|
|
Stranica: 100/173.
|
[ 4301 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 04 stu 2018, 11:54 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Epidemija silovanja i grupnih silovanja od strane muslimanskih migranata nikad veća. I zanimljivo svi se pretvaraju da se to ne događa. Šveđanke ne smiju noću ni hodati, bar ne same bez pratnje muškaraca. Muslimani ih prisilili na sharia zakone.
"Socijal-demokratska" mladež nedavno po prvi put na kraju godišnjeg zasjedanja umjesto "Internacionale" na razglas pustili neku arapsku pjesmu. This is The End. Sumrak razuma. No dobro, u obranu Šveđana se može reći da su pjesmu pustili i pjevali muslimani. Šveđani sjedili i strašljivo sa strane šutili. Muslimani im totalno preuzeli vodstvo u "socijal-demokratskim" organizacijama. Sad kad stranka "smećara" jedva prelazi izborni prag. I to je kraj "socijal-demokrata".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 05 stu 2018, 17:37 |
|
|
Musliman dobio protjerivanje. I već pola godine (preko 30 puta) dolazi na grob djevojčice koja je ubijena kamionom u terorističkom napadu u Stockholmu, i šuta stvari i uništava njen grob. Mramornu ploču su već jednom morali novu staviti. Ludilo prve klase.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 06 stu 2018, 13:49 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6366 Lokacija: Izvan sebe
|
BBC je napisao/la: Musliman dobio protjerivanje. I već pola godine (preko 30 puta) dolazi na grob djevojčice koja je ubijena kamionom u terorističkom napadu u Stockholmu, i šuta stvari i uništava njen grob. Mramornu ploču su već jednom morali novu staviti. Ludilo prve klase. Pa da ga neko lupi u glavu metkom iz snajpera iz daljine, *** nebi vise doslo.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 06 stu 2018, 16:59 |
|
|
Njega ili random Šveđane na ulici ? Mislim da su tu više Šveđani krivi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 16 stu 2018, 19:26 |
|
|
Allahovci ih "Kulturno obogatili".
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 01 pro 2018, 17:27 |
|
|
Od 1200 medicinskih testiranja (u ovoj godini) koje su radili samo 1% muslimana migranata "djece" stvarno djeca. Svi ostali preko 18 godina stari. A svakako suci i tužitelji odbace ta testiranja na sudu.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 01 pro 2018, 23:27 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Kad će početi Šveđani migrirati u zemlje gdje nema migranata? K nama npr.
Zašto se to ne događa ako su toliki problem?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 02 pro 2018, 01:28 |
|
|
Događa se, oko 50.000 Šveđana i Šveđanki godišnje.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 17 pro 2018, 18:46 |
|
|
Izaći će iz zatvora kad bude imao 53 godine. Nema sa Briatnskim sucima zajebancije. U Švedskoj bi dobio 1.5 godinu zatvora.
Lying murderer who stabbed his ex-wife and her mother to death after they learned of his secret family in Afghanistan is jailed for minimum of 32 years
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 19 pro 2018, 17:06 |
|
|
Musliman iz Afghanistana u low level Jihad premlatio 74-godišnju Šveđanku. Još je (na ispitivanju) optužio da je "rasist". Dobio 4 tjedna zatvora. Uz premlaćivanje starice, i za drogu, uništvanje tuđe imovine, prijetnje službenim licima. Debeo registar u policiji, između ostalog pokušaj ubojstva. Odgulio samo 4 godine zatvora, napad nožem više uboda, jedva spasili tu osobu. Policajke na ispitivanju nazivao kurvama.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 19 pro 2018, 17:10 |
|
|
- Kaže šef najveće stranke da Malmö liči na gangsterski grad. Mogao je reći ko je za to najviše zaslužan. I u istom dahu savjetuje švedsku djecu da uče arapski jezik.
- Sve više ljudi im umire jer nemaju mjesta u bolnicama da ih prime kad je akutno. Zadnji slučaj osoba umrla jer osoblje ne zna koristiti opremu. O čemu se radi ? Muslimani migranti im donose neke falsifikate kako su "doktori", muslimanke donose "papire" kako su "medicinske sestre". Ovi naivni majmuni ih zaposle i onda vide da ovi ni krv ne znaju pacijentu uzeti. Ili slučaj kad je "doktor" musliman iz Iraka masirao Šveđanku po sisama kad se došla žaliti zbog migrene.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 24 pro 2018, 16:56 |
|
|
Ne računaju nijednog od mase migranata, koji se sami pojave na granici, kao kvotne. Pa će iduće godine avionima iz Afrike i Bliskog Istoga 5000 njih dopeljati.
Ali neće to ići tako lako, ne, ne. Nemojte misliti da su oni naivci. Prvo će se provjeriti jesu li ti migranti fizički zdravi da podnesu avionski let. Švedske useljeničke kontrole su jako stroge, indeed.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 29 pro 2018, 14:21 |
|
|
- Sude petorici muslimana za pokušaj terorističkog napada. 800 kg praškova i kemikalija za pravljenje bombe im pronašli.
- Pripremaju se za epidemiju Ebole. Kako kažu, ne ako već samo kad će izbiti.
- Ovo je zadnja Nova Godina sa raketama. Zabranjeno zakonom, muslimani ih ispaljuju na policiju, vatrogasce, ambulantna vozila, prolaznike Šveđane. Totalni retardi. Samo će Danci zaraditi silan novac, jer na granici nema kontrole. Uskoro će i kuhinjske noževe zabraniti. Sve samo da se ne priča o pravim uzrocima i problemima.
- Samo 25% ubojstava policija riješi. Na početku 90-ih to bilo 90% riješenih slučajeva. Država u kojoj se isplati ubijati ljude, mala šansa da ćeš u zatvoru završiti. Ili bolje rečeno tužitelji zajedno sa sucima sve moguće akrobacije prave da optuženog oslobode, ako je musliman. Jelte, poslije presude mu smiju napisati ime u novinama i sve detalje, a nećemo pomagati "desnu" stranku.
- Epidemija trovanja pasa i mačaka širom države. Neke su uhvatili kako bacaju po parkovima otrovan kruh. Pa bježe kad ih pitaju šta rade. Jihad all the way. Majke ti, ovakva sranja širom države se moraju negdje dogovarati, planirati. Ili Telegram, WhatsApp App ili džamije.
- U Malmö imaju 800 zaposlenih policajaca. Da bi se mogli nositi sa epidemijom gang pucnjava, ubojstava i kriminala treba im minimalno 7200 zaposlenih policajaca. (Najskromnije procjene, neovisne o policiji, su minimalno 4000 policajaca) Moje skromno mišljenje je da moraju suce povješati ili poslati u mirovinu. A opet ko će ih naslijediti. Nove generacije koje su još gore u samocenzuri. I koji sude po ideologiji i političkoj agendi, ne po pravdi.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 02 sij 2019, 13:38 |
|
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 02 sij 2019, 13:47 |
|
|
Eminencija je napisao/la: https://www.youtube.com/watch?v=EHiJjtZkAho
Kaže:svedski mediji obezglavljivanja nazivaju "ozljeđivanje vrata nožem" ! Zali Boze postenih i normalnih ljudi iz tih drzava kao taj lik iz videa cija ce djeca ispastat zbog ovog degenerluka koji se provodi.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 06 sij 2019, 15:35 |
|
|
BBC je napisao/la: - Sude petorici muslimana za pokušaj terorističkog napada. 800 kg praškova i kemikalija za pravljenje bombe im pronašli.
Jedan od ove petorice. Imao 4 (legalna) identiteta u Švedskoj. Dizao 4 socijale, za neko vrijeme bi dobio 4 (legalne) putovnice. 9 od 10 muslimana migranata nema nikakve dokumente i sve što kažu policiji ovi prihvate i daju im legalne dokumente. Šveđani imaju nula kontrole ko im sve dolazi i boravi u državi. Zbog političke korektnosti još uvijek se ne razgovara javno o vizama za švedske putovnice. Ali to je neminovnost, morat će se uraditi. US veleposlanik u SW je malo nespretno izletio pa to najavio i rekao da je upravo zbog ovakvih stvari. Ovo su trojica od ostalih. Odmah se vidi kako su došli da kulturno obogate multi-kulti utopiju.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 06 sij 2019, 15:47 |
|
|
U Švedskoj je izbila ebola.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 06 sij 2019, 15:52 |
|
|
BBC je napisao/la: - Pripremaju se za epidemiju Ebole. Kako kažu, ne ako već samo kad će izbiti.
Kaže bolnica da nije. Ali kako im vjerovati kad je to državna (socijal-demokrata) institucija. Ja osobno im više ništa ne vjerujem.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 06 sij 2019, 16:04 |
|
|
Oni zapošljavaju migrante kao liječnike na osnovu fake diploma sa Bliskog Istoka i Afrike. Ili čak na osnovu "vjeruj mi na riječ" bez ikakve dokumentacije. Bez ikakvih polaganja ispita ili potvrde znanja.
Neki dan jedan migrant "zubar" Šveđanki uništio 3 zuba. Bušio zube za plombu pa otišao predaleko do zubnih živaca. Otekao joj vrat, teško disala. Pa kad je otišla Šveđaninu zubaru ovaj joj rekao kako stvari stoje. Zanimljivo nikakva kazna migrantu, osim što su ga poslali na kurs švedskog jezika.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 06 sij 2019, 16:05 |
|
|
Ako lažu Švedska bi bila prvi slučaj gdje je ebola izbila u Europi. To govori kakvi sve likovi su se doselili.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 06 sij 2019, 16:11 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Fake news. Ustanovljeno je da nije zarazen ebolom.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 06 sij 2019, 16:18 |
|
|
Državna TV kuća je izjavila da Amidža nije islamski ekstremist.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 06 sij 2019, 16:33 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zeničanin Dario Mihajlović postao gradonačelnik gradića u Svedskoj. Tata njegov Danko: Citat: Tesko je se prepoznati u zemlji pogresnog sistema gdje politicari svoju ulogu funkcija koriste u vlastite benefite, a vrlo malo energije ulazu za one koji su ih birali. Gledaj ovaj primjer. Za dvadesetak dana odrzat ce se svijetski kup u Nordiskim disciplinama u gradu gdje je moj sin gradonacelnik. On ce otvorit to takmicenje, i ja ga pitam moze li mi srediti par ulaznica. Kaze mi da moze, i posalje mi link gdje se kupuju ulaznice te mi naglasi da pozurim jer ce nestati karata. :) Zamisli kako bi to izgledalo kod nas. :) To ti sve govori o sistemu i kako politicari se ponasaju u tim sistemima.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 06 sij 2019, 16:34 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Fake news. Ustanovljeno je da nije zarazen ebolom. Nije ništa sramotno u tome ako je u Švedskoj izbila ebola. Vrlo je vjerojatno da Šveđani to nikada ne bi objavili javno.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 06 sij 2019, 16:56 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zeničanin Dario Mihajlović postao gradonačelnik gradića u Svedskoj. Tata njegov Danko: Citat: Tesko je se prepoznati u zemlji pogresnog sistema gdje politicari svoju ulogu funkcija koriste u vlastite benefite, a vrlo malo energije ulazu za one koji su ih birali. Gledaj ovaj primjer. Za dvadesetak dana odrzat ce se svijetski kup u Nordiskim disciplinama u gradu gdje je moj sin gradonacelnik. On ce otvorit to takmicenje, i ja ga pitam moze li mi srediti par ulaznica. Kaze mi da moze, i posalje mi link gdje se kupuju ulaznice te mi naglasi da pozurim jer ce nestati karata. :) Zamisli kako bi to izgledalo kod nas. :) To ti sve govori o sistemu i kako politicari se ponasaju u tim sistemima.
Balkansko preseravanje i osjećaj inferiornosti. Na zapadu se sve radi preko veza. Skoro nijedan moj posao nisam dobio čekajući u redu, ili aplicirajući sa konkurencijom zajedno, već preko veza prijatelja. Stanove sam dobivao preko veza i preko reda. (Zadnji primjer iz mog okruženja, državno sponzorirani stanovi. Za odprilike 0d 1/4 do 1/3 jeftinije stanarine od normalnih cijena. Liste čekanja ogromne i bez 3-5 godina čekanja ne dolaziš u obzir. Samo jedan kratki razgovor dvije osobe u 4 oka je bio dovoljan da se tih 3-5 godina čekanja zaobiđe.) Primjer od prije nekoliko tjedana. Jedna osoba, nebitno koja, je dobar prijatelj sa liječnikom. I ne da je samo kod njega osoba dobila pregled termin preko reda. Već je on nazvao svog prijatelja i tu osobu uvalio preko reda na operaciju, doslovce za manje od 48 sati. Da, oni što su čekali u redu čekaju i dalje. Kao što bi i ova osoba čekala svoj red da liječnik nije dobar prijatelj. Jedina razlika između Balkana je što ne smiješ platiti tu uslugu, ni novcem ni skupim poklonom. Ali slobodno smiješ uslugu vratiti protu-uslugom, nekad u budućnosti kad drugoj osobi zatreba. I to je sve legalno i moralno. Dok ostane na tome da se ne plaća usluga. Možda saksija sa cvijećem dolazi u obzir, ili boca skupljeg pića. Preko toga ne vrijedi pokušavati platiti uslugu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|