|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 44 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 12:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88988 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Odaberite do 3 opcije koje najbolje opisuju vaše navike čitanja.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 13:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88988 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Osobno bih rekao da najviše volim čitati teme koje sam sam otvorio (one me po definiciji zanimaju), pratim također odabrane tradicionalne teme, te najnovije (breaking news) ako me zanimaju.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gang_moslavina
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 13:02 |
|
Pridružen/a: 19 ruj 2021, 19:55 Postovi: 952 Lokacija: Herceg-Hrvatska
|
|
Gledam aktivne teme (tu i tamo otvorim koju temu) i ako me zanima uključim se. Onda pratim tu temu.
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639 344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Groot
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 14:40 |
|
|
|
Stisnem aktivne teme pa gdje me čitanje odvede, u ovisnosti od raspoloživog vremena...
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
perometličić
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 14:45 |
|
|
|
Pratim forumaša laganinia zbog dokazanosti i zanimljivosti njegovih upisa
_________________ Drugi profil Th1950 .
Bugojno ne vidimo Tuzla u daljini ali Rafal pogađa Hrvatski sine ne brini !
Hrvatsku granatu božja ruka vodi , tamo gdje je pošaljemo ona i pogodi !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 15:00 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Čitam sve al od sad smanjujem.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 16:41 |
|
|
dudu je napisao/la: K..M je napisao/la: Isto i za tebe Grobi i još par drugarčića. Iz hrv komponente je @dudi FAVORIT.... DUšan [email protected] ga mali hrvateki u pučkoj školici zbog tog mrskog SrboĆetniĆkog imena. Zapravo se i zovem Dušan, ali Dule mi je nadimak. Čitam ovako kako ova prva 3 odgovora nalažu, jake i tradicionalne teme, aktualne teme i s posebnom pozornošću na meni zanimljive forumaše, posebice kad je gusto pa moraš čitati dijagonalno. Ti si ustvari otkrio svoje first name kad se na fhr pojavio Stevo Pasalic, pa si mu se obratio kao poznaniku ili kolegi ili kao prijatelju. Pa si se potpisao? Bese li tako?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 17:46 |
|
|
dudu je napisao/la: K..M je napisao/la: Isto i za tebe Grobi i još par drugarčića. Iz hrv komponente je @dudi FAVORIT.... DUšan [email protected] ga mali hrvateki u pučkoj školici zbog tog mrskog SrboĆetniĆkog imena. Zapravo se i zovem Dušan, ali Dule mi je nadimak. Čitam ovako kako ova prva 3 odgovora nalažu, jake i tradicionalne teme, aktualne teme i s posebnom pozornošću na meni zanimljive forumaše, posebice kad je gusto pa moraš čitati dijagonalno. Nikad mi neće bit jasna srpska imena u Hrvata. Kod Srba je nezamislivo sinu dat ime Ante. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 18:06 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: dudu je napisao/la: Zapravo se i zovem Dušan, ali Dule mi je nadimak.
Čitam ovako kako ova prva 3 odgovora nalažu, jake i tradicionalne teme, aktualne teme i s posebnom pozornošću na meni zanimljive forumaše, posebice kad je gusto pa moraš čitati dijagonalno.
Nikad mi neće bit jasna srpska imena u Hrvata. Kod Srba je nezamislivo sinu dat ime Ante.  A koja su to srpska imena. Znaš li ti.koliko.ima Tomislava i Zvonimira u Srba. Vi mislite da su biblijska imena srpska imena. Da Srba ima više u Splitu zvali bi ih redikuli. Nema većih glupan i nepismenijih ljudi od Srba
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 18:07 |
|
|
|
Makni avatar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 18:10 |
|
|
|
Jel se to ovaj mostarski Srbin meni obraća kao da ja to želim.
Odjebi čedo blentavi.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 18:12 |
|
|
|
Hlađenje.
Nadam se da si bar glasao u anketi prije nego sto sam te banirao, ova anketa mi je važna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 18:14 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: dudu je napisao/la: Zapravo se i zovem Dušan, ali Dule mi je nadimak.
Čitam ovako kako ova prva 3 odgovora nalažu, jake i tradicionalne teme, aktualne teme i s posebnom pozornošću na meni zanimljive forumaše, posebice kad je gusto pa moraš čitati dijagonalno.
Nikad mi neće bit jasna srpska imena u Hrvata. Kod Srba je nezamislivo sinu dat ime Ante.  A opet imaš srpsko prezime Antelj, hmm...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 18:32 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
dudu je napisao/la: K..M je napisao/la: Isto i za tebe Grobi i još par drugarčića. Iz hrv komponente je @dudi FAVORIT.... DUšan [email protected] ga mali hrvateki u pučkoj školici zbog tog mrskog SrboĆetniĆkog imena. Zapravo se i zovem Dušan, ali Dule mi je nadimak. Čitam ovako kako ova prva 3 odgovora nalažu, jake i tradicionalne teme, aktualne teme i s posebnom pozornošću na meni zanimljive forumaše, posebice kad je gusto pa moraš čitati dijagonalno. Glasovao 1...3...5... Dušan iz Duvna, rodnog kraja kralja Vukašina Mrnjavčevića iz ISTOIMENOG ZASEOKA...i brata mu Uglješe. Najgoleme velikaše koji vladaše južnim srpskim zemljama Dušanovim....Prilep, Skoplje, Kostur, Voden, Ser... Imaš dara i za humor, od čega su bar 90% Hrvata OPERIRANI....jer treba tu štof, šlif, PREVEJANOST, LUCIDNOST. 
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 18:45 |
|
|
|
Čitam i ne vjerujem! Kao da živimo u paralelnom političkom svijetu. E, sad' do koga je, do vas ili do mene, vrijeme će pokazati. Chat mi je omiljeni kutak, jer onako umorna i ponekad isfrustrirana zjb.nekoga, a ni neki ne ostanu dužni ni meni. Tako u krug. Miljenici su mi BBC, Aleksije, Vuk, Ograniceni, Sarajka, pa i Gabi je ok sada... Ne podnosim Buenosa i Kima, a volim zadirkivati malo Kvaku i Novovrijeme. Najdraži mod mi nije više Robi, nego Markan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 18:50 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Najdraži mod mi nije više Robi, nego Markan. Heartbreak. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 18:58 |
|
|
|
Nije, upravo sam zbog preglednosti ovde. Ali preglednost u smislu forumasa. Mali broj forumasa pa covjek moze "pofatati".
Ali prestanite fakat svaki dan otvarati po tristo hiljada tema. Vecina tih stvari se moze strpati u jednu. Cim neko prdne, odma tema. Ili cim se nekom zaprdi od forumasa, tema.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 18:58 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Najdraži mod mi nije više Robi, nego Markan. Heartbreak.  Nema veze, barem nisi zadnji. Na temu, pratim na žalost svega otprilike četvrtinu tema, a i to jedva. Vidim da mnoge koje imaju puno stranica nisam nikad otvorio, poput Pjesma mog trenutnog raspoloženja..., Autoputevi Srpske, Hrvatski i srodni jezici - teorija i zbilja, Rat u Ukrajini - vojni aspekt (210 stranica još nisam učestvovao  ), Europska unija - jučer, danas, sutra, Političke ankete [popularnost] itd.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1478 of 2558 - 57.78%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 18:59 |
|
|
Sto ustvari dokazuje i anketa - i ja sam glasao: Citat: Imam par tradicionalnih tema koje pratim 31% 31% [ 18 ] x Vecina dakle uopste ne prati te kratkorocne prdeze od kojih pola ide na konto onog proljeva Novovrijeme.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 19:02 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Čitam i ne vjerujem! Kao da živimo u paralelnom političkom svijetu. E, sad' do koga je, do vas ili do mene, vrijeme će pokazati. Chat mi je omiljeni kutak, jer onako umorna i ponekad isfrustrirana zjb.nekoga, a ni neki ne ostanu dužni ni meni. Tako u krug. Miljenici su mi BBC, Aleksije, Vuk, Ograniceni, Sarajka, pa i Gabi je ok sada... Ne podnosim Buenosa i Kima, a volim zadirkivati malo Kvaku i Novovrijeme. Najdraži mod mi nije više Robi, nego Markan. Pa super ako te ne mrzi svo ovo vreme da me ne podnosiš. To mi govori da u životu imaš više nego dovoljno vremena za heklanje i vez...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 19:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63742 Lokacija: DAZP HQ
|
aleksije radicevic je napisao/la: dudu je napisao/la: Zapravo se i zovem Dušan, ali Dule mi je nadimak.
Ti si ustvari otkrio svoje first name kad se na fhr pojavio Stevo Pasalic, pa si mu se obratio kao poznaniku ili kolegi ili kao prijatelju. Pa si se potpisao? Bese li tako? Tko je Stevo Pasalic?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 19:06 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Čitam i ne vjerujem! Kao da živimo u paralelnom političkom svijetu. E, sad' do koga je, do vas ili do mene, vrijeme će pokazati. Chat mi je omiljeni kutak, jer onako umorna i ponekad isfrustrirana zjb.nekoga, a ni neki ne ostanu dužni ni meni. Tako u krug. Miljenici su mi BBC, Aleksije, Vuk, Ograniceni, Sarajka, pa i Gabi je ok sada... Ne podnosim Buenosa i Kima, a volim zadirkivati malo Kvaku i Novovrijeme. Najdraži mod mi nije više Robi, nego Markan. Pa super ako te ne mrzi svo ovo vreme da me ne podnosiš. To mi govori da u životu imaš više nego dovoljno vremena za heklanje i vez... Vidiš da nam se NAMEŠTA na TROJKU...perverzna tetka.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 19:08 |
|
|
K..M je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Pa super ako te ne mrzi svo ovo vreme da me ne podnosiš. To mi govori da u životu imaš više nego dovoljno vremena za heklanje i vez...
Vidiš da nam se NAMEŠTA na TROJKU...perverzna tetka. Ja mislim da je ona već detaljno pregledala katalog ponuđenih sjemenika na forumu. Nema me u takvim pričama. Ende.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 19:15 |
|
|
|
Jesam. Zato ste vas dvojica otpali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Je li forum postao prevelik za čitanje? Postano: 02 ruj 2022, 19:18 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Jesam. Zato ste vas dvojica otpali. Ok...Buenos se očitovati, i ŠKARTIRAO te .. Upucaj mi sise na pp da procjenim kolko vrijediš na tržištu
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|