|
|
Stranica: 1/9.
|
[ 212 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 15:08 |
|
|
Kako je uspio od četnika br.1 na forumu postat najveći Bosanac na forumu ? Nekada je napado sve redom koji nisu za četnike da su komunisti,a danas napada sve redom koji se ne osjećaju Bosancima da su ustaše. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 15:14 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 15:32 |
|
|
Nanovo rođen.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 15:48 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Eh pa tamo se djeca bude jedan dan kao dječaci drugi dan kao curice. Što ne bi i četnik bio probosanac? uglavnom došlo je vrijeme da yellowstone eksplodira i pokrije veći dio amerike i kanade.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 15:56 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Kako je uspio od četnika br.1 na forumu postat najveći Bosanac na forumu ? Nekada je napado sve redom koji nisu za četnike da su komunisti,a danas napada sve redom koji se ne osjećaju Bosancima da su ustaše.  Transferirao se nazad iz četnika u partizane 
_________________ Ubi’st nostrum imperium?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:04 |
|
|
Lasica, Herceg, Rekonkvista, Lapusa, Granicarko... Udruzili se Hrvati, katolkinja i komunjara iz Hrvatske protiv Alekse. Cinite mi veliku cast! Hvala. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:06 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Kako je uspio od četnika br.1 na forumu postat najveći Bosanac na forumu ? Nekada je napado sve redom koji nisu za četnike da su komunisti,a danas napada sve redom koji se ne osjećaju Bosancima da su ustaše.  Ne pratim osobito RS politiku, ali zar nisu ćetnici iz Karadžićevog SDS-a zajedno s probosanskim snagama protiv ustaše Dodika?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:06 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Kako je uspio od četnika br.1 na forumu postat najveći Bosanac na forumu ? Nekada je napado sve redom koji nisu za četnike da su komunisti,a danas napada sve redom koji se ne osjećaju Bosancima da su ustaše.  Daj nam te "redove" napadnitih! Red komunjara: 1. ti! Red ustasa: 1. Novovremneko Hrvoje!  I to je to. Nisi u zivotu naucio da red mora da sadrzi vise od jednog... 
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:07 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2445 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Moj drug Aco se sprda sa vama
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:09 |
|
|
Dr. Van + saksija... Kidisali Hrvati da brane svog Hrvoja novovremenka, uz pomoc komunjare izdajnika iz Hrvatske. 
|
|
Vrh |
|
 |
Teodosije
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:09 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Kako je uspio od četnika br.1 na forumu postat najveći Bosanac na forumu ? Nekada je napado sve redom koji nisu za četnike da su komunisti,a danas napada sve redom koji se ne osjećaju Bosancima da su ustaše.  Zbarila ga Lapuša.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:11 |
|
|
Hrvati, dobar vam je onaj film "Cetvorored", u kojem Granicarkove komunjare tamane vase! Da ste i vi njih malo vise tamanili pa da ugodjaj bude potpun. 
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:13 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2445 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
aleksije radicevic je napisao/la: Hrvati, dobar vam je onaj film "Cetvorored", u kojem Granicarkove komunjare tamane vase! Da ste i vi njih malo vise tamanili pa da ugodjaj bude potpun.  Meni je najdraži film bio kada sam skinuo srpsku zastavu sa glamočke općine Vidiš nisam je htio paliti, ostala je kao suvenir iz zapadne Bosne 
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:16 |
|
|
Teodosije je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Kako je uspio od četnika br.1 na forumu postat najveći Bosanac na forumu ? Nekada je napado sve redom koji nisu za četnike da su komunisti,a danas napada sve redom koji se ne osjećaju Bosancima da su ustaše.  Zbarila ga Lapuša. Lasica, Herceg, Rekonkvista, Lapusa, Granicarko... Udruzili se Hrvati, katolkinja i komunjara iz Hrvatske protiv Alekse. Dr. Van + saksija... + ti! Dajte pozovite i nekog od moderatora da vam pomogne. Na jednoj strani je Aleksa, a vas osmoro sami... 
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Dr. Van + saksija... Kidisali Hrvati da brane svog Hrvoja novovremenka, uz pomoc komunjare izdajnika iz Hrvatske.  Vidiš Aco oni ne kapiraju da se tebi jadnom život svodi na ovaj forum, da ti uopće nije cilj "provaliti" novovrijeme Idi fataj ženu, dok nije krenula tražiti po komšiluku, kažem ti ko drug drugu, Ustaša Četniku 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
|
|
saskia je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Hrvati, dobar vam je onaj film "Cetvorored", u kojem Granicarkove komunjare tamane vase! Da ste i vi njih malo vise tamanili pa da ugodjaj bude potpun.  Meni je najdraži film bio kada sam skinuo srpsku zastavu sa glamočke općine Vidiš nisam je htio paliti, ostala je kao suvenir iz zapadne Bosne  Je l i Novovremneko bio s tobom u akciji? 
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:17 |
|
|
saskia je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Hrvati, dobar vam je onaj film "Cetvorored", u kojem Granicarkove komunjare tamane vase! Da ste i vi njih malo vise tamanili pa da ugodjaj bude potpun.  Meni je najdraži film bio kada sam skinuo srpsku zastavu sa glamočke općine Vidiš nisam je htio paliti, ostala je kao suvenir iz zapadne Bosne  Ruke vam se pozlatile šjor saskia 
_________________ Ubi’st nostrum imperium?
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:18 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Hrvati, dobar vam je onaj film "Cetvorored", u kojem Granicarkove komunjare tamane vase! Da ste i vi njih malo vise tamanili pa da ugodjaj bude potpun.  Zbog čega se dopuštaju ovakvi ratnohuškački postovi na forumu ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:19 |
|
|
saskia je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Dr. Van + saksija... Kidisali Hrvati da brane svog Hrvoja novovremenka, uz pomoc komunjare izdajnika iz Hrvatske.  Vidiš Aco oni ne kapiraju da se tebi jadnom život svodi na ovaj forum, da ti uopće nije cilj "provaliti" novovrijeme Idi fataj ženu, dok nije krenula tražiti po komšiluku, kažem ti ko drug drugu, Ustaša Četniku  Toliko vas se udruzilo da pisete gluposti o meni, braneci Hrvoja Novovremenka, to je vrlo interesantan fenomen.
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:21 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Hrvati, dobar vam je onaj film "Cetvorored", u kojem Granicarkove komunjare tamane vase! Da ste i vi njih malo vise tamanili pa da ugodjaj bude potpun.  Zbog čega se dopuštaju ovakvi ratnohuškački postovi na forumu ? Evo ga... Pametan covek. Shvatio da nije fer da odnos bude Aleksa protiv vas osmoro samih, kao sirak tuznih bez idje ikoga.  Pa zove moderatore.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:23 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Zbog čega se dopuštaju ovakvi ratnohuškački postovi na forumu ? Evo ga... Pametan covek. Shvatio da nije fer da odnos bude Aleksa protiv vas osmoro samih, kao sirak tuznih bez idje ikoga.  Pa zove moderatore. Gdje su tvoji saveznici ? Nije valjda da te niko ne gotivi ? 
|
|
Vrh |
|
 |
Teodosije
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:24 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Teodosije je napisao/la: Zbarila ga Lapuša.
Lasica, Herceg, Rekonkvista, Lapusa, Granicarko... Udruzili se Hrvati, katolkinja i komunjara iz Hrvatske protiv Alekse. Dr. Van + saksija... + ti! Dajte pozovite i nekog od moderatora da vam pomogne. Na jednoj strani je Aleksa, a vas osmoro sami...  Ja se malo zafrkavam na račun vas dvoje (dosta ste flertovali, tu nema vrdanja). Inače uopšte ne mislim da si kvaran lik. A što se ubeđenja oko Bosanaca tiče, neka cveta hiljadu cvetova...
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:26 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Dr. Van + saksija... Kidisali Hrvati da brane svog Hrvoja novovremenka, uz pomoc komunjare izdajnika iz Hrvatske.  Zakaj ja, ja sam što se tiče vaših nesuglasica neutralan. Mislim da se s tobom nikad nisam flejmao na forumu. Ako si muslimanski bot, onda imaš vrhunsku priču. Obično se pretvaraju da su Dalmatinci ili urbani Srbi.
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:26 |
|
|
Teodosije je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Lasica, Herceg, Rekonkvista, Lapusa, Granicarko... Udruzili se Hrvati, katolkinja i komunjara iz Hrvatske protiv Alekse. Dr. Van + saksija... + ti! Dajte pozovite i nekog od moderatora da vam pomogne. Na jednoj strani je Aleksa, a vas osmoro sami...  Ja se malo zafrkavam na račun vas dvoje (dosta ste flertovali, tu nema vrdanja). Inače uopšte ne mislim da si kvaran lik. A što se ubeđenja oko Bosanaca tiče, neka cveta hiljadu cvetova... Šegačimo se. Moramo Aci malo život učiniti interesantnijim
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Fenomen Aleksa Postano: 12 stu 2022, 16:27 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Evo ga... Pametan covek. Shvatio da nije fer da odnos bude Aleksa protiv vas osmoro samih, kao sirak tuznih bez idje ikoga.  Pa zove moderatore. Gdje su tvoji saveznici ? Nije valjda da te niko ne gotivi ?  Ne prihvatam niciju pomoc protiv ustasko-komunjarskog olosa. Ovu svoju "bitku" poklanjam bratu Vujadinu, koji vas je sve najbolje skapirao, narocito tebe, brabonjcicu komunjarski. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|