|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
drizzt
|
Naslov: Kakvi ste sa stand-up comedy ? Postano: 13 stu 2011, 17:51 |
|
Pridružen/a: 12 stu 2011, 19:50 Postovi: 64 Lokacija: Forgotten Realms
|
evo posto jos ne znam "narodne običaje" forumasa tu, zanima me kako stojite sa stand-up comedy... ja nesto u ovoj turobnoj nam "dejtonskoj dolini suza" ne mogu a da ne pogledam koji clip svaki dan, da se bar malo posteno nasmijem...
evo meni jedan od najboljih danasnjice Lee Evans, doduse ovdje samo izvodi Bohemian Rhapsody
_________________ Of all the races in the known realms, none is more confusing or confused than humans.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Kakvi ste sa stand-up comedy ? Postano: 13 stu 2011, 18:20 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26849 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
drizzt je napisao/la: evo posto jos ne znam "narodne običaje" forumasa tu, zanima me kako stojite sa stand-up comedy...
Ma kakvi oni i njovo ingleško. Gusle i šargija - to se sluša na mojoj planini!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kakvi ste sa stand-up comedy ? Postano: 14 stu 2011, 09:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
A nema tu nekog humora, to je neki observational humour, koji je patentirao unfunny Seinfeld. Tu je samo jedan i jedini, Eddie Murphy u "Raw" i "Delirious" iz 1980ih, prije doba političke korektnosti, ima na youtube Ajme šta pederima napravi Faggots aren't allowed to look at my ass while I'm on stage
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
drizzt
|
Naslov: Re: Kakvi ste sa stand-up comedy ? Postano: 14 stu 2011, 14:33 |
|
Pridružen/a: 12 stu 2011, 19:50 Postovi: 64 Lokacija: Forgotten Realms
|
Ministry of Sound je napisao/la: A nema tu nekog humora, to je neki observational humour, koji je patentirao unfunny Seinfeld. Tu je samo jedan i jedini, Eddie Murphy u "Raw" i "Delirious" iz 1980ih, prije doba političke korektnosti, ima na youtube Ajme šta pederima napravi Faggots aren't allowed to look at my ass while I'm on stage istina... raw je cisti classic... ali daaaj malo kredita, ima tu dobrih filozofa ;)
_________________ Of all the races in the known realms, none is more confusing or confused than humans.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Kakvi ste sa stand-up comedy ? Postano: 14 stu 2011, 15:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26849 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Kakvi ste sa stand-up comedy ? Postano: 14 stu 2011, 16:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61548 Lokacija: DAZP HQ
|
posvađali smo se s Bosnom oko dva otočića, Mali i Veliki Škoj. šta se imaš raspravljat, vidi se po imenu da je bosansko. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Kakvi ste sa stand-up comedy ? Postano: 14 stu 2011, 16:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bio je na OTV-u ili nekoj drugoj Zg tv, tip iz Bos Posavine, koji je prosipao to, i moram priznat da je bio odličan.
U kaubojskom odijelu, redneck izgleda i izgovora, sa pravim forama.
Jedan od glavnih razloga, po mom mišljenju, što očito nije uspio je što Zegejci jednostavno ne kuže dvosmislene fore koje su nama normalne. Vjerojatno su se ujutro u tramvaju smijali nekim stvarima.
Evo sad ne mogu naći na netu, ako neko zna više o ovom tipu, neka stavi...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Kakvi ste sa stand-up comedy ? Postano: 14 stu 2011, 17:11 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Trebali bi ga pozvati na forum da mu postavljamo pitanja. 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|