|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Nije Bosna pala dok je sela Rabrani pored Neuma Postano: 28 kol 2016, 20:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ovo je ta nekakva "džamija" o kojoj Amidža takija počesto. I kako je ta masa Bošnjaka na samom jugu Hercegovine jasan i čvrst pokazatelj da ustaše, fašisti i kamenjarci neće moći kako su poželjeli. Majke ti, ovakvu "crkvu" i ja mogu otvoriti u Saudijskoj Arabiji. Nekako im trava neuredna i neodržavana. Dolaze jednom godišnje iz Skandinavije pa ne stignu ljudi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Nije Bosna pala dok je sela Rabrani pored Neuma Postano: 28 kol 2016, 20:25 |
|
|
Lijep beo zid za decu da saraju grafite, one lepe domoljubne. Sto se ceka sa umjetnoscu ???
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nije Bosna pala dok je sela Rabrani pored Neuma Postano: 28 kol 2016, 20:28 |
|
|
To je naša manjina koja govori "kava" i "tisuća". Pod kontrolom su.
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Nije Bosna pala dok je sela Rabrani pored Neuma Postano: 28 kol 2016, 20:37 |
|
|
Nov crijep, novih oluka, a puno sirotinje sa puno dice. Useliti neku siromasnu obitelj.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Nije Bosna pala dok je sela Rabrani pored Neuma Postano: 28 kol 2016, 20:38 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Kmeeee kmeeeee
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nije Bosna pala dok je sela Rabrani pored Neuma Postano: 28 kol 2016, 20:39 |
|
|
Je, potrebne su ovce da popasu naraslu travu oko džamije.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Nije Bosna pala dok je sela Rabrani pored Neuma Postano: 28 kol 2016, 20:50 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25700 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Prije nekoliko godina mi je je jedan tip iz tog sela jako valjao. Trebao mi je dati neki dokument koji mi je bio od velike, skoro pa životne važnosti. I zovem ja tipa telefonom:
Ja: - Hoćel moći ono? On: - Joooj prijateljuuu! Ja: - (zabrinuto) Šta je? On: - Jesi vidio ono sinoć, a jada...? Ja: - Koje? On: - Kako koje??! U zadnjoj minuti gol!! Ja: - (prisjećajući se da je sinoć BiH imala tekmu sa Francuzima) A da, uuuu, brukee! A onaj sudija ********!! Jb majku svoju!! On: - Ja sam još u šoku Ja: - Kako ne bi, i ja sam, bili SMO bolji svo vrijeme i da se to desi, još ne mogu da vjerujem! On: - Teško mi je. Ja: - I meni je, kome ne bilo. On: - A tako je malo... Ja: - ... falilo... On: - Doći ću sutra da donesem ono Ja: - Dođi, da uz kaFu malo nabacimo koju ljudsku...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Nije Bosna pala dok je sela Rabrani pored Neuma Postano: 28 kol 2016, 21:40 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Bobovac je napisao/la: Prije nekoliko godina mi je je jedan tip iz tog sela jako valjao. Trebao mi je dati neki dokument koji mi je bio od velike, skoro pa životne važnosti. I zovem ja tipa telefonom:
Ja: - Hoćel moći ono? On: - Joooj prijateljuuu! Ja: - (zabrinuto) Šta je? On: - Jesi vidio ono sinoć, a jada...? Ja: - Koje? On: - Kako koje??! U zadnjoj minuti gol!! Ja: - (prisjećajući se da je sinoć BiH imala tekmu sa Francuzima) A da, uuuu, brukee! A onaj sudija ********!! Jb majku svoju!! On: - Ja sam još u šoku Ja: - Kako ne bi, i ja sam, bili SMO bolji svo vrijeme i da se to desi, još ne mogu da vjerujem! On: - Teško mi je. Ja: - I meni je, kome ne bilo. On: - A tako je malo... Ja: - ... falilo... On: - Doći ću sutra da donesem ono Ja: - Dođi, da uz kaFu malo nabacimo koju ljudsku... Da sam ja na njegovom mjestu bio i da sam znao kakvo ti je forumsko "stivo", ne bi ti pomogao. Uostalom, ne znam jesu li Rabrani zasebno selo ili samo zaseok Hrasna. U Gornjem Hrasnu su bili Srbi i imali su crkvu pravoslavnu ali njih danas tu vise nema.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|