|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 96 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Amidza
|
Naslov: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 16:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
|
U zadnje vrijeme smo svjedoci raznoraznim srpskim padobrancima na forumu, patološkim skribomanima koji svojim upisima nimalo obogacuju forumsku diskusiju. To su najcesce jednorecenicni upisi u kojima se vrijedaju Bošnjaci na raznorazne neprimjerene nacine. Vrijedaju i druge nacije i vjere. Govori se o njima kao o osmanskoj zaostavštini koju treba protjerati, pokrstiti i pobiti. Govori se o gangrenama i sličnim gadostima. I to najcesce čine srpski skribomani iz Srbije, što je jako zanimljivo.
Ne mogu se odlučiti, da li dati glas kimu ili chat nicku.
Iako često antibošnjački nastrojeni i skloni raznoraznim etiketiranjima, u ovu skupinu ne ubrajam dzonija, metemmu, vladimira rusa, carmella šešelja, agu, boksnamika i zlatkazg. Ovi ipak nisu toliko ludački histericni i pomahnitali u svojim upisima, ipak ima neka samokontrola.
Ako sam izostavio kojeg srpskog skribomana, neka se anketa slobodno dopuni.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 16:46 |
|
|
|
Nisi mi odgovorio šta je to skriboman. Koristiš neke tudjice. Anglizme.
Koji su u koliziji mi tvojim verskim učenjem i opredeljenjem ka Arapskim jugoist. pustinjama. Meki i Medini.
Razumeo bih tvoje korišćenje Turcizama Arabizama. Ali ovo. Frapiran sam. Što bi Sojic reko iznenadjen sam i uvredjen sas to tvoje frljanje sas izrazi koje nepoznavas.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 19:03 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 19:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 15:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
|
Dok vas stiti moderacija i dok vas podrzavaju u takvom ponasanju, sigurno.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 19:15 |
|
|
|
Nema to veze s vašom anketom, gospodine Amidža. Dobroj pesmi je na svakoj temi mesto a posebno na onoj chaterskog tipa kao što je ova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 19:21 |
|
|
|
Trenutno vodi majstor nisavski. I ne cudi, s obzirom da je se raspojasio kao chat nick birvaktile. A chat nick, trolercina stara i luda bi mu mogla pozavidjeti na "mastovitim" konstrukcijama i "bogatom" vokabularu. To jeste ako nije rijec o jednoj te istoj osobi, imaju dosta slican stil "izrazavanja".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 19:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Srbi su tu privilegirani jer Hrvatima žele hrvatski TV kanal.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 19:33 |
|
|
|
Neizvjesno u sudaru titana skribomana. Sad za sad kim vodi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 19:40 |
|
|
|
Nema tu ništa čudno. Više Srba tu piše jer su normalniji od vas Bošnjaka. Nije vama nitko kriv što se sa svima mrzite i svađate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 19:44 |
|
|
|
Inače, ja sam Bosanac i Hercegovac i veoma volim svoju državu Bosnu i Hercegovinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 20:33 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8202 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Zadre ajd obriši ovu glupost koju je otvorio ovaj klon Leba.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 21:36 |
|
|
storaB je napisao/la: Zadre ajd obriši ovu glupost koju je otvorio ovaj klon Leba. Zadre, jes to ti? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 21:53 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
Samo totalna budala bosnjačke nacionalnosti, moze otvoriti ovakvu temu na hrvatskom forumu ovog tipa.. Iz nekoliko razloga ... Nikad mu niko nije uvazio komentar / zalbu na protesnoj noti.. Hrvatima je jedino bitno kakav dojam na čitatelje foruma ostavljaju hrvatski forumaši te se oni isključivo  Cilj i jeste ovdje prikazati hrvatsku superiornost.. Svaki Bošnjak koji opstane na forumu ima svoju ulogu Ja sam uvijek svjesno svoju igrala  Nadalje... Što više debilnih komentara srpskih forumaša time se bolje prikrivaju nedostaci ostalih pa i malobrojnih Bošnjaka  Zato pišite drugovi Srbi iz ankete a i onaj bezimeni takodje pa daxt i sl Slobodno pišite, time ćete umanjiti i doprinos ovih konstruktivnih forumaša srpske nacionalnosti  Slučajni čitatelj će u moru debilizma tesko izdvojiti ove konstruktivne, ( starije )ako vaša brojnost i spam odnesu pobjedu a hoće  Ja lično zelim da svi Srbi budu i na forumu i u RL poput ovih u anketi.. Zivjela BIH 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 22:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Hrvatima je jedino bitno kakav dojam na čitatelje foruma ostavljaju hrvatski forumaši Na mene ostavljaju utisak prosječnosti s obzirom na gornje i donje pikove u sinusoidi forumskog hrvatstva na ovom forumu tako da i ako je cilj bio da se postigne nekakav utisak hrvatske svepameti i sveinteligencije, plan je doživio debakl ako je uopšte i postojao jer sumnjam da je gospodin Ministar baš u tim i više nego providnim vodama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 22:51 |
|
|
|
Kaj se dela.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 22:54 |
|
|
|
Sluša se gospodin Mitar i ćaska se sa gospođicom Sarom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 22 lip 2015, 23:42 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
Agathonikos je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Hrvatima je jedino bitno kakav dojam na čitatelje foruma ostavljaju hrvatski forumaši Na mene ostavljaju utisak prosječnosti s obzirom na gornje i donje pikove u sinusoidi forumskog hrvatstva na ovom forumu tako da i ako je cilj bio da se postigne nekakav utisak hrvatske svepameti i sveinteligencije, plan je doživio debakl ako je uopšte i postojao jer sumnjam da je gospodin Ministar baš u tim i više nego providnim vodama. Pa dominacija je očigledno cilj Da nije tipkali bi i Hrvati poput ovih gore na listi a ne bi se Bozo, Tuta i sl odstrijelili s ovog općilišta Vjerujte da su i moje i vaše svadje nekad bile dio scenarija No ja sam svjesno igrala ulogu Jeste VI  I ovaj Bistrik meni je sumnjiv  Mislim da treba da raskrinka moju ulogu u AiD
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 00:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vjerujte da su i moje i vaše svadje nekad bile dio scenarija No ja sam svjesno igrala ulogu Jeste VI  Kakvu ulogu, gospođice Saro? Mislite, da kroz svađe sa Srbima neko nekom kao pokaže da su Srbi primitivni i te fore? Hajte molim vas, toliko mi je bitno šta će neki hipotetični Hrvatić sa metlom u guzici misliti i o meni i o Srbima da vam tu impresiju ne mogu izraziti ni u pikogramima a to je čini mi se 10 na minus 12 od grama. Previše su to infinitezimalne vrijednosti da bih uopšte razmišljao o njima. Što se svađa s vama tiče, davno su prestale i tu vidim jedan mali pluščić u cijeloj priči jer smo se baš često svađali i nekako odjednom prestali, što mislim da je okej, ne zbog nekakvog utiska "kulturološke uglađenosti" već činjenice da su forumske svađe u principu glupa i nepotrebna stvar a posebno one sa ženskim rodom, to mi je uvijek bilo bljack i kad bi se svađao s njim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 00:20 |
|
|
|
Presjecam tematiku sa još jednim muzičkim brojem, u pitanju su moji najdraži Bosanci i Hercegovci.
Cirkam neko vino i baš mi gode ovakvi tonovi u momentu ispijanja tog plemenitog pića.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 04:21 |
|
|
BBC je napisao/la: Srbi su tu privilegirani jer Hrvatima žele hrvatski TV kanal. Kakav bre qrcev kanal?Idi bestraga.Ili HB na nivou originalnih nadleznosti RS I povratak originalnih nadleznosti RS ili ...znas vec.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 04:36 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 05:29 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 05:40 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chat nick
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 06:03 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: Top lista srpskih skribomana Postano: 23 lip 2015, 06:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Samo totalna budala bosnjačke nacionalnosti, moze otvoriti ovakvu temu na hrvatskom forumu ovog tipa.. Iz nekoliko razloga ... Nikad mu niko nije uvazio komentar / zalbu na protesnoj noti.. Hrvatima je jedino bitno kakav dojam na čitatelje foruma ostavljaju hrvatski forumaši te se oni isključivo  Cilj i jeste ovdje prikazati hrvatsku superiornost.. Svaki Bošnjak koji opstane na forumu ima svoju ulogu Ja sam uvijek svjesno svoju igrala  Nadalje... Što više debilnih komentara srpskih forumaša time se bolje prikrivaju nedostaci ostalih pa i malobrojnih Bošnjaka  Zato pišite drugovi Srbi iz ankete a i onaj bezimeni takodje pa daxt i sl Slobodno pišite, time ćete umanjiti i doprinos ovih konstruktivnih forumaša srpske nacionalnosti  Slučajni čitatelj će u moru debilizma tesko izdvojiti ove konstruktivne, ( starije )ako vaša brojnost i spam odnesu pobjedu a hoće  Ja lično zelim da svi Srbi budu i na forumu i u RL poput ovih u anketi.. Zivjela BIH  Napusti temu.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|