|
|
Stranica: 14/28.
|
[ 688 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 21:44 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Tu se lijepo vidi koliko su ih njihovi mediji isprali. I ne misle stati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 21:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59800 Lokacija: DAZP HQ
|
sprcaj ih malo. napiši da si tu samo zbog obavještajnih stvari i da radiš na odvajanju Hercegovine, Srednje Bosne i Bihaća od BIH i pripajanja Hrvatskoj. mislim da ih ne bi ništa više štrecnulo od toga da im se radi o glavi jedne i jedine, 100% BIH
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 21:50 |
|
|
Lebowski je napisao/la: ManInBlack je napisao/la:
Ovo nije strašno? Ma ovo je bolesno, a ne strašno i to se tolerira. E bome ćete sada imati u Tuzli Hrvatski fašizam, zakukaće majke nečije.
Strašno je jedino što se ti toliko hvataš toga. Ponavljam, u pitanju je anonimni komentar na portalu koji može doći iz milion razloga od bilo koje osobe od 7-77 godina. Znači, zbog komentara prijetiš osvetom. U Tuzli. Bošnjacima. Molim te, razmisli malo o tome. Evo na forumu, gdje ipak nismo toliko anonimni, svašta se može pročitati, od nazivanja nekog četnikom, ******, priča o fašizmu kod ovog ili onog naroda, izrugivanja svemi i svačemu. Šta sad? Ne bošnjacima, nego uredništvu portala, koji to dopušta, a koje površno poznajem. Čitav narod se naziva fašistički i nitko ne mrda ušima, e neće moći. A i ove anonimne ću pozvati da im jebem nanu, jednog po jednog ću da sredim da više nikada neće moći pomaknuti rukama, znam ja dobro koja je to ekipa ;)
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 21:51 |
|
|
Konačno malo akcije :)
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 21:53 |
|
|
dudu je napisao/la: sprcaj ih malo. napiši da si tu samo zbog obavještajnih stvari i da radiš na odvajanju Hercegovine, Srednje Bosne i Bihaća od BIH i pripajanja Hrvatskoj. mislim da ih ne bi ništa više štrecnulo od toga da im se radi o glavi jedne i jedine, 100% BIH Tko dudu? Ma kakvo odvajanje, nego sada cu da budem ustasha i da crtam granice Hrvatske na Drine :) a ove mamlaze cu da povjesam na vrbe, onako fasistički i ustaski :)
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 21:55 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: dudu je napisao/la: sprcaj ih malo. napiši da si tu samo zbog obavještajnih stvari i da radiš na odvajanju Hercegovine, Srednje Bosne i Bihaća od BIH i pripajanja Hrvatskoj. mislim da ih ne bi ništa više štrecnulo od toga da im se radi o glavi jedne i jedine, 100% BIH Tko dudu? Ma kakvo odvajanje, nego sada cu da budem ustasha i da crtam granice Hrvatske na Drine :) a ove mamlaze cu da povjesam na vrbe, onako fasistički i ustaski :) može i tako. ništa vi ne brinite u Tuzli, vi ćete biti samo deportirani.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 21:57 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Strašno je jedino što se ti toliko hvataš toga. Ponavljam, u pitanju je anonimni komentar na portalu koji može doći iz milion razloga od bilo koje osobe od 7-77 godina.
Znači, zbog komentara prijetiš osvetom. U Tuzli. Bošnjacima.
Molim te, razmisli malo o tome. Evo na forumu, gdje ipak nismo toliko anonimni, svašta se može pročitati, od nazivanja nekog četnikom, ******, priča o fašizmu kod ovog ili onog naroda, izrugivanja svemi i svačemu. Šta sad?
Ne bošnjacima, nego uredništvu portala, koji to dopušta, a koje površno poznajem. Čitav narod se naziva fašistički i nitko ne mrda ušima, e neće moći. A i ove anonimne ću pozvati da im jebem nanu, jednog po jednog ću da sredim da više nikada neće moći pomaknuti rukama, znam ja dobro koja je to ekipa ;) Oni su se ogradili od toga. Meni bi smetalo jedino da su mi neki bliski prijatelji i da promovišu ovakva mišljenja i komentare, za ostale mi ne pada na pamet ići na taj nivo i proganjati nekog u RL zbog komentara u virtuali. Al opet, svakom njegovo. Citat: PRAVILA KOMENTARISANJA
Svaka poruka je stav isključivo njenog autora i ne odražava stav internet portala Tuzlarije.net i isti se ne može smatrati odgovornim za sadržaj komentara.
Osobe koje pišu komentare obavezne su da ne pišu uvrijedljive poruke po bilo kojoj osnovi - rasnoj, nacionalnoj, vjerskoj, vulgarne, prijeteće i sve ostale poruke koje nisu u skladu sa zakonom, kao i poruke koje se ne odnose na temu.
Portal Tuzlarije.net zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara portal Tuzlarije.net nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
Pisanje i čitanje komentara podrazumjeva da je korisnik prihvatio navedena pravila i upozorenja.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 21:58 |
|
|
Zar ti Lebowsky ne vidiš da na ovakvim komentarima bude skoro u detalj ista retorika kao na FTV ?
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 22:05 |
|
|
BBC je napisao/la: Zar ti Lebowsky ne vidiš da na ovakvim komentarima bude skoro u detalj ista retorika kao na FTV ? Ne znam, ne baš, možda poneki, začas sam prelistao komentare i ima svakakvih.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 22:07 |
|
|
Ta pravila valjda važe kada se spomene srebrenica, zvornik, zločini armije bih itd.
Ja sam davno prestao komentirati na tom forumu i danas mi kolega pokaza ovo. Ovo ne mogu oprostiti, jer mi Tuzlanski Hrvati nikada nismo mislili zlo svojim susjedima!
Ustaše u ww2 iz tuzlanskoga kraja su uglavnom bili muslimani, oni što su klali od čelića, preko kalesije do podrinja. Ali sada imaju novopecenog ustasu hrvata koji se zaklinje da ce napraviti dar mar po Tuzli!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 22:09 |
|
|
Lebowski je napisao/la: BBC je napisao/la: Zar ti Lebowsky ne vidiš da na ovakvim komentarima bude skoro u detalj ista retorika kao na FTV ? Ne znam, ne baš, možda poneki, začas sam prelistao komentare i ima svakakvih. Dobro, moram malo ispraviti. Na FTV do prije koji mjesec. Sad su u toj svojoj zbrci pa su malo olabavili. Ali ne sumnjam da će povratiti snage pa nastaviti po starom.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 22:13 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Ta pravila valjda važe kada se spomene srebrenica, zvornik, zločini armije bih itd.
Ja sam davno prestao komentirati na tom forumu i danas mi kolega pokaza ovo. Ovo ne mogu oprostiti, jer mi Tuzlanski Hrvati nikada nismo mislili zlo svojim susjedima!
Ustaše u ww2 iz tuzlanskoga kraja su uglavnom bili muslimani, oni što su klali od čelića, preko kalesije do podrinja. Ali sada imaju novopecenog ustasu hrvata koji se zaklinje da ce napraviti dar mar po Tuzli! Nije ti toliko smetao ni onaj Tuzlak što se klonirao milion puta a imao je 100x goru priču. A za dar mar-ne znam koliko ti je to pametno javno objavljivati, jer nije te baš teško pronaći.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 22:17 |
|
|
Lebowski je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Ta pravila valjda važe kada se spomene srebrenica, zvornik, zločini armije bih itd.
Ustaše u ww2 iz tuzlanskoga kraja su uglavnom bili muslimani, oni što su klali od čelića, preko kalesije do podrinja. Ali sada imaju novopecenog ustasu hrvata koji se zaklinje da ce napraviti dar mar po Tuzli! Nije ti toliko smetao ni onaj Tuzlak što se klonirao milion puta a imao je 100x goru priču. A za dar mar-ne znam koliko ti je to pametno javno objavljivati, jer nije te baš teško pronaći. Koji Tuzlak i milijun puta, nemam pojma o čemu govoriš. Mene teško naći, pa ja se i ne krijem. cccc Postoje fine metode da se napravi dar-mar, ljudi sve rade za novac ;)
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 22:18 |
|
|
misli na Bošnju poštara.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 22:25 |
|
|
dudu je napisao/la: misli na Bošnju poštara. Znam ja tko je taj lik, samo nisam htio da diram u ***, lik nije sav svoj. Prvom prigodom osjetiti će na svojoj koži fašistički bijes :)
|
|
Vrh |
|
|
Bernanke
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 22:33 |
|
|
Aj oladite ManInBlack i Lebowski . Nije zdravo biti neurozan po ovim vrućinama. Deder priredite nam kakav dobar dernek na Bistarcu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 22:35 |
|
|
Ima ona organizacija u Mostaru. Napravi screenshots pa pošalji njima na mail. Oni to najbolje javno iznesu.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 22:36 |
|
|
slao sam im, ali gospođa Zovko kaže da oni samostalno vode istrage.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 22:39 |
|
|
Neka zamisle da nisu dobili email, i odluče pročitati što ima novoga u Tuzli.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 22:52 |
|
|
Bernanke je napisao/la: Aj oladite ManInBlack i Lebowski . Nije zdravo biti neurozan po ovim vrućinama. Deder priredite nam kakav dobar dernek na Bistarcu. Biti će dobar Degenk na Bistarcu, probudili su zlog duha u meni, spavao je od 93 godine...
|
|
Vrh |
|
|
Bernanke
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 22:55 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Bernanke je napisao/la: Aj oladite ManInBlack i Lebowski . Nije zdravo biti neurozan po ovim vrućinama. Deder priredite nam kakav dobar dernek na Bistarcu. Biti će dobar Degenk na Bistarcu, probudili su zlog duha u meni, spavao je od 93 godine... Nije li ipak onaj novoizgrađeni trg prikladnije mjesto za showdown?
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 22:59 |
|
|
Bernanke je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Biti će dobar Degenk na Bistarcu, probudili su zlog duha u meni, spavao je od 93 godine...
Nije li ipak onaj novoizgrađeni trg prikladnije mjesto za showdown? Koji jebeni trg
|
|
Vrh |
|
|
Bernanke
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 23:05 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Bernanke je napisao/la:
Nije li ipak onaj novoizgrađeni trg prikladnije mjesto za showdown?
Koji jebeni trg Ne mogu da se sjetim ime. Ne daleko od spomenika za poginulu mladež 1995-e. Mislim da ima neka fontana. Kad bolje pomislim, možda je Brčanska čak bolje mjesto za obračun. Tetka mi ima stan tu tako da bi mogao pratiti uživo.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 23:11 |
|
|
Bernanke je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Koji jebeni trg Ne mogu da se sjetim ime. Ne daleko od spomenika za poginulu mladež 1995-e. Mislim da ima neka fontana. Kad bolje pomislim, možda je Brčanska čak bolje mjesto za obračun. Tetka mi ima stan tu tako da bi mogao pratiti uživo. bemti ti skačeš sa bistarca na brčansku. Nema ništa od uličnog obračuna, to je za balavce. Imam bogato ratno iskustvo u sofisticiranim eliminiranjima protivnika ;) koje je uvijek bilo uspješno.
|
|
Vrh |
|
|
Bernanke
|
Naslov: Re: Živjeti u TK Postano: 29 lip 2012, 23:19 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Bernanke je napisao/la:
Ne mogu da se sjetim ime. Ne daleko od spomenika za poginulu mladež 1995-e. Mislim da ima neka fontana.
Kad bolje pomislim, možda je Brčanska čak bolje mjesto za obračun. Tetka mi ima stan tu tako da bi mogao pratiti uživo.
bemti ti skačeš sa bistarca na brčansku. Nema ništa od uličnog obračuna, to je za balavce. Imam bogato ratno iskustvo u sofisticiranim eliminiranjima protivnika ;) koje je uvijek bilo uspješno. Ništa, ne gine ti maskirna uniforma i pravac Slavinovići. Možda ti pripomogne onaj Jahić srbenda.. Loše baratam tuzlanski mikroprostor, no znam naći Panonsko, brčansku. Sasvim dovoljno.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|