Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61881 Lokacija: DAZP HQ
oduvijek za Schumachera, još od 1994. otkad aktivno pratim F1. uz njega naravno i za Ferrari. iako mi je Alonso bio ogavan vozač tamo od 2005.-2008., sad mi je nekako najdraži nakon Schumija. drag mi je i Raikkonen iako ni njega nisam ranije volio. jednostavno kako stare, ti stari majstori mi postaju sve draži.
od staza definitivno Spa, to svi vole, volim i Brazil.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Ja se i dan danas nadam da ce Schumacher ponovo barem jednom osvojiti barem jednu trku i zbog toga samo pratim formulu 1, a kada bi on otisao i moje pracenje formule 1 bi se zavrsilo.
Formulu 1 pratim negdje jos od otprilike negdje 2000 godine i "krivac" zasto sam ja zavolio taj sport ili sta vec je upravo jedan covjek koji i dan danas drzi sve bitnije rekorde u Formuli 1 i volio bih da ponovo vidim ono sto sam nekada prije par godina iz trke u trku gledao, a to je Schumacher na prvom mjestu, ako ne moze svaki put, onda barem jednom u sezoni.
Sto se tice favorita danasnjice, nemam nekog favorita, vec vise njih, a to su Alonso, Raikonen i Hamilton.
oduvijek za Schumachera, još od 1994. otkad aktivno pratim F1. uz njega naravno i za Ferrari. iako mi je Alonso bio ogavan vozač tamo od 2005.-2008., sad mi je nekako najdraži nakon Schumija. drag mi je i Raikkonen iako ni njega nisam ranije volio. jednostavno kako stare, ti stari majstori mi postaju sve draži.
I meni su Schumacher i Raikkonen najdrazi. Bio mi je drag i Ralf Schumacher ali nema ga vise odavno.
I meni su Schumacher i Raikkonen najdrazi. Bio mi je drag i Ralf Schumacher ali nema ga vise odavno.
I meni. Stvarno dva posebna lika, još da je Kimi u nekoj boljoj momčadi garant bi bio glavni kandidat za naslov...na koliko je godina on potpisao za Lotus?
Upravo sam odgledao VN Italije, sjajna utrka... Bravo Lewis, bravo McLaren! Ali najjače od svega, na dodjeli medalja, najviša i najveća zastava - naša herceg-bosanska sa natpisom Čapljina... Svaka čast dečkima! Veliki pozdrav...
_________________ Još smo tu, još nas ima u inat svima...
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24519 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Johnny Reb je napisao/la:
Upravo sam odgledao VN Italije, sjajna utrka... Bravo Lewis, bravo McLaren! Ali najjače od svega, na dodjeli medalja, najviša i najveća zastava - naša herceg-bosanska sa natpisom Čapljina... Svaka čast dečkima! Veliki pozdrav...
Pratili netko ovogodišnje natjecanje za šampionat svijeta u Formuli 1 2013. i da li će i jedna TV postaja u BiH prenositi utrke, jer prošla sezona je za jednu TV kuću u BiH, da je ne navodim i reklamiram,"otpočela" nakon treće utrke... Da li je Formula 1 poslije velikog Šumija ona ista ili su Alonso, Vetel i ostali učinili Formulu interesantnijom nego ikad prije uz Michelinove gume, koje su unijele ekstra dinamiku u ovaj i onako "najveći cirkus" na svijetu.
_________________ I svjetlost sviječe je jača od potpune tame...
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
Prestao sam intenzivno pratiti kad je Senna poginuo. Nakon toga sam još malo pratio (uvijek kontra Schumachera) do one sezone u kojoj je Häkinnen napravio ovo:
Sjećam se jedne sezone kad se VN Europe vozila u Doningtonu, kad je Senna ostavio Prosta i sve ostale za cijeli krug (ili više). Bio je najveći.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
Kakva je situacija sa BH TV medijima, pitam se , da li će prevagnuti one kurdsko - turske serije petsto godina u rikverc ili posljednja dostignuća u svijetu automibilizma, tehnike i tehnologije, sa pikanterijama iz jet seta i neizostavnim ženskim ešalonom prelijepih žena...
_________________ I svjetlost sviječe je jača od potpune tame...
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24519 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Teško ozlijeđen Michael Schumacher.
Citat:
Bivši vozač Formule 1 Michael Schumacher teško je ozlijeđen u nesreći koja se dogodila tijekom skijanja, prenose svjetski mediji.
Sedmerostruki osvajač prvenstva Formule 1 skijao je u Meribelu u francuskim Aplama, prenosi francuska novinska agencija ''Europe 1''.
Radi se o destinaciji na kojoj se nalaze najluksuzniji hoteli na svijetu i koja pruža najbolje skijaške uvjete na planeti, a koja je smještena u blizini grada Moutiersa.
Tvrdi se kako je Schumacher nakon pada doživio teške ozlijede glave, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu.
Nijemac, koji se službeno povukao iz Formule 1 prije godinu dana, nakon četverogodišnje pauze, poznat je kao jedan od najboljih vozača Formule 1 u povijesti.
U ovom trenutku mediji nemaju više informacija o njegovim ozlijedama.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61881 Lokacija: DAZP HQ
Kakva utrka, koja euforija i erupcija oduševljenja u zadnjem krugu, skoro smo sve polomili.
Iz mene je izbio dobar dio ferrarijevskih frustracija kroz zadnjih 10+ godina, najprije dominacije Vettela pa onda puno gore i nepodnošljivije frustracije zbog Hamiltona.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.