|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tuta
|
Naslov: Tutina teorija o Šešelju Postano: 03 sij 2016, 18:55 |
|
|
|
Vučko je njemački poltron, i postoji neformalni švapsko-ruski savez. Sud u Haagu je, da se ne seremo međusobno, sud pod američkim utjecajem. Ameri su pustili Voju da destabilizira Vučkov režim. Zar vam zbilja djeluju vjerodostojna trabunjanja da Sud nije mogao osudit Voju, ili nisu mogli na kraj s njim, pa ga eto pustili.
Ja znam da sam u pravu, a ovo pišem da vas informiram, i da u jasnijem svijetlu gledate političke prilike u Srbiji. To ja za vaše dobro.
Inače bih ovo detaljnije malo pojasnio, ali sam sjebo tipkovnicu pa pišem s tipkovnice na zaslonu.
I temu namjerno nestavih u politiku, već u čet. Samo mi lakrdijaši znamo dubinu ove teme i ne bih mogao dopustit da o njoj raspravljaju uštogljeni samoprozvani analitičari.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Tutina teorija o Šešelju Postano: 03 sij 2016, 18:59 |
|
|
Tuta je napisao/la: Vučko je njemački poltron, i postoji neformalni švapsko-ruski savez. Sud u Haagu je, da se ne seremo međusobno, sud pod američkim utjecajem. Ameri su pustili Voju da destabilizira Vučkov režim. Zar vam zbilja djeluju vjerodostojna trabunjanja da Sud nije mogao osudit Voju, ili nisu mogli na kraj s njim, pa ga eto pustili.
Ja znam da sam u pravu, a ovo pišem da vas informiram, i da u jasnijem svijetlu gledate političke prilike u Srbiji. To ja za vaše dobro.
Inače bih ovo detaljnije malo pojasnio, ali sam sjebo tipkovnicu pa pišem s tipkovnice na zaslonu. Prebaci se na tastaturu.Lakse je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Tutina teorija o Šešelju Postano: 03 sij 2016, 19:02 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Tuta je napisao/la: Vučko je njemački poltron, i postoji neformalni švapsko-ruski savez. Sud u Haagu je, da se ne seremo međusobno, sud pod američkim utjecajem. Ameri su pustili Voju da destabilizira Vučkov režim. Zar vam zbilja djeluju vjerodostojna trabunjanja da Sud nije mogao osudit Voju, ili nisu mogli na kraj s njim, pa ga eto pustili.
Inače bih ovo detaljnije malo pojasnio, ali sam sjebo tipkovnicu pa pišem s tipkovnice na zaslonu. Prebaci se na tastaturu.Lakse je. Sjebo sam je vragolane jedan...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Tutina teorija o Šešelju Postano: 03 sij 2016, 19:07 |
|
|
Jesi usro slovo R? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Tutina teorija o Šešelju Postano: 03 sij 2016, 19:09 |
|
|
Wind je napisao/la: Jesi usro slovo R? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Tutina teorija o Šešelju Postano: 03 sij 2016, 21:21 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Tuta je napisao/la: Vučko je njemački poltron, i postoji neformalni švapsko-ruski savez. Sud u Haagu je, da se ne seremo međusobno, sud pod američkim utjecajem. Ameri su pustili Voju da destabilizira Vučkov režim. Zar vam zbilja djeluju vjerodostojna trabunjanja da Sud nije mogao osudit Voju, ili nisu mogli na kraj s njim, pa ga eto pustili.
Inače bih ovo detaljnije malo pojasnio, ali sam sjebo tipkovnicu pa pišem s tipkovnice na zaslonu.
I temu namjerno nestavih u politiku, već u čet. Samo mi lakrdijaši znamo dubinu ove teme i ne bih mogao dopustit da o njoj raspravljaju uštogljeni samoprozvani analitičari. Za Vučica se pričalo da je novi američki čovek pre dobijenih izbora. Što se tiče Šešelja, Stanišić je svojevremeno navodno rekao da je Miloševića bilo moguće održavati tako što je trebalo favorizovati druge političke lidere u odnosu na koje bi on delovao kao normalan čovek i tako su puštali Šešelja. Ako hoćeš da destabilizujes Vučica, daj pare DS-u i favorizuj ih. Ovako, većina ljudi je u fazonu Vučić je katastrofa, ali makar nije potpuni ludak kao Šešelj, na kog se gleda medju vitalnim stanovništvom kao na pajaca, sa odredjenim simpatijama zbog "haške Golgote", ali nikako kao na ozbiljnog državnika. Uostalom, Šešelj je jedini opozicionari koji može da prismrdi elektronskim medijima, a u ovim hapsenjima sa njegovom strankom se niko ne razracunava. Misli o tome.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Tutina teorija o Šešelju Postano: 04 sij 2016, 00:16 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la:
Ako hoćeš da destabilizujes Vučica, daj pare DS-u i favorizuj ih. Ovako, većina ljudi je u fazonu Vučić je katastrofa, ali makar nije potpuni ludak kao Šešelj, na kog se gleda medju vitalnim stanovništvom kao na pajaca, sa odredjenim simpatijama zbog "haške Golgote", ali nikako kao na ozbiljnog državnika.
Tesko.Bilo bi bacanje para u vetar.Diglo bi im par procenata da lakse predju cenzus.Suvise su dugo bili i suvise usrali.Nemaju jaku licnost da im odjednom naglo digne popularnost.Mozda si njihov clan ili simpatizer,ali na zalost tako je. Neznam dal postoji jos neka stavka iz Vuckove proslosti koja moze da ga ocrni dovoljno da izgubi 10 ili 20% popularnosti.Ovi su sve probali i opet je nedodirljiv.Pretpostavljam da Srbija trazi nove snage,mladja,sveza lica.Ovi,koji se vuku od 2000 su vec ispusene lule.Dok se to ne desi,Vucko lagano dobija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Tutina teorija o Šešelju Postano: 04 sij 2016, 02:33 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Boromire masis poentu, nije stvar koga ja volim ili ne. Vucic&co su zatvorili medije za bilo koju opozicionu opciju, jedino se Seselj redovno pojavljuje. Isti taj Seselj kome su kumovali, razbili stranku i doveli je do nivoa da prvi put bude ispod cenzusa i van parlamenta. Na sve to vojvoda izjavljuje da bi usao u vlast sa Vucicem za dobrobit Srbije. Meni to mirise na neki tal, a ne na destabilizaciju. Jedini koji mogu da destabilizuju ovu vlast su demokrate, jer su sve izgubili, hapse ih i salju na poligraf. Znaci ne kazem da oni nisu jahali i da nece jahati narod, vec da imaju najjaci interes u promeni vlasti. Inace, ja ni ne mislim da je ikome iz medjunarodne zajednice cilj da sklanjaju ove, jer saradjuju po pitanju Kosova i ostalih stvari, a za njih je to jedino bitno. Slazem se da Vucko lagano dobija, Srbija je dobila svog Putina, znaci min 10 godina ce on vladati u razlicitim oblicima.
Da zakljucim, ne slazem se sa Tutinom teorijom.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: Tutina teorija o Šešelju Postano: 04 sij 2016, 14:04 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 10:58 Postovi: 2333 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
|
Seselj je veoma inteligentna budala i kao takav je primjetio, za sada, slabe Vuciceve tacke. Ocigledno je da Seselj ne napada Vucica, vec Tomu Nikolica. Cilj je odlamati parce po parce.
_________________ Za dobar zivot nije rodjen svako
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Forumašš
|
Naslov: Re: Tutina teorija o Šešelju Postano: 04 sij 2016, 15:00 |
|
|
Šešelj je čisti šovinjara ali meni je uvijek bio zabavan. Kad mi je dosadno znam pogledati njegove nastupe u skupštini. Ovaj sa Batićem mi je najdraži dosad
_________________ Giggity giggity goo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkognito
|
Naslov: Re: Tutina teorija o Šešelju Postano: 04 sij 2016, 20:15 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Boromire masis poentu, nije stvar koga ja volim ili ne. Vucic&co su zatvorili medije za bilo koju opozicionu opciju, jedino se Seselj redovno pojavljuje. Isti taj Seselj kome su kumovali, razbili stranku i doveli je do nivoa da prvi put bude ispod cenzusa i van parlamenta. Na sve to vojvoda izjavljuje da bi usao u vlast sa Vucicem za dobrobit Srbije. Meni to mirise na neki tal, a ne na destabilizaciju. Jedini koji mogu da destabilizuju ovu vlast su demokrate, jer su sve izgubili, hapse ih i salju na poligraf. Znaci ne kazem da oni nisu jahali i da nece jahati narod, vec da imaju najjaci interes u promeni vlasti. Inace, ja ni ne mislim da je ikome iz medjunarodne zajednice cilj da sklanjaju ove, jer saradjuju po pitanju Kosova i ostalih stvari, a za njih je to jedino bitno. Slazem se da Vucko lagano dobija, Srbija je dobila svog Putina, znaci min 10 godina ce on vladati u razlicitim oblicima.
Da zakljucim, ne slazem se sa Tutinom teorijom. S obzirom sta je naslov teme...jesam masio poentu jer o Seselju nisam ni pisao.Ali mi bode oci ovo o Ds-u.Mozda i imaju najjaci interes da menjaju vlast,ali su u strasnom osipanju,deficitu dobrih kadrova i bez ikakve politike osim pljuvanja po vlasti.I uz pomoc iz inostranstva ne vidim nacin da se vrate na vlast Ostalo sto si pisao...potpisujem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Tutina teorija o Šešelju Postano: 04 sij 2016, 23:57 |
|
|
I temu namjerno nestavih u politiku, već u čet. Samo mi lakrdijaši znamo dubinu ove teme i ne bih mogao dopustit da o njoj raspravljaju uštogljeni samoprozvani analitičari. Ne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|