Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Da.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Živio Sovjetski Savez! Živio komunizam!
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Ja sam se cijepio kineskim Sinovakom. Pff ne znam šta reći. Prva i druga vakciniacija je bila avgust 2021. Nakon toga prva gripa je bila oktobar 2022 a druga gripa januar 2023 i mogu reći da su te zadnje dvije gripe bile dosta blaže od korone iz novembra 2020.
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
laganini je napisao/la:
..eto da se pohvalim osmi deveti dan u coroni ..
Moram se danas testirati i otkloniti sumnju. Desetak dana sam bolešljiv, počelo sa probavnim smetnjama, onda od srijede sinusi, grlo, jučer promukao, jutros puna pluća šljama....
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
DrMag je napisao/la:
jeste li se cijepili Sputnik V cjepivom? Kako javljaju mediji tvorac iste je zadavljen.
A jel si se ti cepio hameričkom ?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
HHerceg je napisao/la:
Živio Sovjetski Savez! Živio komunizam!
Živeo drug Koba .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
DrMag je napisao/la:
laganini je napisao/la:
..eto da se pohvalim osmi deveti dan u coroni ..
Moram se danas testirati i otkloniti sumnju. Desetak dana sam bolešljiv, počelo sa probavnim smetnjama, onda od srijede sinusi, grlo, jučer promukao, jutros puna pluća šljama....
Možda je dr Mag rahmetli. Otputovao na Ahiret, na istok.
A vazda je promovirao zapadno mittel EU uljudbeništvo.....sudba jarac, što bi štovani gospon Aga kazao.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.