HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 vel 2025, 03:29.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 284 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Tuzla tolerantnija od Sarajeva?
PostPostano: 20 kol 2015, 14:07 

Slabokontaš,... i pored toga što u HR vladaju anacionalne stranke, on i dalje pljuje po njoj, dakle nije mu to problem nego eto jednostavno je mrzi i pljuje po njoj, razlog dokuči ti, ja preveč živim u Kotlini, pa nemrem skontat :D

Vrh

PostPostano: 20 kol 2015, 14:11 

Ne spominji komuniste Bog ti pameti dao. Preskoči kad dobiješ želju. Imaš tema za to.

Vrh

PostPostano: 20 kol 2015, 16:00 

KiM je napisao/la:
Živiš u Zg i kažeš da bi nakazna vestacka tvorevina bila razvijenija. To imaš neke pretenzije na obalu.
Tvoji Otomani su na kolac nabijali samo pre 137g. dKazes da su civilizacijski napredniji od Germana.
Koji su nosioci Trećeg Rima i Zapadne civilizacije.

Ti si žešći taliban i isil ovca.

Kažeš prije 137 godina, ja sam bio nedavno na industrijskom sajmu u Njemačkoj i sve je u znaku turskih firmi i turske industrije, na zgradama unutar sajma turske zastave , a Nijemci izgledali kao manjina. Srećom da se nitko od vas ne bavi industrijom i putuje po svijetu jer bi dobili infarkt kad bi znali koliko je tursko gospodarstvo ojačalo zadnjih nekoliko godina i cijeli svijet to mora priznati, jedino u HR i BiH je važnije što je bio prije 137 godina.

Vrh

PostPostano: 20 kol 2015, 18:12 

Kad ćete se vi Bošnjaci odreći nacionalističke konstitutivnosti ? Reci ti nama.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 10:41 

Kaftanzoglio je napisao/la:
KiM je napisao/la:
Živiš u Zg i kažeš da bi nakazna vestacka tvorevina bila razvijenija. To imaš neke pretenzije na obalu.
Tvoji Otomani su na kolac nabijali samo pre 137g. dKazes da su civilizacijski napredniji od Germana.
Koji su nosioci Trećeg Rima i Zapadne civilizacije.

Ti si žešći taliban i isil ovca.

Kažeš prije 137 godina, ja sam bio nedavno na industrijskom sajmu u Njemačkoj i sve je u znaku turskih firmi i turske industrije, na zgradama unutar sajma turske zastave , a Nijemci izgledali kao manjina. Srećom da se nitko od vas ne bavi industrijom i putuje po svijetu jer bi dobili infarkt kad bi znali koliko je tursko gospodarstvo ojačalo zadnjih nekoliko godina i cijeli svijet to mora priznati, jedino u HR i BiH je važnije što je bio prije 137 godina.

Nisu turske, ali ove ratne mogu biti dobra zamjena u nedostatku turskih :D

Citat:
Nakon najnovijih prijetnji ISIL-a BiH, zastava islamskih terorista zavijorila se i u Tuzli

Čitatelj se zaprepastio nakon što je u Tuzli vidio zastavu islamskih terorista koja pripada Al-Nusri, organizaciji za koju se, prema podacima State Departmenta, bori Nusret Imamović

slika

- Krenuo sam u Sarajevo i zaprepastio sam se kada sam vidio crnu zastavu, nalik ISIL-ovoj, dok sam prolazio kroz Tuzlu. Iskreno, nakon što sam to vidio, strah me je bilo dalje putovati i samo sam čekao da dođem do Sarajeva, kazao je za Večernji list čitatelj koji je iz Hrvatske krenuo na put prema Sarajevu i šokirao se vidjevši zastavu koja posljednjih dana ledi krv u žilama. Čovjek je iz automobila fotografirao prizor i poslao fotografiju na mailom Večernjem listu. Rečeno nam je da ona pripada islamskim teroristima, i to Al-Nusra Fronti. State Department je prošle godine objavio da se među deset najtraženijih terorista svijeta nalazi pripadnik Al-Nusre, i to Nusret Imamović za kojega je State Department objavio da se bori u Siriji i aktivno podupire nasilni ekstremizam. Nažalost, zastave terorističkih organizacija u BiH nisu rijetkost. U veljači ove godine u Gornjoj Maoči zavijorila se zastava ISIL-a, a na pomoćnim objektima istaknuta su i druga obilježja ISIL-a. Zastava zloglasnih terorista zavijorila se i u Ošvama, selu kod Maglaja o kojemu se pisalo da u njemu zemljišta kupuju radikalni islamisti i osobe bliske vehabijskom pokretu. Prema podacima, najmanje 210 osoba iz BiH otišlo je od 2012. do kraja 2014. na ratišta u Siriji i Iraku, a do sad se vratila 51. ISIL je preko svojih portala, koji su prije nekoliko dana zabranjeni u BiH, ponovno uputio ozbiljne prijetnje građanima.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 12:05 

Retardirani Bošnjaci i druge portale usmrde svojom kanalizacijom.

Citat:
huso1bosnjak

21.08.2015 u 08:49h
Ne treba se cuditi....Ovu zastavu su postavili sto rade za tajne sluzbe Srbije ili Hrvatske a radi unistenja Bosne i Bosnjaka....Ovako pocinje rat protiv Bosnjaka...Da bi se zamaglilo SH zlocinacko udruzivanje Tudjman Milosevic... Srebrenica je udruzeno zlocinacki poduhvat Srbije i Hrvatske....samo su izvodjaci radova Srbi....Propaganda je majka manipulacije za siroke rvatske i srpske mase...Znam da vama ne odgovaraju ovi komentari pa neznam koliko ce se zadrzati....Hocu reci dobro pripremate teren za lovnu hajku na zver ili9 zvijer sto se zove Bosnjak....Bujrum...Prljava igra saha odavno ide i iz vaseg glasila.....

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 13:01 

Ne znam je li to neka nova zastava ili ona koje je tamo godinama pa se sad malo podgrijava tenzija (da je bio tako ustrašen, a navodno je stao s autom i slikao) ali to je i nebitno, u svakom slučaju takva je budućnost Bosne i Hercegovine podijeljene po strogo nacionalnom ključu što na ovom forumu većina zastupa. Da li mislite da će Hrvati i Srbi biti sigurni ako imaju entitet, grb, zastavu , a par kilometara dalje ove zastave.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 13:17 

Da prevedem sa Mujaginog Arapsko-Bošnjačkog jezika:

- Hrvat lažira i propagira.
- Ja sam znao da takvih zastava ima godinama, ali eto malo sam vam tu slagao ublehe da sam iz Zagreba i da ne znam što se događa u Tuzli.
- Malo ću vam opet zaprijetiti sa islamistima ako budete previše talasali.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 13:21 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Ne znam je li to neka nova zastava ili ona koje je tamo godinama pa se sad malo podgrijava tenzija (da je bio tako ustrašen, a navodno je stao s autom i slikao) ali to je i nebitno, u svakom slučaju takva je budućnost Bosne i Hercegovine podijeljene po strogo nacionalnom ključu što na ovom forumu većina zastupa. Da li mislite da će Hrvati i Srbi biti sigurni ako imaju entitet, grb, zastavu , a par kilometara dalje ove zastave.

K'o da su nešto udaljeniji Hrvatska i Srbija od ISIL-ovih zastava? :neznam

Šta pjesnik hoće reći? Traži sve, pa i najmanje razloge, da Hrvati ne traže svoju većinsku federalnu jedinicu sukladno najboljim europskim rješenjima.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 13:23 

Treba uzeti muslimanima tajne službe i policiju. Ako oni sami ne znaju na taj problem odgovoriti.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 13:26 

Ne znam gdje si pročitao da moram biti iz Zagreba i da nisam bio nikad u BiH i Tuzli. Zar je jedino Zagreb u Hrvatskoj? Logično da se netko iz Hrvatske tko je možda prvi put u Bosni šokira, ali portali jako dobro znaju što je vijest , a što je namjerno stvaranje tenzija (vijest stara godinama koja se sad objavi kao udarna)

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 13:36 

- Dogovor Tuđman-Milošević. Hrvati opet žele đemosajdisati jadne Bošnjake.
- Mi Bošnjaci volimo sve vrste islamista i ne volimo kad hrvatski mediji ovakve stvari obznane javno. To se mora sakriti inače naš vitalan bošnjački nacionalni interes propada.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 13:59 

lider30 je napisao/la:

K'o da su nešto udaljeniji Hrvatska i Srbija od ISIL-ovih zastava? :neznam

Šta pjesnik hoće reći? Traži sve, pa i najmanje razloge, da Hrvati ne traže svoju većinsku federalnu jedinicu sukladno najboljim europskim rješenjima.

Pa jednostavno, ako Dodik kaže da je njihova RS i ne zanima ih Federacija pa se i Hrvati otcijepe i kažu ne zanima nas muslimanski entitet i što oni tamo rade, a oni krenu u neželjenom smjeru onda ćemo imati ugrozu cijele Evrope zbog lokalnih interesa Hrvata i Srba, a mi ćemo ionako opet biti prvi na udaru.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 14:04 

- Opet ću vam malo zaprijetiti sa našim dragim islamistima i vehabijama. Haj.....huj.....jesam pametan Mujo.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 16:50 

Kaftanzoglu je napisao/la:
Da li mislite da će Hrvati i Srbi biti sigurni ako imaju entitet, grb, zastavu , a par kilometara dalje ove zastave.

Tako je, svi treba da pređu na islam inače će im biti ugrožena bezbednost. Ko ne želi da pređe na islam, taj je nerazuman i ne razmišlja o dobrobiti svojih najmilijih.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 16:53 

Kaftanzoglu je napisao/la:

Pa jednostavno, ako Dodik kaže da je njihova RS i ne zanima ih Federacija pa se i Hrvati otcijepe i kažu ne zanima nas muslimanski entitet i što oni tamo rade, a oni krenu u neželjenom smjeru onda ćemo imati ugrozu cijele Evrope zbog lokalnih interesa Hrvata i Srba, a mi ćemo ionako opet biti prvi na udaru.

Sigurno, ako padne Bosna, pada i Evropa...

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 18:53 

Dokaz ksenofobije kod Srba i Hrvata ovo nije zastava ISISa nego kelime i šehadeta tj Saudijske Arabije sa crnom bojom.
Zastava Isisa je drugačija od ove. Elem mogli bi u svakoj džamiji da ovako govore.
Evo jedna zelena " Saudijske Arabije
slika
Evo je u Prijedoru:
http://www.avaz.ba/clanak/176734/cjb-pr ... ke-arabije

Istina je da je ratna ali nije Isisa. Ratna je ako ima crnu boju oko "Arapskog natpisa" ako ima zelenu ili bijelu nije ratna.
slika
slika
slika
Ova posljednja je zasatava Isisa.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 21:23 

Nisi u pravu, to je zastava skupine Kavkaski emirati koja je neka varijante islamske države na Kavkazu i s pravom izaziva reakcije Hrvata i Srba, a trebala bi i normalnih Bošnjaka. A sad tko je postavio i s kojim cilljem to je drugo pitanje.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 22:25 

Ti si njihov simpatizer korrisnik. Kad ti SIPA uleti u kuću, ima da ti majku hebu.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 22:53 

BBC je napisao/la:
Ti si njihov simpatizer korrisnik. Kad ti SIPA uleti u kuću, ima da ti majku hebu.

Iznenadio bi se kolko ja mrzim ISIS ali eto šta se imam kome pravdati.
Just another muzzie.
Svaki musliman je tebi u očima isti bio Šit Sunit, Hanefija, Malikija kao Kurdi itd.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 22:58 

Eto tvoj Musliman te ovdje demantirao za zastavu da lažeš i muljaš. Sigurno ti vjerujemo da mrziš ISIL.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 23:10 

Opet priča oko zastave a davno smo utvrdili da je to zastava kakvkaskog emirata koji se zakleo na odanost ISIL-u, ujedno radi se o terorističkoj skupini, prema tome loše lažeš.

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 23:16 

Kojim se jezikom priča u Tuzlanskom emiratu?

Vrh

PostPostano: 21 kol 2015, 23:20 

Ovo mi čak izgleda na zastavu al nusre ako dobro vidim nema sablje, nego neka slova ispod, što je još gora poruka.
Ovi su povezani sa al-Qaedom, ustvari radi se o njenom ogranku u Siriji.

Vrh

PostPostano: 22 kol 2015, 00:49 

Ne bi me ni najmanje iznenadilo kada bi se uspostavilo da ove zastave kace srpsko-hrvatski diverzanti i to pod okriljem noci kako bi ocrnili Bošnjake.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 284 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: