HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 svi 2026, 09:57.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 50 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Zasto muskarci lazu?
PostPostano: 16 ruj 2015, 08:09 

Vecina vas je muskog roda ovdje pa da napravim malu anketu.
Nedavno sam upoznala momka u drustvu obrazovanog, pametnog i zaposlenog. Nije to znaci nikakva veza ljubavne prirode nego cisto poznanatvo.
Lik je po svim mjerilima ok, samo preuvelicava odnosno laze o nekim poslovnim uspjesima i mogucnostima da je to postalo komicno vise i pratiti.
Vrhunac gluposti mu je prestavljala laz o ulaganjima nekih Italijana u ove moderne vjetrenjace kojih u Austriji ima veoma mnogo. Prema granici sa Madjarskom. Okativno cijena jedne je milion eura. Italijani ulazu, a njegov udio je oko 30%.Sinoc sam bila s prijateljicom na kuglanju i prosuo je pricu kako ide raditi za poznatu marketinsku tvrtku. Njegovo dosadasnje zanimanje apsolutno nema veze s tim poslom no lik mrtav hladan tvrdi da im trebaju ljudi puni ideja i ambicija poput njega. Prijateljica mi je studirala finansije i risiko menadzment a marketing je takodje imala u sklopu srednjeg obrazovanja. A i na faxu semestar ili dva. Medjutim lik tako kvalitetno izmislja, da covjek naprosto ne zna kako reagirati.
Opcenito naslusala sam se muskih lovackih prica i nijedna nije pocinjala kad je posao u pitanju od par hiljada eura, ali ovaj je prevrsio svaku mjeru.
Sto muskarci lazu i preuvelicavaju svoje poslovne uspjehe?
Da bi impresionirali, izlijecili komplekse ili je nesto deseto posrijedi nedokucivo zenskom mozgu? Ja na takve bedastoce ne mogu ocutati?
Da li bi trebala zbog mozebitnih buducih musko - zenskih odnosa? Sto ako nadjem momka slicnih osobina?
Jeste svi takvi? :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

Naslov: Re: Zasto muskarci lazu?
PostPostano: 16 ruj 2015, 08:12 

Zasto muskarci lazu?

Zato jer mogu :neznam

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:15 

Kruskha je napisao/la:
Zasto muskarci lazu?

Ali ovaj je prevrsio svaku mjeru. Mislim da je neki poremecaj u pitanju. Milione obrce u snovima. I ako mu kazes nesto realno toliko se naljuti, da mi se jednostavno izbjegava drustvo radi njega. Em sam preselila i sama, pa mi tesko i neobicno te izlazim medju narod da ubijem dosadu, em taj smarac ne prestaje izmisljati.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:18 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kruskha je napisao/la:
Zasto muskarci lazu?

Ali ovaj je prevrsio svaku mjeru. Mislim da je neki poremecaj u pitanju. Milione obrce u snovima. I ako mu kazes nesto realno toliko se naljuti, da mi se jednostavno izbjegava drustvo radi njega. Em sam preselila i sama, pa mi tesko i neobicno te izlazim medju narod da ubijem dosadu, em taj smarac ne prestaje izmisljati.

A treba ga trpiti pod svaku cijenu u svojoj blizini?

I što ako se uvrijedi i/ili naljuti?

Čim se ti zamaraš :neznam

Nek laže...dok ima nekog tko će mu i povjerovati ili ga slušati može mu se biti.
Pridržavam ga. :kava

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:22 

Pa druzi se s momkom moje prijateljice. Bili su cimeri na faxu. Kad se okupimo negdje vecinom navrati. Jedno vrijeme je bio zabavan s tim izmisljotinama i nije se bunio zbog sale i ironije na svoj racun no sada se bas vrijedja
Prilicno je nametljiv. Tesko se odvojiti i ignorirati to Kruski.A samoj mi je tako neobicno. Tuzno prosto. Za vikend sam isla u donju Austriju cak da budem uz mamu :)))

Od kuce treba otici s osmnest. Ja sam prestarila za promjenu navika :(
Imam sve dojam da sam negdi u gostima i da trebam doma kad sam u stanu.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:26 

Pa druzi se s momkom moje prijateljice. Bili su cimeri na faxu. Kad se okupimo negdje vecinom navrati. Jedno vrijeme je bio zabavan s tim izmisljotinama i nije se bunio zbog sale i ironije na svoj racun no sada se bas vrijedja
Prilicno je nametljiv. Tesko se odvojiti i ignorirati to Kruski.

Možda je do mene, ali radije bi sjedila doma sama nego išla di god je netko tko me iritira.

Ništa se ne mora trpiti... ne izmišljajte.
Oćeš sa frendicom van idete same...oćete baš da joj je momak u društvu pozovu se k sebi ili se ode njima ili se dogovori da se ide van bez njega....ili...ili...ili..

Sad mu još i psihološki profil slagati...

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:32 

Ma ti izlasci su neobavezni i okuplja nas se radnim danima vise. Svi se medjuaobno poznajemo i parovi i samci. S posla, studija i sl. Cijeli zivot zivim u jednom beckom okrugu. Sad sam se pomaknula preko Dunava samo par kilometara u drugi. Ali nisam promijenila navike i mjesto izlazaka. Za takvo sto trebace mi duze. A izbjegavam drustvo pomalo. Samo eto sama sam doma, pa je bas dosadno.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:36 

Ma ti izlasci su neobavezni i okuplja nas se radnim danima vise. Svi se medjuaobno poznajemo i parovi i samci. S posla, studija i sl. Cijeli zivot zivim u jednom beckom okrugu. Sad sam se pomaknila preko Dunava samo par kilometara u drugi. Ali nisam promijenila navike i mjesto izlazaka. Za takvo sto trebace mi duze. A izbjegavam drustvo pomalo. Samo eto sama sam doma, pa je bas dosadno.

Dosada ponekad kao i samoća dobro dođe.
Ako možeš biti sama sa sobom i svojim mislima :zubati

Ja ne mogu...ali zato znam čitati i dosadno mi ne može biti nikad... ako to ne želim jel.

Ne moraš ti izbjegavati društvo....samo pojedince koji ti "ujebu" dan.... i to ne izbjegavati..kriva riječ do kraja.
Već se maknuti ili mu dati direktno do znanja da se on manke...pa nek vjesi nos do imendana.
Neš ti...

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:40 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Nedavno sam upoznala momka u drustvu obrazovanog, pametnog i zaposlenog. Nije to znaci nikakva veza ljubavne prirode nego cisto poznanatvo.
Lik je po svim mjerilima ok, samo preuvelicava odnosno laze o nekim poslovnim uspjesima i mogucnostima da je to postalo komicno vise i pratiti.
Vrhunac gluposti mu je prestavljala laz o ulaganjima nekih Italijana u ove moderne vjetrenjace kojih u Austriji ima veoma mnogo. Prema granici sa Madjarskom. Okativno cijena jedne je milion eura. Italijani ulazu, a njegov udio je oko 30%.Sinoc sam bila s prijateljicom na kuglanju i prosuo je pricu kako ide raditi za poznatu marketinsku tvrtku. Njegovo dosadasnje zanimanje apsolutno nema veze s tim poslom no lik mrtav hladan tvrdi da im trebaju ljudi puni ideja i ambicija poput njega. Prijateljica mi je studirala finansije i risiko menadzment a marketing je takodje imala u sklopu srednjeg obrazovanja. A i na faxu semestar ili dva. Medjutim lik tako kvalitetno izmislja, da covjek naprosto ne zna kako reagirati.
Opcenito naslusala sam se muskih lovackih prica i nijedna nije pocinjala kad je posao u pitanju od par hiljada eura, ali ovaj je prevrsio svaku mjeru.
Da bi impresionirali, izlijecili komplekse ili je nesto deseto posrijedi nedokucivo zenskom mozgu? Ja na takve bedastoce ne mogu ocutati?
Da li bi trebala zbog mozebitnih buducih musko - zenskih odnosa? Sto ako nadjem momka slicnih osobina?

In my honest opinion.
Razlika između kontinuiranih maštanja ili sebi nerealno visoko zadatih ciljeva i nemogućnosti da to isto sprovede u praksi - se očitava u laži prema vani.

SAmo svi mi imamo tu razliku (maštanja i realiziranog) - veću ili manju, ali neki karakteri se na taj način nose s frustracijom nerealno zadatih visokih ciljeva.

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:40 

Kruski, malo mi je neobicno u stanu. Neku noc sam prspavala kod svojih namjerno jer smo lafo dosli kasno od ujaka.
Problem i je sto ja dajem direkrno do znanja da me te lazi smaraju i pokusam izolirati slucaj da prestane. No lik je neumoran. A onda opet vidim da prijateljicinom momku nije prijatno kad sam nezgodna i da napravim neku bezveznu atmosferu ispadom iskrenosti. E tu imam dvojbe.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:42 

Kruski, malo mi je neobicno u stanu. Neku noc sampresavala kod svojih namjerno jer smo lafo dosli kasno od ujaka.
Problem i je sto ja dajem direkrno dp znanja da me te lazi smaraju i pokusam izolirati slucaj da prestane. No lik je neumoran. A onda opet vidim da prijateljicinom momku nije prijatno kad sam nezgodna i da napravim neku bezveznu atmosferu ispadom iskrenosti. E tu imam dvojbe.

E jbg..ti si mimoza.
Tu nisam na svom terenu .

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:43 

Fakat sam maza. I mamina cujica :(

Kaj da delam :)))

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:45 

Pa odeš kod matere i nek te mazi,pa ja :zubati

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:45 

A niš--- kaj bi delala... ka'ka si ta'ka si :D

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:48 

lider30 je napisao/la:

In my honest opinion.
Razlika između kontinuiranih maštanja ili sebi nerealno visoko zadatih ciljeva i nemogućnosti da to isto sprovede u praksi - se očitava u laži prema vani.

SAmo svi mi imamo tu razliku (maštanja i realiziranog) - veću ili manju, ali neki karakteri se na taj način nose s frustracijom nerealno zadatih visokih ciljeva.

Bas je prva tvoja definicija posrijedi. Ne znam kako ne moze pojmiti da je i bez tih fazona o atronomskim zaradama osoba koja nicim ne odudara od nas ostalih.
Jedno je zabava i te lovacke price a drugo ljutnja i frustracije jer smara okolinu i ne podnosi kritiku na svoj racun.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:49 

Mar-kan je napisao/la:

Jedva sam se izvukla od kuce :D

Ne bi podnijela povratak i trijumfalni osmijeh svog dragog taje na povratku :)

Radije cu kupiti macku!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:52 

Kruskha je napisao/la:
A niš--- kaj bi delala... ka'ka si ta'ka si :D

Mozda se osisam. A onda ce mi Ribi morati kupiti super peglu za kosu na putovanju na naselje.
Ona me nagovorila. :sega

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:53 

Mar-kan je napisao/la:

Radije cu kupiti macku!

Makar,nitko te voli iskreno kao mater.99% ostalih se ponaša kao taj tupan što ga spominješ-ja,ja pa ja,gleda svoje interese i način kako da manipuliše s tobom.

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 08:57 

Mar-kan je napisao/la:

Radije cu kupiti macku!

Makar,nitko te voli iskreno kao mater.99% ostalih se ponaša kao taj tupan što ga spominješ-ja,ja pa ja,gleda svoje interese i način kako da manipuliše s tobom.

Ma ne osjecam se izmanipulirano, nego mi unisti slobodno vrijeme. Ja sam idealizirala sliku svog slobodnog vremena kad se odselim :D

Kupila kuhinju finu, kupatilo uredila i dnevni boravak i eto kontala s drustvom provoditi slobodne trenutke. Mogla sam to i od kuce no iskrsne i neka obaveza pa ne mozes odbiti.. I tako
Sad mi ta dugoocekivana sloboda i nije nesto ekstra :)))

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 09:01 

Japanci to zovu "giri",nešto kao dužnost,obveza.Čovjek nikada uistinu nije slobodan,uvijek ima dužnost prema nekomu ili nečemu,što svoju što obiteljsku,kao paukova nit nam ispreplete život.
Život bez toga je jalov.

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 09:07 

Mar-kan je napisao/la:

Japanci to zovu "giri",nešto kao dužnost,obveza.Čovjek nikada uistinu nije slobodan,uvijek ima dužnost prema nekomu ili nečemu,što svoju što obiteljsku,kao paukova nit nam ispreplete život.
Život bez toga je jalov.

Pa kod nas je obicaj da djevojke idu od kuce vecinom kad se udaju. Znas i sam. No dugorocno nemam jos takve planove a imam vise nego dovoljno godina pa je ludo da zivim sa roditeljima. Austrijanci imaju drugi mentalitet. Moja se frendica odselila vrlo rano. Zivjela s momkom tri godine u njemackoj i vratila se u Austriju prije dvije i pol godine.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 09:27 

Kratak i jednostavan komentar na ovu nazovi temu...

:sega

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 09:36 

Mozes temu i zaobici. Zahvaljujem na konstruktivnom doprinosu :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 09:38 

Da si ti bez trenutnih problema otresla bi ga ko sto si znala i za mnogo manje stvari da otreses nekog na ovom forumu.Nego tebe trese nostalgija i jos se nisi adaptirala,pa si ranjiva
Verovatno si iz ciste dosade napravila ovu temu,al ajde...Nista manje zene ne baronisu od muskaraca o poslovnim uspesima.Tebe zapao muskarac da te smara trenutno...Ima to svugde.I uvek se zavrsi isto.Jedno vreme prica moze da prodje,uskoro se raspadne.I najlakse je da ga jednom prilikom napusis pa ce naci drugu zrtvu,a tebe ostaviti na miru
A dok te ne prodje nostalgija nagledacemo se ovakvih tema :D
Pozz

Vrh

PostPostano: 16 ruj 2015, 09:48 

Inkognito je napisao/la:
Da si ti bez trenutnih problema otresla bi ga ko sto si znala i za mnogo manje stvari da otreses nekog na ovom forumu.Nego tebe trese nostalgija i jos se nisi adaptirala,pa si ranjiva
Verovatno si iz ciste dosade napravila ovu temu,al ajde...Nista manje zene ne baronisu od muskaraca o poslovnim uspesima.Tebe zapao muskarac da te smara trenutno...Ima to svugde.I uvek se zavrsi isto.Jedno vreme prica moze da prodje,uskoro se raspadne.I najlakse je da ga jednom prilikom napusis pa ce naci drugu zrtvu,a tebe ostaviti na miru
A dok te ne prodje nostalgija nagledacemo se ovakvih tema :D
Pozz

Nije meni problem otresti ni njega u R. L Ni bilo koga na ovom forumu. Nego stvar negativnu energiju u drustvu i to se odrazava na raspolozenje mojih prijatelja. Konkretno momka od prijateljica s kim je blizak. Sve teme nastaju iz potrebe za komunikacijom, dosade ili zelje da neko neutralan sagleda tvoju situaciju objektivno. Obzirom da jesam u specificnoj situaciji trenutno ne ide mi u prilog da zaobilazim svijet s kojim izlazim.
Na forumu to fercera drugacije. I kad nekog otreses, nije ti nuzno s njim izaci dan poslje a ni logirati se uopce i ukljuciti u polemiku. Odem igrati s curkama lookleta prije ili igram igricu s posla. :Dna drugi forum ulogiram se i sl.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 50 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: