HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 stu 2024, 04:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: U Bosni zaživele evropske vrednosti!
PostPostano: 06 ožu 2014, 11:36 

Citat:
SKANDAL POTRESA BOSNU: DVA VOJNA PILOTA UHVAĆENA KAKO SE LJUBE NA PARKINGU

Oružane snage (OS) BiH potresa neviđen skandal - dvojica pilota helikopterske jedinice pre desetak dana uhvaćena su kako na parkingu kasarne „Rajlovac“ razmenjuju nežnosti, što je izazvalo šok i nevericu među ostalim vojnicima u službi, saznaje "Dnevni avaz" iz pouzdanih izvora.

Ovakav čin pilota s oficirskim činovima izazvao je pravu pometnju u Rajlovcu, a o svemu je već obaveštena i Vojna policija OSBiH.Sagovornik “Avaza”, koji je upoznat s ovim dešavanjima, rekao je da je ovaj događaj snimio jedan od pripadnika vojne policije, koji je pilote i prijavio za homoseksualizam.- Svi su još u šoku, jer su piloti zatečeni kako se diraju i ljube. I fotografisani su. Razumljivo je da se o tome ne želi pričati, jer se radi do sada neviđenom skandalu u vojnoj službi – tvrdi sagovornik “Avaza”.Generalmajor Ante Jeleč, načelnik Zajedničkog štaba OSBiH, ostao je zatečen saznanjem o skandalu. On kaže da s takvim aktivnostima nije upoznat, ali da će tražiti detaljnu istragu.- Prvi put čujem za takvo nešto. U šoku sam. Zaista ne znam o čemu se radi, ali ću tražiti da se svi ispita. Ostao sam zatečen vašim pitanjem. Svi vojnici slobodni su ljudi, ali mi zaista nije svejedno ako se to desilo. Moji podređeni morali su me obavestiti o tome. Insistiraću da se utvrdi šta se desilo – rekao je Jeleč.U Ministarstvu odbrane BiH rečeno je da nisu upoznati s navedenim dešavanjima te da o tome ne mogu govoriti dok ne budu utvrđene sve okolnosti.

Vrh

Naslov: Re: uBosni zaživele evropske vrednosti!
PostPostano: 06 ožu 2014, 12:01 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Citat:

Oružane snage (OS) BiH potresa neviđen skandal - dvojica pilota helikopterske jedinice pre desetak dana uhvaćena su kako na parkingu kasarne „Rajlovac“ razmenjuju nežnosti, što je izazvalo šok i nevericu među ostalim vojnicima u službi, saznaje "Dnevni avaz" iz pouzdanih izvora.

Ovakav čin pilota s oficirskim činovima izazvao je pravu pometnju u Rajlovcu, a o svemu je već obaveštena i Vojna policija OSBiH.Sagovornik “Avaza”, koji je upoznat s ovim dešavanjima, rekao je da je ovaj događaj snimio jedan od pripadnika vojne policije, koji je pilote i prijavio za homoseksualizam.- Svi su još u šoku, jer su piloti zatečeni kako se diraju i ljube. I fotografisani su. Razumljivo je da se o tome ne želi pričati, jer se radi do sada neviđenom skandalu u vojnoj službi – tvrdi sagovornik “Avaza”.Generalmajor Ante Jeleč, načelnik Zajedničkog štaba OSBiH, ostao je zatečen saznanjem o skandalu. On kaže da s takvim aktivnostima nije upoznat, ali da će tražiti detaljnu istragu.- Prvi put čujem za takvo nešto. U šoku sam. Zaista ne znam o čemu se radi, ali ću tražiti da se svi ispita. Ostao sam zatečen vašim pitanjem. Svi vojnici slobodni su ljudi, ali mi zaista nije svejedno ako se to desilo. Moji podređeni morali su me obavestiti o tome. Insistiraću da se utvrdi šta se desilo – rekao je Jeleč.U Ministarstvu odbrane BiH rečeno je da nisu upoznati s navedenim dešavanjima te da o tome ne mogu govoriti dok ne budu utvrđene sve okolnosti.

Bez zamajavanja, već postoji prikladna tema o tome!

post730019.html?hilit=POZITIVA#p730019

Vrh

Naslov: Re: U Bosni zaživele evropske vrednosti!
PostPostano: 06 ožu 2014, 12:48 

A koje su nacionalnosti piloti, i ko je tu maca a ko topdžija?

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2014, 12:56 

Skandal je taj naslov u kod Bošnjaka najčitanijim novinama. Ovima na zapadu se okrene u glavi na kakve Arape su sprdili tolike milijarde $$ i €€.

Vrh

PostPostano: 02 tra 2014, 19:51 

Dobro je što su OS profesionalizovane jer je stupanje u taj cirkus sada na dobrovoljnoj, a ne na obaveznoj osnovi kako je bilo nekada prije. Nekada su ličili na cirkus, a sada liče na profesionalizovani cirkus. To je ta čuvena profesionalizacija, da se od nepotrebnih oružanih snaga naprave nepotrebne profesionalne oružane snage. Da se mene pita, ja bih ukinuo OS jer ničemu ne služe osim očigledno onoj stvari. :zubati

Danas OS više liče na manekene negoli na OS, ali zato troše pare kao da su elitna vojna jedinica. Em troše pare, em ne rade ništa (osim možda glanjcanja skladišta sa vojnom opremom i to je to), em pojedinci brukaju oružane snage. Kad bi neko pokrenuo peticiju za ukidanje OSBiH ja bih je potpisao.

Vrh

PostPostano: 02 tra 2014, 20:52 

Vladimir RUS je napisao/la:
Dobro je što su OS profesionalizovane jer je stupanje u taj cirkus sada na dobrovoljnoj, a ne na obaveznoj osnovi kako je bilo nekada prije. Nekada su ličili na cirkus, a sada liče na profesionalizovani cirkus. To je ta čuvena profesionalizacija, da se od nepotrebnih oružanih snaga naprave nepotrebne profesionalne oružane snage. Da se mene pita, ja bih ukinuo OS jer ničemu ne služe osim očigledno onoj stvari. :zubati

Danas OS više liče na manekene negoli na OS, ali zato troše pare kao da su elitna vojna jedinica. Em troše pare, em ne rade ništa (osim možda glanjcanja skladišta sa vojnom opremom i to je to), em pojedinci brukaju oružane snage. Kad bi neko pokrenuo peticiju za ukidanje OSBiH ja bih je potpisao.

Vratio bih ja vama obavezno služenje...

Vrh

PostPostano: 03 tra 2014, 16:58 

Metemma je napisao/la:

:palacgore1

I to ne iz odbrambenih, nego iz pedagoških razloga.

Vrh

PostPostano: 03 tra 2014, 19:02 

Metemma je napisao/la:

Neka, ovako je bolje. Mislio sam da ovo nikada neću napisati ali baš mi je drago što je kroz NATO-ov recept profesionalizacije vojnih snaga ukinuta obaveza služenja vojnog roka jer budimo realni poslije JNA sve vojske na područjima nastalim raspadom SFRJ su kao pješadijski puk sparam vojnog sistema koji je bio jedan od najjboljih u Evropi (jedino velike evropske zemlje su bile vojno jače od SFRJ). Osim toga, sebe nebih mogao zamisliti kao vojnika naprednijeg i od vojne tehnike i opreme koja je bila u upotrebi (ili je još uvijek). Kod svake ozbiljne vojske vojnik kao i njegova oprema moraju biti na vrhunskom zadatku. BiH vojske su imale zaostalu vojnu opremu tako da je ovo faktički ukidanje vojske došlo kao spas jer je izbjegnuto daljnje brukanje sa tehnikom koja je davno bila zrela za muzejske izložbe.

Vrh

PostPostano: 03 tra 2014, 19:04 

O sunce ti kalaisano...

Vrh

PostPostano: 03 tra 2014, 19:39 

Metemma je napisao/la:

:palacgore1

I to ne iz odbrambenih, nego iz pedagoških razloga.

Otkad je pedagogija vezana za vojsku? Pa to se uči još u porodici i nikakva vojska to ne može zamjeniti. Vojska može samo da "nadogradi" onog ko već ima barem minimum da kažem discipline, dok onog ko nema može samo natjerati da poslije vojske "pukne" na ovaj ili onaj način jer nije vojska za svakoga zato se i ide na profesionalizaciju, tj. na to da onaj ko može, želi i pritom ima i psihički, zdravstveni, mentalni i slične predispozicije potrebne za učestvovanje u vojsci je sposoban da bude dio iste. Ja lično posjedujem sve već spomenute uslove, ali poltički sve što ima veze sa (današnjom) vojskom mi se ne sviđa u smislu da današnja vojska nema veze sa "onom" vojskom.

Vrh

PostPostano: 03 tra 2014, 19:40 

Metemma je napisao/la:
O sunce ti kalaisano...

Šta bi? :zubati

Vrh

PostPostano: 03 tra 2014, 19:53 

Metemma je napisao/la:
O sunce ti kalaisano...

VladimirRUS je napisao/la:

Ja sam pokušao da ti ozbiljno odgovorim na taj post, ali sam odustao i mislim da je dovoljno ovo što je kolega Metemma napisao.

Mislim, ajde da napošeš jednu glupost, ili barem dve, tri.... Ali da ti je ceo post kompletna budalaština bukvalno od prvog do zadnjeg slova, onda stvarno jebiga....

Dovoljno je da ti kažem da se u materiju razumeš čak i bolje nego u kompjuterske procesore. :D

Vrh

PostPostano: 03 tra 2014, 20:07 

Bolesno.

Vrh

PostPostano: 03 tra 2014, 20:09 

Metemma je napisao/la:
O sunce ti kalaisano...

VladimirRUS je napisao/la:

Ja sam pokušao da ti ozbiljno odgovorim na taj post, ali sam odustao i mislim da je dovoljno ovo što je kolega Metemma napisao.

Mislim, ajde da napošeš jednu glupost, ili barem dve, tri.... Ali da ti je ceo post kompletna budalaština bukvalno od prvog do zadnjeg slova, onda stvarno jebiga....

Dovoljno je da ti kažem da se u materiju razumeš čak i bolje nego u kompjuterske procesore. :D

Hvala isto takođe. :D

Vrh

PostPostano: 04 tra 2014, 10:52 

Citat:

Pretpostavljam da ako postoje evropske vrednosti koje si sad cinično naveo kao nešto jako loše , onda verovatno postoji i opozit od toga , što znači da postoje bosanske,srpske, i hrvatske vrednosti.

Aj da vidimo koje su to bosanske,srpske i hrvatske vrddnosti , i to još u vojsci??

Imaš cele zadnje 2 decenije ili još u prošlosti ranije da obradiš koje su to vrednosti ovdašnjih naroda i njenih vojnika.

Znači , ubij komšiju sa zadovolljstvom a ondamu siluj ženu i pokradi mu kućne aparate.
Onda , ubujenog komšiju zakopaj , a onda ga iskopaj i prebaci u drugu jamu da te ne otkriju dasi ga ubio i opljačkao.
I kad sve to uradiš onda nikad ne osećaj žal zbog toga već se dobro narugaj rodbini i sunarodnicima čoveka kojeg su ubio.

Ako ovo nisu te vrednosti koje su u opozitu od ovih evropskih koje navodiš onda daj reci koje jesu prave srpske,bosanske i hrvatske vojničke vrednosti , jer prosto me ubi želja da saznam šta je suštnski vredno u dotičnim vojskama a da im te vrednosti kvare ove evropske u vidu poljupca?!

Vrh

PostPostano: 04 tra 2014, 11:16 

zamisli ti frke i problema, likovi si samopale žvaku u javnjaku i diže se đeneralštab, a istovremeno se fura furka NATO, ljudska prava i slobode.

ovo liči na "provotravanjsku šalu", znam da se lgtb klika javno linčuje po Sarajstanu, da je fora izbubat ******** još odavno, javne poruge i izopćenja iz zajednice, ali ovo je toliko smiješno da sumnjam da se dogodilo.

ali,...u apsurd-trokut-crna rupa-rahat patnja zemljici Bosnici sve je možno, pa i ovo :D

Vrh

PostPostano: 04 tra 2014, 11:18 

Što su uradili ? Jedan pitao cigaretu pa kad je dobio rekao "Hvala". To je u arapskom Trokutistanu znak slabosti i pažnje.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2014, 11:42 

joe enter je napisao/la:

Pretpostavljam da ako postoje evropske vrednosti koje si sad cinično naveo kao nešto jako loše , onda verovatno postoji i opozit od toga , što znači da postoje bosanske,srpske, i hrvatske vrednosti.

Aj da vidimo koje su to bosanske,srpske i hrvatske vrddnosti , i to još u vojsci??

Imaš cele zadnje 2 decenije ili još u prošlosti ranije da obradiš koje su to vrednosti ovdašnjih naroda i njenih vojnika.

Znači , ubij komšiju sa zadovolljstvom a ondamu siluj ženu i pokradi mu kućne aparate.
Onda , ubujenog komšiju zakopaj , a onda ga iskopaj i prebaci u drugu jamu da te ne otkriju dasi ga ubio i opljačkao.
I kad sve to uradiš onda nikad ne osećaj žal zbog toga već se dobro narugaj rodbini i sunarodnicima čoveka kojeg su ubio.

Ako ovo nisu te vrednosti koje su u opozitu od ovih evropskih koje navodiš onda daj reci koje jesu prave srpske,bosanske i hrvatske vojničke vrednosti , jer prosto me ubi želja da saznam šta je suštnski vredno u dotičnim vojskama a da im te vrednosti kvare ove evropske u vidu poljupca?!

Namerno sam stavio takav naslov, kao što sam i namerno otvorio temu na chatu, a ne na nekom ozbiljnom pdf-u.

Znači, tema je zamišljena kao zajebancija, a ne kao panel diskusija o pravima seksualnih manjina da paradiraju, ili o Srbima kao genocidnom narodu, što je nešto o čemu bi ti samoinicijativno počeo da raspravljaš i na temi o naočarima za sunce ili na temi o mobilnim telefonima.

Ukratko, smaraš konstantno sa uvek jednim te istim stvarima, na svakom mogućem mestu i u svako moguće vreme.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2014, 11:55 

Namerno sam stavio takav naslov, kao što sam i namerno otvorio temu na chatu, a ne na nekom ozbiljnom pdf-u.

Znači, tema je zamišljena kao zajebancija, a ne kao panel diskusija o pravima seksualnih manjina da paradiraju, ili o Srbima kao genocidnom narodu, što je nešto o čemu bi ti samoinicijativno počeo da raspravljaš i na temi o naočarima za sunce ili na temi o mobilnim telefonima.

Ukratko, smaraš konstantno sa uvek jednim te istim stvarima, na svakom mogućem mestu i u svako moguće vreme.

Aahahaaha , baš je smešno i zabavno što se dvojica vojnika ljube. :001_rolleyes

Kao zajebancija čega??

Upravo ovakvi naslovi i ovakve priče govore kako je naša sredina homofobna i retardirana , jer je ovdašnjoj populaciji iz nekih razloga kad ne mlate i ne ubijaju ******** je jako SMEŠNO i zabavno što se muškarci ljube. :ucelo

Znači šta je zajebancja u ovoj temi?? , da nije možda ironičan osvrt na ogromno homofobiju pa ovom zajebancijom hoćeš da se sprdaš kako smo zaostali i primitivni jer se isčuđavamo poljupcu između muškaraca??
Ako je tako onda ti se izvinjavam.

Međutim mislim da nije tako , već je u pitanju upravo suprotno pa sam se zato i javio na temu.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2014, 12:25 

joe enter je napisao/la:

Aahahaaha , baš je smešno i zabavno što se dvojica vojnika ljube. :001_rolleyes

Kao zajebancija čega??

Upravo ovakvi naslovi i ovakve priče govore kako je naša sredina homofobna i retardirana , jer je ovdašnjoj populaciji iz nekih razloga kad ne mlate i ne ubijaju ******** je jako SMEŠNO i zabavno što se muškarci ljube. :ucelo

Znači šta je zajebancja u ovoj temi?? , da nije možda ironičan osvrt na ogromno homofobiju pa ovom zajebancijom hoćeš da se sprdaš kako smo zaostali i primitivni jer se isčuđavamo poljupcu između muškaraca??
Ako je tako onda ti se izvinjavam.

Međutim mislim da nije tako , već je u pitanju upravo suprotno pa sam se zato i javio na temu.

Pročitao vest u novinama, bila mi je zabavna i okačio sam je na forum misleći da će i drugima biti zanimljiva. S' obzirom na broj odgovora, i nisam baš bio u pravu.

Što se tiče ********, homofobije i odnosa ljudi prema njima na ovim prostorima, nimalo me ne zanima ta tema.

Nisam za to da paradiraju, zabranio bih održavanje gej parade, jer ne vidim nikakvu svrhu iste, osim da nervira sve ostale ljude. Neće ta šetnja sigurno popraviti mišljenje koje ljudi imaju o njima, niti će biti išta manje stigmatizovani posle njenog održavanja.

Ali isto tako ni ne mislim da neko ko nije ******** može da postane ******** zato što je izložen homoseksualnoj propagandi. To je isto teška glupost.

I to mu dođe to, ne žuljam mozak dalje na tu temu, jer nema o čemu.

A zašto si ti toliko ogorčen što je meni bilo zabavno što je izbio skandal jer su uhvatili dva bosanska vojnika kako se nepristojno vataju, nije mi jasno. Mada me ni to ne zanima, tako da nisi u obavezi da pojasniš.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2014, 12:38 

Pročitao vest u novinama, bila mi je zabavna i okačio sam je na forum misleći da će i drugima biti zanimljiva. S' obzirom na broj odgovora, i nisam baš bio u pravu.

Što se tiče ********, homofobije i odnosa ljudi prema njima na ovim prostorima, nimalo me ne zanima ta tema.

Nisam za to da paradiraju, zabranio bih održavanje gej parade, jer ne vidim nikakvu svrhu iste, osim da nervira sve ostale ljude. Neće ta šetnja sigurno popraviti mišljenje koje ljudi imaju o njima, niti će biti išta manje stigmatizovani posle njenog održavanja.

Ali isto tako ni ne mislim da neko ko nije ******** može da postane ******** zato što je izložen homoseksualnoj propagandi. To je isto teška glupost.

I to mu dođe to, ne žuljam mozak dalje na tu temu, jer nema o čemu.

A zašto si ti toliko ogorčen što je meni bilo zabavno što je izbio skandal jer su uhvatili dva bosanska vojnika kako se nepristojno vataju, nije mi jasno. Mada me ni to ne zanima, tako da nisi u obavezi da pojasniš.

Kažem ja da si ti obični seronja i licimur(zbog ovog boldovanog).

Pored tebe živog mogu ljude ubijati i silovati ali tebe se to ne tiče , ali ipak imaš jebeno mišljenje koje je uvek takvo da opravda nasilnike i mržnju , ali te ne zanimaju ******** i voliš da se zezaš i zajebavaš sa time da ******** bolest nije prenosiva. :rigam

Prvo te ne zanimaju ******** ,a otvaraš temu o njima , a onda kažeš da bi im branio da šetaju jer eto brineš zbog napaćenih dušica homofobne rulje
Kako te homofobi ne prestaju zanimati?? , jer eto ti bi zabranio da ljudi šetaju čisto da se bagra ubica i siledžije na bi loše osećala.

Ne dao bog da nekome treba pomoć od tebe.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2014, 12:59 

joe enter je napisao/la:

Prvo te ne zanimaju ******** ,a otvaraš temu o njima , a onda kažeš da bi im branio da šetaju jer eto brineš zbog napaćenih dušica homofobne rulje.
Kako te homofobi ne prestaju zanimati??

K'o kec na desetku, nešto mi je gušt ovo citirati... :001_rolleyes

Citat:
Podnosiš i ********, dok se kriju, i pse lutalice, dok se ne usvoji ponovo stari dobri zakon o milostivim injekcijama, i Rome, dok se kupaju i ne prose po tramvajima, i izbjeglice, dok su u međunarodnim vodama, i korumpiranu vlast, dok si u njoj, i komuniste, dok su u zatvorima, i zločince, ako su ubijali da bi ti preživao, i siromašne, dok štrajkuju glađu, i rat, kad je pravedan u tvom interesu. Trpeljiv si prema džamijama dok su na dnu Vrbasa i strpljiv s crkvama dok ne zvone, toleriraš naciste, dok su ti poslovni partneri, žene, dok ti rađaju sinove, evoluciju, dok te ne poveže s majmunom, abortus, ako je spontan. Prihvataš kamatarenje ako je sponzor lige šampiona, laž, ako je izrečena u tvom dnevniku, oprost, čak i kad je nezaslužen.
U međuvremenu, kako podnosiš sebe?

Autor: N. Veličković
DW.de

Vrh

PostPostano: 04 tra 2014, 13:05 

joe enter je napisao/la:

Kažem ja da si ti obični seronja i licimur(zbog ovog boldovanog).

Pored tebe živog mogu ljude ubijati i silovati ali tebe se to ne tiče , ali ipak imaš jebeno mišljenje koje je uvek takvo da opravda nasilnike i mržnju ,

Koje nasilnike i kakvu mržnju ja opravdavam?

Citat:
ali te ne zanimaju ******** i voliš da se zezaš i zajebavaš sa time da ******** bolest nije prenosiva. :rigam

Pa ne zanimaju me, šta s' tim? Ne lupam glavu o njihovim problemima, niti mislim da su ugroženi zato što ne paradiraju. Niko im ne upada u stanove i likvidira ih zato što se kolju u dupe. Nečija seksualnost je privatna stvar, i odnos prema tome je najbolje rešen u američkoj vojsci, "Don't ask, don't tell". Tvoje sklonosti, tvoja stvar, šta koji *** moraš da paradiraš sa tim.

I da, ******** nije prenosan, zašto ti se povraća od te činjenice?

Citat:
Prvo te ne zanimaju ******** ,a otvaraš temu o njima , a onda kažeš da bi im branio da šetaju jer eto brineš zbog napaćenih dušica homofobne rulje
Kako te homofobi ne prestaju zanimati?? , jer eto ti bi zabranio da ljudi šetaju čisto da se bagra ubica i siledžije na bi loše osećala.

Ne dao bog da nekome treba pomoć od tebe.

Nisam otvorio temu o ********, nego sam otvorio temu o ******** u OSBiH. Znači motivi mi nisu bili samo homofobni, nego i šovinistički. :rolleyes

Ne zanimaju me ni homofobi, a o paradi sam ti već objasnio.

Nisam za zabranu jer će to da nervira ubice i siledžije, nego zato što će da nervira i ostalih 90% ljudi. I to je samo pola razloga, druga polovina je da ta šetnja neće ni milimetar popraviti mišljenje većine ljudi o ********, naprotiv. Znači, zabranio bih nešto što ne donosi nikakvu korist nikome, a donosi štetu onima koji insistiraju na tome.

Vrh

PostPostano: 04 tra 2014, 13:17 

Kakav jad i beda , i kakav lažljivi seronja.

Ostavljam te u tvojoj temi , jer ne mogu ove hemoroide da čitam više.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: