ma treba molit špacu da se vrati. očito da je jedino pirja funkcionirala sa ovakvim igračima.
Nije mi jasno i nikad mi neće biti jasno zašto su potjerali Špacu. Čovjek je ove godine izvukao maksimum maksimuma iz prilično limitirane ekipe i napravio najveći Europski uspjeh u zadnjih 15 godina. Očito je da je politika kluba ostala loša. Nijedan trener na svijetu im neće pomoći ove godine da budu ispred Dinama u prvenstvu jer ne postoji dovoljan igrački kvalitet. A sad će u Europi zajebat stvar. Bojim se da su igrači namjerno doveli do poraza u kupu.
Zasto mislis da su igraci namjerno izgubili? Da naude spaci? Jbg, ne znam kakvi su bili odnosi trenjer-igraci. Ali svidjala mi se igra koju je Spaco promovirao. Narocito protiv belgijanaca i onu u ateni, sa aekom. Vucevica sam volio kao igraca(sjecam se gola protiv ajaksa u LS), ali sinocna taktika je bila kao osimova osamdesetih. A da nema nekih igraca, nema. I onaj Ibro, sve slabije igra. A ovi ostali klinci ce mozda narasti u jake igrace, ali su sada kao djeca iz vrtica.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
a što reći na ono neku večer...prvo poluvrijeme mis e svidilo, borbenost, želja, ono što svaki igrač u bijelom dresu mora pokazati...ali dvije stvari su se ispriječile: nesreća i tomasov (mada se to dvoje može spojiti u jedan pojam), pa da se stvari riješe u prvom poluvremenu...a onda ona stara nogometna, kad ne zabiješ ti, zabiju tebi...ništa, EL je bilo odlično iskustvo, vratila se europa na poljud, i ona neprocjenjiva pobjeda protiv anderlechta...nadam se europskoj ligi bar i dogodine!
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60766 Lokacija: DAZP HQ
kikx_sb je napisao/la:
a što reći na ono neku večer...prvo poluvrijeme mis e svidilo, borbenost, želja, ono što svaki igrač u bijelom dresu mora pokazati...ali dvije stvari su se ispriječile: nesreća i tomasov (mada se to dvoje može spojiti u jedan pojam), pa da se stvari riješe u prvom poluvremenu...a onda ona stara nogometna, kad ne zabiješ ti, zabiju tebi...ništa, EL je bilo odlično iskustvo, vratila se europa na poljud, i ona neprocjenjiva pobjeda protiv anderlechta...nadam se europskoj ligi bar i dogodine!
kako bar, pa to im je maksimum i trebat će im opet jako puno sreće u ždrijebu u zadnjem pretkolu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24369 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Pessimus dux je napisao/la:
lider30 je napisao/la:
Pa vjerojatno misli na igru. Rezultat je ok, ali igrom bez ikakve ideje nisu ništa pokazali, izuzev zadnjih 10-15 min što su se malo trgli...
To je ipak engleski premijerligaš, koji su zadnje tri sezone uvijek oko sredine tablice, tek je početak sezone, prva europska utakmica ove sezone - ne može se odmah suditi igra.
svake godine euforija do prvog poraza a onda rasulo.momčad je tako očajna da bi se i sa drugim mjestom zadovoljija.a i nemoš bit lošiji u ovoj ligi od drugog mista. dinamo ima maminja a nema navijača pa im zakurac sve.mi imamo navijače 150 puta bolje od njih a šta će nam kad nemaš ni momčad ni upravu.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.