|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 21 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Forumski trustovi Postano: 21 lis 2022, 16:27 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Citat: Trust mozgova (iz engl. think tank) je oblik neprofitne organizacije čiji se članovi bave istraživačkim radom, obrazovnim radom o određenoj politici ili raznim pitanjima.
Organiziranjem okruglih stolova, izdavačkim i publikacijskim djelovanjem think-tank pokušava biti i stvaratelj novih ideja i političkih razvitaka.
Skupinim djelovanjem ekonomista, sociologa, (bivših) političara, ili poduzetnika djelovanjem kroz think tank zajedno rade na razvoju i promicanju političke, društvene i gospodarske politike i strategije za razvoj te odgovarajuće javne rasprave. Na ovom forumu što se tiče hrvatske komponente bez ikakve dvojbe obitavaju trustovi, koji svojim radom, znanjem, istraživanjima, savjetima utječu na društveno-političke odluke u BiH, HR, EU zemljama, Izraelu, Ukrajini, Srbiji. Možete li ih prepoznati?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 21 lis 2022, 16:36 |
|
|
Zasto ne klanovi umesto trustova, dr. Mage? Npr. vodja mostarskog klana - Kvaka zvani Kasapin sa Neretve. Duvanjski klan - Dudu, kralj duvana! I tako... 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 21 lis 2022, 16:38 |
|
|
Zato što svi ti klanovi rade isto.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 21 lis 2022, 17:00 |
|
|
..ima ih moj glas Magu sarmantan i znalac..markan ono sto cijenim ja se satarem da nesto objasnim on u tri rici otprilike ja sam romanopisac on pjesnik..lapo duhovita na svoj histerični način..dudu realističan ..karabaja lukav..onaj Srbin skelerton koji je na čvrstim nogama mislio da me provocira al ok je..Velebit samo da nije zaveden..Aleksija brat cetnik koji to nije barem ne na onaj način kako mi doživljavamo cetnike..sjetim se jos neki..al dovoljno da sam tu..da mi mogu parirat..  e da srpska linija nije losa i graničar je lukav tera pametna intelektualka fali samonda se digne iznad stereotipne srpske politike..
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 21 lis 2022, 17:12 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
DrMag je napisao/la: Citat: Trust mozgova (iz engl. think tank) je oblik neprofitne organizacije čiji se članovi bave istraživačkim radom, obrazovnim radom o određenoj politici ili raznim pitanjima.
Organiziranjem okruglih stolova, izdavačkim i publikacijskim djelovanjem think-tank pokušava biti i stvaratelj novih ideja i političkih razvitaka.
Skupinim djelovanjem ekonomista, sociologa, (bivših) političara, ili poduzetnika djelovanjem kroz think tank zajedno rade na razvoju i promicanju političke, društvene i gospodarske politike i strategije za razvoj te odgovarajuće javne rasprave. Na ovom forumu što se tiče hrvatske komponente bez ikakve dvojbe obitavaju trustovi, koji svojim radom, znanjem, istraživanjima, savjetima utječu na društveno-političke odluke u BiH, HR, EU zemljama, Izraelu, Ukrajini, Srbiji. Možete li ih prepoznati? Puka si prika...trust zgubidana, propaliteta, alkosa, neženja i ostavljenih ROGONJA. Čuj vascjela vaseljena prima naputke sa HB.org. Šifra F...broj 16, 18, 22, 35...izaberi što Ti drago. Tko i broj za zrakoplove...
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 21 lis 2022, 17:20 |
|
|
Prestani trolati.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 21 lis 2022, 17:22 |
|
|
Histerični humor!? Prvi put čujem za tako nešto! Prije svađalacki. Hajd' da i ja kažem koju. Markan, srž ili bit u par riječi. Prijazan i kada zjb Kvaka, bistar, ali fali energije. DrMaga, najlukaviji. Novovrijeme pristojan, ali potplacen do kraja. Ograničeni, dobra seoska logika. Još par razreda i dobar. Aleksije, ne zna ni on jadan šta je i kako je, a ja da znam. Pametan na trenutke. Ministar, glumi jebenog igrača. Koliko uspješno, pa kako za koga!? Bošnjaci, ok raja, do jaja Laganini, dobar, ali s Ograničenim na još koji cas pravopisa i manje raže. Svarog prevrtljivac. Buenos paćenik. Bobanovski, suplja filozofija. Aga, jedini cetnik od Srba na forumu. Za sada toliko.
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 21 lis 2022, 17:34 |
|
|
Tema bez ikakvih primera, citata sa različitih tema koji potrepljuju izvorne tvrdnje, nema ni podrobnije analize na koji način narativi na ovom forumu utiču na donošenje odluka...
Ovo nije ni za Chat, samo delete.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 21 lis 2022, 17:43 |
|
|
Ovo je srpska zamka. Takoreci, srpska posla Interes da se Srbi i Hrvati silom poljube, pa makar se poslije rukom brisali. Sve u cilju tako očekivane samostalnosti RS i uokvirivanja trećeg entiteta. Ima par zalutalih u tu iluziju, medju kojima sam i ja. Neki su se zgrozili i pobjegli ili bili banovani, neki su se ubacili u kolo, a neki su nezavisni kandidati, kao ja npr. Ništa nije nemoguće, a malo toga je moguće. Vidjecemo. Na žalost SNSD stoji iza ovog foruma u koaliciji sa Dragancetom.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 21 lis 2022, 17:45 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Tema bez ikakvih primera, citata sa različitih tema koji potrepljuju izvorne tvrdnje, nema ni podrobnije analize na koji način narativi na ovom forumu utiču na donošenje odluka...
Ovo nije ni za Chat, samo delete. Gospodine Ivo, žao mi je ako vas se chat nije dojmio.
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 21 lis 2022, 18:01 |
|
|
DrMag je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Tema bez ikakvih primera, citata sa različitih tema koji potrepljuju izvorne tvrdnje, nema ni podrobnije analize na koji način narativi na ovom forumu utiču na donošenje odluka...
Ovo nije ni za Chat, samo delete. Gospodine Ivo, žao mi je ako vas se chat nije dojmio. Gledaj to sa vedrije strane, Stipe. Nisi me mnogo ni razočarao.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 22 lis 2022, 12:33 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
DrMag je napisao/la: Citat: Trust mozgova (iz engl. think tank) je oblik neprofitne organizacije čiji se članovi bave istraživačkim radom, obrazovnim radom o određenoj politici ili raznim pitanjima.
Skupinim djelovanjem ekonomista, sociologa, (bivših) političara, ili poduzetnika djelovanjem kroz think tank zajedno rade na razvoju i promicanju političke, društvene i gospodarske politike i strategije za razvoj te odgovarajuće javne rasprave. Na ovom forumu što se tiče hrvatske komponente bez ikakve dvojbe obitavaju trustovi, koji svojim radom, znanjem, istraživanjima, savjetima utječu na društveno-političke odluke u BiH, HR, EU zemljama, Izraelu, Ukrajini, Srbiji. Možete li ih prepoznati? Na koje su to konkretno "društveno-političke" odluke imali utjecaj? Jedino što je se sa ovog foruma probilo u mainstream i u narativ nekih društveno-politički narativ su izrazi koji se ovdje koriste. Ja ne mogu prepoznati niti jednog jedinog. Ili možda misliš da neki iz društveno-političke sfere učestvuju na forumu? To je sasvim sigurno i tu se slažem. Ali ludi dudule iz agrama, kakav je on to konkretno utjecaj imao? Ili ovi koji su na njemačkom govornom području tipa robbie mo, bbc, lider, old fridolin, VUKsaJUGA? Ministar iz dalekog klokanlanda aka australije? Tulkas iz holandije, mrsho iz slovenije? Ma daj... Najviše utjecaja je imao kimaga u srbiji... to sve govori.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 22 lis 2022, 19:18 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8679 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Skupinim djelovanjem ekonomista, sociologa, (bivših) političara, ili poduzetnika djelovanjem kroz think tank zajedno rade na razvoju i promicanju političke, društvene i gospodarske politike i strategije za razvoj te odgovarajuće javne rasprave. Na ovom forumu što se tiče hrvatske komponente bez ikakve dvojbe obitavaju trustovi, koji svojim radom, znanjem, istraživanjima, savjetima utječu na društveno-političke odluke u BiH, HR, EU zemljama, Izraelu, Ukrajini, Srbiji. Možete li ih prepoznati? Ne.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 22 lis 2022, 22:30 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
Graničar Jozo je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Na ovom forumu što se tiče hrvatske komponente bez ikakve dvojbe obitavaju trustovi, koji svojim radom, znanjem, istraživanjima, savjetima utječu na društveno-političke odluke u BiH, HR, EU zemljama, Izraelu, Ukrajini, Srbiji.
Možete li ih prepoznati?
Ne. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 22 lis 2022, 22:32 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Na ovom forumu što se tiče hrvatske komponente bez ikakve dvojbe obitavaju trustovi, koji svojim radom, znanjem, istraživanjima, savjetima utječu na društveno-političke odluke u BiH, HR, EU zemljama, Izraelu, Ukrajini, Srbiji.
Možete li ih prepoznati?
Ne. To je dobar znak.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 23 lis 2022, 10:31 |
|
|
DrMag je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Ne.
To je dobar znak. Znak čega? Rada, tajnosti, mistike...? Korektnosti administracije?
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 23 lis 2022, 10:35 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Ne.  Pa dobro, prepoznao, tj. čuo sam onaj koeficijent netrpeljivosti na radiju, ja stavim pjesmu, a sutra je Milanović citira. Sigurno da neki ljudi i čitaju, ako ništa informiraju se. Pa nije to neka tajna i raketna znanost. Čita sigurno onaj metar bukovine iz Bratunca.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 23 lis 2022, 11:46 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Na koje su to konkretno "društveno-političke" odluke imali utjecaj? Jedino što je se sa ovog foruma probilo u mainstream i u narativ nekih društveno-politički narativ su izrazi koji se ovdje koriste.
Ja ne mogu prepoznati niti jednog jedinog.
Ili možda misliš da neki iz društveno-političke sfere učestvuju na forumu? To je sasvim sigurno i tu se slažem. Ali ludi dudule iz agrama, kakav je on to konkretno utjecaj imao? Ili ovi koji su na njemačkom govornom području tipa robbie mo, bbc, lider, old fridolin, VUKsaJUGA?
Ministar iz dalekog klokanlanda aka australije? Tulkas iz holandije, mrsho iz slovenije? Ma daj...
Najviše utjecaja je imao kimaga u srbiji... to sve govori.
Mjesto prebivališta danas igra nikakvu ulogu, naprotiv radno mjesto i životopis kao referenca otvaraju vrata ureda predsjednika RH, vlade RH, sabora, ... ambasada, sjedišta stranaka itd.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 23 lis 2022, 11:47 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: DrMag je napisao/la: To je dobar znak.
Znak čega? Rada, tajnosti, mistike...? Korektnosti administracije? Tajnosti.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 23 lis 2022, 12:21 |
|
|
Moj Mage, doktore, niko nije identifikovao ni jedan jedini trust. Neki cak nisu razumeli temu.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Forumski trustovi Postano: 23 lis 2022, 12:29 |
|
|
Tema i jest nerazumljiva 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 21 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|