|
|
Stranica: 16/41.
|
[ 1006 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bišćanin
|
Naslov: Re: Bihac Postano: 01 srp 2010, 15:56 |
|
|
Petak (02.07.2010.) Olimpico & Papaya
Centralni USKportal.ba promo party u Bihaću!Kako je već poznato USKportal.ba je održavao promotivne partyje u svim općinama širom kantona. Nakon Bužima, Velike Kladuše, Cazina, Bosanske Krupe, Sanskog Mosta i Ključa na red je došao Bihać. U Bihaću će se 02.07.2010. god. održati centralni USKportal promo party. Za sve one koji su imali priliku da okuse provod na bilo kojem od naših partyja riječi su suvišne, a svima onima kojima će ovo biti prvi USKportal.ba party možemo obećati odličan provod i ludu atmosferu. Dakle, radi se o sedmom partyju po redu koji će na izvjestan način da predstavlja krunu dosadašnjih promo party aktivnosti ali i najavu za nove party-je i provode širom kantona. Naravno, kao što je to već običaj, pripremili smo razne promotivne materijale i poklone za vas. Pored toga ćete imati priliku da se družite sa našim hostesama i uredničkim timom. Fotografije i video snimke tog događaja će se naći na našem portalu u sekciji Nightlife. USKportal.ba promo party-ji su dio promotivne kampanje koju USKportal.ba realizira na području cijelog Unsko-sansko kantona. Osim promo party-ja zastupljene su i druge promotivne aktivnosti poput reklama na određenim TV postajma, u štampi, na raznim radio postajama, plakatima i mnogim drugim promotivnim materijalima. Partyju će prethoditi press konferencija koja će biti održana dan ranije 01.07.2010. god. u Kongresnoj dvorani hotela "OPAL Exclusive" s početkom u 12 sati. Težište Press konferencije će biti radi informiranje građana Unsko-sanskog kantona o našem prethodnom, tekućem i budućem radu, a razgovarat će se i o ostalim temama. Na kraju, čast nam je pozvati vas na centralni USKportal.ba promo party koji će se održati 02.07.2010. god. u clubovima Olimpico & Papaya. Dobro nam došli! http://www.uskportal.ba/index.php?stream=vijest&vid=1410
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bihac Postano: 01 srp 2010, 17:33 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Petak (02.07.2010.) Olimpico & Papaya
Centralni USKportal.ba promo party u Bihaću!Kako je već poznato USKportal.ba je održavao promotivne partyje u svim općinama širom kantona. Nakon Bužima, Velike Kladuše, Cazina, Bosanske Krupe, Sanskog Mosta i Ključa na red je došao Bihać. U Bihaću će se 02.07.2010. god. održati centralni USKportal promo party. Za sve one koji su imali priliku da okuse provod na bilo kojem od naših partyja riječi su suvišne, a svima onima kojima će ovo biti prvi USKportal.ba party možemo obećati odličan provod i ludu atmosferu. Dakle, radi se o sedmom partyju po redu koji će na izvjestan način da predstavlja krunu dosadašnjih promo party aktivnosti ali i najavu za nove party-je i provode širom kantona. Naravno, kao što je to već običaj, pripremili smo razne promotivne materijale i poklone za vas. Pored toga ćete imati priliku da se družite sa našim hostesama i uredničkim timom. Fotografije i video snimke tog događaja će se naći na našem portalu u sekciji Nightlife. USKportal.ba promo party-ji su dio promotivne kampanje koju USKportal.ba realizira na području cijelog Unsko-sansko kantona. Osim promo party-ja zastupljene su i druge promotivne aktivnosti poput reklama na određenim TV postajma, u štampi, na raznim radio postajama, plakatima i mnogim drugim promotivnim materijalima. Partyju će prethoditi press konferencija koja će biti održana dan ranije 01.07.2010. god. u Kongresnoj dvorani hotela "OPAL Exclusive" s početkom u 12 sati. Težište Press konferencije će biti radi informiranje građana Unsko-sanskog kantona o našem prethodnom, tekućem i budućem radu, a razgovarat će se i o ostalim temama. Na kraju, čast nam je pozvati vas na centralni USKportal.ba promo party koji će se održati 02.07.2010. god. u clubovima Olimpico & Papaya. Dobro nam došli! http://www.uskportal.ba/index.php?stream=vijest&vid=1410 Uff da mi ova desna padne shaka,ali ovo guze sicher odlikashi,nije ovo za mene
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Bihac Postano: 01 srp 2010, 17:41 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Petak (02.07.2010.) Olimpico & Papaya
Centralni USKportal.ba promo party u Bihaću!Kako je već poznato USKportal.ba je održavao promotivne partyje u svim općinama širom kantona. Nakon Bužima, Velike Kladuše, Cazina, Bosanske Krupe, Sanskog Mosta i Ključa na red je došao Bihać. U Bihaću će se 02.07.2010. god. održati centralni USKportal promo party. Za sve one koji su imali priliku da okuse provod na bilo kojem od naših partyja riječi su suvišne, a svima onima kojima će ovo biti prvi USKportal.ba party možemo obećati odličan provod i ludu atmosferu. Dakle, radi se o sedmom partyju po redu koji će na izvjestan način da predstavlja krunu dosadašnjih promo party aktivnosti ali i najavu za nove party-je i provode širom kantona. Naravno, kao što je to već običaj, pripremili smo razne promotivne materijale i poklone za vas. Pored toga ćete imati priliku da se družite sa našim hostesama i uredničkim timom. Fotografije i video snimke tog događaja će se naći na našem portalu u sekciji Nightlife. USKportal.ba promo party-ji su dio promotivne kampanje koju USKportal.ba realizira na području cijelog Unsko-sansko kantona. Osim promo party-ja zastupljene su i druge promotivne aktivnosti poput reklama na određenim TV postajma, u štampi, na raznim radio postajama, plakatima i mnogim drugim promotivnim materijalima. Partyju će prethoditi press konferencija koja će biti održana dan ranije 01.07.2010. god. u Kongresnoj dvorani hotela "OPAL Exclusive" s početkom u 12 sati. Težište Press konferencije će biti radi informiranje građana Unsko-sanskog kantona o našem prethodnom, tekućem i budućem radu, a razgovarat će se i o ostalim temama. Na kraju, čast nam je pozvati vas na centralni USKportal.ba promo party koji će se održati 02.07.2010. god. u clubovima Olimpico & Papaya. Dobro nam došli! http://www.uskportal.ba/index.php?stream=vijest&vid=1410 Uff da mi ova desna padne shaka,ali ovo guze sicher odlikashi,nije ovo za mene ne guze
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bihac Postano: 01 srp 2010, 17:52 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Uff da mi ova desna padne shaka,ali ovo guze sicher odlikashi,nije ovo za mene ne guze Jel ovo nase djete ,carsijsko? Mala je avion,mehlem za oci ,ovakvu mi je doktor prepiso
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Bihac Postano: 01 srp 2010, 17:55 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Jel ovo nase djete ,carsijsko? Mala je avion,mehlem za oci ,ovakvu mi je doktor prepiso Ne znam ja nista Pa lijeci se covjece
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 02 srp 2010, 10:35 |
|
|
Par slicica o novogradnji u Bihacu (KSC, SD1, Centar, Ceravci itd....). Sljedeci projekt pored ove gore zgrade: pa sljedeci...
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 02 srp 2010, 10:38 |
|
|
Lijevo na slici KSC + stambeno poslovni objekti i zavrsene zgrade doo. BH Invest Bihac KSC
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 02 srp 2010, 10:41 |
|
|
|
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Bihac Postano: 02 srp 2010, 14:59 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 738 Lokacija: USORA! HRHB
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Načelnik Bihaca, Hamdija Lipovača odbranio doktorsku disertacijuNačelnik Općine Bihać, Hamdija Lipovača uspješno je odbranio doktorsku disertaciju na temu “Državni suverenitet i univerzalna jurisdikcija u međunarodnom pravu“, čime je stekao pravo na naučni stepen doktora pravnih nauka. Izlaganje doktorske disertacije pred Komisijom koju su činili uvaženi profesori pravnih nauka i dokazani pravni eksperti, kao što su prof.dr. Kasim Trnka, Ćazim Sadiković i drugi, te uz mentorstvo prof. dr. Omera Ibrahimagića, održano je u amfiteatru Pravnog fakulteta Univerziteta u Bihaću, pred velikim brojem sugrađana, prijatelja, profesora i studenata. Prema riječima dr. Lipovače, da brani disertaciju upravo na ovom fakultetu, je njegova odluka, jer vjeruje u budućnost i opravdanost ovog Univerziteta, te ljude koji ulažu velike napore kako bi bihaćki Univerzitet imao što bolje uvjete akademskog rada. Govoreći o disertaciji, prof. dr. Ćazim Sadiković i prof. dr. Omer Ibrahimagić kazali su da je svojim istraživačkim radom dr. Lipovača tokom današnjeg izlaganja, otvorio živuće naučne teme, čime je napravio uvod i u svoje novo djelo. http://www.biscani.net/vijest.php?ID=19783 Čini mi se da je na ovoj drugoj slici prvi s desna docent Davor Babić, s PF Zagreb. Inače voli pojest popit, vjerovatno je bilo janjeta kasnje. Uglavnom ok. lik. Ljiljane imaš oko, i za promjenu bi vaše napado
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 02 srp 2010, 19:24 |
|
|
Pocela montaza WiFi opreme za bezicni internet
|
|
Apostol
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 02 srp 2010, 23:30 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2010, 01:14 Postovi: 51 Lokacija: Knin - Vareš - Orašje
|
Krajina, ako mi mozes reci koliko Hrvata ima u samom gradu Bihacu, a i u cijeloj opcini ? Koliko stanovnistva imaju ona cetiri hrvatska sela po popisu 1991? Takoder sam dobio podatak da je u opcini Bihac 1991. zivjelo cak 8000 Hrvata jer su se Hrvati dobrim djelom izjasnjavali kao Jugoslaveni. Te za kraj, da li se Biscani smatraju Bosnjacima, a ako ne, cime se smatraju ?
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 02 srp 2010, 23:56 |
|
|
Apostol je napisao/la: Krajina, ako mi mozes reci koliko Hrvata ima u samom gradu Bihacu, a i u cijeloj opcini ? Koliko stanovnistva imaju ona cetiri hrvatska sela po popisu 1991? Takoder sam dobio podatak da je u opcini Bihac 1991. zivjelo cak 8000 Hrvata jer su se Hrvati dobrim djelom izjasnjavali kao Jugoslaveni. Te za kraj, da li se Biscani smatraju Bosnjacima, a ako ne, cime se smatraju ? Biscani ce izjasnjavaju 100% kao Bosnjaci-muslimani! Etnicki smo najcistiji dio BIH,oduvijek bili... Hrvata ima pet-sest autobusa,prosjek godina tih Hrvata oko 65 ,eto tako nekako izgleda slika Bihaca... PS u samom gradu Bihacu ima cetri-pet Hrvata u vrh glave!
|
|
Vrh |
|
|
Asgard Hermiod
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 03 srp 2010, 00:13 |
|
|
Popis kaze 6 tisuca a ti kazes 6 .. u principu ako vitar opet zapuse tako da je isplativo bit hrvat ..bit ce cili bihac hrvatski Bez vjerskog elemetna cili onaj dio je asimilacijski lagan ..sve sta triba je malo ekonomije koja ce dovuc malo hrvatskih radnika ili studiranje lokalaca u zagrebu i to je to ..bihac nit je regionalno u bosni a bome je i otok unutar hrvatskog prometnog teritorija ..tp jest bilo kakvim prometnim razvojem oslanja se na hrvatsku a identitet i kultura ce lako doc ..povijest je vec tu ..za sad taj tvoj stav najvise podsjeca na srbe iz knina koji su skroz prisvojili knin koji je inace uz biograd ..nin i sibenik jedan od najvaznijih hrvatskih gradova ..a sad eto slavenski narod islamske vire ..prisvaja bihac koji je jedan od povijesnih prijestolnica hrvatske ..tako da jako lako moze ta bihacka mrgudnost naspram hrvatskog identiteta puknit
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 03 srp 2010, 00:23 |
|
|
Asgard Hermiod je napisao/la: Popis kaze 6 tisuca a ti kazes 6 .. u principu ako vitar opet zapuse tako da je isplativo bit hrvat ..bit ce cili bihac hrvatski Bez vjerskog elemetna cili onaj dio je asimilacijski lagan ..sve sta triba je malo ekonomije koja ce dovuc malo hrvatskih radnika ili studiranje lokalaca u zagrebu i to je to ..bihac nit je regionalno u bosni a bome je i otok unutar hrvatskog prometnog teritorija ..tp jest bilo kakvim prometnim razvojem oslanja se na hrvatsku a identitet i kultura ce lako doc ..povijest je vec tu ..za sad taj tvoj stav najvise podsjeca na srbe iz knina koji su skroz prisvojili knin koji je inace uz biograd ..nin i sibenik jedan od najvaznijih hrvatskih gradova ..a sad eto slavenski narod islamske vire ..prisvaja bihac koji je jedan od povijesnih prijestolnica hrvatske ..tako da jako lako moze ta bihacka mrgudnost naspram hrvatskog identiteta puknit Ja ti samo kazem onako kako je stvarno! Bihac se oduvijek oslanjao na Hrvatsku i gravitirao ka Agramu,i dan danas na svaku malo slozeniju operaciju ide se u Agram,na frizuru naravno ko ima para u shoping kad trebaju krpice itd... No cinjenica je da su bihacki Hrvati oduvijek odlazili u Hrvatsku, jos u ona socijalisticka vremena i da su oduvijek imali animozitet prema Bosni ,sto im ja ne uzimam za zlo...bihacki Hrvati su uvijek bili radishni,mirni,povuceni,i nikad nisam cuo da je neki Hrvat napravio neki belaj,jednostavno ti ljudi su uvijek imali svoj zivot i skoro da nikad nisu participirali barem ne znacajnije u Bihacu... Uostalom sta bi vi sa 300 000 Bosnjaka-muslimana ,kad kazes hrvastki grad?pa uzeli bi vam bolan Zagreb za dvajes godina Ako zelite jos 120 dzamija u Zagrebu plus 250 mesdzida Bujrum pripojite Bihac Hrvatskoj
|
|
Vrh |
|
|
Apostol
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 03 srp 2010, 00:31 |
|
|
Zlatni Ljiljanu, simbolu katoličanstva i Hrvata BiH. Nikada niste bili etnicki najcisci dio BiH ( cca 65 - 70% muslimana izjasnjeno 1991. ). Najcisci su dijelovi srpskog i hrvatskog puka - Drvar, Bosansko Grahovo, Posusje, Citluk, Siroki Brijeg, Sekovici........itd......
Ukoliko ste ne informirani, vi islamizirani Hrvati i Srbi te sada kao novonastali Bosnajci ste posebno u bihackoj krajini dugi niz godina izjasnjavali kao Hrvati i Srbi, sve do neke 1945.
Takoder Bihac - Krajina je musliman po vjeroispovijesti, a ne smatra se Bosnjakom i znaci da se svi ( 100 % ) muslimani u bihackoj krajini ne izjasnjavaju kao Bosnjaci.
Hrvata prema zupnim podatcima u Bihacu ima oko 4500 k, a ja sam samo zelio precizniji podatak.
Takoder nema vas 300 000 u bihackoj krajini, ipak vas je malo vise otislo u Sloveniju i Hrvatsku.
|
|
Vrh |
|
|
Asgard Hermiod
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 03 srp 2010, 00:37 |
|
|
Kazem bez vjerskog elementa Sa vjerskim elementom je kompliciranije ...a lika se ispraznila nemilice pa tako valjda i taj dio kod bihaca je isa prema zagrebu ..uostalom sta mislite odakle zagrebu danasnjih 800 tisuca ljudi ? Bojin se da u bihacu ljudi imaju banja luka sindrom a to ti je ono ajme lijepa njihova ..sta cu ja tamo i ajme koji su to nacionalisti ..bla..bla a onda (pricam o banjaluckom forumu nesto me neki dan net tamo odvea) na iducoj stranici ..koncert u zagrebu ..odmor u zadru ..oliver dragojevic ..klapske pisme ..onda tema o jeziku u kojem se place kako su poceli pricat hrvatski a na kraju u dilu o slusanju pisama se zaplace na slavonijo ko te nije volio ..uz to sve mislin cila turska hrvatska ili bosanska krajina ili USK a moze i zapadna RS ide u zagreb svakodnevno ..neko je posli rata u novini jednoj napisa kako ce ekipa iz bihaca i banja luke odmah put zagreba cin se smiri e pa bome upravu je bia ...vecina obicnog svita je bopsanski/srpski nacionalist za lokalne potribe a cim se ugasi net ili izađe iz kuce ..ajmo put zagreba ..a jos su poceli i kupit neke ZG rici pa me nebi cudilo i da uskoro dođe kajkavstina u zapadnu bosnu Srbi se nece asimilirat ..a ovaj muslimanski dio mozda oce ali mislin da uskoro mozemo ocekivat krajisnike i neizjasnjene jer nesto mi oni kupe previse rvatske kulture unatoc mrznji naspram hrvatske koju mnogi imaju
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 03 srp 2010, 00:38 |
|
|
Apostol je napisao/la: Zlatni Ljiljanu, simbolu katoličanstva i Hrvata BiH. Nikada niste bili etnicki najcisci dio BiH ( cca 65 - 70% muslimana izjasnjeno 1991. ). Najcisci su dijelovi srpskog i hrvatskog puka - Drvar, Bosansko Grahovo, Posusje, Citluk, Siroki Brijeg, Sekovici........itd......
Ukoliko ste ne informirani, vi islamizirani Hrvati i Srbi te sada kao novonastali Bosnajci ste posebno u bihackoj krajini dugi niz godina izjasnjavali kao Hrvati i Srbi, sve do neke 1945.
Takoder Bihac - Krajina je musliman po vjeroispovijesti, a ne smatra se Bosnjakom i znaci da se svi ( 100 % ) muslimani u bihackoj krajini ne izjasnjavaju kao Bosnjaci. Pusti ti Bihac-Krajinu bolan, on je po vjeroispovijesti shupak,a po nacionalnosti "komsic" obicna ljiga ... slusaj ti mene Dodji u Bihac pa izvali tako nesto nedje u birtiji ili negdje na Korzu,zagarantiran ti je skok na glavu s gradskog mosta koji nosi ime po inace velikom Hrvatu Aliji Izetbegovicu
|
|
Vrh |
|
|
Apostol
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 03 srp 2010, 00:45 |
|
|
Uglavnom, nije bitno ali ja sam opet u pravu. Opovrgni ako mozes. Na popisu 2011. ce se sve vidjet. Cca 200 000 muslimana se nece proglasiti Bosnjacima, toga su svjesni i vasi politicari, a zato i ne zele popis. Znaci broj ce vama biti oko 1 300 000, Srba 1 250 000, a nas 450 000, sto znaci da ce se BiH i dalje slijedecih godina crtati kao apsolutna krscanska zemlja.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bihac Postano: 03 srp 2010, 00:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Ova desno edit: tek sad vidim da ju je zakapario mr lily
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Bihac Postano: 03 srp 2010, 00:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Ova desno pojo bi joj gofno ko sarmu...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 03 srp 2010, 00:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
hahahah, kaže se "...ko hurmašicu"
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 03 srp 2010, 00:54 |
|
|
Apostol je napisao/la: Uglavnom, nije bitno ali ja sam opet u pravu. Opovrgni ako mozes. Na popisu 2011. ce se sve vidjet. Cca 200 000 muslimana se nece proglasiti Bosnjacima, toga su svjesni i vasi politicari, a zato i ne zele popis. Znaci broj ce vama biti oko 1 300 000, Srba 1 250 000, a nas 450 000, sto znaci da ce se BiH i dalje slijedecih godina crtati kao apsolutna krscanska zemlja. Jarane ti si naletio na pogresnog,nisam ti ja Haris Causevic zvani OKS Boli mene racku jel krscanska ili je muslimanska ili ce biti cifutska,isto tako nema "mojih" politicara jer nataknem ih sviju na svoju ud, pocev od Silajdzica preko Komsica i zavrsim na Reisu Cericu...niko mene ne pita kako cu ja platiti struju vodu,kanalizaciju,ratu kredita itd isto tako me zaboli tuki za popis stanovnistva ja bi najvise volio da se nisam ni rodio u jebenoj zemlji gdje se prave popisi naroda,tnickih plemena ,a ne prave popisi ljudi...boli me tuki za levate ,koljite se al bez mene ,da se ja pitam rokno bi 10 atomskih na Balkan... Lahku noc vam zelim
|
|
Vrh |
|
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 03 srp 2010, 00:55 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: hahahah, kaže se "...ko hurmašicu" nikad čuo... ko tuljumbu...
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bihac Postano: 03 srp 2010, 00:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Ova desno edit: tek sad vidim da ju je zakapario mr lily Neka buraz ima tu meme za nas trojicu,vidis da je pupalo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 03 srp 2010, 00:59 |
|
|
Šta li će jadna cura pomislit ako slučajno naleti pa pročita ove uvijene komplimente
Uglavnom nije to za nas seljobere, to je za guzonjine sinove :)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|