|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
puntar2.0
|
Naslov: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 16:46 |
|
|
Crno dijete među bijelcima Ovaj homoseksualni par živi u gradiću na istoku američke savezne države Ohio u kojem je 98 posto stanovništva bijelo. Sama Jennifer osobu crne boje kože nije vidjela sve dok nije otišla na fakultet. Spoznaja da će u takvoj sredini roditi crno dijete radost zbog skorog rođenja pretvorila je u ljutnju, razočaranje i strah. Par je bio jako zabrinut zbog činjenice da će u gotovo potpuno bijeloj sredini morati odgajati dijete tamne kože, a Jennifer je strahovala i hoće li njezina obitelj, koju ne odlikuje pretjerana tolerancija i razumijevanje, prihvatiti unuku tamne kože. http://www.vecernji.hr/svijet/bijele-le ... ebu-965092Lezbace.... Nece roditelji prihvatiti unuku tamne koze, a bolestnu lezbacu hoce. pu bolestne krmace.  Da se razumimo, protiv san nasilja nad zenama, ali ovo bi se moralo pod hitno izpendrekati. Jadno dite.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 16:59 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Kako ce roditi dijete kad je lezbejka . Ko tu koga handri. Onda nije prava lezbejka ako ju je nko osjemenio.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 17:00 |
|
|
|
Pa ti ne bi tužio da ti se ovakvo što dogodi? Pogreška je velika, odabran je donor akandinavskog izgleda, a dobili su malu mulatkinju i zaslužuju odštetu.
Ovo osim toga pokazuje da preveliki liberalizam u vezi banaka sperme nikako nije dobar, a možda čak ni sama institucija.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 17:18 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Sada se postavlja jedno pitanje sukladno postulatima modernog socijalnog neoliberalizma: Ukoliko sud osudi banku sperme je li onda sud rasistički, a ukoliko odbaci tužbeni zahtjev je li onda homofobni ? 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 17:19 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Zadar1993 je napisao/la: Sada se postavlja jedno pitanje sukladno postulatima modernog socijalnog neoliberalizma: Ukoliko sud osudi banku sperme je li onda sud rasistički, a ukoliko odbaci tužbeni zahtjev je li onda homofobni ?  
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 17:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29075 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Jednoga dana dovedoše kralju Solomonu dvije žene. -Tko ste vi i što hoćete - zapita ih kralj. -Milost gospodaru, ja sam predstavnica lezbojske udruge "Lizing" a ova čađavica mi je otela dijete moje!! -Nije točno - zavapi druga - ja sam predstavnica crnačke udruge "Garava maca", i ova lezba mi je dijete moje ukrala!! - Mir! Tišina! Ja Solomon, kralj Izraelski ovoako presuđujem - neka se dijete mačem presiječe napola kako bi obje dobile po jednu polovicu!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 18:05 |
|
|
|
E sad stvarno sprdanje sa Sulejmanom /Solomonom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 18:13 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
Zadar1993 je napisao/la: Sada se postavlja jedno pitanje sukladno postulatima modernog socijalnog neoliberalizma: Ukoliko sud osudi banku sperme je li onda sud rasistički, a ukoliko odbaci tužbeni zahtjev je li onda homofobni ?
 jadno dijete. em nema oca, em će ga odgajati dvije tuke.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 18:52 |
|
|
|
Stvarno je došlo vrijeme da Bog pomete ovu nakaradnu planetu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 19:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ja da sam na njihovom mjestu tužio bih i zbog spolne diskrimacije. Dva gay crnca nikad ne bi mogla dobit bijelog sina. Ni greškom. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 19:32 |
|
|
volvoks je napisao/la: Pa ti ne bi tužio da ti se ovakvo što dogodi? Pogreška je velika, odabran je donor akandinavskog izgleda, a dobili su malu mulatkinju i zaslužuju odštetu.
Ovo osim toga pokazuje da preveliki liberalizam u vezi banaka sperme nikako nije dobar, a možda čak ni sama institucija. Zasluzili su da ti kazen sto. Ovo je bolestno, od face ove zvrke do razloga zbog kojeg hocu odstetu. Zamisli, roditelji jedne od ovih su jako netolerantni, smetat ce polu-crno dite. Pa kako su bolestnici mislili to prodati rodbini i susjedima? Kao brinu se oni kako ce dite u bijelackoj okolini, a nisu se brinuli kako ce dite skandinavskog izgleda odrasti u konzervativnon kraju kod roditelja lezbaca. To je kao normalno??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 22:20 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 15:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
|
Pa dobro sad ... normalnije je nego da neki pederski par usvoji dete. Normalnije je nego tradicija arapa da se drže za ruku ko pederi. Normalnije nego pedofilska tradicija kod muslimana da se žene decom od 5 godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 22:39 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ko o cemu, whiteone o blackone. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 22:42 |
|
|
|
Pusti ti Arape neka se drzu za ruke, neki krajevi u Njemackoj imaju obicaj da se rodbina ljubi na usta kad se pozdravlja, njihova stvar.
A kakve ima veze jesu li pederi ili lezbace. Pa ova lezbaca izgleda kao da je izpala iz NPD-a Ost-Leipzig. Neka se malo proseta ulicama nekog rednecks grada, rukicu za rukicu sa ''zenom''. Bit ce joj najmanji problem ova mala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 22:58 |
|
|
Već sam okačio ovo na temi o USA, al puntar ne zna engleski  Inače, najjači mi je fazon da ovaj netolerantni rasizam dolazi od lezbejki, koje su, jel, tolerantne, a ovoj familija toleriše što voli da lizne pi+u, ali ne i crno dijete 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 22:59 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Stvarno je došlo vrijeme da Bog pomete ovu nakaradnu planetu... Davno ja to govorim i priželjkujem pa da odemo svi u....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 04 lis 2014, 23:15 |
|
|
Metemma je napisao/la: Već sam okačio ovo na temi o USA, al puntar ne zna engleski  Inače, najjači mi je fazon da ovaj netolerantni rasizam dolazi od lezbejki, koje su, jel, tolerantne, a ovoj familija toleriše što voli da lizne pi+u, ali ne i crno dijete   ''Maaa, thera are two ugly lesbian bitches going down the street'' ''Cutdamm Yabkees, shoot their crazy asses, Mary-Lou'' 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: Bijele lezbijke tuže zato što su dobile crnu bebu Postano: 05 lis 2014, 05:56 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Crno dijete među bijelcima Ovaj homoseksualni par živi u gradiću na istoku američke savezne države Ohio u kojem je 98 posto stanovništva bijelo. Sama Jennifer osobu crne boje kože nije vidjela sve dok nije otišla na fakultet. Spoznaja da će u takvoj sredini roditi crno dijete radost zbog skorog rođenja pretvorila je u ljutnju, razočaranje i strah. Par je bio jako zabrinut zbog činjenice da će u gotovo potpuno bijeloj sredini morati odgajati dijete tamne kože, a Jennifer je strahovala i hoće li njezina obitelj, koju ne odlikuje pretjerana tolerancija i razumijevanje, prihvatiti unuku tamne kože. http://www.vecernji.hr/svijet/bijele-le ... ebu-965092Lezbace.... Nece roditelji prihvatiti unuku tamne koze, a bolestnu lezbacu hoce. pu bolestne krmace.  Da se razumimo, protiv san nasilja nad zenama, ali ovo bi se moralo pod hitno izpendrekati. Jadno dite. Grob te jebo al je ružna, srića pa malo crnče ne liči na nju!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 18 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|