Razmišljam kako se umirovit prije 50-e a da nisam socijalni slučaj
Za sad imam 2 opcije
- jedna na koju ne mogu toliko utjecat
- druga da pokrenem business za spajanje žena i muškaraca za vezu i brak jer imam neku nekretninu u ZG
Podijelite vaše kritičko razmišljanje sa mnom ako vam se da.
Plan je bio da dovodim u RH primarno ukrajineke, a kasnije možda i moldavke, rumunjke, bugarke, bjeloruskinje, ruskinje pristojnog izgleda (ne moraju bit super modeli, al ne mogu bit ni neugledne) i da ih spojim sa potencijalnim hrvatima neženjema i rastavljenim kojih je sve više (imam 2 frenda rastavljena i 2 neoženjena)
Bio sam se povezo sa jednom ukrajinkom iz Kijeva koja je (nažalost) otišla za Sj.Ameriku, tako da sam trenutno opet na početku.
Plan mi je bio da izbjegnem agencije za posredovanje u Ukrajini iz jednostavnog razloga da im ne moram plaćat proviziju. Tako da sam se mislio povezat sa ukrajinkama koje bi preko prijateljica "lobirale" za proviziju da cure iz Ukrajine nagovore na dolazak u RH.
Kad bi našao 5-6 cura poslao bi im kratki intervju minutu-dvije sa našim muškarcima i onda ukoliko su zainteresirane one bi napravile kratki intervju koji bi poslao muškarcima i onda bi napravio match.
Doveo bi ukrajinke u ZG 10 dana u stan i organizirao ručkove, nekakve izlete (Plitvice, Terme i sl.) sve troškove bi pokrio ja osobno tako da su one bez brige.
Frajerima bi naplatio
- dejtanje sad ne znam koliko točno možda 500€-1000€
- povezivanje nakon dejta kao neka veza još nekih 500€-1000€
- brak ili zajednički život još nekih 500€-1000€
Naravno osigurao bi se nekakvim ugovorima s odvjetnikom (ili s bilježnikom) jer sigurno bi me neki pokušali zavaljat za lovu.
Znači cilj bi bio da je to jedan exkluzivni aražman, fin, kulturan, da se svi osjećaju ugodno i da mogu slobodno komunicirat ili prekinut komunikaciju u bilo kojem trenutku bez nekakvih noćni klubova, pijančevanja i slično.
Cure bi dolazile u grupi 5-6 pa bi se osjećale sigurnije jer i zajedno borave u stanu sa svojim sunarodnjakinjama i slično, a financijski im je sve pokriveno.
S druge strane mi je plan da se dobro naplatim, ipak si ljudima našao potencijalnu ženu, ako za rabljeni Auto daš 10.000€ valjda i za ženu možeš 2000€-3000€
Naravno računao sam i da bi ukrajinke to mogle iskoristit za besplatan odmor, tako da bi provizija za ove posrednike ovisila o vezi i braku, a onda nek one ih provjeravaju tamo po fejsu, IG i sl.
Šta kažete na moj plan ??
Jel glupo ili ima nekog mota ??
Koje su rupe, di bi trebalo još poradit ??