|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Prometni prekršaji u BIH Postano: 24 lis 2017, 22:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61548 Lokacija: DAZP HQ
|
ovog ljeta me ulovio radar na ulasku i izlasku iz Bihaća, sad opet idem do BIH, ali neću na Bihać, nego na Banja Luku ili na A1 kroz RH, pa me zanima može li mi policija pisati kaznu u nekom drugom kantonu ili RS-u? znam da su nekad gledali samo svoj kanton. da se razumijemo, nije mi problem platiti kaznu ako me zaustave, ali ne daju na licu mjesta, nego ti uzmu vozačku i šalju te tipa iz Petrovca nazad u Bihać platiti, a to si na putu baš i ne mogu priuštiti. molim savjet. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Crni Božo
|
Naslov: Re: Prometni prekršaji u BIH Postano: 25 lis 2017, 00:07 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Prometni prekršaji u BIH Postano: 25 lis 2017, 06:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61548 Lokacija: DAZP HQ
|
Šta ako sam vozijo 150 a slikalo me
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Prometni prekršaji u BIH Postano: 09 tra 2025, 16:37 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 503 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Slučajevi X objavili video sa presretačem ZHŽ-a, ono je zvijer, noćna mora za nas. Slika naprijed, nazad, u pokretu. Naravno voze 50, netko ih prestigne sa 91 gdje je ograničenje 60, vozačka 2 mjeseca, 400KM. Je li se moguće izvući ako me uhvate? Kako sustav funkcionira, bude li na slici jasno vidljivo da su moje tablice? Jer ako nisu ne mogu dokazati da su mene uslikali. Ima li netko iskustva, savjete… sve je dobro došlo. I lijepi pozdrav za najiskompleksiraniju skupinu ljudi na svijetu 
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prometni prekršaji u BIH Postano: 09 tra 2025, 16:40 |
|
|
Sve se vidi, a kaznu možete platiti preko banke. Ne morate ići u policiju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1226 of 2558 - 47.93%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Prometni prekršaji u BIH Postano: 09 tra 2025, 16:51 |
|
|
Znam ja to sve, živim ovdje  nego me zanima može li se ikako izbjeći kazna da se bar ne ostane bez vozačke. Neki spominju sudsko odlučivanje, pa da policajac ne dođe na sud, automatski bi dobio. Neka rupa u zakonu, nešto. Toliko je radara i presretača da će kad tad doći čestitka.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Prometni prekršaji u BIH Postano: 09 tra 2025, 16:56 |
|
|
Imaš mnogo opcija da se izbjegne kazna, možeš npr. poštovati pravila.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Prometni prekršaji u BIH Postano: 09 tra 2025, 17:01 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8674 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
dudu je napisao/la: ovog ljeta me ulovio radar na ulasku i izlasku iz Bihaća, sad opet idem do BIH, ali neću na Bihać, nego na Banja Luku ili na A1 kroz RH, pa me zanima može li mi policija pisati kaznu u nekom drugom kantonu ili RS-u? znam da su nekad gledali samo svoj kanton. da se razumijemo, nije mi problem platiti kaznu ako me zaustave, ali ne daju na licu mjesta, nego ti uzmu vozačku i šalju te tipa iz Petrovca nazad u Bihać platiti, a to si na putu baš i ne mogu priuštiti. molim savjet.  Promijeni registraciju u RH. Plati nove pločice. 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: Prometni prekršaji u BIH Postano: 09 tra 2025, 17:01 |
|
|
Koliko ljudi je platilo glavom vožnju, pogotovo po Hercegovini, mislim da ne bi bilo zgorega zaista poštivati pravila.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Prometni prekršaji u BIH Postano: 09 tra 2025, 17:03 |
|
|
Roko987 je napisao/la: Znam ja to sve, živim ovdje  nego me zanima može li se ikako izbjeći kazna da se bar ne ostane bez vozačke. Neki spominju sudsko odlučivanje, pa da policajac ne dođe na sud, automatski bi dobio. Neka rupa u zakonu, nešto. Toliko je radara i presretača da će kad tad doći čestitka. Reci žena vozila. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1226 of 2558 - 47.93%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Prometni prekršaji u BIH Postano: 09 tra 2025, 17:16 |
|
|
Vozite svaki dan po Hercegovini pa javite utiske… ograničenja su stavljena za golf 2. Da je sustav kazne kao u RH, bilo bi korektno. Na dosta dionica A1 je ograničenje 100, znači voziš 131, odmah 400KM, 2 mj vozačka, isto kao da prođeš kroz naselje 31 preko. Treba kažnjavati prebrzu vožnju, ali osigurati vozačima normalne uvjete vožnje i razuman kriterij.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 38 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|