|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 27 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 13:36 |
|
|
Junuz je simpatičan bosanac razočarani Jugoslaven koji bi suptilnim naglašavanjem kulturološke supremacije Hrvatstva potiho asimilirao bivše mu susjede.
Međutim Junuz nema otvorenih antihrvatskih stavova, već samo nekoliko manje ili više opasnih zabluda.
PPerec je već druga priča, radi se o otvorenoj mržnji prema Hrvatskoj iako je sam njeezin stanovnik.
A POL je za proučavanje, to je neki zaista poseban mentalni sklop, ruga se redovito Srbima pa zatim jednakim žarom napada Hrvatsku desnicu koja čini isto.
Jadničak je izgorio u kulturi političke korektnosti trulog zapada.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 13:50 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1980 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
weasel je napisao/la: Junuz je simpatičan bosanac razočarani Jugoslaven koji bi suptilnim naglašavanjem kulturološke supremacije Hrvatstva potiho asimilirao bivše mu susjede.
Međutim Junuz nema otvorenih antihrvatskih stavova, već samo nekoliko manje ili više opasnih zabluda.
PPerec je već druga priča, radi se o otvorenoj mržnji prema Hrvatskoj iako je sam njeezin stanovnik.
A POL je za proučavanje, to je neki zaista poseban mentalni sklop, ruga se redovito Srbima pa zatim jednakim žarom napada Hrvatsku desnicu koja čini isto.
Jadničak je izgorio u kulturi političke korektnosti trulog zapada. Moji i Junuzovi stavovi se čak u nekim stvarima poklapaju,ali on zaista gaji neke teške iluzije (pogotovo ovo oko uvoza Srba i Muslimana),ali tako je to kad si u ZG balonu... Glede Pola,ne vidim problem u njegovom napadanju HR desnice,s obzirom u kakvom je stanju,naravno da zaslužuje porugu.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 15:39 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Flamel je napisao/la: weasel je napisao/la: Junuz je simpatičan bosanac razočarani Jugoslaven koji bi suptilnim naglašavanjem kulturološke supremacije Hrvatstva potiho asimilirao bivše mu susjede.
Jadničak je izgorio u kulturi političke korektnosti trulog zapada. Moji i Junuzovi stavovi se čak u nekim stvarima poklapaju,ali on zaista gaji neke teške iluzije ( pogotovo ovo oko uvoza Srba i Muslimana),ali tako je to kad si u ZG balonu... Glede Pola,ne vidim problem u njegovom napadanju HR desnice,s obzirom u kakvom je stanju,naravno da zaslužuje porugu. Junuz je dalekovidan i misli dugoročnije nego mnogi drugi. Ako imaš izbor između ovih “domaćih” (Srbi i muslimani) ili Arapa i njima sličnih, onda je bolje ove prve uvoziti. Sa njima će problemi sigurno biti puno manji. Mnogima to nije jasno, kao i činjenica da smo već na početku velike seobe naroda.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 15:50 |
|
|
BBC. Ali nema ga u anketi.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 16:35 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1980 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
babo je napisao/la: Junuz je dalekovidan i misli dugoročnije nego mnogi drugi. Ako imaš izbor između ovih “domaćih” (Srbi i muslimani) ili Arapa i njima sličnih, onda je bolje ove prve uvoziti. Sa njima će problemi sigurno biti puno manji. Mnogima to nije jasno, kao i činjenica da smo već na početku velike seobe naroda. Čak i ako razmotrimo to,ne vidim svrhu njihovog uvoza kad ujedno gubimo vlastiti kadar i u Hrvatskoj i u Herceg-Bosni,a i nemamo bogzna što kakvu sofisticiranu ekonomiju,jedino dead-end poslovi...Zagreb pored živog Graza? Sve je to dobar vic...i još je tu par otegotnih faktora.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 17:34 |
|
|
Flamel je napisao/la: babo je napisao/la: Junuz je dalekovidan i misli dugoročnije nego mnogi drugi. Ako imaš izbor između ovih “domaćih” (Srbi i muslimani) ili Arapa i njima sličnih, onda je bolje ove prve uvoziti. Sa njima će problemi sigurno biti puno manji. Mnogima to nije jasno, kao i činjenica da smo već na početku velike seobe naroda. Čak i ako razmotrimo to,ne vidim svrhu njihovog uvoza kad ujedno gubimo vlastiti kadar i u Hrvatskoj i u Herceg-Bosni,a i nemamo bogzna što kakvu sofisticiranu ekonomiju,jedino dead-end poslovi...Zagreb pored živog Graza? Sve je to dobar vic...i još je tu par otegotnih faktora. Dobro bi bilo da je to vic, nažalost realnost je drugačija. Prije 20tak godina nije se moglo zamisliti da će se granice širom Evrope pa i dalje moći bez ikakvih papira prelaziti, k’o stublu prekoračit. To je danas realnost i tako će sigurno još dugo ostati. Uvozom bi imao donekle situaciju pod kontrolom, ovi drugi dolaze bez kontrole. A kao što rekoh, ovo je tek početak.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 17:57 |
|
|
weasel je napisao/la: Junuz je simpatičan bosanac razočarani Jugoslaven koji bi suptilnim naglašavanjem kulturološke supremacije Hrvatstva potiho asimilirao bivše mu susjede.
Bravo Potpuno precizna i točna analiza.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 17:59 |
|
|
Hrvatsku najviše mrze PPerec i Prolaznik. Takva patološka mržnja mi je nepojmljiva.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 19:12 |
|
|
Na rijeci Sutjeska bili sovjetski tenkovi? Ili malo prije toga kad su razbijene cetnicke bande tokom Bitke Na Neretvi? Cuj..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 20:43 |
|
|
Dao glas slučajnom Hrvatu i vojvodi Junuzu.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 20:51 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Koga nas?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 20:52 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Koga nas? Šta treba tu da se objašnjava?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 20:53 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Fala Grobi. Preskačem cijeli dan temu jer mi se nije činila zanimljiva. Kad ono... ja u jednoj od glavnih uloga. A ništa, glas ću dat sebi a ako pobijedim dodat ispred Herceg. Herceg pl. Junuz.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 20:55 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Za početak ne znam kakve veze ima Tesla i Sutjeska a niti mislim za Teslu da je Hrvat.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Revenger HR
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 21:01 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Za početak ne znam kakve veze ima Tesla i Sutjeska a niti mislim za Teslu da je Hrvat. To ti je normalno dok ih "ubiješ" s argumentima onda okreću temu na Teslu, Jasenovac itd.
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 21:06 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Za početak ne znam kakve veze ima Tesla i Sutjeska a niti mislim za Teslu da je Hrvat. U tvom tekstu se govori isključivo o Dalmatincima, za tebe su to Hrvati. Da Dalmatinci nisu isključivo Hrvati trebao bi da znaš, zato moja paralela ka Tesli.
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 21:09 |
|
|
Revenger HR je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Za početak ne znam kakve veze ima Tesla i Sutjeska a niti mislim za Teslu da je Hrvat. To ti je normalno dok ih "ubiješ" s argumentima onda okreću temu na Teslu, Jasenovac itd. Razmišljanje ti nije baš jaka strana, ali nema veze nedelja je.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 21:29 |
|
|
babo je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Za početak ne znam kakve veze ima Tesla i Sutjeska a niti mislim za Teslu da je Hrvat. U tvom tekstu se govori isključivo o Dalmatincima, za tebe su to Hrvati. Da Dalmatinci nisu isključivo Hrvati trebao bi da znaš, zato moja paralela ka Tesli. Šta su Dalmatinci nego hrvatski partizani?
|
|
Vrh |
|
|
Revenger HR
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 21:33 |
|
|
babo je napisao/la: Razmišljanje ti nije baš jaka strana, ali nema veze nedelja je. Citat: Historičarka Zorica Stipetić u razgovoru za Novosti prije nekoliko godina kazala je da se 'nakon kapitulacije Italije mogla provesti mobilizacija u dotadašnjoj talijanskoj zoni, pa je naglo porastao i broj Hrvata u partizanima'. 'U Hrvatskoj je 1945, bilo popisano ukupno 228.474 sudionika NOB, među njima 140.124 Hrvata i Hrvatica, kao i 63.170 Srba i Srpkinja. Citat: Prema popisu iz 1964. godine, u partizanima je stradao 60.131 borac: Hrvata 31.805 ili 52,9 posto, Srba 26.715 ili 44,4 posto, kao i 1.611 boraca ostalih i nepoznatih nacionalnosti. Citat: A što o svemu kaže vrhovni komandant? Po Titu, nacionalni sastav NOVJ-a u maju 1944. izgledao je ovako: 44 posto Srba, 30 posto Hrvata, 10 posto Slovenaca, 5 posto Crnogoraca, 2,5 posto Makedonaca i 2,5 posto Muslimana iz BiH.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 21:35 |
|
|
Ostavite se partizana, tema je o vojvodi. Ovaj grobar je takav talent da sam svoje teme torpedira.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 21:46 |
|
|
babo je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Hrvat partizan je partizan koji je po narodnosti Hrvat. Hrvatski partizan je partizan iz Hrvatske bez obzira na narodnost. A ti reče da Tesla za tebe nije Hrvat. Treba ti crtat?
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 22:20 |
|
|
A i vi se svakom objašnjavate.
Pravo je pitanje kad je Kosovo bilo dio srbijanske države...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 22:44 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Junuz je doživio metamorfozu iz zeničke halal larve u hrvatskog leptira.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 26 ruj 2021, 23:18 |
|
|
Heh pa cekaj.. da nije ovaj HHerceg pisao na njemackom forumu s podforumom Balkan forum? Bio je tamo jedan Hrvat iz Vojvidine i bas se tako zvao. Ako zna svapski garant je to on.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Ko je najveći Vojvoda kod hrvatskih forumaša? Postano: 03 lis 2021, 22:21 |
|
|
Vojvoda Donje Hercegovine, don Ivan Musić. Jedini kojeg priznajem.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|