|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
spliter1
|
Naslov: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 26 stu 2021, 04:58 |
|
|
U na primjer Svedskoj,od svedjana skoro niko ne sklapa tradicionalni brak,nego samo zive zajedno.I kod nas je sve vise tih.Vjencanja su postala rijetka,a nekad bile guzve.Razlog moze biti i sto supruznici ne zele poslje smrti,nista ostaviti svom supruznikom.Nije da to opravdavam,ali valjda je bilo slucajeva da muz umre ,a zena hoce ubrzo da proda njegovu imovinu,koja je na pt. dio zajednicke imovine sa njegovim rodjacima koji zive u istoj kuci.Cesto se roditelji muske djece boje sta ce ako on umre,zena ce tjeti rasprodat njegovu imovinu,to je zanimljivo.Mada ja mislim da se ljudi trebaju vjencat i sve djelit zajedno i djeci ostavit na kraju sto je najvaznije,da se ispostuje.A ne zena proda,kao djeci to ne treba.Ima svasta,svakakvi slucajeva bilo.
|
|
Vrh |
|
 |
Heero
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 27 stu 2021, 23:41 |
|
|
nista cudno
ionako brakovi propadaju za tri godine
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
 |
Harezm
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 15:17 |
|
|
Primijeti se. Mnogo sebičnosti, malo morala. Došla takva vremena.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 15:29 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27451 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Tko bi danas ženio cure? Pa to se kreše sa kim stigne (čast iznimkama).
Ne smiješ im u mobitele zaviriti zbog raznih video snimaka iz prošlosti. I to da ženiš? Da ti bude majka djece? Jesi ti normalan?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 15:32 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Propast zapadne "civilizacije" .
Obitelj je došla u zadnju fazu raspada .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 17:58 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Tko bi danas ženio cure? Pa to se kreše sa kim stigne (čast iznimkama).
Ne smiješ im u mobitele zaviriti zbog raznih video snimaka iz prošlosti. I to da ženiš? Da ti bude majka djece? Jesi ti normalan? Govori mi pajdo nakon što je sad nakon par godina kresnuo neku što je išla s njim u srednju, ona se njemu javila i dala mu prvu večer, i priča on meni kako nas dvoje mora upoznati jer smo baš taman, kaže dobra cura pametna moš s njom pričat taman za tebe i to sve mrtav ozbiljan... ja reko zanimljivo kume...  Prevlada li ovaj nemoral i u HB piši propalo.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 18:02 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27451 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Planina je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Tko bi danas ženio cure? Pa to se kreše sa kim stigne (čast iznimkama).
Ne smiješ im u mobitele zaviriti zbog raznih video snimaka iz prošlosti. I to da ženiš? Da ti bude majka djece? Jesi ti normalan? Govori mi pajdo nakon što je sad nakon par godina kresnuo neku što je išla s njim u srednju, ona se njemu javila i dala mu prvu večer, i priča on meni kako nas dvoje mora upoznati jer smo baš taman, kaže dobra cura pametna moš s njom pričat taman za tebe i to sve mrtav ozbiljan... ja reko zanimljivo kume...  Prevlada li ovaj nemoral i u HB piši propalo. Pa eto, sad i ti s njom malo popričaj... jednu noć... Kao da to ti nisi ni mislio. Kurvaru jedan. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 18:05 |
|
|
Di ga taj meće ja tamo ne iđem, mislim je mi palo na pamet ali reko neću, valja se oduprijeti bludu i nemoralu. 
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 18:28 |
|
|
Planina je napisao/la: Di ga taj meće ja tamo ne iđem, mislim je mi palo na pamet ali reko neću, valja se oduprijeti bludu i nemoralu.  Ti si mlađi planina ? Ili si veteran ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 18:31 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Harezm
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 19:37 |
|
|
Planina je napisao/la: 25 ljeta prika Imaš neki savjet za nas mlađe? 
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 19:43 |
|
|
U vezi čega? Žena? I ja sam tu zelen, kad i ako se oženim javim vam
@dudu ti je glavni na tom polju. Doduše na kojem nije?
|
|
Vrh |
|
 |
Broc
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 19:47 |
|
|
Ja bi svakome svom, pa tako i vama, savjetovao da ozbiljnu djevojku ne traže u Dalekoj, nego u nekoj od udruga mladih kao što je ljubuški Agape, u Čitluku vjerujem da postoji BRUM, i manje više svako mjesto ima takve udruge sa mladim osobama vaših godina i njihove večeri zabave se svode na sportske manifestacije, večeri poezije ili slikanja, kinematografije i tako dalje.
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 20:48 |
|
|
Planina je napisao/la: 25 ljeta prika Taman  Dobro je da nisi otišao u inostranstvo a još bi bolje bilo da si u sebešiću 
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 20:50 |
|
|
Harezm je napisao/la: Planina je napisao/la: 25 ljeta prika Imaš neki savjet za nas mlađe?  O pa tu je sve mlada ekipa , najs 
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 20:52 |
|
|
Broc je napisao/la: Ja bi svakome svom, pa tako i vama, savjetovao da ozbiljnu djevojku ne traže u Dalekoj, nego u nekoj od udruga mladih kao što je ljubuški Agape, u Čitluku vjerujem da postoji BRUM, i manje više svako mjesto ima takve udruge sa mladim osobama vaših godina i njihove večeri zabave se svode na sportske manifestacije, večeri poezije ili slikanja, kinematografije i tako dalje. Žena se traži u crkvi cura u klubu 
|
|
Vrh |
|
 |
Broc
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 21:02 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Broc je napisao/la: Ja bi svakome svom, pa tako i vama, savjetovao da ozbiljnu djevojku ne traže u Dalekoj, nego u nekoj od udruga mladih kao što je ljubuški Agape, u Čitluku vjerujem da postoji BRUM, i manje više svako mjesto ima takve udruge sa mladim osobama vaših godina i njihove večeri zabave se svode na sportske manifestacije, večeri poezije ili slikanja, kinematografije i tako dalje. Žena se traži u crkvi cura u klubu  Žena se ne traži u Crkvi, u Crkvi moliš Boga i dozvoljavaš svećeniku da ti pokuša prosvitlit tu pamet
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 21:02 |
|
|
Dobro ajde ... oko crkve 
|
|
Vrh |
|
 |
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 28 stu 2021, 22:05 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
Th1950 je napisao/la: Broc je napisao/la: Ja bi svakome svom, pa tako i vama, savjetovao da ozbiljnu djevojku ne traže u Dalekoj, nego u nekoj od udruga mladih kao što je ljubuški Agape, u Čitluku vjerujem da postoji BRUM, i manje više svako mjesto ima takve udruge sa mladim osobama vaših godina i njihove večeri zabave se svode na sportske manifestacije, večeri poezije ili slikanja, kinematografije i tako dalje. Žena se traži u crkvi cura u klubu  Na koju foru padaju u crkvi Moram i to probati
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
 |
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 29 stu 2021, 00:15 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
Da li bi prosao sa forom da mogu izbiti oca sina i svetog duha iz nje ?
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 29 stu 2021, 00:23 |
|
|
glup si 
|
|
Vrh |
|
 |
spliter1
|
Naslov: Re: Sve je vise ljudi koji se ne vjencaju? Postano: 10 pro 2021, 16:40 |
|
|
Puno je ljudi,koji misle stalno cu bit mlad ,umru ni djece nemaju.Puno je takodje brakova koji i smrt docekaju,a djecu ne dobiju.Neki su za zivota,bili uspjesni i imucni i na kraju sve ostane rodjacima.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|