|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Što Bošnjacima nedostaje da postanu punopravna forumska nacija? Postano: 21 srp 2022, 16:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nemoć i kukavičluk. Moraju kompenzirati sa "slogom". Svađaju se normalno da jesu. Časte se gore nego druga 2 naroda. Samo ne na ovom forumu. Ne bi se ni ti svađao sa Hrvatima na Klix forumu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Što Bošnjacima nedostaje da postanu punopravna forumska nacija? Postano: 21 srp 2022, 16:16 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2481 Lokacija: Sarajevo
|
Imao sam redovan sukob sa komunjarom turbotakijasem dok je bio prisutan tu
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Što Bošnjacima nedostaje da postanu punopravna forumska nacija? Postano: 21 srp 2022, 16:27 |
|
|
..osnovni sukob je na liniji demokracija komunizam nisu tu ni bosnjaci iznimka..smrt komunistima Rusima kinezima i sličnim režimima ..
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Što Bošnjacima nedostaje da postanu punopravna forumska nacija? Postano: 21 srp 2022, 16:47 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Naša sloga biti će poraz vragu (neprijatelju). Znam da naša sloga mnogima smeta.
Nisu istiniti navodi pokretača teme. Ja sam često imao nesuglasice sa sarajkom i sa nebulom. I sa par njih koji su željeli da budu hrvatsko cvijeće.
Na ovom forumu je govor mržnje prema Bošnjacima toliko jak (užasna dehumanizacija i cinizam), taman posla još da se međusobno sukobimo...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Što Bošnjacima nedostaje da postanu punopravna forumska nacija? Postano: 21 srp 2022, 16:56 |
|
|
laganini je napisao/la: smrt komunistima Rusima kinezima i sličnim režimima .. 
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Što Bošnjacima nedostaje da postanu punopravna forumska nacija? Postano: 21 srp 2022, 17:26 |
|
|
Nekad mi je čisto neugodno rastavljati Srbe kad se počambaju.
To mi se nije događalo sa muslimanima.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1249 of 2558 - 48.83%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Što Bošnjacima nedostaje da postanu punopravna forumska nacija? Postano: 21 srp 2022, 17:32 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nekad mi je čisto neugodno rastavljati Srbe kad se počambaju.
To mi se nije događalo sa muslimanima. A i nema nas. Nema ni mnogo uglednijih Hrvata. Ostala stara garda i neki novi padobranci srpski.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Što Bošnjacima nedostaje da postanu punopravna forumska nacija? Postano: 24 srp 2022, 22:44 |
|
|
..to je točno..albanci imaju sistem židova..
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Što Bošnjacima nedostaje da postanu punopravna forumska nacija? Postano: 24 srp 2022, 23:21 |
|
|
U Sarajevu se jedna slastičarna zatvorila,koja je bila vlasništvo Albanca a imala extra profit. Ni jedno od djece vlasnika nije htjelo da se bavi tim poslom. Počeli mu radnici fušeriti malo po malo i ključ u bravu. Inače albanske slastičarne u Sarajevu prave jeftine i ne baš kvalitetne kolače. Međutim slastičarna Kup otvorena još prije rata na Dobrinji imala dobar kvalitet i povoljne cijene,al šteta nisu poslušali babu.
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Što Bošnjacima nedostaje da postanu punopravna forumska nacija? Postano: 25 srp 2022, 16:56 |
|
|
Vjerojatno ima i toga, ali na puno mjesta po Jadranu su Albanci došli kao sirotinja dok su domaći bili elita, a sad su Albanci elita preko pizze ili sladoleda, a domaći samo u 3 slučaja, ako su ugledni HDZ-ovci, pomorci ili naslijedili vrijedne nekretnine. I u ovom trećem slučaju su mnogi posvađani zbog podjele nasljedstva.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|