyeva dizača ručice. Samo 3, ali nažalost ključna. I još, nije zamjerka, nego žaljenje, na naivnosti, gdje se nadaju nečem dobrom od Zapada, koji ih je nasadio "100" puta i opet će... Ne brane III entitet Rusi - nego SAD. Nisu "Hercegovačku banku" razvalili i opljačkali Rusi, nego EUnija. Nisu BiH Hrvate osudili Rusi, nego EUnija. Što se tiče pitanja politike Hrvata unutar BiH, pa nije primjereno da ja koji nisam tamo rođen, ne živim tamo, sa strane dociram, što bi oni trebali. Plus, ne poznajem detalje. Je li Čović OK ili ne?! A za razliku od Vas, ne volim pisati muljavo i neinformirano. Nemaš ništa protiv BiH hrvata a određivao bi nam koga ćemo poslati u Sabor? Poštenije je reći da ne želiš da dijaspora uopće bira, nego da nam određuješ koga ćemo mi izabrati. Eto mi izaberemo 3 koja ti se ne sviđaju, a što je s onih 57 HDZ-ovaca koje izaberu hrvati iz Hrvatske? Što je sa svim onim ljevičarima i možemovcima koje izaberu hrvati iz Hrvatske? To ti dobro jel? Što sa svim glasovima manjinaca, uključujući i 3 zajamčena mjesta manjini koja je ratovala da Hrvatske države uopće ne bude? Glasnovića, i ljude poput Glasnovića mogu izabrati hrvati iz Hrvatske a da se to događa, i mi bi ovdje, najvjerojatnije, glasali još desnije. Nama paše kada Hrvatska ide udesno, ali isto tako smo svjesni da je opasno zamjeriti se prevladavajućoj politici u hrvata. Niti ćemo mi kada odlučiti vlast u Hrvatskoj jer nemaju dvije desne opcije, kao u Mađarskoj. U BiH smo ugroženi jer nam muslimani biraju predstavnike pa se držimo jače strane u Hrvatskoj. Tebi je možda bitno da se nešto konfrontiraš s Briselom i LGBTQ agendi, ali nama to nije primarno pitanje jer smo u goroj situaciji nego hrvati iz Hrvatske. Vi glasujte za desnije opcije pa HDZ neće moći ići ulijevo, sigurno ne na samo 3 predstavnika iz dijaspore. Da se mene pita, umanjio bih značaj BiH dijaspore a pojačao značaj dijaspore iz ostatka svijeta na način da se donese pravilo da dijaspora ni iz jedne zemlje u svijetu ne može dati više od 2 predstavnika dijaspore. Znači 2 bi bili izbor HB hrvata a 1 ostatka dijaspore u svijetu. Samo što bi taj 1 tada možda bio i možemovac, ovisno kako nam ta zapadna dijaspora skrene. Jel bi ti bio sretniji s tim ishodom? Na ovom ili bilo kojem drugom forumu ili portalu, nađite moj upis (nick je svugdje isti), gdje se ja protivim da hrvatska dijaspora glasa na predsjedničkim ili parlamentarnim izborima u RH, pa ukažite na to ili priznajte kako ste to izmislili? Upravo suprotno, uvijek se zalažem za pravo dijaspore na te izbore, jer smatram kako su nam stranci i povijesne nepravde nametnule ove granice, pa makar na izborima možemo pokazati kako smo jedan narod. A da kažem kako sam sretan time što dobijem, baš tom trojicom koju nam dijaspora pošalje u Sabor - ne mogu. U ovoj situaciji kakvu imamo - ta trojica su ključna. Za tih 57 HDZovaca (plus što su u tom broj i neki za koje nisu Hrvati glasali nego su glasove maznuli DHondtovom metodom) - JA nisam glasao. I da, zamjeram onim koji jesu, a glume domoljubne Hrvate i kršćane. Nisam glasao niti za SDP i Možemo, nego PiP (unutar tadašnje DP koalicije). Ni ti Možemovci nisu mi dobri. Dobri su HDzu, koji ih trpa novcima i spašava u Zambiji. Vi bi kao glasali još desnije, ali u praksi glasate za lijevo liberalni gay friendly globalistički HDZ (RH). Koja fantastična konstrukcija. No, ponavljam se - zalažem se da imate pravo glasa. Niste mi baš najjasniji, sa te "dvije desne opcije" u Mađarskoj. Niti je tamo sada pobijedila "desna opcija" nego Soroševi globalisti, niti je ovdje HDZ "desna opcija". Ta "jača strana koje se vi držite", ukinula je Herceg-Bosnu, ukinula HVO, predala nešto teritorija Srbima u Daytonu, izručila BiH Hrvate u Hag, generala Praljka kažnjavala zbog "šunda", poslala Jadrokovića BiH Hrvatima da ih odgovara od III entiteta, sa Izetbegovićevom SDA ujedinjena je u EU pučanima. Što reći? Ne tražim ja od Vas da se konfrontirate sa Briselom i LGBT-om, nego da to prestanete podržavati. Ili pak poštenije, da se izjasnite kako stojite iza toga, palite se na transvestite, LGBT, srbovanje, antifu, migrante, Obuljekinu "kulturu" i tsl.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 14 tra 2026, 13:02 |
|
|
zet je napisao/la: goran2hr je napisao/la: OK, mogu shvatiti što podržavate LGBT, kupanje anusa i sl. - vi to volite. Podržavanje SNV-a, srbovanja - OK, uživate u mazohizmu. Ali dok financirate svoje političke protivnike (Možemo), koji bi vas rado maknuli sa vlasti - e, to je nešto čudno, prava enigma.
Frustriran si zivotom i onda prosipas zuc danonocno po interenetu. Od takvih kao ti nema nikakve koristi za rodbinu, obitelj, prijatelje (ako ih uopce imas) drustvo, drzavu. Ti si hiperfrustrirana osoba. Ja takve uocim na kilometar. Sve ti je crno i jedino crno i nista drugo nego crno. Ti si tzv. emotivna crna rupa koja zeli usisati sve druge oko sebe u to crnilo. I opet, zato ste tu Vi da budete progresivni bakljonoša iz središnjice i sve to što meni izgleda crno, osvijetlite u pravom svjetlu, obojate u ružičasto (ili dugine boje), unesete radost. Evo, kada HDZ plaća Možemovce, antifu, udrugu YIHR ili izložbu o kupanju anusa - to je dobra i pozitivna stvar zbog ........ (dalje nastavite Vi). Ili nabrojite koristi koje Hrvatska ima od HDZ botova i sendvičara? Nije isključeno kako bi se pod teretom argumenata i ja Vama onda pridružio!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 16 tra 2026, 14:12 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 22 tra 2026, 09:43 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 22 tra 2026, 12:03 |
|
|
https://www.vecernji.hr/vijesti/plenkov ... me-1953564Bolje da je šutio - "Pritom, pozvao je da ga ("Jasenovac") posjeti što veći broj mladih i učenika "kako bi se neposredno upoznali s ovim dijelom hrvatske povijesti."", "S obzirom na to da se pozdrav (ZDS) počeo koristiti i u drugim situacijama, Plenković je naglasio: "Mislim da je jasna praksa policije i sudova. Imate velik broj prekršajnih prijava i odgovarajuće presude. Stvar je jasna", napomenuo je Plenković. ". Da mi je vidjeti Hrvata, koji bi tamo poslao svoje dijete da se upozna sa "dijelom hrvatske povijesti"?! Kada nekog kažnjavaju zbog ZDS-a, je li to "verbalni delikt", a završi li netko u zatvoru (koji ne želi platiti), je li on politički zatvorenik?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 24 tra 2026, 08:05 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 24 tra 2026, 14:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 46573 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
 Prekinite i medicinsku suradnju s Izraelom, najbolje da bojkotirate sve što je produkt izraelske akademske zajednice. Na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu je održan protest zbog gostovanja Idda Netanyahua, brata premijera Izraela Benjamina Netanyahua.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 27 tra 2026, 08:06 |
|
|
Jel ovo nemate temu Dubrovnika? Inače, ekstra vikend u istom. Du-motion vrh organizacija Ispo sam vam i na HRT-u 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 27 tra 2026, 11:59 |
|
|
Citat: Lejla Njemčević je kraljica Vodica: Peti put u karijeri je trijumfovala na utrci u Hrvatskoj
Najbolja bh. biciklistkinja Lejla Njemčević izvanrednom vožnjom sa posljednje startne pozicije došla je do pobjede na XCO UCI C1 utrci u Vodicama u Hrvatskoj.
Utrka u Vodicama, na izuzetno tehnički kamenitoj i fizički zahtjevnoj stazi, poslužila je kao posljednja provjera forme i adaptacija na teren pred nastup na Svjetskom kupu na Elbi, Italija, a koji se održava 9. maja. Lejla Njemčević trenutno zauzima 8. mjesto na svjetskoj UCI maraton ranking listi i ne krije ambicije da je cilj povratak u sami vrh.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 27 tra 2026, 15:38 |
|
|
daramo je napisao/la:  Prekinite i medicinsku suradnju s Izraelom, najbolje da bojkotirate sve što je produkt izraelske akademske zajednice. Na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu je održan protest zbog gostovanja Idda Netanyahua, brata premijera Izraela Benjamina Netanyahua. Ako nismo prekinuli suradnju s raznim srbskim ,,znanstvenim'' i uljudbenim ustanovama, onda stvarno ne znam nekog drugog s kim bi trebalo prekidati neku suradnju...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 27 tra 2026, 21:24 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: daramo je napisao/la:  Prekinite i medicinsku suradnju s Izraelom, najbolje da bojkotirate sve što je produkt izraelske akademske zajednice. Na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu je održan protest zbog gostovanja Idda Netanyahua, brata premijera Izraela Benjamina Netanyahua. Ako nismo prekinuli suradnju s raznim srbskim ,,znanstvenim'' i uljudbenim ustanovama, onda stvarno ne znam nekog drugog s kim bi trebalo prekidati neku suradnju... Da sutra zatvore taj fakultet i svima podijele otkaze, bilo bi nam bolje. Ne znam čemu taj fakultet služi i tko treba kadrove koje on "proizvodi"?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 28 tra 2026, 04:40 |
|
|
goran2hr je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Ako nismo prekinuli suradnju s raznim srbskim ,,znanstvenim'' i uljudbenim ustanovama, onda stvarno ne znam nekog drugog s kim bi trebalo prekidati neku suradnju...
Da sutra zatvore taj fakultet i svima podijele otkaze, bilo bi nam bolje. Ne znam čemu taj fakultet služi i tko treba kadrove koje on "proizvodi"?! Za javnu politiku je najbitnije da li imaš zeludac. Ako nemaš zeludac, onda nisi za nju. Uz taj glavni preduvjet, trebao biš imati dar glume, druztvenu inteligenciju, ter osnovni instinkt i inteligenciju tajnosti i zaštite privatnog zivota u odnosu na javni.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 01 svi 2026, 11:50 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 svi 2026, 12:22 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
iprodano
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 06 svi 2026, 14:53 |
|
|
goran2hr je napisao/la: https://narod.hr/hrvatska/doznajemo-koliko-ce-novca-snv-dobiti-ove-godine-iz-proracuna
Nije iznenađenje, ali je vijest i novi događaj u Hrvatskoj. Žalosno, idem se proglasiti srbinom i to ugroženim očito je to najisplativije kod HDZ-a.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: Jučer, , 09:50 |
|
|
iprodano je napisao/la: goran2hr je napisao/la: https://narod.hr/hrvatska/doznajemo-koliko-ce-novca-snv-dobiti-ove-godine-iz-proracuna
Nije iznenađenje, ali je vijest i novi događaj u Hrvatskoj. Žalosno, idem se proglasiti srbinom i to ugroženim očito je to najisplativije kod HDZ-a. Ja ta HDZ čuda jednostavno nisam u stanju protumačiti. Što ih na to sili? Čega se boje? Što bi se dogodilo da prava Srba u RH izjednače (financijski, izborno i na druge načine) sa pravima Hrvata u Srbiji? Reciprocitet. Osobito sada, kada HDZ i SDSS "nisu" u koaliciji. Ili ipak jesu? Ako nije strah, što je? Možda HDZovci vole "bičem po leđima" (etnomazohizam) ili je to naslijeđe još iz komunizma, vremena dok su još bili dio KPH, pa to za njih jednostavno mora biti tako (da se ulizuju Srbima i da im Srbi šefuju)?! Evo da sutra te silne milijune € za SNV, SDSS, SPC i tsl., izjednače sa 150.000,00 € (ako i toliko) koje Srbija plaća tamošnjim Hrvatima, dogodilo bi se što? Pogodio nas asteroid? Udario tsunami? Odbili nam učlanjenje u OECD? ....?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: Jučer, , 18:39 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: Danas, , 12:30 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: Danas, , 13:24 |
|
|
https://www.vecernji.hr/vijesti/plenkov ... /komentariPlenky ga postavio, a on bi sada nešto blebetao... Može odmah napustiti dužnost. Retoričko pitanje, ali dok Plenky plaši Sokola poručuje mu: 'Ako mu slučajno nije dobro, može odmah napustiti dužnost'. E sad, je su li HDZovci u EU parlamentu da bi im (njima) bilo dobro ili zbog dobrobiti Hrvatske i Hrvata?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: novosve i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|