|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 30 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tuta
|
Naslov: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 27 svi 2016, 18:50 |
|
|
Otvorio sam temu samu da kažem da se radi o jednoj odvratnoj ženi, odvratnoj osobi. Ima veoma nestabilan psihički karakter, na granici s patologijom. Ima ružan karakter i ružno izgleda. Fanatični šovinista. Slika i prilika ukrajinske borbe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 01:26 |
|
|
|
Evo, da ti thread ne ostane bez posta.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 02:15 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Ja prvi put čuh za ovu ženu danas. Piše da planira da se kandiduje za predsednika.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 02:31 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Evo, da ti thread ne ostane bez posta. Pa, mogao je da ostane. Ja sam napiso da sam temu otvorio samo da kažem da mi je žena odvratna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 02:32 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Spavaš li ti nekad?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 02:32 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Ja prvi put čuh za ovu ženu danas. Piše da planira da se kandiduje za predsednika. Ja sam shvatio da je Porošenko oće imentovat ministricom obrane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 02:33 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Spavaš li ti nekad? U ove sitne sate - nikad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 02:36 |
|
|
Tuta je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Ja prvi put čuh za ovu ženu danas. Piše da planira da se kandiduje za predsednika. Ja sam shvatio da je Porošenko oće imentovat ministricom obrane. Ako dogura daleko eto holivudskog blokbastera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 15:40 |
|
|
Tuta je napisao/la: javio se ministar iz mene, 2.765465136854 /10 would bang 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 17:18 |
|
|
|
Baca mi na onu Mimu Simić, 95 posto lezba.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 18:50 |
|
|
Tuta je napisao/la: Otvorio sam temu samu da kažem da se radi o jednoj odvratnoj ženi, odvratnoj osobi. Ima veoma nestabilan psihički karakter, na granici s patologijom. Ima ružan karakter i ružno izgleda. Fanatični šovinista. Slika i prilika ukrajinske borbe.  Po kombinaciji izgleda face i pogleda joj se vidi da joj nisu sve ovce na broju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 20:43 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Vladimir RUS je napisao/la: Po kombinaciji izgleda face i pogleda joj se vidi da joj nisu sve ovce na broju. kako bi ti izgledao nakon zatvora? s obzirom da je bila pilot, sigurno joj jesu sve na broju. uopće nije loša, štoviše, lijepa je. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 20:58 |
|
|
Za Lazu Lazarevića idealna. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 21:49 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: uopće nije loša, štoviše, lijepa je.
 Ovo nikako ne može biti lepo, taman da je 100 puta izvuku pa ponovo provuku kroz fotošop.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 21:53 |
|
|
Tuta je napisao/la: Otvorio sam temu samu da kažem da se radi o jednoj odvratnoj ženi, odvratnoj osobi. Ima veoma nestabilan psihički karakter, na granici s patologijom. Ima ružan karakter i ružno izgleda. Fanatični šovinista. Slika i prilika ukrajinske borbe.
Ima tu i nejebice a sve ovo što ste nabrojali se lepi za nju ko muva na govno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 22:03 |
|
|
volvoks je napisao/la: Baca mi na onu Mimu Simić, 95 posto lezba. U nekoj tamo liberalnoj partiji je u Ukrajini. Odlikovana geroinom Ukraini... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 22:10 |
|
|
Ukrajinci su s ovoga...  Spali na ovo...  S obzirom na to tko im je danas heroj Ukrajine, jasno govori o dostojanstvu tog naroda i njihove pičkaste borbe. Fuj. Ukrajinci kastrirani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 28 svi 2016, 22:12 |
|
|
|
Ili bolje rečeno, gemoroidom Ukrajine koji treba što pre operisati jer takvi i takve kao ona su smrt za guzicu od države u koju se Ukrajina pretvorila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 29 svi 2016, 17:59 |
|
|
|
Tuta navija za Azov, jebes ti ove liberale.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 30 svi 2016, 18:37 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Tuta navija za Azov, jebes ti ove liberale. Kakav Azov? Ja navijam za Ruse.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Audrey
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 30 svi 2016, 18:43 |
|
Pridružen/a: 19 tra 2016, 10:56 Postovi: 888 Lokacija: Stockholm - Banja Luka
|
Tuta je napisao/la: Kakav Azov? Ja navijam za Ruse.
Navijati za Ruse ili Amere (ili bilo koje druge velesile) je isto kao da se vrsi odabir izmedju dvije najgore bolesti. Ja ne navijam ni za jedne ni za druge, no ako vec moram da biram... Amerika prije Rusije.
_________________ “To write well and to speak well is mere vanity if one does not live well."
– Bridget of Sweden (1303-1373)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr Who
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 30 svi 2016, 23:49 |
|
|
Privitak:
prison-break-2-1070x591.jpg [ 180.27 KiB | Pogledano 5861 put/a. ]
Meni liče. Ako zanemarim da je ovaj jedan delikatan cvetak u poređenju sa Nađom. A i ne poružnela kad je u zatvoru. Nije život telenovela. Fazon jure ženu da je siluju i ubiju i krije se ona u nekoj močvari mesec dana, a lokne na mestu, obrve i nokti sređeni, na licu nigde jedne tačkice, noge i ruke se sijaju u mraku kako su izdepilirane... Ma, važi. Realno je da se, posle dve godine u nehigijenskim uslovima, svaka prava devojčica od muke preobrati u islam čisto da joj daju da stavi onaj šator na glavu pre slikanja za novine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 31 svi 2016, 07:57 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Dr Who je napisao/la: A i ne poružnela kad je u zatvoru. Nije život telenovela. Fazon jure ženu da je siluju i ubiju i krije se ona u nekoj močvari mesec dana, a lokne na mestu, obrve i nokti sređeni, na licu nigde jedne tačkice, noge i ruke se sijaju u mraku kako su izdepilirane... Ma, važi. Realno je da se, posle dve godine u nehigijenskim uslovima, svaka prava devojčica od muke preobrati u islam čisto da joj daju da stavi onaj šator na glavu pre slikanja za novine. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 31 svi 2016, 17:37 |
|
|
|
Ne samo Nadežda Savčenko. Čitava Ukrajinska politika zadnjih godina djeluje šizofreno. Ukrajina sve više liči na pro-zapadnu Sjevernu Koreju. Uvode se razne zabrane. Ova nova ukrajinska vlast se temelji na krvavom puču što mnogo govori i o samoj vlasti. Da su barem bliski sa zapadom pa da svako malo padaju milijarde evra i dolara kredita ko ništa pa hajde, ali ni toga nema u toj mjeri, već u mjeri mnogo prilagođenoj sadašnjim vremenima (čitaj malo). Za male pare su napravili veliko sranje i to će se kad-tad vratiti predstavnicima ovog nenarodnog režima, a jedan od tih predstavnika je i Savčenkova.
Ova izolaciona vlast nema podršku ni kod naroda za ovo što radi protiv Rusije. Ukrajina umjesto da ide od Rusije ka Evropi, jedina činjenica je da je Ukrajina sada još dalja (i) od Evrope i to dodatne dvije decenije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Nadežda Savčenko - slika i prilika Ukrajine Postano: 31 svi 2016, 18:12 |
|
|
Audrey je napisao/la: Tuta je napisao/la: Kakav Azov? Ja navijam za Ruse.
Navijati za Ruse ili Amere (ili bilo koje druge velesile) je isto kao da se vrsi odabir izmedju dvije najgore bolesti. Ja ne navijam ni za jedne ni za druge, no ako vec moram da biram... Amerika prije Rusije. Za ruse navijam iz jednog principa, a taj je što smatram da je pravo na narodno samoopredjeljenje ispred prava nekakvih adiministrativnih granica koje se zovu Ukrajina ili bilo kako drugačije. Rusi ako hoće da žive u drugoj državi, treba da im se dopusti i to je to. A drugi razlog svakako je, 'ajmo reć, pokvaren i smrdljiv način ukrajinske borbe protiv Rusije, bolesni savezi nacista i progresivnih ljevičara, odstranjenost bilo kakvog idealizma u toj borbi. Ukrajina je postala instrument europskog birokratizma.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|