|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 54 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
 |
Naslov: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 01:34 |
|
|
Što mislite koliko odabir (ili neodabir) avatara utječe na percepciju forumaša? Klasificirate li forumaše automatski ovisno o njihovim avatarima u kategorije šaljivđija, provokatora ili ozbiljnijih forumaša? Otvaram temu iz uvjerenja kako me se često ne shvaća ozbiljno zbog odabira krznate životinje za avatar 
_________________ Ubi’st nostrum imperium?
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 01:39 |
|
|
..naravno da utječe ko i odjeća na čoviku...tvoj mi odaje nezrelost.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 01:40 |
|
|
Utice naravno. Iz slike avatara možeš mnogo toga saznati, pretpostaviti ili zaključiti.
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 01:42 |
|
|
Utječe jako. Tebe je zaista teško shvatit ozbiljno s tim avatarom
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 01:43 |
|
|
laganini je napisao/la: ..naravno da utječe ko i odjeća na čoviku...tvoj mi odaje nezrelost..  A moj ? 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 01:45 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Utice naravno. Iz slike avatara možeš mnogo toga saznati, pretpostaviti ili zaključiti. Tvoja slika je super,nemoj je mjenjat. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 01:45 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..naravno da utječe ko i odjeća na čoviku...tvoj mi odaje nezrelost..  A moj ?  ..hrvatskog srbina valjda zbog diklića.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 01:51 |
|
|
laganini je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: A moj ?  ..hrvatskog srbina valjda zbog diklića..  Ja uvijek mislio da je on Vojvođan,kad sad vidjeh da je rođen u Bijelovaru. Šta reći laganini,kud god okreneš srbeki. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 01:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82526 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Da jer je i odraz osobnosti.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 02:03 |
|
|
Dobra tema Ja isto weasela ne mogu shvatiti ozbiljno s tim avatarom Rikin avatar je dobar
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 03:21 |
|
|
Mag je ovaj put ub'o dobar avatar. No, sta reci o forumasima kao sto je on, koji cesto menjaju avatare? Buenos Aires, Lapusa...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 06:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82526 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
aleksije radicevic je napisao/la: Mag je ovaj put ub'o dobar avatar. No, sta reci o forumasima kao sto je on, koji cesto menjaju avatare? Buenos Aires, Lapusa... Daju dojam da su nesigurni u sebe.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 07:00 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Mag je ovaj put ub'o dobar avatar. No, sta reci o forumasima kao sto je on, koji cesto menjaju avatare? Buenos Aires, Lapusa... Daju dojam da su nesigurni u sebe. To, ili su egzibicionisti. Attention seekers.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 07:12 |
|
|
laganini je napisao/la: ..naravno da utječe ko i odjeća na čoviku...tvoj mi odaje nezrelost..  Tvoj avatar cini da me podsecas na Njonja Jandrokovica!  Naime, Lagi je u avatar metnuo sliku Alana B'Starda, glavnog junaka serije The New Statesman.  A lik je poltron, lazov, zenskaros, i sl. Na sve je spreman da bi ostvario napredak u politickoj karijeri. Njonjo se drzi u vrhu politike time sto verno sluzi svakog novog sefa stranke. Lagi voli sefa stranke. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 08:32 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
alo, dečaci, forum je zabava. naravno da ću promijeniti sto avatara, pa i odjeću mijenjam, i frizuru, i okvir naočala. di neću avatar.  te metle koje nosite u stražnjem otvoru imaju drugu namjenu, znate. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 08:33 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26967 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Avatar je dakako bitan jer je s njim lakše zapamtiti nekog forumaša, da ne bude samo glas u beskraju već i iskra u nistavilu. :)
Pored toga, preko avatara možda ponekad možemo nešto saznati i o samoj osobi forumaša.
Ugrubo bi mogli forumaše podijeliti u nekoliko kategorija:
1. Oni bez avatara - zaboli ih neka stvar. Za mene su oni na istoj ravni kao oni koje nije briga za osnovne higijenske navike.
2. Oni sa nemastovitim avatarom - uzeli prvi na koji su naišli na google. Bliski prvoj kategoriji.
3. Oni koji stalno mijenjaju avatare - jel nesigurnost ili privlačenje pozornosti ili što ne znam. Mozda jednostavno smatraju da ako ne mogu promijeniti posao, žensku, stan... da onda bar mogu promijeniti avatar. ;)
4. Oni sa stalnim avatarom. Dijelimo ih u 3 podgrupe: a) Sa ozbiljnim avatarom b) Sa zajebantskom avatarom c) Bobovac
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 09:01 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3958 Lokacija: Stolni grad
|
Meni osobno ne, puno više iz postova možeš skuižt.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 09:14 |
|
|
Bobovac je napisao/la: 4. Oni sa stalnim avatarom. Dijelimo ih u 3 podgrupe: a) Sa ozbiljnim avatarom b) Sa zajebantskom avatarom c) Bobovac
Odkad si prešao na dark side, ne mogu te povezati sa avatarom, Elvis i Rusija...pivo i jogurt 
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 10:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: laganini je napisao/la: ..naravno da utječe ko i odjeća na čoviku...tvoj mi odaje nezrelost..  Tvoj avatar cini da me podsecas na Njonja Jandrokovica!  Naime, Lagi je u avatar metnuo sliku Alana B'Starda, glavnog junaka serije The New Statesman.  A lik je poltron, lazov, zenskaros, i sl. Na sve je spreman da bi ostvario napredak u politickoj karijeri. Njonjo se drzi u vrhu politike time sto verno sluzi svakog novog sefa stranke. Lagi voli sefa stranke.  ..kao prvo jebo covika koji stalno minja stranke to je oportunista njonjo je zakon jedan od najinteligentniji jer da nije neko bi ga odjeba sve su tu frajeri kuže oni ko se pretvara ..kao drugo lik je karakterno mislim Alana najaci tip forumaša kad bi ga preslikalo na forum..zar ne.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 10:38 |
|
|
Laganin mi je avatarom dao krivi, da ne kažem lažan dojam da se radi o mladiću.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 10:40 |
|
|
..ma vise je u pitanju gard panskoro devedeset posto smajlica je u tom gardu..koliko sam prominia foruma avatar nikad.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 11:00 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Jao, na ovom forumu se vrti nekoliko mojih autorskih avatara, npr trenutno Riki daje osobnost. Osobno moje avatare gledam kao pinned rebus status. Svaki ima skrivenu poruku. Imam osjećaj da ovaj Reuf Chaplin nerivira nekoga 
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 11:06 |
|
|
DrMag je napisao/la: Imam osjećaj da ovaj Reuf Chaplin nerivira nekoga   Ipak nije Adolf Bajrovic?! 
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 11:12 |
|
|
DrMag je napisao/la: Jao, na ovom forumu se vrti nekoliko mojih autorskih avatara, npr trenutno Riki daje osobnost. Osobno moje avatare gledam kao pinned rebus status. Svaki ima skrivenu poruku. Imam osjećaj da ovaj Reuf Chaplin nerivira nekoga  Avatar ti je top, odlicna inspiracija, bas je kao mali hitler.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Utjecaj avatara na percepciju forumaša Postano: 21 srp 2022, 11:14 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
aleksije radicevic je napisao/la: DrMag je napisao/la: Imam osjećaj da ovaj Reuf Chaplin nerivira nekoga   Ipak nije Adolf Bajrovic?!  možda
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|