Nije baš film, ali pošto gore imamo temu o House-u, pitanje koje serije pratite, a može i koje mrzite :zubati
Meni je odlična serija Fringe, samo ne znam kad će na HTV. Tko kod je volio Dosjei X, volit će i ovo. Onda Dr. House (naravno ) i Monk. Monk je zakon. Neko vrijeme sam pratio sve moguće serije, svakorazne CSI-e, CIS-e i ine, ali nakon nekog vremena dosadi. Jedino kad baš nema ništa drugo pogledam CSI Miami.
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
Nije baš film, ali pošto gore imamo temu o House-u, pitanje koje serije pratite, a može i koje mrzite :zubati
Meni je odlična serija Fringe, samo ne znam kad će na HTV. Tko kod je volio Dosjei X, volit će i ovo. Onda Dr. House (naravno ) i Monk. Monk je zakon. Neko vrijeme sam pratio sve moguće serije, svakorazne CSI-e, CIS-e i ine, ali nakon nekog vremena dosadi. Jedino kad baš nema ništa drugo pogledam CSI Miami.
Ja pratim trenutno od serija samo "kako sam upoznao vašu majku" , evo i Monka sam pratio ovo sad što je bio. A Dr.Housea malo koju epizodu da propustim. Od humorističnih serija koje su bile na HRT odlična mi je Crveni patuljak sve do onog trenutka kad je nekako moderniziraju, čišća slika, više glumaca, draže mi je kad su njih četvorica putovali sami kroz svemir.
Ja ne mogu gledat taj Život na Sjeveru, jer mi se serija gadi. Gadi mi se zbog toga što broj židova u serijama nije razmjeran njihovom broju u svijetu i u Americi. Skoro svaka novija serija ima 2-3 židova u sebi, a među te spada i Život na Sjeveru, čuj židov na Aljasci.
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
1. Supernatural 2. The Unit 3. Law and Order - SVU 4. Law and Order - Criminal Intent 5. House MD 6. Lie to Me 7. NCIS 8. Terminator - Sarah Connor chronicles
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
Der_Stürmer je napisao/la:
ChuckNorris je napisao/la:
Život na sjeveru na Novoj TV odlična serija
Ja ne mogu gledat taj Život na Sjeveru, jer mi se serija gadi. Gadi mi se zbog toga što broj židova u serijama nije razmjeran njihovom broju u svijetu i u Americi. Skoro svaka novija serija ima 2-3 židova u sebi, a među te spada i Život na Sjeveru, čuj židov na Aljasci.
Tu se slažem ali nije to samo u ovoj seriji nego i u masi ostalih, npr. ona serija na rtl(s onim dugonjom iz raymonda) uhvatili nekog crnca zafrkavat zato što nema obrezan racku. JBG imaju jak utjecaj na TV i filmsku industriju
_________________ Mr. T pities the fool. Chuck Norris rips the fool's head of.
Moram priznati da ove humorističke serije jako slabo pratim. Od gore spomenutih počeo sam pratiti Treminator, koja mi je bila dosta dobra, ali su je prestali emitirati nakon nekoliko epizoda. Nisu ostvarili očekivanu gledanost. E nema mi ništa mrže kad odjednom ukinu seriju. Šupci
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
Pridružen/a: 11 svi 2009, 15:21 Postovi: 552 Lokacija: na rijeci
ChuckNorris je napisao/la:
Život na sjeveru na Novoj TV odlična serija
ah Amerika ko Amerika, u svakoj novijoj seriji moraju biti tri četiri židova, dva crnca i dva pedera, i još uz to oni su redovito najsimpatičniji, najsmješniji itd, itd.
_________________ "Teško domu bez ljubavi bratske, ko i Bosni bez zemlje Hrvatske" Tiocfaidh ár lá
a od serija LOST mi je zakon, al crna guja i mućke su ipak vrh.
Najbolje razdoblje crne guje je kad je on batler princu Georgu. Što se mućki tiče mislim da sam sve epizode pogledao, po fanovima mućke su trajale do epizode kad se obogate, ali je poslije toga bila jedna epizoda gdje sve izgube i pokupe onog pakistanca što samo govori Gary. Tu epizodu fanovi ne priznaju. Jeste čuli da će se snimat mlade mućke??
Zadnjih mjeseci nisam bas u mogucnosti pratiti, ono redovno, ali kad imam priliku subotom na RTS "Vruc vetar" , "Lud, zbunjen.." na FTV ..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
Meni su sve serije na HRT-u više-manje osrednja konfekcija. Zlatno doba pravih dramskih duljih (preko 50 epizoda) serija bile su 1990-te, sredina i druga polovica.
S dolaskom 21. stoljeća počinju u SAD dominirati "stvarnosnice" (reality shows), kakvoća opada, te ostaje nešto vrijednoga jedino u krimi serijama kao Sopranos i Wire. No, i one su potonule u mrak, dok je ostalo što je kod nas (američki import uglavnom), CSI-ji, House, Anatomija, Kosti/Bones,.. uglavnom osrednje.
Da- izuzetak. Gledao sam svega nekoliko epizoda serije "U uredu" (The Office, američka varijanta)- http://en.wikipedia.org/wiki/The_Office_(U.S._TV_series) i bio ugodno iznenađen- serija je satiričan i groteskan prikaz života u ljigavo-zombijevskom ćatinskom okružju.
Inače, mala zanimljivost- ta je serija snimana u gradiću Roslyn u američkoj državi Washington gdje je dosta stanovnika-možda i većina- hrvatskog porijekla (npr. gradonačelnik u to doba). Sjećam se kako sam se nasmijao kad sam kupio knjigu Louisa Chunovica o toj seriji .
Dakle, na jednoj od prvih stranica danaje slika Roslyna gdje se vide neki mišićavi domaći ljudi lijeno naslonjeni na lokalnu brijačnicu. Među njima je neki mrga po faci nalik na Toma Sellecka, u majici na kojoj je na grudima ogromni hrvatski grb.
Pridružen/a: 15 svi 2009, 11:46 Postovi: 181 Lokacija: Texas-Mostar-Široki-Vietnam
Hroboatos je napisao/la:
Inače, mala zanimljivost- ta je serija snimana u gradiću Roslyn u američkoj državi Washington gdje je dosta stanovnika-možda i većina- hrvatskog porijekla (npr. gradonačelnik u to doba). Sjećam se kako sam se nasmijao kad sam kupio knjigu Louisa Chunovica o toj seriji .
Dakle, na jednoj od prvih stranica danaje slika Roslyna gdje se vide neki mišićavi domaći ljudi lijeno naslonjeni na lokalnu brijačnicu. Među njima je neki mrga po faci nalik na Toma Sellecka, u majici na kojoj je na grudima ogromni hrvatski grb.
aaaaaaaaa MAGNUM=EPIC
Lost, Svi vole Rejmonda, MASH, skidam sa neta i gledam.
Mucke su antologija, kao i Pajtonovci, jedinstveno i neponovljivo. Taj engleski cinicni humor je zaista unikat, nesto posebno. Napravili ljudi umjetnost od sprdanja sa samim sobom, a opcenito je humor sposobnost kvalitetne sale na svoj racun.
Gledam i Bolji zivot petnaesti put, kao i Vruc vetar. To su bile kvalitetne serije, kapa dole.
Svi vole Raymonda, Svi mrze Chrisa, Zivot na sjeveru, Mucke, Seinfeld, Rat u kuci, Mister Bean, Dan kada sam uponao vasu majku, CSI New York, CSI Miami, Dosije X, Crna Guja, Bjekstvo iz zatvora, Kosti, Trava, Crni Gruja, Heroji, Sopranosi, Kralj Queensa, Pod istim krovom (Steve Urkel), Bracne Vode (Al Bundy), Cosby Show, to je samo par serija kojih sam pratio i kojih pratim, ostalih serija kojih sam nekada pratio ne mogu tacno da se sjetim naziva.
Vladimir RUS je napisao/la:
Svi vole Raymonda, Svi mrze Chrisa, Zivot na sjeveru, Mucke, Seinfeld, Rat u kuci, Mister Bean, Dan kada sam uponao vasu majku, CSI New York, CSI Miami, Dosije X, Crna Guja, Bjekstvo iz zatvora, Kosti, Trava, Crni Gruja, Heroji, Sopranosi, Kralj Queensa, Pod istim krovom (Steve Urkel), Bracne Vode (Al Bundy), Cosby Show, to je samo par serija kojih sam pratio i kojih pratim, ostalih serija kojih sam nekada pratio ne mogu tacno da se sjetim naziva.
Izlaziš li iz kuće ikako
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24480 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Vladimir RUS je napisao/la:
Da boldam prihvatljive. Sad si mi malo evocirao uspomene
Ovo Crni gruja je valjda Crna guja?
Pod istim krovom sam počeo pratio u Njemačkoj - Unter einem Dach
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.