Tegeltija je u pravu, Muslimanima BiH ne znači ništa i sigurno je logičnija konfederacija pod Beogradom jer sami sa sobom su nesposobni živjeti, današnja BiH postoji samo zbog želje vladanja nad kršćanima.
Koji bi nick naša Sarajka mogla imati u Beogradu? Podsjeća li vas karakterno na Macu i šta mislite koliko bi četnika ljubiteljica Komšića mogla primiriti? Ja se kladim na 5-7 najmanje
2010 na molitvenom doručku kod Obame Živko i Lijanović, sve pod austrijskim nacistom.
Hrvati nemaju 1 medij svoj, nikoga u svijetu tko ih podržava.
2022 SDA talibani napadaju OHR, Ameriku, Izrael podržava Hrvate a njih podržava Iran Isti onaj Iran kojem su jebavali sve po spisku u Siriji dok su veličali ISIL.
Kuku nama. Hrvati, hoćete li da vam damo Bošnjake i 24% za 1 km mora kod Dubrovinika? Da zajebavamo Milu kako je bombardovao Dubrovnik a nije dobio ništa a mi jesmo. Ili džaba? Ili da vam platimo da ih uzmete? Tegeltijo jezik pregrizao.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
2010 na molitvenom doručku kod Obame Živko i Lijanović, sve pod austrijskim nacistom.
2022 SDA talibani napadaju OHR, Ameriku, Izrael podržava Hrvate a njih podržava Iran Isti onaj Iran kojem su jebavali sve po spisku u Siriji dok su veličali ISIL.
Može li bolje?
I sto je najzanimljivije, uprkos svim tim obrtima, oni i dalje misle da je sve isto i da imaju mogucnost da nam prete intervencijom nata, kao i 2000-te!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Može li bolje?
Kako ide to oko molitvenog doručka? Može li to online? Da mi otvorimo temu i molimo se Bogu da se ovo zlo ne desi?
Može li bolje?
I sto je najzanimljivije, uprkos svim tim obrtima, oni i dalje misle da je sve isto i da imaju mogucnost da nam prete intervencijom nata, kao i 2000-te!
američka ambasada dogodine
Amerikancima još nismo objasnili kako je tzv Armija BiH prva uspješno izvela napad na američkom tlu od Japana.
Može li bolje?
Kako ide to oko molitvenog doručka? Može li to online? Da mi otvorimo temu i molimo se Bogu da se ovo zlo ne desi?
Kakvo zlo? Iselili bi ih vi sve kroz max 20 god, bili bi nešto kao na Sandzaku.
Svi policajci, suci, liječnici bi bili Srbi. Muslimani bi ako bi željeli imati neki status morati širiti srpski nacionalizam, biti dio neke srpske islamske zajednice ako žele sredstva.
Pa kad razmislim, to je okej pogodba, pod uvjetom da tada već držite Bihać i Kladušu, a mi se ranije nismo uspjeli dočepat.
Hoćete li da vam damo Tuzlu i Zenicu za Sanski most? Sarajevo ćemo dati nekim većim neprijateljima. Šiptarima vjerovatno.
(Koji će nam kurac Sanski most... kuku majko... )
A ne možemo doć do Zenice i Tuzle jbga... A osim toga, Zenica je rupa bez dna. Previše bi nas koštalo to. Bihać je s druge strane poluprazan grad, i tu se svašta da sredit. Kladuša je ionako laka za preobratit na bilo čiju stranu, oni su ljudi okej. To nam je, iskreno, primamljivija opcija.
Kakvo zlo? Iselili bi ih vi sve kroz max 20 god, bili bi nešto kao na Sandzaku.
Svi policajci, suci, liječnici bi bili Srbi. Muslimani bi ako bi željeli imati neki status morati širiti srpski nacionalizam, biti dio neke srpske islamske zajednice ako žele sredstva.
Nebi im tu bilo Inzka ili neke strane ambasade.
Bolje bi ih vi raselili. Znate i vi biti policajci, suci, doktori... ajte vi ko Bog vas molim odužićemo vam se. Daćemo vam Zvezde Granda. Šta hoćete?
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.