HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 srp 2026, 04:44.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 347 post(ov)a ] 
Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Moje ime je Janko
PostPostano: 10 tra 2012, 18:13 

Nisam musliman. Stvarno nisam.

Vrh

Naslov: Re: 60 minuta specijal_Izdaja bosanske posavine
PostPostano: 10 tra 2012, 18:19 

bogami i muslimani prodaše one svoje istočno, šta ćemo sad, + zaratili u krajini, reko prvo da obradimo te teme pa onda možemo na hrvate, ionako ih je najmanje, valjda bi trebao postojati neki red i pristojnost??

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:21 

Stvarno, prava izdaja protiv cijelog ljudstva i mehanizacije JNA koje je imala u BiH stalo 5000 slabo naoružanih ljudi, po FTVovoj logici lako obranjivo , Tuđman i Šušak i Škutori izdali .
Podrinje, u usporedbi s Posavinom bliže Srbiji, ali daleko manje ljudstva iz JNA angažirano, muslimana gotovo dvostruko više no Srba , padne ko Posavina (uzmimo u obzir da se radi o daleko većem teritoriju od Posavine ) , ali eto to nije izdaja iako se de-facto oslanja na Sarajevo i moguća je doprema bar zračnim koridorom dođe vojsci . Nije ni izdaja kada se svi jači korpusi ABiH okrenu prema jedinim dotadašnjim bošnjačkim saveznicima - Hrvatima pa krenu na njih masovno tući , umjesto da pomognu obranu Srebrenice i Goradža i pokušaju izvršiti proboj do tih mjesta i deblokadu Sarajeva .

Jednostavna je ta FTVova logika, izdali svi samo ne mi .

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:24 

govore sve sami komandanti HVO i HV brigada !!!!!!!!!!!!!
ako oni nisu najbolje znali, onda ne znam ko bi mogao

ni jedne jedine riječi niri komentar bilo koga sa FTV
dakle, sušti iskazi neposrednih učesnika događaja

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:25 

Uglavnom Ftv nije relevantna za takav tip istraživanja jer je dokazana koruptivna partijska teve

ali treba znati da na kraju filma piše na osnovu čega je i urađen, što mi govori da su tu matricu preuzeli iz hrvatske

države koja je nastala tako što je unakazila hrvate BiH da bi im posle podmetnula klip "izdaja bosanske posavine" radni naslov

a sadržaj
hercegovina prodala bosnu, et da im poručim PKSVSUUSS

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:27 

Jest, jasno govore HVO i HV , a nemaju pojma vjerojatno za koga govore, a o tome da im se riječi izvrču i zlorabe da ne govorim, uživaj u daljnjem pranju mozga FTVa , Bakira i ekipe .
Ti si ionako jedan od onih 100% patriota , tebi ionako islam kaže da treba lagati nevjernicima .

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:28 

eto sad ne znaju ni oni šta pričaju, potpali pod FTV uticaj
ej blago vama

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:32 

Ček evo ovaj komentator kaže da HV ne šalje svoje postrojbe u Posavinu i dopušta da padne ??

A kada su vojnici HVa izveli operaciju Zima-94 i spasili Bihać od pada to je onda agresija na BiH ?
E je*em vam sve po spisku prevrtljivci jedni , jedva čekam da SDS preuzme u potpunosti RAK , pa da vidimo kako će Bakir onda slagati priloge .

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:35 

iz Hrvatske je "odjednom" naređeno da ne može HV biti izvan granica HR ???
a bili ranije pola godine u BH ???
dakle, jasno ko sunce, poslije dogovora u Gracu karadžić-boban promijenjena je poltiika i izdata posavina

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:35 

Naravno taj plan hrvatska nije sama smislila jerbo nisu sposobni, za to su dobili instrukcije izvana.

Ftv je samo uvezao ovu priču kao i uostalom sav fašizam rasizam šovinizam kontra hercegovaca kojeg su patentirali i

usavršili u hrvatskoj, ovi vamo samo slijede naputke.

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:38 

Ako je Rs trebala preživjeti i Posavina je trebala pasti.

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:39 

Goebels pekara radi punom parom...

Ova posljednja kifla koju nam lansiraju može poslužiti samo za očitavanje nivoa ludila u multietniĆkom raju, koji je vidimo na zavidnom nivou.
Klika koja u vrijeme pada Posavine još maše jugoslavenskom zastavom i krajičkom srca suludo vjeruje da neće nas "naša Vojska", usuđuje se prozivati Hrvatsku za prodaju/izdaju/podjelu/žrtvovanje..., Posavine i BiH, sve to u jednoj epizodi dvadeset godina poslje, i do kada ta ista klika nije oslobodila niti jedan grad od Srba. Koliko su to srpskih koridora oni probijali i probili? nula.
Bitno je razvlačiti žvaku i optuživati Hrvatsku za agresiju i istovremeno za neoslobađanje BiH, kada je političko Sarajevo bilo medij za kukanje i jaukanje, a ni u primisli snaga za oslobađanje ili probijanje koridora. I sada takvi mufljuzi hoće da obolimo masovno od kolektivne amnezije i povjerujemo u teze koje podgrijavaju i lansiraju oni koji nisu vidjeli koridora i kako Stipetić reče, nisu tada opalili niti metka na Srbe a sada bi pisali povijest.

Pljuc...

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:42 

bumbar92 je napisao/la:
i kako Stipetić reče, nisu tada opalili niti metka na Srbe a sada bi pisali povijest.

Pljuc...

a šta je Knez, komadant tuzlanskog korpusa, odgovorio

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:46 

da im je falilo topništva, jel ti misliš da je falilo?

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:46 

šta ti misliš

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:48 

A gledao sam sinoć to smeće od dokumentarca. Baš sam gledao sve kada će to neki "Janko" sa 5 postova staviti ovdje kao topic.

Svašta je to udrobljeno, od Blaža Kraljevića ( koje on veze ima sa Posavino Gospe mila?), izjava Tuđmanovih političkih protivnika (u stilu ratnog zločinca Vinka Begića i njegovih nebuloza), izjava zapovjednika brigada uglavnom izmontirane i premontirane i time istrgnute iz konteksta... (vidi npr 20.52 - izjava Tuđmana potpunu izvučena iz konteksta, presječena u pola rečenice kako to njima odgovara) ili potpuno irelevantne, svašta nešto, Goebelsova propaganda na mahalski način.
Nitko ne spominje gdje je zaboga bila muslimanska vojska, spominju kao fol neke logističke poteškoće. :D Kada ih Hrvatske snage podupru sa 2000 kranata ovi ne opale ni metka, lol. I oni nekome popuju??
I još nisam skontao je li oni kritiziraju Tuđmana što je slao HV i oružje Hrvatima u BiH ili zato što nije slao??! Hoće li se već jednom dogovoriti sami sa sobom oko toga? Ne može jedno vrijediti za 1992 a drugo za 1993.

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:49 

janko je napisao/la:
šta ti misliš

reče ti Stipetić, oko 2000 teških topničkih granata u pripremi.

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:50 

janko je napisao/la:
šta ti misliš

Ajde poštarčiću odjebi u troskocima s ovog foruma, ne prolazi ti tu ta FTV propaganda... :D

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:51 

sa strane orašja, gdje je bilo svega, i tenkova, i topova i haubica i granata
šta se imalo sa južne strane...ništa, Knez jasno kaže, nije se imalo NIŠTA

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 18:56 

janko je napisao/la:
iz Hrvatske je "odjednom" naređeno da ne može HV biti izvan granica HR ???
a bili ranije pola godine u BH ???
dakle, jasno ko sunce, poslije dogovora u Gracu karadžić-boban promijenjena je poltiika i izdata posavina

E moj "Janko" sunce li ti žarko. Znaš li ti jadan kad je bio taj navodni sastanak Boban-Karadžić? (Oni se sastali jednom a Alija i Karadžić 50x) 06. svibnja 1992 - Hrvatska je nakon toga upravo počela da šalje svoje trupe u BiH.
I jesi li ti za to da Tuđman šalje HV u BiH: Mostar, Bihać, Derventa, Kupres, Uskoplje, Rama, Brčko... itd, ili si protiv toga???

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 19:00 

janko je napisao/la:
sa strane orašja, gdje je bilo svega, i tenkova, i topova i haubica i granata
šta se imalo sa južne strane...ništa, Knez jasno kaže, nije se imalo NIŠTA

da bilo svega a u sarajevu ničega,...čak ni jasne volje ko je agresor i čiji je rat.
kako ništa, a 2000 HV granata, TO, hArmija sila nebeska, patriote iz Lige đe su oni bili?Gledali sa distance kako Hrvati oslobađaju/okupiraju BiH.

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 19:04 

Sta ima RH izdavati Posavinu? Zar Posavina (ona bosanska) nije u Bosni, nasoj Jednoj i Jedinoj? Da je mozda nije Alija izdao? Sta je sad odjednom?

Ovo je naravno muslimanka propagandna masinerija da se razbija ujedinjenost Hrvata s babrogom Srpskom. Naravno, ministar vanjskih Lagumdzija je prvo posjetio Srpsku, pa Srbiju a posjet jednog Milanovica mu je bio "previse nacionalno obojen". Dakle sve jasno. Lizi se s Srbima, a druge strasi Srbima dok im ti kopas jamu iza ledja.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 19:06 

volje i ljudstva je bilo
zbog embarga na oružje i izolovanosti, , čitaj negraničenje sa jednom npr. Mađarskom, Slovenijom, a to znači nemogućnosti nabavke artiljerije, oklopne mehanizacije, uopšteno MTS-a, samo su se moglo džaba žrtvovati ljudi
s druge strane JNA je još uvjek u punoj snazi, jedina koja se donekle TADA mogla suprostaviti je HV, AKO JE I KADA JE HTJELA, pa sve vaše nebuloze demantira samo presijecanje i držanje koridora 42 dana, kad se dakle HTJELO to si i URADILO, kada se nije htjelo, to je je jednostavno prepušteno četniciima
sve prosto, ko želi da vidi,

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 19:08 

Činjenica je da je Gradačac odbranjen, kao i najveći dio općine Brčko. Na Omerbegovaći i Dizdaruši od 800 branilaca preživilo njih petnestak. To hoće reči da se branilo odsutnom obranom i bez obzira na žrtve. Orašje i Domaljevac su odbranjeni. Derventa se branila dva mijeseca, Modrića tri mijeseca, Odžak četri mijeseca a Bosanski Brod više od šest mijeseci. Da je to netko prodao uopće se ne bi branilo.

Vrh

PostPostano: 10 tra 2012, 19:10 

janko je napisao/la:
volje i ljudstva je bilo
zbog embarga na oružje i izolovanosti, , čitaj negraničenje sa jednom npr. Mađarskom, Slovenijom, a to znači nemogućnosti nabavke artiljerije, oklopne mehanizacije, uopšteno MTS-a, samo su se moglo džaba žrtvovati ljudi
s druge strane JNA je još uvjek u punoj snazi, jedina koja se donekle TADA mogla suprostaviti je HV, AKO JE I KADA JE HTJELA, pa sve vaše nebuloze demantira samo presijecanje i držanje koridora 42 dana, kad se dakle HTJELO to si i URADILO, kada se nije htjelo, to je je jednostavno prepušteno četniciima
sve prosto, ko želi da vidi,

prosto kad se gleda po priči nekoga tko je gledao na te događaje iz podruma u saraju iznureno i razočarano gledajući u titovu sliku... :zubati

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 347 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 31 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: