|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
elit star
|
 |
Naslov: Preko čega ne bi prešli? Postano: 30 lip 2022, 23:22 |
|
|
Preko čega ne bi mogli da pređete vezano sa prošlost vašeg partnera ili partnerke? Dakle.Zamislimo,da ste u vezi,ljubav cveta.Sve je sjajno i veza ima sjajnu budućnost.A onda saznate nešto što niste znali vezano za njegovu,njenu prošlost. I sve se uruši. Pre svega da li to nešto uopšte postoji i ako postoji šta je to,konkretno kada ste vi upitanju?
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Preko čega ne bi prešli? Postano: 01 srp 2022, 10:03 |
|
|
Sitne laži su svakodnevne. Na njih ne treba obraćati puno pažnje i tjerati mak na konac. Ali.... Primjera radi saznam da mi se partner povremeno drogira. Raširim oči u čudu i pitam: Zašto? Koliko često? Koliko to već dugo traje? On se pravda, ma znaš nije to često, skroz povremeno. Mogu uvijek da prestanem. Volim taj osjećaj, ne možeš ni zamisliti koje je to uživanje. Skoro te ubijedi da je to normalno i poželjno stanje. Osamiš se i razmisliš. Čemu to vodi? Bolest + smrt. Vrijedi li trenutak ekstaze u zamjenu za dugoročno zombiranje i ko zna šta već. Ne vrijedi, definitivno. Onda se sjetiš svih onih nadrogiranih faca, koje si zaobilazio u širokom luku. Ukočen, izbezumljen pogled i teška rastrojenost. Sjetiš se i crne hronike koja pravda monstruoznosti drogom. Sjetiš se članaka o borbi roditelja s takvom osobom. Sjetiš se i da su te plašili s takvim. Sjetiš se da ni jedan nije dobivao, samo gubio, Sjetiš se i kako je završio. Tužan odlaziš. Žaljenje i odbijanje se prepliću. Znaš šta je ispravno. Bježi, ne osvrći se. Ne pokušavaj pomoći. Nema i neće biti poboljšanja, naprotiv. Tuguj malo i kreni dalje. Ne okreći se. Nikada.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Preko čega ne bi prešli? Postano: 01 srp 2022, 11:54 |
|
|
Da.Sasvim si upravu.Ali to je samo jedan razlog a ima ih,mnogo.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Preko čega ne bi prešli? Postano: 02 srp 2022, 23:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82471 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Laži, konzistentne i koje nisu bezazlene. To je unistenje lojalnosti.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Preko čega ne bi prešli? Postano: 03 srp 2022, 01:00 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Sitne laži su svakodnevne. Na njih ne treba obraćati puno pažnje i tjerati mak na konac. Ali.... Primjera radi saznam da mi se partner povremeno drogira. Raširim oči u čudu i pitam: Zašto? Koliko često? Koliko to već dugo traje? On se pravda, ma znaš nije to često, skroz povremeno. Mogu uvijek da prestanem. Volim taj osjećaj, ne možeš ni zamisliti koje je to uživanje. Skoro te ubijedi da je to normalno i poželjno stanje. Osamiš se i razmisliš. Čemu to vodi? Bolest + smrt. Vrijedi li trenutak ekstaze u zamjenu za dugoročno zombiranje i ko zna šta već. Ne vrijedi, definitivno. Onda se sjetiš svih onih nadrogiranih faca, koje si zaobilazio u širokom luku. Ukočen, izbezumljen pogled i teška rastrojenost. Sjetiš se i crne hronike koja pravda monstruoznosti drogom. Sjetiš se članaka o borbi roditelja s takvom osobom. Sjetiš se i da su te plašili s takvim. Sjetiš se da ni jedan nije dobivao, samo gubio, Sjetiš se i kako je završio. Tužan odlaziš. Žaljenje i odbijanje se prepliću. Znaš šta je ispravno. Bježi, ne osvrći se. Ne pokušavaj pomoći. Nema i neće biti poboljšanja, naprotiv. Tuguj malo i kreni dalje. Ne okreći se. Nikada. Kaže Lapuša, zombiranje,bolest,smrt,..i preko toga se ne prelazi , a pre toga nije ni primetila da joj se partner drogira. Pa kad se čovek drogira to se uvek primeti , pre svega po finansijama , po ponašanju a onda i zdravljem i po izgledu. I ako je sve od toga u redu , ne vidim razlog zašto bi ga napustila?! Ako se povremeno roka težim drogama tipa heroinom,speedom i ostalim zajebanim hemijama , verujem mi to se uvek primeti na bar na jedan od načina koje sam naveo , i zato je nemoguće da budeš iznenađena , osim ako te ionako boli ona stvar za njega pa ga ni u lice ne gledaš , niti obraćaš kako se ponaša niti proveravaš finansije , a to znači da bi ga svakako napustila.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Preko čega ne bi prešli? Postano: 15 srp 2022, 00:19 |
|
|
Ovu temu ste skroz izignorisali. Krastača se nešto nalupetala i to je bilo sve. Šta to znači? Da bi ostali prešli preko svega za malo sreće ili šta?
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Preko čega ne bi prešli? Postano: 15 srp 2022, 00:22 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Laži, konzistentne i koje nisu bezazlene. To je unistenje lojalnosti. Zar i ti sine Brute? Boldana je prošlost. Dakle da se ne ponavljam. Preko čega?
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Preko čega ne bi prešli? Postano: 15 srp 2022, 08:09 |
|
|
..da neko pljuje po mojim uvjerenjima..
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Preko čega ne bi prešli? Postano: 15 srp 2022, 23:15 |
|
|
elit star je napisao/la: Ovu temu ste skroz izignorisali. Krastača se nešto nalupetala i to je bilo sve. Šta to znači? Da bi ostali prešli preko svega za malo sreće ili šta? Znači prešli bi ste preko svega što je vezano za prošlost partnerke ili partnera,ako je veza uredu? OK. Čisto konstatujemto je leeepooo... 
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Preko čega ne bi prešli? Postano: 16 srp 2022, 00:24 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Zar bi se zamarao ispitivanjem proslosti partnerke?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
elit star
|
Naslov: Re: Preko čega ne bi prešli? Postano: 16 srp 2022, 00:33 |
|
|
DrMag je napisao/la: Zar bi se zamarao ispitivanjem proslosti partnerke? Pa sad ne znam.Kad kupuješ auto obično gledaš koliko je prešao,je li udaran,prva farba,pritisak u motoru.. Kad kupuješ kera gledaš mu rodoslov. A kad si u nekoj vezi i ako je sve uredu i sve super,možda ćeš i sutra da se oženiš,onda ništa? okeeeej.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|