|
|
Stranica: 1/8.
|
[ 183 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:10 |
|
|
Ovu priliku koristim da se virtuelno oprostim od svih vas, tako da ako je bilo nekih grubih ili nepotrebnih rijeci onda ne zamjerite posto kao sto i sam naziv teme da nagovijestiti, nakon nekoliko mjeseci aktivnog ucesca na ovom forumu planiram napustiti isti jos veceras, zato jos jednom ne zamjerite ako sam se sa nekim posvadjao ili ako se bas najbolje nismo sporazumijeli i zbog toga nastao niz nesuglasica, stoga zato zaboravimo sve sto se eventualno ruzno desilo i okrenimo se vedrijim stvarima.
Hvala jos jednom svima onima koji su odvojili djelic svojeg vremena da procitaju ovaj moj skromni tekst.
Jos jednom sve vas puno pozdravlja.
Vas Vladimir RUS.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:12 |
|
|
Zašto napuštaš forum? Stisle obveze ili nešto drugo?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:13 |
|
|
Bicu iskren, nesto drugo je u pitanju.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:13 |
|
|
Pa nemoj da ideš zbog Dzonija , tek što se srpski nacionalni korpus probudio na forumu doživljava novi težak udarac.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:14 |
|
|
Jedna svađa s Džonijem i odmah belaj , e Vlado Vlado ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
caruga
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:19 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Bicu iskren, nesto drugo je u pitanju. Sad će Wind nešto o vrijeđanju "teilegencije"..... Nemoj Vladimire ako bogaz naš...ako ništa...radi Wind.... PS Isto....brte....neka te...
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:19 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Vlado začepi i sjedi gdje i sjediš. Nemoj da te bijem!
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:20 |
|
|
Jel se Džoni vratio?
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:25 |
|
|
PCM je napisao/la: Jedna svađa s Džonijem i odmah belaj , e Vlado Vlado ... Imao sam ja jos prije par mjeseci da kazem nekih sitnih nesuglasica sa osobom X (da ne pominjem mu ime, posto ne zelim da se svadjam, jer se oprastam i imam namjeru da odem u pomirljivom tonu) i te nesuglasice su se odvijale uglavnom putem privatnih kanala, tako da neznate sta je posrijedi, a danasnje nesuglasice koje sam imao sa doticnom osobom X su samo dodatno ucvrstile moju zelju za povlacenjem. Jos jednom neka niko ne zamjeri, bilo je jako lijepo, a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad. S postovanjem. Vas Vladimir RUS.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:29 |
|
|
Изгубили смo jeднoг вeлиkoг ХБ Србинa. Збoгoм Влaдимирe. Пoмaжe Бoг !
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
caruga
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:30 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: PCM je napisao/la: Jedna svađa s Džonijem i odmah belaj , e Vlado Vlado ... Imao sam ja jos prije par mjeseci da kazem nekih sitnih nesuglasica sa osobom X (da ne pominjem mu ime, posto ne zelim da se svadjam, jer se oprastam i imam namjeru da odem u pomirljivom tonu) i te nesuglasice su se odvijale uglavnom putem privatnih kanala, tako da neznate sta je posrijedi, a danasnje nesuglasice su samo dodatno ucvrstile moju zelju za povlacenjem. Jos jednom neka niko ne zamjeri, bilo je jako lijepo, a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad. S postovanjem. Vas Vladimir RUS. Vlado ako odeš narikaču ću platit...Nemoj se zajebavat...
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:31 |
|
|
Hajte ljudi ne budalite. Kakvo napuštanje foruma. Niste normalni. Ovdje govorim i o Rusu i svima koji su nedavno otišli. Vama je u životu izgleda sve išlo glatko, pa čim u virtuali dođe do nekih trzavica napuštate. Niste mi jasni nikako. Kako se tako lako vrijeđate......svašta.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:31 |
|
|
Druže Vladimire, preispitaj svoju odluku. Mislim da s velikom većinom ljudi nisi imao nikakvih problema, a nitko nije sa svima dobar, jebiga.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:33 |
|
|
Jeste. Vladimir je mala beba. Kme kme dira me onaj čiko...... Vladimire izazivam te da ostaneš. Dokaži da nisi kukavica
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:34 |
|
|
Vladek i mene su tjerali sa foruma i banirali, prespavaj, ako si se zasitio onda piši manje, tu i tamo ali nema razloga da ne pišeš nikako.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:48 |
|
|
još jedan Srbin manje... moderatori nije vam dobro ovo što dopuštate...kvarite multietničnost foruma...
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:50 |
|
|
Pantagana je napisao/la: još jedan Srbin manje... moderatori nije vam dobro ovo što dopuštate...kvarite multietničnost foruma... Odo na hrhb. Taj forum bar nije etnički očišćen.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:52 |
|
|
Šta moderatori imaju s tim. Ne tjeraju oni nikog. Neće Vladimir otići. Imam taj osjećaj. Par godina sam se bavila vidovnjaštvom.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:53 |
|
|
Vid' ga sad i ovaj... A taman su moderatori i UN počeli da finansiraju obnovu i povratak. Sumnjam na Junuza...
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:57 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Vid' ga sad i ovaj... A taman su moderatori i UN počeli da finansiraju obnovu i povratak. Sumnjam na Junuza... pa naravno da je to sve njegovo maslo,još izmišlja po forumu da je na odmoru u Eraniji.. ali znam da smišlja još nešto opako...
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 01:59 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Previše koristite te pp-ove, pizdarije, osobne kontakte, zato i dolazi do konflikta. Ovako na otvorenom, mogu se sto put posvadit ali i sto put složit sa xy osobom.
Kako god, da ne solim pamet, meni si uvijek bio prva liga lik...
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 02:03 |
|
|
ziv bio navalit ce na nas da smo genocidni... otiso si,sarme probo nisi....
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 02:06 |
|
|
Ovaj forum je pravo šovinistički, nema žena, nema Srba, nema Bošnjaka, nema djece, nema penzića...
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 02:27 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Previše koristite te pp-ove, pizdarije, osobne kontakte, zato i dolazi do konflikta. Ovako na otvorenom, mogu se sto put posvadit ali i sto put složit sa xy osobom.
Kako god, da ne solim pamet, meni si uvijek bio prva liga lik... Nek se i ja jednom složim s Mrshom. Upravo ovo sam napisala maloprije na jednom forumu. Što manje privatnog kontakta to bolje. Ja i kad pišem s nekim na pp to je bezazleno. Upravo sad dobih ovo npr http://online.konzum.hr/images/products ... 32210l.gif Vladimire jel tako da ostaješ i da si otvorio temu samo da vidiš koliko te forumaši vole?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Rastanak se približio kraju Postano: 25 srp 2012, 03:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76766 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Vladimir RUS je napisao/la: PCM je napisao/la: Jedna svađa s Džonijem i odmah belaj , e Vlado Vlado ... Imao sam ja jos prije par mjeseci da kazem nekih sitnih nesuglasica sa osobom X (da ne pominjem mu ime, posto ne zelim da se svadjam, jer se oprastam i imam namjeru da odem u pomirljivom tonu) i te nesuglasice su se odvijale uglavnom putem privatnih kanala, tako da neznate sta je posrijedi, a danasnje nesuglasice koje sam imao sa doticnom osobom X su samo dodatno ucvrstile moju zelju za povlacenjem. Jos jednom neka niko ne zamjeri, bilo je jako lijepo, a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad. S postovanjem. Vas Vladimir RUS. Slobodno napravi klon...
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|