|
|
Stranica: 1/8.
|
[ 182 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 20:46 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22439 Lokacija: među zvijezdama
|
Jeste ikad stekli dojam da izmedju ljudi na forumu postoji neka posebna vibra, koju možete prosto napipati po tipkama na tastaturi.  Takvi parovi isijavaju energiju, vole se, svađaju i mire, pred promatračima  Riječ je dakako o forumskim simpatijama. Otvorenim i onim skrivenim, srceparajućim dugogodišnjim. Obzirom da ovdje ima malo prestavnika ženskog roda, sigurno je lako pogoditi ko je čija tiha patnja! Pa izvolite :) Ima neka tajna veza za sve ljude zakon krut njome covjek sebe veze kada bira neki put Sidro koje ladju cuva da ne bude buri plijen tone skupa sa tom ladjom jer je ono dio nje
Ref.Ima neka tajna veza tajna veza za sve nas ima neka tajna veza tajna veza za sve nas Za Wind 
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:01 |
|
|
Ima, samo ništa od toga nažalost. :(  Ima neka tajna veza, ali nepoklapanje interesa nas zeza.  Ja bih obuhvatio svoju cyber tihu višegodišnju patnju i nosao bih je po polju dok ne ogrbavim, a ona neće (ne mislim da ogrbavi).  Vrijeme je da neku drugu forumašicu osvojim spomoću svoga neodoljivog šarma i goleme harizme.  Ovakav zgodan i aktuelan mladić, na svakom forumu na kojem je aktivan, ima po barem jednu forumašicu u rezervi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:17 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Ima, samo ništa od toga nažalost. :(  Ima neka tajna veza, ali nepoklapanje interesa nas zeza.  Ja bih obuhvatio svoju cyber tihu višegodišnju patnju i nosao bih je po polju dok ne ogrbavim, a ona neće (ne mislim da ogrbavi).  Vrijeme je da neku drugu forumašicu osvojim spomoću svoga neodoljivog šarma i goleme harizme.  Ovakav zgodan i aktuelan mladić, na svakom forumu na kojem je aktivan, ima po barem jednu forumašicu u rezervi.  Tako je Vladimire! Ti si dobitak svakoj! Samo naprijed! Podržavam! 
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:19 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:19 |
|
|
Jel ti to ovde prizivaš čopor da ti se pridruži? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ima, samo ništa od toga nažalost. :(  Ima neka tajna veza, ali nepoklapanje interesa nas zeza.  Ja bih obuhvatio svoju cyber tihu višegodišnju patnju i nosao bih je po polju dok ne ogrbavim, a ona neće (ne mislim da ogrbavi).  Vrijeme je da neku drugu forumašicu osvojim spomoću svoga neodoljivog šarma i goleme harizme.  Ovakav zgodan i aktuelan mladić, na svakom forumu na kojem je aktivan, ima po barem jednu forumašicu u rezervi.  Tako je Vladimire! Ti si dobitak svakoj! Samo naprijed! Podržavam!  Hvala. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jeste ikad stekli dojam da izmedju ljudi na forumu postoji neka posebna vibra, koju možete prosto napipati po tipkama na tastaturi.  Jesmo, gospođice Saro 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:25 |
|
|
Ma kakav čopor! Nego, Karmelo ti si mi nekako sav nježan, umiljat i zaštitnički nastrojen kad dr Who u pitanju.. Vara li me intuiciju ili sam pogodila? Inače u drugim okolnostima i sa ostatkom ženskog forumskog pučanstva posjećaš poprilično na Garfilda  I sve njegove osobine dolaze do izražaja kod tebe... ali dr Who je druga priča 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:26 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Jeste ikad stekli dojam da izmedju ljudi na forumu postoji neka posebna vibra, koju možete prosto napipati po tipkama na tastaturi.  Jesmo, gospođice Saro  Ko se svidja taj se voli? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:31 |
|
|
Temu preimenovati u Cybersex. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:33 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma kakav čopor! Nego, Karmelo ti si mi nekako sav nježan, umiljat i zaštitnički nastrojen kad dr Who u pitanju.. Vara li me intuiciju ili sam pogodila? Inače u drugim okolnostima i sa ostatkom ženskog forumskog pučanstva posjećaš poprilično na Garfilda  I sve njegove osobine dolaze do izražaja kod tebe... ali dr Who je druga priča  Poenta ove teme je da skupiš čopor koji će da lovi Fikretu. Da bih ti odgovorio, moraš da mi objasniš šta znači "podsećaš na Garfilda". Zadnji put sam gledao Garfilda pre 20 godina, jedino što se sećam za njega je da voli lazanje i da je lenj. I da, dr. Who je genijalna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:34 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Temu preimenovati u Cybersex.  Nije sve u seksu, pa ni u sajberseksu, gospodine Vladimire. Seks jeste važan ali ne toliko da se sve vrti oko njega.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:41 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ma kakav čopor! Nego, Karmelo ti si mi nekako sav nježan, umiljat i zaštitnički nastrojen kad dr Who u pitanju.. Vara li me intuiciju ili sam pogodila? Inače u drugim okolnostima i sa ostatkom ženskog forumskog pučanstva posjećaš poprilično na Garfilda  I sve njegove osobine dolaze do izražaja kod tebe... ali dr Who je druga priča  Poenta ove teme je da skupiš čopor koji će da lovi Fikretu. Da bih ti odgovorio, moraš da mi objasniš šta znači "podsećaš na Garfilda". Zadnji put sam gledao Garfilda pre 20 godina, jedino što se sećam za njega je da voli lazanje i da je lenj. I da, dr. Who je genijalna. Pa sebičan, debeo i ne skrivaš svoje loše osobine. ( konzumiranje hrane, alkohola i sl ) u biti ne trudiš se svidjeti ili ublažiti los dojam. Dok uz dr Who si brizan i ljubazan. Sladak i zaštitnički nastrojen 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:43 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Temu preimenovati u Cybersex.  Ako imaš što na temu ( ali da ne bude vulgarno ) povjeri nam se 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:46 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Temu preimenovati u Cybersex.  Nije sve u seksu, pa ni u sajberseksu, gospodine Vladimire. Seks jeste važan ali ne toliko da se sve vrti oko njega. Fakat. Nego, male ljubavne čarke izmedju vas i Wind vas ispunjavaju? Loži li muškarce žena koja ih ujedno i nervira? Više recimo nego osobe s kojim su u harmoničnim odnosima?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:52 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Nego, male ljubavne čarke izmedju vas i Wind vas ispunjavaju?
Dozvolite najpre da se nasmejem na ovo pre nego što napišem bilo šta drugo, gospođice Saro 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Poenta ove teme je da skupiš čopor koji će da lovi Fikretu.
Da bih ti odgovorio, moraš da mi objasniš šta znači "podsećaš na Garfilda". Zadnji put sam gledao Garfilda pre 20 godina, jedino što se sećam za njega je da voli lazanje i da je lenj.
I da, dr. Who je genijalna.
Pa sebičan, debeo i ne skrivaš svoje loše osobine. ( konzumiranje hrane, alkohola i sl ) u biti ne trudiš se svidjeti ili ublažiti los dojam. Dok uz dr Who si brizan i ljubazan. Sladak i zaštitnički nastrojen  Ja sam prema svim forumašicama ovde brižan i ljubazan, osim ponekad prema Fikreti, ali to je samo zato što su joj 99% postova ili smajliji ili jednorečenične upadice tipa "dosadni ste", "jel nekom ovo smešno", "glupi ste" itd... Kada, jednom godišnje, napiše neki pravi post, sa zadovoljstvom ga pročitam. Jedna razlika, kao što si ispravno primetila, je što dr. Who ne pričam o svojim lošim osobinama, nadajući se da ona neće uspeti da pročita postove na ovom forumu u kojima pišem o svojim lošim osobinama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:57 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa sebičan, debeo i ne skrivaš svoje loše osobine. ( konzumiranje hrane, alkohola i sl ) u biti ne trudiš se svidjeti ili ublažiti los dojam. Dok uz dr Who si brizan i ljubazan. Sladak i zaštitnički nastrojen  Ja sam prema svim forumašicama ovde brižan i ljubazan, osim ponekad prema Fikreti, ali to je samo zato što su joj 99% postova ili smajliji ili jednorečenične upadice tipa "dosadni ste", "jel nekom ovo smešno", "glupi ste" itd... Kada, jednom godišnje, napiše neki pravi post, sa zadovoljstvom ga pročitam. Jedna razlika, kao što si ispravno primetila, je što dr. Who ne pričam o svojim lošim osobinama, nadajući se da ona neće uspeti da pročita postove na ovom forumu u kojima pišem o svojim lošim osobinama. Trolaš  Mislim da sam na dobrom tragu. Nisam rekla da si neljubazan prema drugima forumašicama, nego nema brižnosti i nježnosti kao kad je dr Who u pitanju. Tad se u tebi pojavi zaštitnički osjećaj. Što se tiče loših osobina zezam te naravno. Ali definitivno svojim stilom života sjećaš na njega 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 21:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Loži li muškarce žena koja ih ujedno i nervira?
Više recimo nego osobe s kojim su u harmoničnim odnosima? Zavisi, gospođice Saro. Postoje i takve žene koje imaju tu sposobnost ali u svemu tome ne treba preterivati. Harmoničan odnos s povremenom disharmonijom je najbolji odnos, po meni 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 22:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ja sam prema svim forumašicama ovde brižan i ljubazan, osim ponekad prema Fikreti, ali to je samo zato što su joj 99% postova ili smajliji ili jednorečenične upadice tipa "dosadni ste", "jel nekom ovo smešno", "glupi ste" itd... Kada, jednom godišnje, napiše neki pravi post, sa zadovoljstvom ga pročitam.
Jedna razlika, kao što si ispravno primetila, je što dr. Who ne pričam o svojim lošim osobinama, nadajući se da ona neće uspeti da pročita postove na ovom forumu u kojima pišem o svojim lošim osobinama.
Trolaš  Mislim da sam na dobrom tragu. Nisam rekla da si neljubazan prema drugima firumašima, nego nema brižnosti i nježnosti kao kad je dr Who u pitanju. Tad se u tebi pojavi zaštitnički osjećaj. Što se tiče loših osobina zezam te naravno. Ali definitivno svojim stilom života sjećaš na njega  Sigurno, sigurno... Ja sam taj koji ovde troluje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 22:02 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Loži li muškarce žena koja ih ujedno i nervira?
Više recimo nego osobe s kojim su u harmoničnim odnosima? Zavisi, gospođice Saro. Postoje i takve žene koje imaju tu sposobnost ali u svemu tome ne treba preterivati. Harmoničan odnos s povremenom disharmonijom je najbolji odnos, po meni  I ja mislim. Stalna napetost u odnosu medju partnerima kao i pretjerano harmoničan odnos bez sukoba, mogu biti kontraproduktivni za vezu. U prvom slučaju dosade stresne situacije a u drugom pojavi se vremenom dosada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 22:03 |
|
|
|
Upravo tako, gospođice Saro.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 22:05 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Trolaš  Mislim da sam na dobrom tragu. Nisam rekla da si neljubazan prema drugima firumašima, nego nema brižnosti i nježnosti kao kad je dr Who u pitanju. Tad se u tebi pojavi zaštitnički osjećaj. Što se tiče loših osobina zezam te naravno. Ali definitivno svojim stilom života sjećaš na njega  Sigurno, sigurno... Ja sam taj koji ovde troluje.  Vadiš se! Što i ako ti se dopada? Meni to baš slatko :) Garfild našao zanimaciju 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 22:07 |
|
|
Sve mi se dopadate. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ima neka tajna veza..... ( muško - ženske forumske kombinacije ) Postano: 17 lip 2016, 22:08 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Sve mi se dopadate.  I rado vas se sećam 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|