useless je napisao/la:
Evo ja vam mogu ukratko prepricat jer je ubijen moj poznanik. Ubojica je agresivni psihopat kojeg se boje svi u selu. Brat od ubojice, takodjer psihopat, je konstatno maltretirao majku mog poznanika vec godinama. Policija, a pogotovo tuziteljstvo nista nisu naprvili iako je zena napadnuta nozem. Uvijek bi sve zavrsilo onim "ne mozemo nista dok se nesto ozbiljnije ne dogodi". Ljudi se usprotivili psihopatima, a psihopati ko psihopati ufilmali sebi u glavi da su oni zrtve i da ih se proganja. Sve je rezultiralo ovim od sinoc. Velo Busic kojeg ovako lesinarski provlace po portalima je kolateralna zrtva, stajao iza mog poznanika. Amiđa, ovo se moze dogodit i tebi i tvojima, bolesnika ima svugdje.
Da sam ja naprimjer ili netko izvana došao u Grude maltretirati domaću ženu odmah bi se skupilo 10 momaka pa bi me prebili. Ali kad su interne stvari u pitanju svako balkansko selo je mala Cosa nostra i vrijedi zavjet šutnje. Barem je vrijedio dok ovi nisu popili pa mu rekli malo previše i onda je završilo tako kako je.