|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 79 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 15:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 81205 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Svi moraju raditi, ali neki rade vise. Jer to vole ili moraju. Takodjer, u nekim razdobljima (npr. rokovi za predaju rezultata rada, ili nuzda/zelja za dodatnom zaradom) svi radimo vise.
Motivacija generalno je interesantna tema. Od teretane, obrazovanja do rada na poslu.
Ambicije, nerad, rezultati, lijenost, radoholicarstvo, ljubav prema poslu, napredovanje... Sve vezano za motivaciju.
Mozete odabrati maksimalno tri opcije.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 16:08 |
|
|
Kada ti radis, kada visis po 16 h na forumu. Ili si iz sigurnosnog sustava, pa navlacis ljude i pravis profile i knjizis saznanja.
Tko si ti i cime se bavis ?
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 16:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 81205 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
U zadnje vrijeme oko 60 minuta potrosim na forum dnevno, dijelom ulogiran s posla, mada bi to iz profesionalnih razloga trebao prestati. U pravu si da je i to previse. U razdobljima pojacanog rada nema me na forumu.
Prioriteti raspodjele vremena:
1. rad i obaveze 2. zabava i druzenje 3. odmaranje i lezanje (u sto spada forum)
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 16:28 |
|
|
Je lo OSA ili POA ?
Ja ne volim raditi. Moja deviza je da zelim uzivati i rad je nuzno ZLO. Koje upraznjavam, samo da mi firma ne bi atrofirala.
Ne ganjam povecanja niti mastam o nekim korporacijama. Zelim lep, smiren i stabilan lak posao. Uz malo radnika.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 16:31 |
|
|
Nije ni to lose.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 18:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61354 Lokacija: DAZP HQ
|
uspjeh, napredovanje, izdvajanje iznad prosjeka, reputacija uzdrzavanje djece ili obitelji osjecaj financijske sigurnosti Pare su čudo, meni poslodavac složi krajem godine neku novu shemu kvartalnog bonusa u kojem mogu samo od bonusa zaraditi tri netto plaće, malo dodam gasa, krenem stvarno razmišljati što i kako odraditi, razbucam s rezultatom i zaradim bonus. Da nije bilo bonusa ne bih ostvario pola od rezultata.  Naravno, sad smišljaju novu bonus shemu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 18:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ništa, lijen sam. Novi izazovi i napraviti nešto što mi je bilo teško do tog trenutka.
Neke ljude motiviraju titule. Kako se jednom davno moj šef sindikata izjasnio. Ne nasjedajte na glupe fazone da vam uvale titule i unaprijeđenja bez jake povisice plaće, ili mizerno povišena. Uvale vam puno obaveza i glavobolje a novca nigdje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 18:53 |
|
|
zapravo i ja sam jako lijen po prirodi, ali imam osobit talent za upravljanje ljudima, odnosno njihovim emocijama. uz minimalan trening u stanju sam prosječnom čovjeku kroz jedan sastanak promjeniti svijest ili stvoriti potrebu, a to znači veći prihod za mene. možda postanem neki life coach ili makar prodajni coach, morat ću otvoriti consulting, još manje rada, a više para. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 19:06 |
|
|
Ovaj dudu je novi Nik Vujacic, trener. Samo ovaj Srbin je rodjen bez ruku i neog. Nadam se da gosn dudu netreba drzati govore ostavljen na stolu za 12 zvanica ?
Mnogo je veliki hvalisavac. U mome se selu kaze PUFTADZIJA. Pomislio bih covek da mu je meecna placa bar 1.500 oera.
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 19:09 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 11:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Svidja mi se tema!
Kod mene samo jedna opcija, a to je: ljubav prema poslu, uzivanje u radu
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 19:11 |
|
|
KiM je napisao/la: Ovaj dudu je novi Nik Vujacic, trener. Samo ovaj Srbin je rodjen bez ruku i neog. Nadam se da gosn dudu netreba drzati govore ostavljen na stolu za 12 zvanica ?
Mnogo je veliki hvalisavac. U mome se selu kaze PUFTADZIJA. Pomislio bih covek da mu je meecna placa bar 1.500 oera. 1500 evra? pa nisam nosač gajbica u Srbiji. 
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 19:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41652 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
only money Za sve ostale opcije koje nisu vezane za lovu, kladim se da to nisu tipirali Hercegovci 
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 19:28 |
|
|
Sta gospodicna radi, ako nisam osobno suvise indiskretan ?
@ dudu , Vi me impresionirate. Svakim danom u svakom pogledu, sve vise zelim da licim na Vas. Bogatun, sa pedigreom.
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 19:44 |
|
|
KiM je napisao/la: Sta gospodicna radi, ako nisam osobno suvise indiskretan ?
@ dudu , Vi me impresionirate. Svakim danom u svakom pogledu, sve vise zelim da licim na Vas. Bogatun, sa pedigreom. Da li ste se meni obratili sa ovim "gospodicna"? Ako jeste, onda cu vam odgovoriti. Niste indiskretni, gospodicna je "Forensic". A vi?
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 19:46 |
|
|
Audrey je napisao/la: KiM je napisao/la: Sta gospodicna radi, ako nisam osobno suvise indiskretan ?
@ dudu , Vi me impresionirate. Svakim danom u svakom pogledu, sve vise zelim da licim na Vas. Bogatun, sa pedigreom. Da li ste se meni obratili sa ovim "gospodicna"? Ako jeste, onda cu vam odgovoriti. Niste indiskretni, gospodicna je "Forensic". A vi? kolko je cijena zbirnog prijevoza iz Norveške do Zagreba za jednu paletu?
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 19:55 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
samo ljubav prema poslu. 16 sati dnevno, 6 dana u tjednu. doduše, malo me prošla volja s godinama.  early retirement je u planu, a onda vrt i priroda. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 19:57 |
|
|
dudu je napisao/la: Audrey je napisao/la: Da li ste se meni obratili sa ovim "gospodicna"? Ako jeste, onda cu vam odgovoriti. Niste indiskretni, gospodicna je "Forensic". A vi?
kolko je cijena zbirnog prijevoza iz Norveške do Zagreba za jednu paletu? Iskreno, za Norvesku ne znam posto zivim u Svedskoj. No, vjerojatno je slicna situacija. Sto se Svedske tice, postoje tri (3) auktorizovana posaljitelja. Cijene posiljke (posto je Hrvatska u EU) se krecu izmedju 120 i 200 eura. Tu nije uracunata cijena za same testove. To se placa naknadno.
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 20:17 |
|
|
Gospodicna Audrey, Vi ste pravo osvezenje, na ovom zamrlom forumu, koji se pretvara u zabokrecinu. Ja sam mali obiteljski obrtnik. Hocete li mi pojasniti na srpsko-hrvatskom, vas posao.
|
|
Vrh |
|
 |
Tuta
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 20:23 |
|
|
Prestiž u društvu i strah od neuspjeha u životu.
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 20:24 |
|
|
KiM je napisao/la: Gospodicna Audrey, Vi ste pravo osvezenje, na ovom zamrlom forumu, koji se pretvara u zabokrecinu. Ja sam mali obiteljski obrtnik. Hocete li mi pojasniti na srpsko-hrvatskom, vas posao. Hvala na ljubaznoscu i lijepim rijecima. Nadam se da ste zadovoljni s vasim poslom. Ispricavam se, svakako da cu pojasniti. Bavim se forenzickom analizom - ne znam da li vam je sada jasnije?
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 20:44 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41652 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Gđica Bones znači, samo nemojte brzo odustati, forumu je potrebno osvježenje tu se slažem. Ako ništa za vas nema zime trenutno u Švedskoj, bit će posla.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Audrey
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 20 tra 2016, 20:51 |
|
|
daramo je napisao/la: Gđica Bones znači, samo nemojte brzo odustati, forumu je potrebno osvježenje tu se slažem. Ako ništa za vas nema zime trenutno u Švedskoj, bit će posla. Ne bih rekla da postoji neka posebna slicnost sa gdjicom Bones, no tocno je sto se posla tice. Sto se Svedske (u drugu ruku) tice, posao nije problem. Na srecu, dodala bih. Napisala sam jednom drugom forumasu ovdje (ne sjecam se nickname-a nazalost) da su meni najdrazi pocetci. Doista se nadam da necu bas tako lako odustati.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 21 tra 2016, 09:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Motivira me kada vidim jasnu uzročno-posljedičnu vezu između rada/truda i rezultata (i to kada se ne mora predugo čekati kako bi se uočio rezultat). Ukoliko toga nema, odnosno u određenim stvarima gdje sreća igra veliku ulogu, pretjeran trud može biti beskoristan ili čak kontraproduktivan.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 21 tra 2016, 10:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24436 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
dodatna zarada uspjeh, napredovanje, izdvajanje iznad prosjeka, reputacija želja za ulaganjem
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Sto vas motivira na (pojacan) rad? Postano: 21 tra 2016, 17:18 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7670 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
ZGabriel je napisao/la: samo ljubav prema poslu. 16 sati dnevno, 6 dana u tjednu. doduše, malo me prošla volja s godinama.  early retirement je u planu, a onda vrt i priroda.  kako izdržiš 16 sati dnevno raditi?? ja bih totalno popizdio,bez obzira kolika bi mi bila plaća... ot svakako napredovanje u radu,reputacija među kolegama... ljubav prema poslu,odnosno volim osjećaj kad izvršim neki zadatak,kad ga stavim ad acta,naročito ako je nešto novo,za što je potrebno malo razmisliti... panika od rokova,što ne volim kod sebe jer često unaprijed nešto odrađujem da bi kad dođe vrijeme prije to završio...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 31 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|