|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 27 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rika sv Vida
|
Naslov: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 09 ožu 2022, 23:14 |
|
|
Hrvatska je izvrsila invaziju na BiH, s ciljem svrgavanja vlasti cija politika i odluke nisu u skladu sa "svetim pismom". Invazija ce ukljucivati uporabu sile protiv branitelja, bombardiranje civila, sigurne koridoire za evakuaciju, priznanje podredjenih bogobojazljivih regija kao zasebnih drzava, uspostavljanje marionetskih lokalnih i regionalnih vlasti,.. sto cete ciniti, na cijoj strani cete biti? (Tema napravljena kao odgovor ili parodija na ovu temu politika/turska-je-izvrsila-invaziju-na-vasu-zemlju-sto-cete-ciniti-t21515.html? )
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 09 ožu 2022, 23:16 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12578 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Braniti cu pravo na slobodu i misao, koje zele ukinuti katolibani. ![nanana :nanana](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a020.gif)
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 09 ožu 2022, 23:17 |
|
|
Braniti cu pravo na slobodu i misao, koje zele ukinuti katolibani. ![nanana :nanana](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a020.gif)
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 09 ožu 2022, 23:19 |
|
|
Vidiš kako se percepcija mijenja. To rade zapadni mediji, koji su vrhunski profesionalni manipulatori i lažljivci Kad izjednačiš Tursku s Rusijom i Hrvatsku s Ukrajinom svi se zgražaju. A ako izjednačimo Hrvatsku s Rusijom a Ukrajinu s BiH cijela percepcija se promijeni, a moraš se složit da je to stvarno bliža usporedba
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 09 ožu 2022, 23:19 |
|
|
Sta se promijenilo?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 09 ožu 2022, 23:20 |
|
|
sve
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 09 ožu 2022, 23:21 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: sve Kod mene nista. Nisam suncokret.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 09 ožu 2022, 23:21 |
|
|
Znači branio bi BiH od Hrvatske?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 09 ožu 2022, 23:23 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Znači branio bi BiH od Hrvatske? Ako je bolja zemlja, zasto ne? Branio sam je i 90tih.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 09 ožu 2022, 23:23 |
|
|
naravno treba nadodat da Muslimani 2014 pučem izbace Hrvate iz vlasti i pale Hrvate po zgradama i linčaju Hrvate po cestama.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 09 ožu 2022, 23:24 |
|
|
Hrvatska ne može izvršiti invaziju na BiH, nego isključivo izvesti sigurnost i pronaći teroriste koji prijete miru i slobodi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 09 ožu 2022, 23:24 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Hrvatska ne može izvršiti invaziju na BiH, nego isključivo izvesti sigurnost i pronaći teroriste koji prijete miru i slobodi. Tako je. Samo specijalnu operaciju može izvršit ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Th1950
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 09 ožu 2022, 23:30 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: Hrvatska ne može izvršiti invaziju na BiH, nego isključivo izvesti sigurnost i pronaći teroriste koji prijete miru i slobodi. Tko i Rusija u Ukrajini gdje je prema popisu bilo 8 milijuna Rusa ili ti ga 17 % stanovnika Ukrajine . Toliko je negdje posto i Hrvata u BIH . Ko ne podržava Rusiju ne podržava nit Hrvate u BIH .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 09 ožu 2022, 23:34 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Hrvatska ne može izvršiti invaziju na BiH, nego isključivo izvesti sigurnost i pronaći teroriste koji prijete miru i slobodi. Tko i Rusija u Ukrajini gdje je prema popisu bilo 8 milijuna Rusa ili ti ga 17 % stanovnika Ukrajine . Toliko je negdje posto i Hrvata u BIH . Ko ne podržava Rusiju ne podržava nit Hrvate u BIH . Da je to Rusija uradila ne bi joj nitko riječ rekao. Problem je što je Rusija napala Ukrajinu uzduž i poprijeko, bombardirajući sve gradove redom. Da su samo branili Ruse mislim da bi čak imali i simpatija u EU. Ali za divljački napad po cijeloj Ukrajini nema opravdanja. Rusi se ponašaju kao razbojnici.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Th1950
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 09 ožu 2022, 23:59 |
|
|
DrMag je napisao/la: *** te smrdljiva rodilo. vrijeđanje majke ? Ban ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 10 ožu 2022, 00:01 |
|
|
Kompliment, a ne vrijedjanje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Th1950
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 10 ožu 2022, 00:01 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Tko i Rusija u Ukrajini gdje je prema popisu bilo 8 milijuna Rusa ili ti ga 17 % stanovnika Ukrajine .
Toliko je negdje posto i Hrvata u BIH .
Ko ne podržava Rusiju ne podržava nit Hrvate u BIH . Da je to Rusija uradila ne bi joj nitko riječ rekao. Problem je što je Rusija napala Ukrajinu uzduž i poprijeko, bombardirajući sve gradove redom. Da su samo branili Ruse mislim da bi čak imali i simpatija u EU. Ali za divljački napad po cijeloj Ukrajini nema opravdanja. Rusi se ponašaju kao razbojnici. To ti je isto nešto kao da kažeš kad bi Hrvatska išla oslobađat Zenicu i Kakanj da je "Hrvatska napala Bosnu uzduž i poprijeko " . A znamo čije su Zenica i Kakanj bili prije etničkog čišćenja .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 10 ožu 2022, 00:06 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Tko i Rusija u Ukrajini gdje je prema popisu bilo 8 milijuna Rusa ili ti ga 17 % stanovnika Ukrajine .
Toliko je negdje posto i Hrvata u BIH .
Ko ne podržava Rusiju ne podržava nit Hrvate u BIH . Da je to Rusija uradila ne bi joj nitko riječ rekao. Problem je što je Rusija napala Ukrajinu uzduž i poprijeko, bombardirajući sve gradove redom. Da su samo branili Ruse mislim da bi čak imali i simpatija u EU. Ali za divljački napad po cijeloj Ukrajini nema opravdanja. Rusi se ponašaju kao razbojnici. I treba biti dobro poglup ili bezobrazan pa to podržavati.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Th1950
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 10 ožu 2022, 00:08 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Da je to Rusija uradila ne bi joj nitko riječ rekao. Problem je što je Rusija napala Ukrajinu uzduž i poprijeko, bombardirajući sve gradove redom.
Da su samo branili Ruse mislim da bi čak imali i simpatija u EU. Ali za divljački napad po cijeloj Ukrajini nema opravdanja. Rusi se ponašaju kao razbojnici.
I treba biti dobro poglup ili bezobrazan pa to podržavati. Visoki Admiral Davor Domazet Lošo je poglup i bezobrazan ?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 10 ožu 2022, 00:15 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: I treba biti dobro poglup ili bezobrazan pa to podržavati. Visoki Admiral Davor Domazet Lošo je poglup i bezobrazan ? Lošo je malo propuhao, ljudi bi ga ozbiljnije uzimali da mu svaka druga nije o sorošmasonsko-globalističkoj okultnoj oligarhiji. ![laugh :laugh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/laugh.gif)
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 10 ožu 2022, 00:20 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: I treba biti dobro poglup ili bezobrazan pa to podržavati. Visoki Admiral Davor Domazet Lošo je poglup i bezobrazan ? Kako kad. Veliki ego će teško priznati da je pogriješio. Prije ove ruske invazije moglo se naći smisla u njegovim izjavama.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 10 ožu 2022, 00:24 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Hrvatska je izvrsila invaziju na BiH, s ciljem svrgavanja vlasti cija politika i odluke nisu u skladu sa "svetim pismom". Invazija ce ukljucivati uporabu sile protiv branitelja, bombardiranje civila, sigurne koridoire za evakuaciju, priznanje podredjenih bogobojazljivih regija kao zasebnih drzava, uspostavljanje marionetskih lokalnih i regionalnih vlasti,.. sto cete ciniti, na cijoj strani cete biti? (Tema napravljena kao odgovor ili parodija na ovu temu politika/turska-je-izvrsila-invaziju-na-vasu-zemlju-sto-cete-ciniti-t21515.html? ) Pravac Mrkonjić Grad, savez sa Komšićima i ostali islamskim fanaticima i ZAVNOBIH No.2 Šta bi drugo? ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Th1950
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 10 ožu 2022, 00:25 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Visoki Admiral Davor Domazet Lošo je poglup i bezobrazan ? Kako kad. Veliki ego će teško priznati da je pogriješio. Prije ove ruske invazije moglo se naći smisla u njegovim izjavama. Sve priča što je istina . Sviđalo se to vama ili ne . Dok je bilo Vjere , Tradicije i Obitelji mi smo bili žilavi i jaki i Europa također . Kako Vjera slabi , Tradicija nestaje i Obitelj se uništava tako se i mi polako raspadamo i sa nama zajedno i Europa
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 10 ožu 2022, 00:27 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Kako kad. Veliki ego će teško priznati da je pogriješio. Prije ove ruske invazije moglo se naći smisla u njegovim izjavama. Sve priča što je istina . Sviđalo se to vama ili ne . Dok je bilo Vjere , Tradicije i Obitelji mi smo bili žilavi i jaki i Europa također . Kako Vjera slabi , Tradicija nestaje i Obitelj se uništava tako se i mi polako raspadamo i sa nama zajedno i Europa Već sam napisao. Uzmite mitraljeze i branite vrijednosti. Pa da vidimo dokle bude svijet izdurao takvu ljudsku "pravdu".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
Naslov: Re: Hrvatska je izvršila invaziju na BiH, što ćete činiti? Postano: 10 ožu 2022, 00:29 |
|
|
weasel je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Visoki Admiral Davor Domazet Lošo je poglup i bezobrazan ? Lošo je malo propuhao, ljudi bi ga ozbiljnije uzimali da mu svaka druga nije o sorošmasonsko-globalističkoj okultnoj oligarhiji. ![laugh :laugh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/laugh.gif) Sazrio za gostovanje na Balkan Info ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Inace, sta kaže Skejo?
_________________ dubula dubula aw dubul'ibhunu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|