|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
KiM
|
Naslov: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 17 pro 2016, 00:15 |
|
|
|
Svaki radisni Hrvat sanja svetla vele grada Njemačkih. Minken Studgart su hrvatski gradovi. Trend je još od pre 50g kada je Tito ispaljivao viškove nepocudnih Hrv da rade na bausteli vanka.
I ustasuju u dijaspori da mu ne dižu doma ustanke i revolucije.
Danas priopcenje o srećnoj vesti . Nova trkalica i srecica. Cirih Ženeva Ticino novi hrv eldorado.
Da li će se demografski osetiti ili će odlaziti samo muške hraniteljske glave.
DAJEM OGLAS POTREBNA HRVATICA PAPIRASICA ZA BRAK. Nadoknada po dogovoru na pp.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 17 pro 2016, 23:34 |
|
|
|
Cirih je moj favorit. Zbog povjesnog druženja.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 17 pro 2016, 23:47 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Ne znam baš da nam ovo nešto mijenja, zato su nam i pustili. Sve koje znam da su htjeli ići van, pa i u Švicu, otišli su.
Ima naših dosta iz Posavine tamo.
Ono što meni nije jasno je zašto Europa ne otvori granice pravoslavnim Slavenima, s Bugarima su O.K. prošli. Nekako mi se čini da bi se primjerice zapadni Ukrajinci puno bolje uklopili od Hasana, Mustafa, Omara. Pa i sa Srbima imaju pozitivno iskustvo u integraciji, posebno u Austriji.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 00:02 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29000 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ono što meni nije jasno je zašto Europa ne otvori granice pravoslavnim Slavenima, s Bugarima su O.K. prošli. Nekako mi se čini da bi se primjerice zapadni Ukrajinci puno bolje uklopili od Hasana, Mustafa, Omara. Pa i sa Srbima imaju pozitivno iskustvo u integraciji, posebno u Austriji. I ja sam se to često pitao. Istočna Europa sa svojih preko 200 milijuna ljudi može zadovoljiti tražnju europskih pijača mlade krvi u narednih bar 50 godina. Za npr javne kuće su im Slaveni tj Slavenke već sada itekako dobri. Nakon mnogih razgovora sa europskim intelektualcima, napose njemačkim, stekao sam dojam da oni tako postupaju jer se zapravo više boje Slavena nego Arapa. U njihovim glavama je islam još uvijek negdje daleko a Rus blizu, za vratom, i čeka da zaskoči.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 13:31 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ne znam baš da nam ovo nešto mijenja, zato su nam i pustili. Sve koje znam da su htjeli ići van, pa i u Švicu, otišli su.
Ono što meni nije jasno je zašto Europa ne otvori granice pravoslavnim Slavenima, s Bugarima su O.K. prošli. Nekako mi se čini da bi se primjerice zapadni Ukrajinci puno bolje uklopili od Hasana, Mustafa, Omara. Pa i sa Srbima imaju pozitivno iskustvo u integraciji, posebno u Austriji. EU voli multi kulti. Boje rase vjere . Voli velike džamije. Ko u pesmi Seke pomesaj sivo i zlatno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 17:15 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 18:38 |
|
|
|
Nenada sam osobno upoznao. Nabrijanović.
Kada RH i Srbija budu kao Njemačka i Francuska, jamčim da će BiH bit kao Švica. Bagra lopovska, žive od para diktatora iz cijelog svijeta. Uhljebi svjetski.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 18:39 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Divno je cuti taj milozvucni kajkavski i dalmatinski od mladezi hrvatske novopristigle u sveCkoj. 
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 18:59 |
|
|
|
Ne mijenja ovo ništa Hrvatskoj a jasno pokazuje problem Švicarske, dosta je bilo neželjene imigracije sada kreće kampanja za EU imigracijom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 19:04 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nenada sam osobno upoznao. Nabrijanović.
Kada RH i Srbija budu kao Njemačka i Francuska, jamčim da će BiH bit kao Švica. Bagra lopovska, žive od para diktatora iz cijelog svijeta. Uhljebi svjetski. Čini se da (namjerno) ne kontaš što je to uhljeb. To je onaj koji živi od tuđih novaca PRISILNO oduzetih. Ako ti belosvjetski tajkun DOBROVOLJNO da proviziju koliku zahtijevaš u zamjenu za uslugu koju nudiš - to nema veze s uhljebskom rabotom koja je nešto posve suprotno. Posao uhljeba je pružanje "usluga" koje ljudi ne žele (inspekcije, propisi, maltretiranje, komplikacije, sastavljanje grad vizija) plaćenih prisilno oduzetim novcem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 19:05 |
|
|
|
Srbi nemaju problem sa migracijama u zapadnu Europu. Pičkousti im otvorio radna mjesta, oni stave pelene na sebe i tako u vrlo novi svijet.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 19:07 |
|
|
pjosip je napisao/la: Srbi nemaju problem sa migracijama u zapadnu Europu. Pičkousti im otvorio radna mjesta, oni stave pelene na sebe i tako u vrlo novi svijet. Jesi li u stanju objaviti makar jedan post u kojem nećeš spomenuti Srbe? Probaj. Nije teško.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 19:09 |
|
|
pjosip je napisao/la: Srbi nemaju problem sa migracijama u zapadnu Europu. Pičkousti im otvorio radna mjesta, oni stave pelene na sebe i tako u vrlo novi svijet. Kakav kompleksas 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 19:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ne znam baš da nam ovo nešto mijenja, zato su nam i pustili. Sve koje znam da su htjeli ići van, pa i u Švicu, otišli su.
Ono što meni nije jasno je zašto Europa ne otvori granice pravoslavnim Slavenima, s Bugarima su O.K. prošli. Nekako mi se čini da bi se primjerice zapadni Ukrajinci puno bolje uklopili od Hasana, Mustafa, Omara. Pa i sa Srbima imaju pozitivno iskustvo u integraciji, posebno u Austriji. Oni koji su odgovorni za otvaranje tih vrata su mišljenja da bi išlo užasno presporo sa migrantima iz istočne Europe. I još neki drugi razlozi. Naime imaju jednu manu, smrtni su i umiru. Koliko god bili strpljivi i inteligentni u NWO planiranju ipak su od krvi i mesa i žele da to dožive za svojih života. Kao po pravilu što stariji to radikalniji u tim naporima. Kao na primjer George Soros. Samo primjer, on je potrčko, ne planer.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 19:29 |
|
|
|
Švicarcima imaju imigraciju iz cijele EU. Svi bježe tamo. Ne treba im Ukrajina, Filipini ili islamski svijet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 20:38 |
|
|
otkrit ću ti tajnu je napisao/la: pjosip je napisao/la: Srbi nemaju problem sa migracijama u zapadnu Europu. Pičkousti im otvorio radna mjesta, oni stave pelene na sebe i tako u vrlo novi svijet. Jesi li u stanju objaviti makar jedan post u kojem nećeš spomenuti Srbe? Probaj. Nije teško. A možeš li ti objaviti jedan post a da ne spominješ mene? Probaj. Nije teško.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 20:59 |
|
|
otkrit ću ti tajnu je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nenada sam osobno upoznao. Nabrijanović.
Kada RH i Srbija budu kao Njemačka i Francuska, jamčim da će BiH bit kao Švica. Bagra lopovska, žive od para diktatora iz cijelog svijeta. Uhljebi svjetski. Čini se da (namjerno) ne kontaš što je to uhljeb. To je onaj koji živi od tuđih novaca PRISILNO oduzetih. Ako ti belosvjetski tajkun DOBROVOLJNO da proviziju koliku zahtijevaš u zamjenu za uslugu koju nudiš - to nema veze s uhljebskom rabotom koja je nešto posve suprotno. Posao uhljeba je pružanje "usluga" koje ljudi ne žele (inspekcije, propisi, maltretiranje, komplikacije, sastavljanje grad vizija) plaćenih prisilno oduzetim novcem. Jok eto lova u švicarskim bankama je dobrovoljni prilog svih nas, svi ljudi u svijetu su dali svojim diktatorima, lopinama lovu od koje švicarski narod živi. Ljudi da ne mrdnu prstom imaju prosječnu plaću veću od prosjeka EU. Da im sve zemlje svijeta uzmu natrag pokradene pare, baš me zanima kakvo bi bilo stanje demokracije i sloboda u toj zemlji. A i da im susjedi grohnu isto. Nego što su već uhljebi koji žive na račun pokradenosti 99% svjetskog stanovništva koje im uopće nije htjelo dati novac. Norveška (nafta) i Švica i nisu neki primjeri. Ja volim gledat u Austriju. Austrijanci su jako slični nama. Nisu nešto puno bolji i pošteniji, bar im država nije. Ali ipak imaju dobar standard i malo muslića.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 21:47 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 16:04 Postovi: 1877 Lokacija: Stara Hercegovina
|
KiM je napisao/la: Cirih je moj favorit. Zbog povjesnog druženja. Đeš baš tamo? Više Albanaca u Cirihu nego na Kosovu. 
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 21:52 |
|
|
Sandalj je napisao/la: KiM je napisao/la: Cirih je moj favorit. Zbog povjesnog druženja. Đeš baš tamo? Više Albanaca u Cirihu nego na Kosovu.  Hrvati i siptari su ko rodjena braca. Mlogo se dobro razumiju i imaju iste interese i ciljeve. Zar ti Ceha nije rekao da je "crvena Hrvatska" do Peloponeza, cak je i karte pravio, a na istoku do delte Dunava i Crnog mora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Svicarska od 1.sjecnja OBEĆANA ZEMLJA Hrvata . Da li će nadmašiti Djermani ??? Postano: 18 pro 2016, 23:03 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 16:04 Postovi: 1877 Lokacija: Stara Hercegovina
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ... Ja volim gledat u Austriju. Austrijanci su jako slični nama. Nisu nešto puno bolji i pošteniji, bar im država nije. Ali ipak imaju dobar standard i malo muslića. Prije neku godinu pri izetu na "Golo brdo" kontam vidi ironije: "Prije 300 godina Turci sa preko 100.000 vojnika opsijedaju Beč, a danas preko 100.000 "Turaka" živi u Beču." Doista mi živimo u interesantnom vremenu.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|