HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 sij 2025, 08:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1191 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Klix.ba - portal sa ludim urednicima i još luđim komentarima
PostPostano: 11 pro 2016, 19:26 

BBC je napisao/la:
Nije problem "samouvjerenost" oliti druge karakterne crte. Već da ste ekstremno ludi i svaki članak na Klislam ima komentara za bar 20 godina zatvora. Ali eto, ostanite takvi. Ja samo malo kako je Irma lijepo rekla radim na dehumanizaciji, niste mi problem takvi. Samo što više drugačiji od Hrvata, tim bolje.

Zar se ti ne zalazes sa slobodu govora? Nisi li najveci protivnik politickog korekcionizma na citavom internetskom bespucu? I ovdje ima komentara za duge robije. Kao i na drugim portalima s hrvatskim predznakom.

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 11 pro 2016, 19:30 

Naravno, kad ste vi u pitanju apsolutno se zalažem za vašu slobodu govora. Kao i slobodu da vaše misli približim mojim Hrvatima.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2016, 20:25 

Ovakvi komentari su normala na klislam portalu. Danas je ovakvih bilo bar 300 i uredništvo ih nikad ne briše.

Citat:
ChMar
Ta *** kurdska je trebalo na vrijeme istrijebit, ko i jevreje.

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 20:32 

U čast rođenja Muhammeda a.s. proučen mevlud u Gazi Husrev-begovoj džamiji

Vrh

PostPostano: 12 pro 2016, 21:56 

http://m.vijesti.ba/clanak/338884/monst ... u-kpz-foca

Gle ti komentara.Prave Orke.Beli fosfor je milosna Božija kiša za takav Sotonin nakot.

Vrh

PostPostano: 16 pro 2016, 05:58 

Bej Ha muslimani vrište za Alepom.Proklinju prete kukaju.Kakve budale.

Vrh

PostPostano: 16 pro 2016, 16:45 

Kačamak je napisao/la:
http://m.vijesti.ba/clanak/338884/monstrum-s-grbavice-zbog-nediscipline-prebacen-u-izolaciju-u-kpz-foca

Gle ti komentara.Prave Orke.Beli fosfor je milosna Božija kiša za takav Sotonin nakot.

Govoriš o Batku i ostalim četaljima? Slažem se :)

Vrh

PostPostano: 16 pro 2016, 21:09 

mirusvijetu je napisao/la:
Kačamak je napisao/la:
http://m.vijesti.ba/clanak/338884/monstrum-s-grbavice-zbog-nediscipline-prebacen-u-izolaciju-u-kpz-foca

Говорим о лојавој потурчади коју смо згузили на 23% бивше БиХ.Лепо вас је гледати како сте немоћни и луди у свом резервату.

Vrh

PostPostano: 16 pro 2016, 23:07 

Kačamak je napisao/la:

Говорим о лојавој потурчади коју смо згузили на 23% бивше БиХ.Лепо вас је гледати како сте немоћни и луди у свом резервату.

Bre jesi čuo da je Kosovo dobilo međunarodni pozivni broj :)

Vrh

PostPostano: 18 pro 2016, 02:31 

Kačamak je napisao/la:

Bre jesi čuo da je Kosovo dobilo međunarodni pozivni broj :)
slika :gunsmilie :thumbup

Vrh

PostPostano: 21 pro 2016, 22:53 

slika

slika

hahahaha intelektualna fukara!!
slika

jer britanci djeluju usuprot USA
slika

slika

slika

a jest ih briga akakakak
slika
opasan njeki
slika

Vrh

PostPostano: 05 sij 2017, 00:48 

Skoro pola naslova na Klixu su nepismeni, potplaćeni novinar-studenti kao da im školu nisu pohađali:

https://www.klix.ba/vijesti/bih/advokat ... /170104111

U svakoj vijesti bar jedna gramatička greška i to u najširoj varijanti bošnjačkog jezika.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 05 sij 2017, 01:11 

ha kako ce napisati napadac kad je to teška hrvatska rijec

Vrh

PostPostano: 05 sij 2017, 01:46 

Citat:
Svim izdrkanim srbima, prljavim srpkinjama i nakaradnoj srpskoj djeci koji će slaviti genocidno zločinački 9 januar, dan kad su izdrkani srbi, prljave srpkinje i nakaradna srpska djeca odlučili da Bošnjaci nestanu, želim mnogo SMRTNIH SLUČAJEVA, UBISTAVA, SILOVANJA, PLJAČKI, KARCINOMA, LEUKEMIJE I DRUGIH NEIZLJEČIVIH BOLESTI, INCESTA, ******** I PEDOFILIJE sa željom da izdrkani srbi, prljave srpkinje i nakaradna srpska djeca 9 januar iduće godIne dočekaju pod zemljom

https://www.klix.ba/komentari/170104114

slika :cool

Vrh

PostPostano: 05 sij 2017, 01:53 

Citat:
@trokutistan nisam omer........i kakav bi ja bio čovjek kad ovo ne bi želio srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji podržavaju zločin i genocid..............nikakav............zato SMRT svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju nakaradnu izdrkotinu rs i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji

slika :zivili

Vrh

PostPostano: 22 sij 2017, 11:56 

draga gospodo, možete biti ponosni na činjenicu da pojačavate simptome PTSP-a u sarajevskoj kotlini i diljem Trokutistana. apeliram da dodate gasa.

Citat:
Citat:
bingov buraz wrote:
Kad 9gag podbaci uvijek ostane forum Herceg-Bosne da se sit ismijes
Sinoc otvaraju sampanjac jer je Mcormack ili kako se vec zove bivsa ambasadorica a danas se tjese da i ako ostaje mora provoditi novu politiku :mrgreen:

Primjecujem da su Srbi pravoslavci mnogo manje radikalni od Srba katolika na tom forumu.

E fakat, neku vecer sam i ja malo odletio da se nasmijem. I prije su bili cirkus, ali ovi zadnji momenti su stvarno nevjerovatni. Oni su fakat vjerovali da Dodo ide kod Tvampa, samo eto zajebala ga Hanifa, kafe kuharica u ambasadi. A gdje je tu kmecanje za konzula Susnjara i slicne gluposti...

Kako bilo, davno su postali zestoka konkurencija 9gagu, a ludilo je kulminiralo zadnjih dana.

Evo tipicne teme:

politika/predsjednik-trump-pozvao-predsjednika-dodika-na-inauguraciju-t15021.html

A evo nekoliko tipicnih komentara "vidjenijih" forumasa koje poznajemo i s ovih stranica, samo pod drugim nickovima. :)

Citat:
Bosnjacki aparati na aparatima. :D Prikljuceni na generator.

Hi hi hi. :zubati

Citat:
Opa. Trump će stvarno promijeniti ploču američke politike u BiH. Ovo je povjesno.

Citat:
Haparati...haparati...košpice... :laugh

No, da ne bude zabune. Nikad se nisam furao na utjecaje izvana. O toj državi će odlučiti samo 3 konstitutivna naroda, pa kako se dogovore. A znamo da je to nemoguće.

Ali ipak, pljuska muslimanima. Hrvatski jezik ovdje nije dovoljan pa ću upotrijebiti bošnjački. Šamarčina muslimanima. 25 godina se uzdaju u OHR i USA intervencije, to im jedina slamka spasa bila. I sad su došli na to da ih svi odjebali.

A najgore ih tek čeka.

Citat:
Biti će zanimljivo gledati novoga američkog veleposlanika u BiH. :D

Citat:
Nije bez kraja.
Prosli rat, koji se vodio oko 100 puta vise teritorijalnih sporova nego ih ima danas, je trajao tek par godina a vec nakon 2 godine ste vikali "potpisuj Alija, nek je ko avlija!" Eventualni slijedeci rat trajati ce poput onog u Sloveniji: voditi ce se izmedju etnicki homogenih teritorija.

Dakle raspad BiH je nasumicni dogadjaj koji nastupa u godini X. Nitko ne zna koja je to godina, moze biti 2019., moze biti 2060., ali ce doci. Bosnjaci umjesto da unutar tog perioda izvuku maksimum ekonomije, kvalitete teritorija, i sigurnosti, oni se kockaju a najgore od svega pojacavaju mrznju prema druga dva, daleko jaca, brojnija i naoruzanija, naroda.

U medjuvremenu, mi cemo kontrolirati Federaciju a RS ce biti inozemstvo, kao i do sada.

Citat:

Znači da vas izupetamo na brzinu?Ah da to neće moći.Vi đe te se boriti do poslednjeg..bla bla..100 godina rat..Mošnjaci gerila..prelivaju rat..izbeglice u Hrvatskoj (?????!!!!!!??????)
BistrikBarone pišeš gluposti u nemerljivom strahu i očajanju.
Sve će ustvari biti drugačije.Scenario je vrlo mračan tako da te neću plašiti dovoljno si isprepadan.

Citat:
Naravno da je pozvan od nove administracije i to od vodecih ljudi u Trampovom izbornom stabu.Ova adminstracija SAD u Sarajevu polako kupi kofere.TEK SAD POCINJE IGRANKA.Bit ce ovo 4 lijepe godine i zanimljive.

Citat:
Koje pi*anje u lice i Bušmanima i lokalnoj američkoj žgadiji na zelenom platnom spisku

Ah naravno, i masa upisa po kojim ce turizam u Hrvatskoj procvjetati kada pocne rat u BiH.
Citat:
U slucaju nekog rata u BiH, u Trebinju sigurno se nece pucat. A RH nece imat nikakvi problema, kao da ce neko u Puli osjetit puskaranje oko Mostara, Brckog i po srednjoj Bosni. Mozda nebude turista u najjuznijoj Dalmaciji ali nikakav problem.

Citat:
Smjesno ih je gledati kako se koprcaju.
Dobro je ovo sve ispalo.Zamisli da smo juce gledali inauguraciju Hilary klinton a tamo u prvom redu sjede brkata Munira Subasic,Camil Durakovic i Reuf Bajrovic

Ukratko... Cisto da vidimo sta ko-bas-bre-zavadi ekipa pise kada ne trollaju ovaj forum... :)

za one koji žele znati više, tema je ova: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe" :zubati

Vrh

PostPostano: 22 sij 2017, 11:59 

Teško je to muslimansko ludilo razumjeti. Kao da nisu imali US veleposlanika već 23 godine.

Vrh

PostPostano: 22 sij 2017, 21:25 

Daaaaaa..ALI !
Dodik sad ima sankcije!Da da!
Sad će Šumska propasti! :w00t
Fali samo još da svaki od njih pojede po tri tepsije *** pite i 100% Bej Ha je tu! :bih

Vrh

PostPostano: 02 vel 2017, 15:01 

Ne znam da li ste primetili, ali na klix forumu je u zadnjih par meseci prava poplava tema kako Hrvatima treba ukinuti status konstitutivnog naroda i svesti ih na nacionalnu manjinu. Mislim da trenutno ima dosta više takvih tema od onih koje sugerišu karabinski juriš na Banja Luku. Jel sam samo ja iznenađen time, ili muslimani stvarno polako ali sigurno odustaju od RS i gledaju da spasu šta se spasti može od "Države".

Vrh

PostPostano: 02 vel 2017, 15:47 

A i zrače optimizmom što se tiče tog nauma, za razliku od tema o RS, gde je totalni defetizam i beznađe, osim dijaspore koja razvija planove proboja prema Drini i BL i bude redovno ismejavana od muslimana koji žive u BiH zbog tih planova.

Post sa klixa.
Citat:
Ovo je vec uobicajno kmecanje. Mislim da ce se na kraju sve svesti na to da cemo imati Hrvate Bosnjake (nesto poput Yugoslavena u Yugoslaviji. Ljudi poput Slavka Kukica, Zeljka Komsica, Ive Komsica itd. Sa druge strane cemo imati mali dio isfrustriranih Hrvata u hercegovini koji ce uvijek biti u konfliktima sa Sarajevom, neshvaceni od sviju (i od SDS-a i od SDP-a, SDA itd.) Dakle asimilacija i Srednjoj Bosni, Sarajevu , Tuzli i frustracija u hercegovini koja ce biti zemlja staraca za 5-10 godina.

Samo sto ce Yugo Bosnjaci ili Bosnjaci-katolici za svoj identitet imati vrlo temeljite korijene. Oni ce se zapravo samo vratiti imenu od prije 19. vijeka a i u srednjem vijeku ih Bosanski kraljevi i banovi nisu nazivali drugim imenom.

Ti ljudi u srednjoj Bosni ce napokon shvatiti da smo se zbog gluposti svadjali 160 godina.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2017, 18:58 

Rekao sam vam ja da će ih popis stanovništva još više sjebati.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2017, 19:00 

Carmello Šešelj je napisao/la:
A i zrače optimizmom što se tiče tog nauma, za razliku od tema o RS, gde je totalni defetizam i beznađe, osim dijaspore koja razvija planove proboja prema Drini i BL i bude redovno ismejavana od muslimana koji žive u BiH zbog tih planova.

Post sa klixa.
Citat:
Ovo je vec uobicajno kmecanje. Mislim da ce se na kraju sve svesti na to da cemo imati Hrvate Bosnjake (nesto poput Yugoslavena u Yugoslaviji. Ljudi poput Slavka Kukica, Zeljka Komsica, Ive Komsica itd. Sa druge strane cemo imati mali dio isfrustriranih Hrvata u hercegovini koji ce uvijek biti u konfliktima sa Sarajevom, neshvaceni od sviju (i od SDS-a i od SDP-a, SDA itd.) Dakle asimilacija i Srednjoj Bosni, Sarajevu , Tuzli i frustracija u hercegovini koja ce biti zemlja staraca za 5-10 godina.

Samo sto ce Yugo Bosnjaci ili Bosnjaci-katolici za svoj identitet imati vrlo temeljite korijene. Oni ce se zapravo samo vratiti imenu od prije 19. vijeka a i u srednjem vijeku ih Bosanski kraljevi i banovi nisu nazivali drugim imenom.

Ti ljudi u srednjoj Bosni ce napokon shvatiti da smo se zbog gluposti svadjali 160 godina.

Ubitačna retardacija.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2017, 19:37 

hercegovina zemlja staraca za 5-10 godina hahahhaha
pa škutorland je valjda najvitalniji dio države, nema zime za nas dole

Vrh

PostPostano: 02 vel 2017, 19:39 

ako im je to intelektualna elita kakav je tek prosječni mujo
isti je to *** zapravo, eno na temi o brčkom kakav je

Vrh

PostPostano: 02 vel 2017, 20:48 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Ne znam da li ste primetili, ali na klix forumu je u zadnjih par meseci prava poplava tema kako Hrvatima treba ukinuti status konstitutivnog naroda i svesti ih na nacionalnu manjinu. Mislim da trenutno ima dosta više takvih tema od onih koje sugerišu karabinski juriš na Banja Luku. Jel sam samo ja iznenađen time, ili muslimani stvarno polako ali sigurno odustaju od RS i gledaju da spasu šta se spasti može od "Države".

dobro si primjetio, ali to je posljedica ofenzive Hrvata, nisu se tome nadali, mislili su da je to ad acta i da oni zadaju ritam. šok i nevjerica, Dodik, Mladić i Karadžić više ne izgledaju tako loše. :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1191 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: