|
|
Stranica: 33/41.
|
[ 1006 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 11 ožu 2012, 23:19 |
|
|
Ibar je napisao/la: Vii taman danas na povratku iz splita starom cestom .. malo je falilo da nagovorim kolege da skrenemo za bihac
al relativno smo zurili pa nismo uspjeli ovaj put hehe..
nedjelja nigdje zive dusa lika kordun predivni ko i uvijek i jos vise :-))) Ibar di si bio u Splitu? ja mislio ode on u crnu goru, a kad ono on u splitu, potpis ti je vrhunski!
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 13 ožu 2012, 13:12 |
|
|
dinara ma bio u centru splita i u zupi brda :))
u cg jos nisam nikad bio al nadam se ove godine prvi put :-))
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 13 ožu 2012, 13:13 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ibar je napisao/la: vii ovaj simpaticni covjek je sigurno Cigan Ne nije Cigan ,nego najbolji dekorater,umjetnik,dobri duh Bihaca,nekad davno vrlo dobar fudbaler,ljubitelj motora,bivsi vlasnik jedne od najboljih cevabdzinica,sin jednog od prvih slastichara nase lijepe carshije,veliki zajebant i humorista ... znaci dobra dusa grada eheh :)
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 13 ožu 2012, 13:14 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ibar je napisao/la: Vii taman danas na povratku iz splita starom cestom .. malo je falilo da nagovorim kolege da skrenemo za bihac
nedjelja nigdje zive dusa lika kordun predivni ko i uvijek i jos vise :-))) Ja sam odustao od povratka u ZG zbog toga što je bura derala preko svake mjere, a bojao sam se da me ne pošalju do Knina autobusom heheh da nije se moglo preko svetog roka kad smo isli za split morali preko gracaca i obrovca ehhe
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 15 ožu 2012, 00:43 |
|
|
ZEGAR je napisao/la: Vii je napisao/la: Vide moje rodice Ane u narodnoj nošnji. I don Mile. Dvije prekrasne mlade dame,koje su vodile program prilikom blagoslova spomen obilježja,zovu se Marija i Dora.Kao i obično,impresionirale su sve nazočne svojim stasom i glasom.Svećenik na slici je naš župnik Fra Ivica Matić a uz njega blagoslov je vodio naš zavaljski župnik don Mile Ivančić.Uz brojno mnoštvo ljudi iz Žegara,V Polja,Kralja,Golubića,Dobrenice,Skočaja,Međudražja,Zavalja i gradskog područja Bihaća,nazočili su i naši dragi gosti sa Plitvičkih Jezera i predstavnici karlovačke županije.Pored obitelji poginulih,udruga proisteklih iz domovinskog rata,predstavnika kulturnog, sportskog i javnog života,nazočili su i predstavnici političkih stranaka i predstavnici organa vlasti općine i USK.Medju pozvanima su bili Prof Dr Božo Ljubić,izaslanik Dr Čovića gospodin Mato Franjičević,izaslanik zamjenice ministra obrane gospodin Velimir Jukić,ministar u VM gospodin Damir Ljubić,zastupnik u Domu naroda gospodin Martin Raguž,predsjednik HZ HB gospodin Vlado Šoljić,1.konzul RH u Banja Luci gospodin Ivan Šegulić,gospodin Josip Merdžo,gospodin Veso Vegar,gospodin Ivica Gašpar,gospodin Vjeko Bakula-naš donator,predstavnici HVIDRE HB Županije na čelu sa gospodinom Ivanom Mamićem i gospodinom Anđelkom Barunom i brojni drugi gosti.Svečanost blagoslova su uveličali predstavnici OS i vojni orkestar iz Mostara. Pa da. Žegaranke se svugdje trpaju.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 15 ožu 2012, 00:45 |
|
|
Ibar je napisao/la: Vii taman danas na povratku iz splita starom cestom .. malo je falilo da nagovorim kolege da skrenemo za bihac
nedjelja nigdje zive dusa lika kordun predivni ko i uvijek i jos vise :-))) E rode mogao si produžiti na kavu.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 15 ožu 2012, 00:46 |
|
|
Ibar je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ja sam odustao od povratka u ZG zbog toga što je bura derala preko svake mjere, a bojao sam se da me ne pošalju do Knina autobusom heheh da nije se moglo preko svetog roka kad smo isli za split morali preko gracaca i obrovca ehhe Starom cestom. Pa Gračac-Korenica-Bihać.
|
|
Vrh |
|
|
ZEGAR
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 15 ožu 2012, 22:27 |
|
|
Vii je napisao/la: ZEGAR je napisao/la: Dvije prekrasne mlade dame,koje su vodile program prilikom blagoslova spomen obilježja,zovu se Marija i Dora.Kao i obično,impresionirale su sve nazočne svojim stasom i glasom.Svećenik na slici je naš župnik Fra Ivica Matić a uz njega blagoslov je vodio naš zavaljski župnik don Mile Ivančić.Uz brojno mnoštvo ljudi iz Žegara,V Polja,Kralja,Golubića,Dobrenice,Skočaja,Međudražja,Zavalja i gradskog područja Bihaća,nazočili su i naši dragi gosti sa Plitvičkih Jezera i predstavnici karlovačke županije.Pored obitelji poginulih,udruga proisteklih iz domovinskog rata,predstavnika kulturnog, sportskog i javnog života,nazočili su i predstavnici političkih stranaka i predstavnici organa vlasti općine i USK.Medju pozvanima su bili Prof Dr Božo Ljubić,izaslanik Dr Čovića gospodin Mato Franjičević,izaslanik zamjenice ministra obrane gospodin Velimir Jukić,ministar u VM gospodin Damir Ljubić,zastupnik u Domu naroda gospodin Martin Raguž,predsjednik HZ HB gospodin Vlado Šoljić,1.konzul RH u Banja Luci gospodin Ivan Šegulić,gospodin Josip Merdžo,gospodin Veso Vegar,gospodin Ivica Gašpar,gospodin Vjeko Bakula-naš donator,predstavnici HVIDRE HB Županije na čelu sa gospodinom Ivanom Mamićem i gospodinom Anđelkom Barunom i brojni drugi gosti.Svečanost blagoslova su uveličali predstavnici OS i vojni orkestar iz Mostara. Pa da. Žegaranke se svugdje trpaju. Sasvim je logično da Žegaranke budu u Žegaru,u žegarskoj narodnoj nošnji,na blagoslovu spomen obilježja poginulim pripadnicima HVO-a i civilnim žrtvama rata iz Žegara.Nije logično da budu u Prekounju na skupu SDP-a u atmosferi primitivizma.Sramno je davati takve komentare da se Žegaranke svugdje trpaju.Još sramnije je govoriti neistinu i ljude prozivati po forumu imenom.(Nije Ana i nije tvoja rodica).Ja razumijem konfuziju koja vlada u pojedinim glavama u Bihaću,ovih dana.Nije lako gledati blamažu Velikog Vođe i cjelokupnog SDP-a.Boli to i čini nervoznim njegove glasnogovornike i idolopoklonike.To je vaš unutarstranački problem pa nastavite si medjusobno trpati do mile volje.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 15 ožu 2012, 22:40 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
ZEGAR je napisao/la: Vii je napisao/la: Pa da. Žegaranke se svugdje trpaju. Sasvim je logično da Žegaranke budu u Žegaru,u žegarskoj narodnoj nošnji,na blagoslovu spomen obilježja poginulim pripadnicima HVO-a i civilnim žrtvama rata iz Žegara.Nije logično da budu u Prekounju na skupu SDP-a u atmosferi primitivizma.Sramno je davati takve komentare da se Žegaranke svugdje trpaju.Još sramnije je govoriti neistinu i ljude prozivati po forumu imenom.(Nije Ana i nije tvoja rodica).Ja razumijem konfuziju koja vlada u pojedinim glavama u Bihaću,ovih dana.Nije lako gledati blamažu Velikog Vođe i cjelokupnog SDP-a.Boli to i čini nervoznim njegove glasnogovornike i idolopoklonike.To je vaš unutarstranački problem pa nastavite si medjusobno trpati do mile volje. Veliki vozd je puko k‘o frula...ko mu jebe mater,jos da pukne onaj smrad Prsa...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 15 ožu 2012, 22:42 |
|
|
Gospodine Žegar, djevojka je djelovala kao Ana, o kojoj je bila riječ. Ako se već ne "trpate" kako Vi rekoste, zašto namećete Vedropoljanima pjevanje "Žegaranskoga kola"? Nisam znala da se pučani s Križa nazivaju Žegaranima. Prvi put čuh. Velikoga vođe? O čem" to Vi? Logično je onda da vam SDP donira dio budžeta za izgradnju cestovnoga prometa u Polju. I nemojte Vi mene trpati niti u jednu stranku, ja sam nezavisan čovjek.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 15 ožu 2012, 22:45 |
|
|
Vii je napisao/la: Gospodine Žegar, djevojka je djelovala kao Ana Meni je djelovala k‘o Sabaheta Ali ja ipak za razliku od tebe znam kako "moja" rodica Sabaheta izgleda...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 15 ožu 2012, 22:47 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Vii je napisao/la: Gospodine Žegar, djevojka je djelovala kao Ana Meni je djelovala k‘o Sabaheta Ali ja ipak za razliku od tebe znam kako "moja" rodica Sabaheta izgleda... A kako izgleda Sabaheta? Valja li išta?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 15 ožu 2012, 22:49 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Meni je djelovala k‘o Sabaheta Ali ja ipak za razliku od tebe znam kako "moja" rodica Sabaheta izgleda... A kako izgleda Sabaheta? Valja li išta? Sabaheta je k‘o avion,ta kad bi te shchepala,isisala bi iz tebe i zadnji spermatozoid ne znas ti Sabahete koji je to Azrajil
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 15 ožu 2012, 23:00 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Vii je napisao/la: Gospodine Žegar, djevojka je djelovala kao Ana Meni je djelovala k‘o Sabaheta Ali ja ipak za razliku od tebe znam kako "moja" rodica Sabaheta izgleda... Pa možda i jeste Sabaheta, tko zna?!
|
|
Vrh |
|
|
ZEGAR
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 16 ožu 2012, 21:54 |
|
|
Vii je napisao/la: Gospodine Žegar, djevojka je djelovala kao Ana, o kojoj je bila riječ. Ako se već ne "trpate" kako Vi rekoste, zašto namećete Vedropoljanima pjevanje "Žegaranskoga kola"? Nisam znala da se pučani s Križa nazivaju Žegaranima. Prvi put čuh. Velikoga vođe? O čem" to Vi? Logično je onda da vam SDP donira dio budžeta za izgradnju cestovnoga prometa u Polju. I nemojte Vi mene trpati niti u jednu stranku, ja sam nezavisan čovjek. Vi ste prije svega neupućen čovjek ili možda zlonamjeran čovjek. Kao prvo "Žegaransko kolo" se ne pjeva nego se igra.To je brend ili zaštitni znak tradicije bihaćkih Hrvata.Nitko tebe ne može natjerati da igraš žegaransko,užičko,glamočko ili bilo koje drugo kolo ako ti to nećeš ali ti isto tako nitko ne može zabraniti da igraš npr.glamočko kolo usred Dubrovnika. Pučani Križa žive u MZ Žegar i Križ je dio te mjesne zajednice. Najveća glupost koja je izrečena u tvom postu je to da SDP donira bužetski novac.Budžetski novac pripada poreznim obveznicima i svi oni koji pune budžet imaju pravo i na raspodjelu iz tog budžeta,pa i oni koji budžet ne pune dobiju dio sredstava.Mi Hrvati smo uvijek uredno plaćali svoje obveze i na budžetski novac imamo pravo ali na žalost zahvaljujući Velikom Vodji Ham Liju dobili smo mrvice. Vaše udivljenje SDP-u i Dragom Vodji je i dio Vašeg posla na ovom portalu zbog čega ste i dobro plaćeni.Problem će biti s plaćom od 19.03.2012.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 17 ožu 2012, 02:11 |
|
|
ZEGAR je napisao/la: Vii je napisao/la: Gospodine Žegar, djevojka je djelovala kao Ana, o kojoj je bila riječ. Ako se već ne "trpate" kako Vi rekoste, zašto namećete Vedropoljanima pjevanje "Žegaranskoga kola"? Nisam znala da se pučani s Križa nazivaju Žegaranima. Prvi put čuh. Velikoga vođe? O čem" to Vi? Logično je onda da vam SDP donira dio budžeta za izgradnju cestovnoga prometa u Polju. I nemojte Vi mene trpati niti u jednu stranku, ja sam nezavisan čovjek. Vi ste prije svega neupućen čovjek ili možda zlonamjeran čovjek. Kao prvo "Žegaransko kolo" se ne pjeva nego se igra.To je brend ili zaštitni znak tradicije bihaćkih Hrvata.Nitko tebe ne može natjerati da igraš žegaransko,užičko,glamočko ili bilo koje drugo kolo ako ti to nećeš ali ti isto tako nitko ne može zabraniti da igraš npr.glamočko kolo usred Dubrovnika. Pučani Križa žive u MZ Žegar i Križ je dio te mjesne zajednice. Najveća glupost koja je izrečena u tvom postu je to da SDP donira bužetski novac.Budžetski novac pripada poreznim obveznicima i svi oni koji pune budžet imaju pravo i na raspodjelu iz tog budžeta,pa i oni koji budžet ne pune dobiju dio sredstava.Mi Hrvati smo uvijek uredno plaćali svoje obveze i na budžetski novac imamo pravo ali na žalost zahvaljujući Velikom Vodji Ham Liju dobili smo mrvice. Vaše udivljenje SDP-u i Dragom Vodji je i dio Vašeg posla na ovom portalu zbog čega ste i dobro plaćeni.Problem će biti s plaćom od 19.03.2012. Ide samo za Vas, "Žegaransko kolo", u izvedbi glasova. Pa poslušajmo.
|
|
Vrh |
|
|
ZEGAR
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 17 ožu 2012, 08:57 |
|
|
Vii je napisao/la: ZEGAR je napisao/la: Vi ste prije svega neupućen čovjek ili možda zlonamjeran čovjek. Kao prvo "Žegaransko kolo" se ne pjeva nego se igra.To je brend ili zaštitni znak tradicije bihaćkih Hrvata.Nitko tebe ne može natjerati da igraš žegaransko,užičko,glamočko ili bilo koje drugo kolo ako ti to nećeš ali ti isto tako nitko ne može zabraniti da igraš npr.glamočko kolo usred Dubrovnika. Pučani Križa žive u MZ Žegar i Križ je dio te mjesne zajednice. Najveća glupost koja je izrečena u tvom postu je to da SDP donira bužetski novac.Budžetski novac pripada poreznim obveznicima i svi oni koji pune budžet imaju pravo i na raspodjelu iz tog budžeta,pa i oni koji budžet ne pune dobiju dio sredstava.Mi Hrvati smo uvijek uredno plaćali svoje obveze i na budžetski novac imamo pravo ali na žalost zahvaljujući Velikom Vodji Ham Liju dobili smo mrvice. Vaše udivljenje SDP-u i Dragom Vodji je i dio Vašeg posla na ovom portalu zbog čega ste i dobro plaćeni.Problem će biti s plaćom od 19.03.2012. Ide samo za Vas, "Žegaransko kolo", u izvedbi glasova. Pa poslušajmo. Ponavljam ,kolo se igra a ne pjeva.Pjevanje u kolu je varijabilna pojava i tekst se prilagodjava ovisno o dogadjaju.Nema stalne matrice.Meni je potpuno jasno što je bila tvoja namjera.Želiš posijati mržnju izmedju Žegara i V Polja,dvije MZ naseljene Hrvatskim stanovništvom.To je politika koju je promovirao i aktivno provodio Veliki Lider zajedno sa svojim kumom."zavadi pa vladaj".To vam više neće uspjeti.Došlo vrijeme da se sami sobom zabavite.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 17 ožu 2012, 20:33 |
|
|
Veliki lider? Kum? Mnogo nejasni pojmovi.
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 19 ožu 2012, 12:54 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
Ovog ljeta idem u Bužim, pa možda svratim i u Bihać.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 19 ožu 2012, 14:06 |
|
|
Melcher je napisao/la: Ovog ljeta idem u Bužim Poznato izletiste domacih talibana ... Ugodan boravak zeli Vam Vehab-turist Buzim...
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 19 ožu 2012, 23:41 |
|
|
zlatni ljiljan što je s Bužimom?
možeš li nam ovdje napisati nešto o ostalim mjestima Unsko-Sanske županije
Sanski Most, Cazin.. ima li tamo sta zanimljivo za posjetit?
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 19 ožu 2012, 23:43 |
|
|
Bužim ti je danas teška rupetina. 100% Muslimani. Vodeći je SDA.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 19 ožu 2012, 23:48 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 19 ožu 2012, 23:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bihać Postano: 19 ožu 2012, 23:52 |
|
|
Pa pišeš danas je teška rupetina. Znači pamtiš neke bolje dane ehhe
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|