|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Nikad nije kasno Postano: 25 lip 2023, 21:10 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ne nije tema o nekakvoj tv emisiji, nego o nama i našim neostvarenim snovima i skrivenim talentima. Šta smo propustili zbog ovog ili onog razloga i još uvijek mislimo da možemo pokazati.
Evo mojih propusta:
- imati danas isklesano tijelo, sve je bilo ok dok se nisam udeljao. - pjevati, kao djecak i tinejder pjevao po kuci i drustvu, i onda se desilo na jednoj zabavi 80tih da su me zezali / zastidili stariji rodjaci i nikad vise nisam pjevao. - biznis, u trenutku kada sam planirao izbaciti projekt za trzite vrijedno stotine milijardi eura krenuo neizvjesni lockdown, onda rat u Ukrajini (zbog toga mrzim Putina), sada inflacija i recesija,.. opca nezainteresiranost investitora za tech projekte...
i mojih nastojanja. 1. radim na sebi, tijelu vraćam sjaj. 2. sve češće pjevam po kući, istražujem kako raditi covere, mislim da će biti nešto od ovoga 3. projekat i dalje doradjujem.
A vi?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 25 lip 2023, 21:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
"Stotine milijardi €" ? I kriv Putin ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 25 lip 2023, 21:19 |
|
|
BBC je napisao/la: "Stotine milijardi €" ? I kriv Putin ? Inflacija / recesija, sankcije.. Za tebe nikad kasno da postaneš moderator na forumu HRHB.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 25 lip 2023, 21:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Neka hvala, to je tvoj ponos. Treba negdje početi da se zaradi prva milijarda €.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 25 lip 2023, 21:23 |
|
|
BBC je napisao/la: Neka hvala, to je tvoj ponos. Treba negdje početi da se zaradi prva milijarda €. Nigdje nisam rekao da mi je cilj zaraditi prvu milijardu, nego da je tržište vrijedno.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 25 lip 2023, 21:24 |
|
|
Ti si prijatelju u krizi srednjih godina. Kažu da kada predjes 40+ obično se okrenes iza sebe i shvatiš da sve što si željeo nisi postigao, bar ne u cjelini. Željela sam mnogo i svašta. Ništa nisam uradila. Nešto zbog ljenosti, zbog životnih situacija... uglavnom život mi se izmakeo kontroli, što zbog slabe volje, što zbog pogrešnih odluka u životu. Često se osjećam kao da sam u tuđem tijelu i da neko drugi vodi moj život, a ne ja. Sve rjeđe pjevušim, iskreno smijem i sve manje imam volje da nešto ili sebe mijenjam.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 25 lip 2023, 21:27 |
|
|
Ama ne bavimo se o meni ko seoske tračare, deder prvo vi karte na stol pa ćemo raspravljati 
|
|
Vrh |
|
 |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 25 lip 2023, 21:34 |
|
|
Nemam neostvarene ambicije jer mi nije stalo do svega toga. Ti talenti i slično. Ono što me već duže vreme zanima nije posebno profitabilno ali mene zabavlja - pronalaženje, kolekcioniranje i prodaja određene vrste predmeta.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 25 lip 2023, 21:41 |
|
|
Oooo, Tera. Pa eto nam zajedničke teme. Godinama skupljam starine. O kojim predmetima se radi i gdje prodaješ?
|
|
Vrh |
|
 |
Teranova 2
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 25 lip 2023, 21:49 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Oooo, Tera. Pa eto nam zajedničke teme. Godinama skupljam starine. O kojim predmetima se radi i gdje prodaješ? Staklo. Art deco i midcentury. Više kolekcionar nego prodavac.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 26 lip 2023, 04:15 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ne nije tema o nekakvoj tv emisiji, nego o nama i našim neostvarenim snovima i skrivenim talentima. Šta smo propustili zbog ovog ili onog razloga i još uvijek mislimo da možemo pokazati.
Evo mojih propusta:
- imati danas isklesano tijelo, sve je bilo ok dok se nisam udeljao. - pjevati, kao djecak i tinejder pjevao po kuci i drustvu, i onda se desilo na jednoj zabavi 80tih da su me zezali / zastidili stariji rodjaci i nikad vise nisam pjevao. - biznis, u trenutku kada sam planirao izbaciti projekt za trzite vrijedno stotine milijardi eura krenuo neizvjesni lockdown, onda rat u Ukrajini (zbog toga mrzim Putina), sada inflacija i recesija,.. opca nezainteresiranost investitora za tech projekte...
i mojih nastojanja. 1. radim na sebi, tijelu vraćam sjaj. 2. sve češće pjevam po kući, istražujem kako raditi covere, mislim da će biti nešto od ovoga 3. projekat i dalje doradjujem.
A vi? Ti si, Maze, oboleo od karasevdah. I toj tezak, golem karasevdah. Oce to u te godine! Eh, Koštana, zar jedna je pesma žalna? Znaš li šta je karasevdah? I toj težak, golem karasevdah! Tuj bolest ja bolujem. Eve ostare, a još se ne nažive, još ne napoja' i ne naceliva'... Još mi za lepotinju i ubavinju srce gine i vene! Aha!... Poj, Koštana, kako k'd se od Karakule na Bilaču, Preševo i Skoplje udari. Noć letnja. Šar-planina u nebo štrči, a ispod njuma lega pusto i mrtvo Kosovo. Drum širok, prav, carski. Po njega se rasipali hanovi, seraji, bašče, česme. Mesečina greje... Martinka mi u krilo, konj, Dorča moj, ide nogu pred nogu, a čalgidžije, što gi još od Bilački han povedešem, peške idev iza mene. Sviriv mi oni i pojev. T'nko i visoko kroz noć i na mesečini sviriv. A iz seraj i bašče, kude mlade žene i devojke oko šedrvan i na mesečinu oro igrav, grneta sviri, dajre se čuje i pesma... I toj ne pesma, već glas samo. Mek, pun glas. Sladak glas kao prvo devojačko milovanje i celivanje. Pa taj glas ide, s's mesečinu se lepi, treperi i na mene kao melem na srce mi pada. (Koštani). I, Koštan, tuj pesmu, to vreme da mi poješ... A toj vreme više ne dođe. Ete, za toj ću vreme ja žalan da umrem, s's otvoreni oči u grob ću da legnem. Poj "Žal za mladost"... Za moju slatku mladost, što mi tako u ništo otide i brgo ostavi. Poj i vikaj gu. Moli gu, neka mi se samo još jedanput vrne, dođe, da gu samo još jedanput osetim, pomirišem... Ah!
Da znaješ, mome, mori, da znaješ, kakva je žalba za mladost, na porta bi me čekala, od konja bi me skinula u sobu bi me unela, u usta bi me ljubila - of, aman, zaman, mlado devojče, izgore mi srce za tebe!...
Borisav Stanković
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 26 lip 2023, 10:19 |
|
|
Haha, ne dam se uplesti u mrežu kolotečine i da samnom upravljaju norme koja odredi selo.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 26 lip 2023, 11:28 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 26 lip 2023, 16:11 |
|
|
DrMag je napisao/la: https://youtube.com/shorts/l13nNIhI46s?feature=share Na dobrom putu si da padneš u rijeku. Ne pomaže tu ni dobro plivanje, ronilacko iskustvo, pecanje... Setaj se obalom, fotografisi... Tu samo ptica može da te usere. Bolje usran, nego modar i naduven od vode. 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 26 lip 2023, 19:29 |
|
|
Kakvu sam prigodnu poeziju izabrao za Magijevo raspolozenje, a on nije ni procitao... Nesto razmisljam, ja sam stvarno retko romanticna dusa koja se razume u lepotinju, izrazavanje lepotinje i sl. Nije cudo sto su sve zene zaljubljene u mene. I Terusa Seseljusa, i Sarajka, i Ksenija, Gabi, Lapusa naravno... 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 26 lip 2023, 19:33 |
|
|
Zar si sumnjao? Posebno sam osjetljiva na picopevce i pjesnike. Što bi rekla jedna spremacica na poslu, koja je godinama zaljubljena u jednog radnika ,,A, joj šta bi mi bez njega,,?! Tako i mi nabrojane...e, da nije ,,njega,,...
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 26 lip 2023, 19:39 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Zar si sumnjao? Posebno sam osjetljiva na picopevce i pjesnike. Što bi rekla jedna spremacica na poslu, koja je godinama zaljubljena u jednog radnika ,,A, joj šta bi mi bez njega,,?! Tako i mi nabrojane...e, da nije ,,njega,,... Pa sto pokusavas da me privuces? Vec svi znamo da je ovo bezobrazno obracanje tvoj stil da privuces muzijake. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 26 lip 2023, 21:36 |
|
|
Gdje si ti muzjak? Jesi skroz poludio! To tako izgleda, jer si caskao samnom, dok su me drugi ignorirati, pa ja pomislila evo ga dobar lik. Onda kada si počeo provocirati, eeeee, pružila sam otpor. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 27 lip 2023, 00:58 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Gdje si ti muzjak? Jesi skroz poludio! To tako izgleda, jer si caskao samnom, dok su me drugi ignorirati, pa ja pomislila evo ga dobar lik. Onda kada si počeo provocirati, eeeee, pružila sam otpor. Aca picopEvac. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 27 lip 2023, 01:51 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Gdje si ti muzjak? Jesi skroz poludio! To tako izgleda, jer si caskao samnom, dok su me drugi ignorirati, pa ja pomislila evo ga dobar lik. Onda kada si počeo provocirati, eeeee, pružila sam otpor. Aca picopEvac.  Ajde ostavi Lapusu na miru. Devojku prvo nazoves babom, pa se sad nesto motas oko nje bez da si joj se izvinio. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 27 lip 2023, 09:50 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Aca picopEvac.  Ajde ostavi Lapusu na miru. Devojku prvo nazoves babom, pa se sad nesto motas oko nje bez da si joj se izvinio.  Djevojka od 50+? 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 27 lip 2023, 12:06 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ajde ostavi Lapusu na miru. Devojku prvo nazoves babom, pa se sad nesto motas oko nje bez da si joj se izvinio.  Djevojka od 50+?  Pa, sta? Nema to veze, dok god ima onaj njen karakteristicni mladalacki polet, sarm, energiju...  I jedrinu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nikad nije kasno Postano: 27 lip 2023, 15:21 |
|
|
He, he...jeste duhoviti. A u pravu ste, ja sam djevojka taman toliko koliko ste i vi muškarci.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|