Mukiji klopali konzervirane pčele u ratu?! Da je to moje pleme moralo preživjeti ja bi golim rukama bez dlijeta napravio kanu i otplovio sa svojom nejači za Anadoliju. Bez jedara ako treba!
Cuo sam da su im na ljetovanju na jadranu 92' podvaljivali konzerve upitnog roka trajanja, dok su nama hrvatima davali pravu kuhanu hranu. Molim da se to uvrsti kao jos jedan nepobitan dokaz hrvatske agresije na Bosnjake.
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
Cuo sam da su im na ljetovanju na jadranu 92' podvaljivali konzerve upitnog roka trajanja, dok su nama hrvatima davali pravu kuhanu hranu. Molim da se to uvrsti kao jos jedan nepobitan dokaz hrvatske agresije na Bosnjake.
Bilo bi lijepo da jesu, ali nisu. Dobivali su sve isto kao i Hrvati, a znamo i kako su se zahvalili.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1249 of 2558 - 48.83%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Užas. Ne ponovilo se. Komšić obilazi "godišnjice", daje po imaginarnim prstima, i loče rakiju, umjesto da muslimanskoj mladeži objasni što će im se dogoditi ako dozvole sebi da završe u novom ratu.
Kakva je ovo tema smeće jedno fašističko? Ali razumijem te, i ja bih bio tako očajan da u svojoj zemlji nemam svog predsjednika, a uskoro ako Bog da ni legitimnih predstavnika. U svojoj zemlji manjina ćeš biti, pa onda slobodno budi smeće fašističko. Ali i smeće nebitno.
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1665 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
Riquelme je napisao/la:
Kakva je ovo tema smeće jedno fašističko? Ali razumijem te, i ja bih bio tako očajan da u svojoj zemlji nemam svog predsjednika, a uskoro ako Bog da ni legitimnih predstavnika. U svojoj zemlji manjina ćeš biti, pa onda slobodno budi smeće fašističko. Ali i smeće nebitno.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.