|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 91 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sayuri
|
Naslov: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 02 ruj 2012, 15:35 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ovdje možete kopirati postove koji su vam se svidjeli. Neka tema bude nešto kao riznica forumskih mudrosti Ja sam naišla na dosta dobrih postova, ali više ne znam ni na kojim su temama, ni ko su autori. Ova dva su malo svježija: Re: Zašto su ljudi sa Balkana većim dijelom primitivci koji vjeruju u razne teorije zavjere? Mar-kan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Slaba razina obrazovanja? Slavenski fatalizam? Pretjerana pobožnost? Preko Balkana je protutnjalo toliko imperija,interesa,religija,ideologija,ratova,sukoba,nema pedlja zemlje gdje nema grobova kao posljedica svega toga, i to najviše onih koji su tu živjeli... Tako da nije baš podesno zvati ljude primitivnim ako su sve to preživjeli,a ne vjerujem da su htjeli baš takve razvoje događaja.Što bi rekla narodna poslovica-koga su zmije grizle,i od guštera bježi. Meni je čudno kad neki ljudi,koji sebe smatraju intelektualcima,misle da nisu podložni manipulacijama,jer kao obrazovanje "štiti" od toga?Pa samo obrazovanje je tako koncipirano da se što lakše manipuliše sa njima,da ih sustav melje kako hoće i kako mu odgovara!Obrazovanje samo po sebi ne donosi mudrost životnu.Mudrost se stiče pobožnim,ili da se izrazim-moralnim životom. Pobožni i teološki pismeni ljudi će veoma lako shvatiti o čemu je riječ.Više sam bitnih stvari naučio kroz proučavanje i čitanje teološke tematike,nego kroz čitavo "sekularno" obrazovanje. Svugdje na svijetu postoje veće ili manje grupe koje imaju svoje interese i ciljeve,a koje ostvaruju na štetu puno većeg broja ljudi.To vidim i bez teorija zavjere,svaki dan... Re: 'Da je Tesla živ, stisnuo bi vam 'petaka'' vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: Tesla je bio Srbin. Svi se otimaju za pamet, ali se gnušaju razmišljanja... Priča se da to boli. Idioti...
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 02 ruj 2012, 21:35 |
|
|
NoviSeer je napisao/la: Evo šta ja pročitam Junuz Djipalo je napisao/la: Junuz- Junuz Junuz-Junuz-Junuz-Junuz-Junuz Junuz-Junuz-Junuz Junuz-Junuz-Junuz-Junuz-Junuz-Junuz-Junuz-Junuz-Junuz Točno si nenadmašan.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 03 ruj 2012, 14:34 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 15:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Vidim sviđa vam se moj post  
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 03 ruj 2012, 17:48 |
|
|
Yes it does 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 04 ruj 2012, 17:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Wind je napisao/la: Ne vjerujem da su Balkanci skloniji teorijama zavjere u odnosu na ostale u svijetu. Normalno da su teorije zavjere uzrokovane needuciranošću, jer samo zdrav mozak može zamjetiti da su te zavjere tehnički nemoguće. Za izvođenje takvih zavjera i održavanje istih u tajnosti bi bila potrebna hrpa ljudi od kojih nikad ne bi smjela procuriti ni najmanja informacija. A to vidimo na raznim aferama koje su ugledale svijetlo dana i kad su bile involvirane samo dvije individue.
Npr,nikad svijet ne bi sazno za Moniku i Klintona da netko od njih nije progovorio. Čak ni to nije moguće bilo držati u tajnosti a kamoli zavjere za čiju organizaciju je potrebno više tisuća upućenih. U najviše slučajeva se zavjere koriste za sakrivanje osobnih-kolektivnih grešaka i nesposobnosti. Uvijek je lakše kad je za nečije osobno-kolektivno zlo kriv netko drugi , a pogotovo kad se taj drugi ne može uloviti ni za glavu ni za rep. Npr teorija zavjere iz bliske povijesti Balkana,nismo mi zakuhali rat predvođeni primitivnim vjerskim i nacionalističkim nagonima , protjerali jedni druge i treće, ubijali jedni drugima djecu, mučili jedne druge u logorima,nego su NEKE misteriozne sile sa zapada iskonstruirale ove sukobe na Balkanu iz nikom poznatih razloga, je vrhunac gluposti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 ruj 2012, 01:02 |
|
|
Metemma je napisao/la: hinterland je napisao/la: Mi moramo jednom konačno povući crtu i reći granica mora biti tu. Ne srljati ovaj bi ovako, onaj onako. Nešto treba žrtvovat da bi nešto dobili. Mali je pitao i pitao, i sad kad sve zna, dijeli lekcije, stvarno je dobio na samouvjerenosti  Mislim da je ključno bilo kad je saznao koliko Junuz dnevno spava...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 ruj 2012, 01:14 |
|
|
Ovde ljudi znaju biti pravi gadovi prema ženama na ulici , ali sa druge strane ovo je još uvek koliko-toliko patrijahalna sredina , pa ako nešto dobaciš izlažeš se riziku da ti glavu otkinu njena braća,stričevi,momak,..... Nek proba to neko češće da uradi npr. u Crnoj Gori , kršna Crngorka bi ga iznabadala bez problema , a posle bi zvala braću da skaču po lobanji. dzo kralj 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 04 lis 2012, 17:14 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: Citat: Wind je napisao/la:
Evo, dok vam ja držim torbe samo ću reći ovo Crvena Sonja nije loša djevojka, treba joj još vremena da dostigne onu razinu koju je držala teta Tera na ovom forumu. ( Možda je Crvena Sonja nije primijetila ) Fakat joj treba još puno puno.
Ali, kažem ALI, ne mogu se oteti dojmu da IPAK viri iz nekog HDZ Š...., koliko god nastojala od toga pobjeći. Ako treba pomoć- tu smo JMM!
GospoĐŽo Wind, skrivate se se  . Opet ste promašili temu, za ovako nešto imate chat temu ( što mislite o forumašu/ici iznad) imali ste priliku, zašto je niste iskoristili? Ali dobro, to je nešto na što sam se već navikla od vaše "osobe", mislim da je ovo xx procjena po redu od vas za moju malenkost od 10 % Vaših "upisa" ( 90% su sličice) na neku temu. Crvena Sonja je napisao/la: Što misliš da upitamo Wind, sigurna sam u "kvalitetan" odgovor!?
Crvena Sonja je napisao/la: Citat: Wind je napisao/la Ćao Sonči! GospoĐŽo Wind pomislit ću da sam razlog vašeg postojanja na forumu (uobrazit ću se zbog vaše pažnje), ničim izazvani od prvog vašeg posta na ovom forumu postali ste moja sjena, koncentrirani isključivo na moje postove. Možda i ne bi bili toliko napadni i uočljivi da se nekim argumentima suprotstavite na temama koje su za raspravu. Vi očito nemate što za reći, u nedostatku mišljenja i vaše ispraznosti zaskačete svojom nekulturom nikada skoro pa nikada vaš post nije vezan za temu ( moderacija vam tolerira maltretiranje forumaša koji su aktivni na temama), sličicama forumaše (podsjećate me na hrvatsku kinematografiju, isprazni, bez trunke humora,mrtvo puhalo koje nečemu teži). Zajedničko Vama i Vašoj prijateljici Sarjaki je to- da mrzite Srbe, mrzite ih tko vam brani 24 sata dnevno. Razlika između srpskih i bošnjačkih forumašica je ogromna. Srpkinje: točno znaš i bez pretvaranja -što misle to i napišu (bez uvlačenja moderaciji), bez trolanja tema ...itd., dakle totalno suprotne od bošnjakinja. Ćao GĐŽo. Wind.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 08:34 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Znam, znam, i ja spadam u tu skupinu malo donekle nejasnih, bar na prvu, ali ima puno gorih od mene.
Često je problem s pismenošću ljudi, ali to se nekako i proguta ako se čovjek potrudi.
Primjer je Čakara koji ima velikih problema s pisanjem ali su mu postovi ipak razumljivi.
No, ima forumaša koji su bezlični, pa ništa korisno od njih ne možeš saznat. No ima ih koji su fantastični u količini teksta a da vraga ne kažu, ubili se za politiku.
Primjer, jučer čitam post od Vladimira Rusa, čovjek napiše lijepo post a da nikakve poante nema. Ničega.
No, razlog zbog kojeg otvaram ovu temu je Wind. Je li neko od vas kuži što ona govori, piše, misli?
Zomby je donekle sličan s neodređenošću, ali njega još i lovim. Vjetrenicu nikako.
Itd. itbl.
E sad, mene zanima je li samo ja to tako percipiram.
Ajmo malo kritika na račun nekih forumaša, ne da ih ismijavamo nego da im popravimo sudjelovanje a time i forum.
E da, i stavljajte takve primjere ovdje. Neka ih pojasne oni koji ih napišu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 09:07 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Znam, znam, i ja spadam u tu skupinu malo donekle nejasnih, bar na prvu, ali ima puno gorih od mene.
Gospodine Junuze, istina je da ste počesto nejasni ali postoji tu još nešto što vašim postovima daje taj šmek. Previše koristite tipku Enter, odnosno, koristite je nakon svakog reda u tekstu što post koji napišete, čini razuđenim i nečitljivim, pošto su nam oči već od 1. osnovne naviknute na tekst bez tih razmaka između redova. Pokušajte se riješiti te navike i vaši postovi će biti znatno jasniji, jamčim 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 09:22 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: No, razlog zbog kojeg otvaram ovu temu je Wind. Je li neko od vas kuži što ona govori, piše, misli?
Ne, Fikreta nije tu da nešto napiše. Ona je tu da ide za postovima pojedinih forumaša i da lijepi uvijek iste slike, kao repliku na njih. To radi i sa mnom, a razlog za to je što se nikako ne uklapam u Fikretinu viziju Bosne, a pošto ne učestvuje u raspravama, onda na taj način pokušava kao spustiti, čak i na temama koje veze nemaju sa politikom. Fikreta je spambot i kao takvu je treba i posmatrati 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 09:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43692 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Wind nije nikakva "Fikreta" (nigdje nije izrazila neki politički stav) nego jedna jako fina gospođa koja ne mari previše za "visoku" politiku.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 09:31 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Wind nije nikakva "Fikreta" (nigdje nije izrazila neki politički stav) nego jedna jako fina gospođa koja ne mari previše za "visoku" politiku. Uf gospodine Ministre, ta nemojmo tako, nismo djeca da i sami ne znamo doći do nekakvije zaključaka o njoj 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 09:36 |
|
|
|
Na razumijem zašto svi "kidišu" na nju. Da ima nick "Janko" i da nastupa ko muško, nitko je ne bi ni primjetio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 09:44 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Na razumijem zašto svi "kidišu" na nju. Da ima nick "Janko" i da nastupa ko muško, nitko je ne bi ni primjetio. Upravo zato što ona "kidiše" na druge ali ne kidiše kroz raspravu na temama što bi bilo skroz OK, već kroz spambot slike koje postavlja otkako se pojavila. Ne bih je ni primjetio da ih dosad nije okačila barem 100, od toga barem 40 mojoj cijenjenoj malenkosti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 09:45 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22087 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Zato što žena ima zdrav pristup životu, normalne poglede, stoji čvrsto na zemlji, prilično je realna.Sporokontajući ne razumiju njen smisao za humor.To im smeta :)
Plus pametna je i obrazovana, no ne da joj se s pojedincima.Te ih ignorira :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 09:51 |
|
|
Ma hajte, molim vas I otkud to da gdje god ste vi, tu je i ona i obrnuto, sa svojim spamerskim slikama kao jedinim znakom da je registrovana na forumu  P.S. Siđe ba Fikreta, što se ne javljaš 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 09:55 |
|
|
Završiću kao lezbijka na kraju.Neminovno je.Ili kao neko sa 10 nickova, tko piše sam sa sobom 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 09:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: Wind nije nikakva "Fikreta" (nigdje nije izrazila neki politički stav) nego jedna jako fina gospođa koja ne mari previše za "visoku" politiku. Ma da, a njena čudna zaljubljenost u Našu Stranku. I onog Srbina kolegu sa radnog mjesta u stranci. Nana će joj se naljutiti ako sazna.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 10:07 |
|
|
|
Pa nije rekla da voli Našu Stranku, nego Peđu Kojovića (koji je poznatiji kao glumac nego kantonalni zastupnik). Ne možeš tako oštro sa ženama, regrutiranje ženske garde za HB ide suptilnije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 10:09 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Aga ti je sve rekao.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 10:19 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ljudi obratite pozornost na gornju temu(postavite pitanje forumasu). Dvoboj Titana krece. Bit ce puno postova koji ce vam se svidjeti. Veleuvazeni gospodine Aga ovo osobito vama preporucam. Imate li kokice pa da ugodjaj bude jos bolji  ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 10:47 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
Mene Wind možda voli, a možda i ne, možda bih se svađao sa njom a možda bi bilo i nešto više...  Kad bih išta skužio od nje... Jedino sam je malo ulovio oko stava oko udaje i sl. Mogu mislit kako je tek njenim barićima, oni shvate da hoće sex a ona misli na večeru uz Neretvu. Ili obratno. Kladim se da joj se to 1000x događalo.  Inače ima takvih još, ali mi se čini da za razliku od drugih Wind ima što reći, samo ili ne zna kako ili se snebiva. Šteta.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 10:53 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mene Wind možda voli, a možda i ne, možda bih se svađao sa njom a možda bi bilo i nešto više...  . Samo ti kontriraj BBC- u.Eto na prevaru te nakljukao tableticama.Možda bi bilo i nešto više  Bolje da sastaviš anketu na književnosti o bosanskohercegovačkim piscima Zenički Žigolo 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Postovi koji vam se sviđaju Postano: 05 lis 2012, 11:44 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39461 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa, nismo svi opsjednuti sexom kao ti, misli se na razmjenu PP-ova i sl., naravno. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|