…ja do tih koncerata u zg nikad čuo za nju a zaintrigiran pogleda sam od YouTube pa i neke koncerte i zena je to tako profesionalno odradila da je cudo..spotovi scenografija outfit …u glazbu se ne kuzim mislim taj trash..
Ma ne slušam ja nju niti tu glazbu. Bilo mi je interesantno vidjeti tko je dotična, kulturna djevojka i to je to. Malo je previše ima svuda i mogla bi dosaditi ljudima. Al zgrabila je velike pare. Hrvati ne znaju di će s eurima pa ih troše na zadnji trend zvan Aleksandra Prijović.
A za jezik, po meni su to dva standarda istog narječja. Da su Srbi uzeli torlački, Hrvati čakavski govorilo bi se o dva udaljena dijalekta koje bi bez problema smatrali dvama bliskim jezicima. Ovako se radi o dva standarda istog narječja, jedan hrvatski, drugi srpski. No, književnost nam nije ista, odvojena je te svojatanje hrvatske literature iz doba baroka, renesanse i prosvjetiteljstva smatram čistom krađom kako Srbi ne bi bili jedini europski narod s rupom od 200 godina u književnosti. Jednostavno, bili ste pod Turcima, a niste ni dio katoličkog svijeta da možete proći kroz jedno prosjetiteljstvo. To svojatanje je imalo smisla dok se jezik smatrao srpsko-hrvatskim. Za bosanske i crnogorske jezike nemam komentar.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.