|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bobovac
|
Naslov: Forumaši koje smo sreli u stvarnom životu Postano: 21 sij 2020, 08:37 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29321 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Dakle, kako sam naslov kaže, jeste li sreli nekoga od osoba sa ovoga foruma u stvarnom životu i koje su te osobe, kada je to bilo i kako je to bilo? Možda neke osobe koje ste sreli sa drugih foruma, neke zgode?Da li biste nekoga željeli sresti?
Da počnem od sebe, koga sam ja sve sreo.
Mislim da sam prvog vidio @Zrikavca, kako se hvata sa nekom kokom na klupi, negdje 2011 ili 2012. U to vrijeme sam vidio i @Oldskul - veleposlanicu. Ja joj drekno nick za leđima a ona se prepala, kasnije mi sve po spisku što je prepadam.
Onda i @Junuza, navrati pokatkad u Hercegovinu pa drmnemo po pivce.
Malo kasnije sreo sam @lider30 , nazvao me nešto telefonom da pita je li to Bobovac, a ja njemu "Ne znam ja ništa, ne znam tko sve prisluškuje!!"
Onda par puta sam bio sa @Ministrom, jednom sa Mar-kanom i PCM-om
@DrMaga sam sreo jednom. Vrlo markantan lik.
Mislim da bi to bilo sve, barem od ovih poznatijih. Ima još nekoliko onih koji su davno prestali pisati ili kojima ne znam nick (npr Nino Raspudić jednom davno reče da je na forumu, ali nisam čuo koji mu je nick).
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Forumaši koje smo sreli u stvarnom životu Postano: 21 sij 2020, 09:21 |
|
|
|
Može li se malo preformulisati tema? Recimo, koga bi voljeli sresti u stvarnom životu. Ja bih voljela upoznati Sekija, Agathonikosa, DrMaga i Kvačicu. S kim bi se obračunala prilikom susreta? Pa sa Novovrijeme, baš obračunala. Bobovca i Heeru bih povukla za uši.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Forumaši koje smo sreli u stvarnom životu Postano: 21 sij 2020, 09:45 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
@bobovac, to ono kada smo smekali milfice po istocnom mostaru i uklanjali fasisticke plakate oko mepasa? :)
znam nekoliko forumasa iz privatnih kontakata i par njih koji rijetko ovdje pisu, no uvijek se u razgovoru dotaknemo ovog i drugih foruma.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
šukrija
|
Naslov: Re: Forumaši koje smo sreli u stvarnom životu Postano: 21 sij 2020, 12:19 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2013, 21:35 Postovi: 1343 Lokacija: u prolazu
|
|
Za sada nikoga.
Iako postoji jedna osoba s kojom sam se menščini dopisivao preko fejzbuka.
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Forumaši koje smo sreli u stvarnom životu Postano: 21 sij 2020, 12:49 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9043 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
od ovih koji su ostali samo zabu.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumaši koje smo sreli u stvarnom životu Postano: 21 sij 2020, 14:00 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
|
neke sam upoznala, a od ostalih voljela bih još upoznati Žozu.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Forumaši koje smo sreli u stvarnom životu Postano: 21 sij 2020, 18:01 |
|
|
|
Zadar 1993 i jednom vidio Zrikavca sa Vasom u popularnom studentskom kaficu
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Forumaši koje smo sreli u stvarnom životu Postano: 21 sij 2020, 19:55 |
|
|
Mozda sam sreo 1999 storaB-a, a da nisam ni znao da je on. Zivio je do te godine u mjesnoj zajednici do moje i znam indirektno korrisnika, koji povremeno sipa gorivo u kamion na jednoj benzinskoj pumpi koja je u vlasnistvu jednog pripadnika moje rodbine. Umalo i Sarajku da upoznam i to vise puta, posto je prosla 150 metara od moje kuce nekoliko puta magistralnim putem, od kojeg sam udaljen. Sve je bilo tako blizu, a tako daleko. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forumaši koje smo sreli u stvarnom životu Postano: 22 sij 2020, 14:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Djelomično modificirani upis s druge teme. Znam se s nekih 20-ak forumaša. Od tih, poznanstva sežu od 10 pa do skoro 25 godina. Tu je i nekoliko ljudi gdje smo tek naknadno otkrili da se naše obitelji znaju jako dobro već više od pola stoljeća. To se sve više raširilo i na druge vrste komunikacije, van foruma. Skoro redom su to sve impresivni ljudi, debelo iznad prosjeka, barem sudeći po karijernim, poslovnim ili akademskim dostignućima. Pokretač teme je inače majstor opservacijskog humora. Inače kad god bude neki sastanak s više od dvoje ljudi skoro uvijek se odnekud nacrtaju ili Zriki ili Nino. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Forumaši koje smo sreli u stvarnom životu Postano: 22 sij 2020, 19:44 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Volio bi sresti Tutu.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|