|
|
Stranica: 1/34.
|
[ 840 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 20:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82015 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dok su Srbi napadali muslimanske enklave, Muslimani su napadali hrvatske enklave. Danas imamo slobodne, obranjene i betonirane hrvatske enklave kao vječne hrvatske tvrđave i sjajne svjetionike europskog kršćanstva, dok je Harmija svoje popušila (imala pametnijeg posla; vidi pod hrvatske enklave-utvrde) a Srebreničani su bezuspješno čekali da se prvo protjeraju Hrvati pa da dobiju pomoć, i danas imaju ovo: http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1078 ... vic-njegosNakon zalaganja za etničku segregaciju u Mostaru i podjelu grada po etničkim crtama, sada su počeli tražiti i dvije škole pod jednim krovom.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Muslimani traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 20:56 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Robbie MO je napisao/la: Dok su Srbi napadali muslimanske enklave, Muslimani su napadali hrvatske enklave. Danas imamo slobodne, obranjene i betonirane hrvatske enklave kao vječne hrvatske tvrđave i sjajne svjetionike europskog kršćanstva, dok je Harmija svoje popušila (imala pametnijeg posla; vidi pod hrvatske enklave-utvrde) a Srebreničani su bezuspješno čekali da se prvo protjeraju Hrvati pa da dobiju pomoć, i danas imaju ovo: http://www.federalna.ba/bhs/vijest/1078 ... vic-njegosNakon zalaganja za etničku segregaciju u Mostaru i podjelu grada, sada su počeli tražiti i dvije škole pod jednim krovom. Fašisti ! Dolje Fašizam ! Jedinstveni Mostar- Jedinstvene škole na hrvatskom jeziku u Mostaru i HRHBu ! Živjela jedna i jedina! 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 20:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nikad zadovoljni. Još im zidove ofarbali u zeleno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Muslimani traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:06 |
|
|
Tamo gdje su na vlasti glavni, Bosnjaci zele unitaran pristup, a tamo gdje su sporedni igraci, oni bi dvije skole pod jednim krovom, e pa nece da moze tako, braco Bosnjaci, ne moze kako se babama iz Sarajeva cefne, ne moze to tako, nema duplih standarada.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:07 |
|
|
Srbi, odjebite tu bagru. Neka se nauče gdje im mjesto.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Muslimani traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82015 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Da dalje razradimo temu licemjerja koje se poput pljuske vraća u glavu. Na sintagmu "manji entitet" odgovoriti sintagmom "najmlađi BiH narod". Bilo bi dobro da Dodik to počne koristit. Na pridjev "probosanske stranke" (SDA, SDP, SBiH, SBB) odgovoriti pridjevom "promostarske" (HDZ, HDZ90, NSRZB, HSP, HSS, i ostale stranke koje se bore protiv podjele grada po etničkim crtama). Kao i "prohercegovačke" i "izdajnici Hercegovine, za koje nije ni čudo da sele iz Hercegovine jer ju mrze i smatraju se Bosancima".
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:21 |
|
|
Jedna lijepa multietnicka slika iz Republike Srpske. Ispod srpsko-crnogorskog velikana mladi Bosnjaci uce (fatihu) i obrazuju se. To je definitivno smjer kojim trebaju ic vlasti srpskog entiteta. Suzivot i tolerancija.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
teranova
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:27 |
|
|
I Njegoš je izgleda postao genocidaš. Zagovarao je istragu poturica ne konsultujući međunarodnu zajednicu.
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:28 |
|
|
Ova država doživljava krah. Uskoro, ubrzo.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:31 |
|
|
Ova škola je samo kopija škola u Sarajevu. Jedino što u Sarajevu uče po bošnjačkom planu, ovdje po srpskom.
Ova škola je apsolutna suprotnost školi u Stocu. Koja se Bošnjacima opet ne sviđa, pa i ovu školu hoće kao u Stocu.
Jesu Bošnjaci više normalan narod ? Ima li kraja toj njihovoj prevrtljivosti i pokvarenosti ? Ovo vrlo ozbiljno pitam.
I još bitnije pitanje, jesu oni svjesni da im te laži i muljavine ne prolaze ako nisi pod utjecajem Avaza i FTV-a.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:31 |
|
|
Ponavljam, mi Hrvati nećemo dozvoliti ovakv fašizam u Trećem, sve škole pod jedinstvene i pod jednim krovom ! 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:33 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ponavljam, mi Hrvati nećemo dozvoliti ovakv fašizam u Trećem, sve škole pod jedinstvene i pod jednim krovom !  Ajde to reci Bošnjacima u istočnome Mostaru. Da vidimo reakcije.
|
|
Vrh |
|
 |
osa
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:35 |
|
|
s pravom traže, valjda i njima dođe iz guzice u glavu, kako stvari funcioniraju u višenacionalnim sredinama...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:37 |
|
|
Vii je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ponavljam, mi Hrvati nećemo dozvoliti ovakv fašizam u Trećem, sve škole pod jedinstvene i pod jednim krovom !  Ajde to reci Bošnjacima u istočnome Mostaru. Da vidimo reakcije. Njih se neće nakon ovih lokalnih izbora više ništa pitati  .
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61539 Lokacija: DAZP HQ
|
ove antimostarske snage šire pipke po cijeloj državi. treba prestati s takvom praksom.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:41 |
|
|
BBC je napisao/la: Ova škola je samo kopija škola u Sarajevu. Jedino što u Sarajevu uče po bošnjačkom planu, ovdje po srpskom.
Ova škola je apsolutna suprotnost školi u Stocu. Koja se Bošnjacima opet ne sviđa, pa i ovu školu hoće kao u Stocu.
Jesu Bošnjaci više normalan narod ? Ima li kraja toj njihovoj prevrtljivosti i pokvarenosti ? Ovo vrlo ozbiljno pitam.
I još bitnije pitanje, jesu oni svjesni da im te laži i muljavine ne prolaze ako nisi pod utjecajem Avaza i FTV-a. Nisu baa, svi su glupi redom, po čitav dan listaju AVAZ i gledaju FTV i čekaju Andjelinin film da dođe u DVD izdanju. Ludo sve, bez izuzetka. Pokvareni da ne mogu biti gori. Samo lažu i glume da su fini i čitav život su podredili da Hrvatima i Srbima nanesu štetu, nemaju od toga kad mislit ni na pos'o nit djecu odgajat. Da ne govorim o seksu, zato su i tako frustrirani.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:42 |
|
|
Ti nešto previše čitaš samo moje komantare. Očito te dobro pogodim. Neka, šućur alahu bit će toga još puno.
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:44 |
|
|
BBC je napisao/la: Ti nešto previše čitaš samo moje komantare. Očito te dobro pogodim. Neka, šućur alahu bit će toga još puno. BBC šućur alahu, imaš moju potpunu podršku 
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:50 |
|
|
dudu je napisao/la: ove antimostarske snage šire pipke po cijeloj državi. treba prestati s takvom praksom. Sasjeći u korjenu - u istočnom Mostaru 
|
|
Vrh |
|
 |
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:54 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: dudu je napisao/la: ove antimostarske snage šire pipke po cijeloj državi. treba prestati s takvom praksom. Sasjeći u korjenu - u istočnom Mostaru  U Mostaru je gimnazija podijeljena, koliko sam upućena.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:55 |
|
|
BBC je napisao/la: Ti nešto previše čitaš samo moje komantare. Očito te dobro pogodim. Neka, šućur alahu bit će toga još puno. Čitam svaki komentar dok sam na forumu, ti si ovdje ko Cerić Bošnjacima. Ili bolje ko Avaz.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:55 |
|
|
Ovo isto treba tražiti i u fašističkom Sarajevu, Zenici i Tuzli. Tamo ne daju srpskoj i hrvatskoj djeci da uče na svom nastavnom programu.
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
|
|
Vii je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Sasjeći u korjenu - u istočnom Mostaru  U Mostaru je gimnazija podijeljena, koliko sam upućena. Upravo tako  .
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61539 Lokacija: DAZP HQ
|
Vii je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Sasjeći u korjenu - u istočnom Mostaru  U Mostaru je gimnazija podijeljena, koliko sam upućena. antimostarske snage ne žele jedinstvenu školu i jedinstveni grad. sad tu matricu žele širiti diljem BIH. stop segregaciji, Mostar Mostarcima!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:56 |
|
|
Lebowski je napisao/la: BBC je napisao/la: Ti nešto previše čitaš samo moje komantare. Očito te dobro pogodim. Neka, šućur alahu bit će toga još puno. Čitam svaki komentar dok sam na forumu, ti si ovdje ko Cerić Bošnjacima. Ili bolje ko Avaz. Mijenjaj forum ako ti smeta. Ne mislim se mijenjati zbog tebe. Daješ mi inspiraciju za puno više pisanja.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|