|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 120 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Zadar1993
|
Naslov: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 13:06 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Apostoli i apostolke, mislim da je red da proradi ova tema ovdje s obzirom da je Đibin isprdak Zuckerberg banirao ovu svetu stranicu. Krenimo sa par glazbenih želja : i KJV radio : http://www.kjvradio.net/Za sve apostole: Je li istina da ako odeš na Vucu dan prije ispita to poboljšava koncentraciju? Pitam jer idem na koncert dan prije ispita  . Pozdrav svim zadarskim apostolima a osobito Ministru Vaginalnih Poslova 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 13:15 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22091 Lokacija: među zvijezdama
|
I kako sad nakon ovoga da te povedem na neki koncert ozbiljne glazbe čovječe?  Tko je Ministar vaginalnih poslova? Doc??? 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 13:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: I kako sad nakon ovoga da te povedem na neki koncert ozbiljne glazbe čovječe?  Tko je Ministar vaginalnih poslova? Doc???  Znao sam tko će se prvi javiti MVP je konspirativno ime jednog operativca i moderatora svete stranice u Zadru, ne smijemo odavati imena agenticama AIDa  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 13:24 |
|
|
Iznenadio si me moram priznati  Šokirao bolje rečeno. Uvijek te zamislim duboko posvećenog operi a ti o Vuci i jagnjetini temu otvorio :(
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 13:24 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 13:25 |
|
|
ZAR I VI ???? Duplo sam šokirana 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 13:26 |
|
|
|
Mislim da je red da se spomene i general Mitu, kojega je gospodin Vuco velikodušno financirao i pomagao u njegovim heavy metal dejstvima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 13:28 |
|
|
Gledala sam ( ne sjećam se koju sezonu HTZ) kad Jambrošić valjda pobijedio. Neki dječko se prijavio na audiciju. I Toni mu priredio iznenadjenje, obzirom da obozava Vucu, doveo ga kao gosta. Momak se izgubio od sreće 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 13:30 |
|
|
Gospodin Vuco ima kultno sljedbeništvo. Inače preporučujem da poslušate pjesmu "Doktor" koji stavih gore, budući da se odlično podudara s likom i djelom doktora Ive S. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 13:33 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Iznenadio si me moram priznati  Šokirao bolje rečeno. Uvijek te zamislim duboko posvećenog operi a ti o Vuci i jagnjetini temu otvorio :( Vuco ne isključuje operu, no budimo realni ne ću kroz operu imati ispušni ventil već kroz Vucu i Generala Vasilija Mitua  . SDB je napisao/la: Gospodin Vuco ima kultno sljedbeništvo. Prije nego je onaj Đibin isprdak banirao stranicu 100 000+ lajkova .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 13:33 |
|
|
SDB je napisao/la: Mislim da je red da se spomene i general Mitu, kojega je gospodin Vuco velikodušno financirao i pomagao u njegovim heavy metal dejstvima.
Hrvatska urbana sevdalinka 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 13:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Mislim da je red da se spomene i general Mitu, kojega je gospodin Vuco velikodušno financirao i pomagao u njegovim heavy metal dejstvima.
Hrvatska urbana sevdalinka  Svjedok vremena. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 13:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Mislim da je red da se spomene i general Mitu, kojega je gospodin Vuco velikodušno financirao i pomagao u njegovim heavy metal dejstvima.
Hrvatska urbana sevdalinka  Zajedničarka si postala, a ako još postaneš i Vucoistica ne znam koji Zajedničar se ne će za te otimati 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 13:54 |
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 14:09 |
|
|
|
Ref. Trazena si roba u gradu svi te zele tako lijepu i mladu a ja na pragu cetrdesete moram dalje bez tebe
Sjetit ces se i ti kad tada kad ne budes vise lijepa i mlada sta si sve u meni imala al si otisla
Ja proso pola zivota ta tvoja mladost, ljepota bila mi je kao zrak sto sam disao
Tebi se drukcije zivi sav narod da ti se divi a meni je tvojih devetnaest godina rana u grudima
Ref. 3x
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 14:10 |
|
|
Bingo  Cura sa spota je u HČSPu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 14:16 |
|
|
|
Samo HDZ!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 14:17 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Samo HDZ! Bravo  ! No dotični su koalicijski partneri pa se može istrpiti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 14:43 |
|
|
i 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 15:51 |
|
|
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 17:26 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8426 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Zadre,zar je stvarno čičkavi Cukerberg banirao KVJ na fb?? Vidim ja nema odavno nikakvih statusa u gluho doba noći. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 17:27 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 17:43 |
|
|
kiler je napisao/la: Zadre,zar je stvarno čičkavi Cukerberg banirao KVJ na fb?? Vidim ja nema odavno nikakvih statusa u gluho doba noći.  Nažalost taj isprdak je to napravo  . Free KJV !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 22:58 |
|
|
SDB je napisao/la: Gospodin Vuco ima kultno sljedbeništvo. Inače preporučujem da poslušate pjesmu "Doktor" koji stavih gore, budući da se odlično podudara s likom i djelom doktora Ive S.  Druže kad si već ovdje, jesi za Vucu u subotu ? Dolazim ja sa još par vucoista koji će biti pretvoreni u Zajedničare 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Kurve Janjetina i Vuco - tema u bjekstvu Postano: 07 stu 2013, 23:00 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SDB je napisao/la: Gospodin Vuco ima kultno sljedbeništvo. Inače preporučujem da poslušate pjesmu "Doktor" koji stavih gore, budući da se odlično podudara s likom i djelom doktora Ive S.  Druže kad si već ovdje, jesi za Vucu u subotu ? Dolazim ja sa još par vucoista koji će biti pretvoreni u Zajedničare  Slab sam ja s Vucom... Ipak sam u duši rocker. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|