|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 62 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
HrvatskiHajduk
|
Naslov: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 00:15 |
|
|
|
- ima i druga sa ovom je ipak veća mogućnost da nešto bude... lijepa, isto 18 godina, draga,simpatična, nasmješena, dobra prema svima...kad god se sretnemo nasmješi se, ili kad nešto izvalim na tim predavanjima neku foru isto se nasmije . zajedno smo išli na neka predavanja u vezi polganja za higijenski minimun radi posla u ugostiteljstvu . tih predavanja više nema, ali sreo sam je jedne subote u jednom noćnom klubu, bio sam pijan poprilično , prolazim ja kraj nje ona maše i kaže hej bog...ja budala je zagrlim i pitam jesi mi možda znamo odnekud ? ona onako začuđeno kaže : pa sa predavanja... ja samo kaže eh da ok, i vratim se nazad frendovima šta je najgore odmah sam je prepoznao čim sam je vidio u klubu, al jebiga alkohol je učinio svoje .
šta mislite jesam li se izblamirao tim navodnim " neprepoznavanjem " nje ili to nije ništa strašno ?
šta to smješkanje njeno znači ? jesu li to nekakvi znakovi da imam zeleno svijetlo ili su to jednostavno takve osobe ( drage ) šta se smješaku okolo svima ?
1. to šta mi se prva javila te noći u klubu, triba li to nešto posebno značit ? ( jedna cura mi veli da će se malo koja ženska prva javit u klubu muškarcu, onako pred frendicom, i pred svima )
2. to šta me nije odgurnula ili se barem uzmaknula kad sam je onako pijan zagrlio...jeli to neki znak ?
- iskreno ni sam više neznam na čemu sam točno sa tom curom . dakle na prvu poruku isprike preko fejsa nije odgovorila, na drugu poruku isprike je napisala samo da je sve ok...na treću opet nije odgvorila + odbila je zahtjev za prijateljstvo...šta je njoj u glavi...? koje korake da povučem dalje ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Red Member
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 01:35 |
|
|
|
De mali odjebi sa tim pubertetskim jadima,ovo je ozbiljan forum i nije za mladje od 24,ako ti jos nesto nije jasno upitaj na recepciji a sad magla
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HrvatskiHajduk
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 01:46 |
|
|
Red Member je napisao/la: De mali odjebi sa tim pubertetskim jadima,ovo je ozbiljan forum i nije za mladje od 24,ako ti jos nesto nije jasno upitaj na recepciji a sad magla bit ćeš lociran i plav
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 02:17 |
|
|
Red Member je napisao/la: De mali odjebi sa tim pubertetskim jadima,ovo je ozbiljan forum i nije za mladje od 24,ako ti jos nesto nije jasno upitaj na recepciji a sad magla I nije ti neki štos. Ako nemaš šta reći na temu koju je momak otvorio na adekvatnom delu foruma, zbog čega nedolična reakcija?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HrvatskiHajduk
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 03:22 |
|
|
BGabriel je napisao/la: Red Member je napisao/la: De mali odjebi sa tim pubertetskim jadima,ovo je ozbiljan forum i nije za mladje od 24,ako ti jos nesto nije jasno upitaj na recepciji a sad magla I nije ti neki štos. Ako nemaš šta reći na temu koju je momak otvorio na adekvatnom delu foruma, zbog čega nedolična reakcija? bravo ! iz tebe progovaraju razum i logika, a Red Membera retardacija onemogućuje u pisanju normalnih postova .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 12:30 |
|
|
|
@Red Member
Ti si izgleda preskočio to doba odrastanja. Kako možeš tako i kako nisi svestan da je to najvažniji period u odrastanju čoveka? Ne diraj mladog člana ako mu ništa pametnije ne možeš ili ne želiš napisati.
Ponašaš se arogantno a to nije ni malo privlačno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Red Member
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 12:58 |
|
|
|
Umjesto sto meni repliciras mogla si mu,da si htjela,napisat uveliko i nasiroko sve moguce vrste savjeta i nacine kako se ophodit u takvim situacijama,ali ne, ona meni dijeli kritike
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 12:58 |
|
|
BGabriel je napisao/la: @Red Member
Ti si izgleda preskočio to doba odrastanja. Kako možeš tako i kako nisi svestan da je to najvažniji period u odrastanju čoveka? Ne diraj mladog člana ako mu ništa pametnije ne možeš ili ne želiš napisati.
Ponašaš se arogantno a to nije ni malo privlačno. Najvažniji period života je do šeste godine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Red Member
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 13:00 |
|
|
|
Tako je,inace vec u sedmoj ti je vrijeme da se planiras iselit iz kuce i osamostalit
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 13:01 |
|
|
Red Member je napisao/la: Umjesto sto meni repliciras mogla si mu,da si htjela,napisat uveliko i nasiroko sve moguce vrste savjeta i nacine kako se ophodit u takvim situacijama,ali ne, ona meni dijeli kritike Slažem se. Za prijetnje batinama nema izgovora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 13:04 |
|
|
Ako je odbila zahtjev za prijateljstvo onda je jasno da ništa ne želi i da te se zapravo i malo plaši. Čak te ne želi ni friendzonati  To što joj pišeš toliko poruka ona može protumačiti kao stalking. Uostalom,
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 13:08 |
|
|
Red Member je napisao/la: Tako je,inace vec u sedmoj ti je vrijeme da se planiras iselit iz kuce i osamostalit Daj nam dijete do sedme godine, a ti s njime poslije radi što ti je volja. Rimska poslovica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 13:11 |
|
|
Red Member je napisao/la: Umjesto sto meni repliciras mogla si mu,da si htjela,napisat uveliko i nasiroko sve moguce vrste savjeta i nacine kako se ophodit u takvim situacijama,ali ne, ona meni dijeli kritike Kako si siguran da neću? Naravno da ti delim kritiku jer nije umesno da tako pišeš. Hunter je napisao/la: Najvažniji period života je do šeste godine . Po Diogenu i meni do četvrte.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 14:31 |
|
|
Citat: Kako možeš tako i kako nisi svestan da je to najvažniji period u odrastanju čoveka?
Onda ovo nema smisla.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 14:39 |
|
|
|
@Hunter Ti si zaista po malo zadrt, tek sada to vidim. Ne znam kakvo je tvoje iskustvo sa decom ali tačno se zna šta se radi u periodu od rođenja do četvrte a šta u kriznom dobu kao što je adolescencija. Dakle, sve ima smisla samo ako to želiš i prihvatiti.
Odrastanje nije isto što i vaspitanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 15:24 |
|
|
BGabriel je napisao/la: @Hunter Ti si zaista po malo zadrt, tek sada to vidim. Ne znam kakvo je tvoje iskustvo sa decom ali tačno se zna šta se radi u periodu od rođenja do četvrte a šta u kriznom dobu kao što je adolescencija. Dakle, sve ima smisla samo ako to želiš i prihvatiti.
Odrastanje nije isto što i vaspitanje. Draga Gabi, trudim se uvijek s osobitim pietetom pristupati tvojim razmišljanjima. Ali s 20 godina adolescencija je završena. Zašto cure čita kao klinasto pismo, nije moje da nagađam. Ali ne može ga zbog toga nitko voditi za ruku do cure koja mu se sviđa, to mora naučiti da radi sam. Bolje se jedared sam izblamirati pa ojačati u namjeri da dođeš do cilja nego dobiti 101 savjet a ne stići nigdje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 16:06 |
|
|
Dragi Hunter, Zahvaljujem na trudu što mojim upisima pristupaš s pijetetom što je dobar znak za dalji prosperitet našeg dijaloga. Adolescencija je individualna pa tako ne možemo tvrditi da se završila u dvadesetoj i to sam imala na umu kada sam pisala o kriznom dobu. Svakako, kod nekoga će biti izražena kod nekoga će proći neprimetno a što ovisi od niza faktora/čimbenika, što znači da kod nekoga može trajati i nakon navršene dvadesete. Biologija nije matematika a ni matematika nije egzaktna. Da bismo jednog dana znali kako ćemo koračati kroz život i pre svega biti spremni da što više neminovinih prepreka savladamo na najbezbolnij način, nužno je sagledati više stvari. Jedna osoba će u dva različita dešavanja različito reagovati što je normalno i tu već možemo govoriti o emocionalnoj inteligenciji na dobrom nivou (stupnju). No, do toga treba proći puno toga i opet, novo dešavanje, nova reakcija. Šta su zapravo saveti i koliko ih treba slušati? Osobno mislim da su oni samo bledi pomagači da jednoga dana svoje formirano mišljenje o nekomu ili nečemu primenimo na adekvatan način. Nadam se da nisam u offu a iako jesam dopuštam si malo slobode računajući na tvoju fleksibilnost. Ne treba se čovek držati zakona kao pijan plota, kako je govorio drug Tito. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HrvatskiHajduk
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 16:07 |
|
|
BGabriel je napisao/la: @Hunter Ti si zaista po malo zadrt, tek sada to vidim. Ne znam kakvo je tvoje iskustvo sa decom ali tačno se zna šta se radi u periodu od rođenja do četvrte a šta u kriznom dobu kao što je adolescencija. Dakle, sve ima smisla samo ako to želiš i prihvatiti.
Odrastanje nije isto što i vaspitanje. skrenuli ste sa teme...držite je se .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HrvatskiHajduk
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 16:12 |
|
|
volvoks je napisao/la: Ako je odbila zahtjev za prijateljstvo onda je jasno da ništa ne želi i da te se zapravo i malo plaši. Čak te ne želi ni friendzonati  To što joj pišeš toliko poruka ona može protumačiti kao stalking. Uostalom, ma koliko poruka 3 ukupno...neš silinih poruka, ako ne želi ništa šta se onda smješkala stalno,stvari mi posuđivala na tim predavanjima,prva se javila u klubu kad smo vani bili,nije me čak niti odgurnula kad sam je pijan zagrlio pred društvom njenim... ja ustvari nisam još niti pokušao ništa sa njom tipa da je na piće zovem,u šetnju ili slično...tako da je glupo govorit da me odjebala kad još nisam ni pokušao nešto konkretnije kod nje .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BGabriel
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 16:16 |
|
|
Hm, izgleda da si davno sazreo a moža i prezreo. Rekoh da nećemo kao drug Tito. Al' neka ti bude. HH je napisao/la: 2. to šta me nije odgurnula ili se barem uzmaknula kad sam je onako pijan zagrlio...jeli to neki znak ? Ovo mi je interesantno.  Jeste, to je znak da si bio previše pijan i da je bila svesna da ako bi te odgurnula mogao bi popiti patos. Ne verujem da je imala neki osećaj ljubavi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 16:22 |
|
|
BGabriel je napisao/la: Dragi Hunter, Zahvaljujem na trudu što mojim upisima pristupaš s pijetetom što je dobar znak za dalji prosperitet našeg dijaloga. Adolescencija je individualna pa tako ne možemo tvrditi da se završila u dvadesetoj i to sam imala na umu kada sam pisala o kriznom dobu. Svakako, kod nekoga će biti izražena kod nekoga će proći neprimetno a što ovisi od niza faktora/čimbenika, što znači da kod nekoga može trajati i nakon navršene dvadesete. Biologija nije matematika a ni matematika nije egzaktna. Da bismo jednog dana znali kako ćemo koračati kroz život i pre svega biti spremni da što više neminovinih prepreka savladamo na najbezbolnij način, nužno je sagledati više stvari. Jedna osoba će u dva različita dešavanja različito reagovati što je normalno i tu već možemo govoriti o emocionalnoj inteligenciji na dobrom nivou (stupnju). No, do toga treba proći puno toga i opet, novo dešavanje, nova reakcija. Šta su zapravo saveti i koliko ih treba slušati? Osobno mislim da su oni samo bledi pomagači da jednoga dana svoje formirano mišljenje o nekomu ili nečemu primenimo na adekvatan način. Nadam se da nisam u offu a iako jesam dopuštam si malo slobode računajući na tvoju fleksibilnost. Ne treba se čovek držati zakona kao pijan plota, kako je govorio drug Tito.  Kod ovog će adolescencija trajati i nakon navršene tridesete ako ne pomjeri lijenju guzicu i jednostavno priđe curi... Ako sve prođe bezbolno, ostat će glup kakav se i rodio. Pozivanje na Tita ne bih komentirao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HrvatskiHajduk
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 16:22 |
|
|
BGabriel je napisao/la: Hm, izgleda da si davno sazreo a moža i prezreo. Rekoh da nećemo kao drug Tito. Al' neka ti bude. HH je napisao/la: 2. to šta me nije odgurnula ili se barem uzmaknula kad sam je onako pijan zagrlio...jeli to neki znak ? Ovo mi je interesantno.  Jeste, to je znak da si bio previše pijan i da je bila svesna da ako bi te odgurnula mogao bi popiti patos. Ne verujem da je imala neki osećaj ljubavi. - pa nije me morala odgurnut, mogla se i samo uzmaknut...al to nije naparvila nego je mirno stajala ,a šta se javljala prva onako u disku pred svima...mahala mi, a svega par rječi izmjenili prije toga ? šta mi se smješkala na predavanjima ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HrvatskiHajduk
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 16:24 |
|
|
Hunter je napisao/la: BGabriel je napisao/la: Dragi Hunter, Zahvaljujem na trudu što mojim upisima pristupaš s pijetetom što je dobar znak za dalji prosperitet našeg dijaloga. Adolescencija je individualna pa tako ne možemo tvrditi da se završila u dvadesetoj i to sam imala na umu kada sam pisala o kriznom dobu. Svakako, kod nekoga će biti izražena kod nekoga će proći neprimetno a što ovisi od niza faktora/čimbenika, što znači da kod nekoga može trajati i nakon navršene dvadesete. Biologija nije matematika a ni matematika nije egzaktna. Da bismo jednog dana znali kako ćemo koračati kroz život i pre svega biti spremni da što više neminovinih prepreka savladamo na najbezbolnij način, nužno je sagledati više stvari. Jedna osoba će u dva različita dešavanja različito reagovati što je normalno i tu već možemo govoriti o emocionalnoj inteligenciji na dobrom nivou (stupnju). No, do toga treba proći puno toga i opet, novo dešavanje, nova reakcija. Šta su zapravo saveti i koliko ih treba slušati? Osobno mislim da su oni samo bledi pomagači da jednoga dana svoje formirano mišljenje o nekomu ili nečemu primenimo na adekvatan način. Nadam se da nisam u offu a iako jesam dopuštam si malo slobode računajući na tvoju fleksibilnost. Ne treba se čovek držati zakona kao pijan plota, kako je govorio drug Tito.  Kod ovog će adolescencija trajati i nakon navršene tridesete ako ne pomjeri lijenju guzicu i jednostavno priđe curi... Ako sve prođe bezbolno, ostat će glup kakav se i rodio. Pozivanje na Tita ne bih komentirao. šta si živčan bokte ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 16:57 |
|
|
Jbt , jel ovo skup osnovaca ili šta...?! E jebem te mladosti gde se ide pričati sa nepoznatim ljudima o svojim ljubavnim problemima. More bit da sam ostario pa ne kapiram ove nove generacije , ali ovo je za mene i moju generaciju najgora bruka ,jer kad bi moja ekipa saznala da neko piše o ovakvim stvarima , ja verujem da bi mu bio život zapečećen od zajebavanja i podsmeha. Što bi rekao moj drugar kad ovakve pičkaste stvari se čuju od muškaraca " Dođe mi da svoju rođenu kitu skinem kao snajper sa puške i spakujem u onaj specijalni kofer , i kad dođe muški vakat ponovo onda ga opet montiram".
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hunter
|
Naslov: Re: nejasna situacija... Postano: 04 pro 2014, 17:09 |
|
|
joe enter je napisao/la: Jbt , jel ovo skup osnovaca ili šta...?! E jebem te mladosti gde se ide pričati sa nepoznatim ljudima o svojim ljubavnim problemima. More bit da sam ostario pa ne kapiram ove nove generacije , ali ovo je za mene i moju generaciju najgora bruka ,jer kad bi moja ekipa saznala da neko piše o ovakvim stvarima , ja verujem da bi mu bio život zapečećen od zajebavanja i podsmeha. Što bi rekao moj drugar kad ovakve pičkaste stvari se čuju od muškaraca " Dođe mi da svoju rođenu kitu skinem kao snajper sa puške i spakujem u onaj specijalni kofer , i kad dođe muški vakat ponovo onda ga opet montiram". Aj šuti, svega ti.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|